Solny Resort

6.5

Byliśmy w części hotelu SR pokoje super , duże , ładnie urządzone , łazienki też bez zastrzeżeń

Bardzo podobał mi się pokój, czystość i obsługa. Wyżywienie bardzo smaczne i różnorodne. Obsługa pokoi pomocna i zaangażowana.

Bardzo miło. Pokój w nowej części hotelu super. Bardzo ładny basen dostępny przez cały dzień.

Polecam ten hotel miła obsługa dobre wyżywienie i klimatyzacji w pokoju

Wykupiony był pokój z balkonem lub tarasem w recepcji powiedzieli że mają wszystkie takie pokoje zajęte chociaż rezerwowałem kilka miesięcy wcześniej i nie cały hotel był zajęty. Basen bardzo mały. Jedzenie mało urozmaicone i nie smaczne raz niedogotowane raz twarde. Pokoje są sprzątane sporadycznie ,trzeba prosić o zmianę ręczników i uzupełnienie papieru. Trzeba powiedzieć że odległości , które podają do plaży i innych obiektów są znacznie zaniżone patrząc nawet w linii prostej,. Tego hotelu nie polecam.

Nazwa  Solny Resort
Miejsce  Polska / Pomorze Zachodnie / Kołobrzeg
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie sauna, rowery, parking

Dla dzieci: Ukryta Kraina - interaktywna wystawa, w której na ponad 400 m2 znajdują się liczne atrakcje ze świata magii.

Dla amatorów militariów: Muzeum Oręża Polskiego i centrum atrakcji wojskowych Bastion.

Ekopark Wschodni - sieć malowniczych ścieżek prowadzących brzegiem morza przez lasy i torfowiska.

Szerokie, piaszczyste plaże nad Bałtykiem z wydmami i sosnami

5.7

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Gosia

Pobyt - Luty 2025

Wady

Restauracja nie zrobiła dobrego wrażenia ponieważ dominuje tam kolor czarny, brak obrusów na czarnych stolach , czuliśmy się jak w barze. Oświetlenie też skąpe , co do potraw to szału nie było , nawet te w bemarach były chłodne . Przed wyjazdem do hotelu czytaliśmy opinie że jedzenie bardzo dobre - KTO TO PISAŁ ? Potrawy zwyczajne , nic ciekawego , zimne przekąski też szału nie zrobiły, nie rozumiem co tu ludzie chwalili.....

Barbara

Pobyt - Grudzień 2024

Zalety

Wyżywienie, czystośc, pokoje

Wady

Słabo zorganizowana kolacja wigilijna i śniadanie świąteczne, ze względu na liczbę gości. Tłumy na sali jadalni 24 grudnia. Poszukiwanie miejsca do spożycia posilku wymagało cierpliwości. A można było uruchomić od początku drugą salę. Brak atmosfery świątecznej. Nie polecam pobytu świątecznego.

Zalety

Możliwość korzystania z basenu.

Wady

Śniadania monotonne. Opłata za parking moim zdaniem zbyt wysoka.

Tomasz

Polecam ten hotel miła obsługa dobre wyżywienie i klimatyzacji w pokoju

Zalety

Blisko morza wszędzie bliski

Wady

Miękkie materace do spania

2.2
Wiesław

Wady

Obsługa w recepcji -brak kompetencji. Brak wentylacji lub klimatyzacji w restauracji

3.4
Tomasz

Nie polecam hotelu. W pokoju miałem pluskwy przez które zostałem pogryziony, druga rzecz to ręczniki nie były wymianę o papier toaletowy musiliśmy się prosić ponieważ nie były sprzątane pokoje, jedyny plus tego hotelu to dobre jedzenie !

Zalety

Dobre jedzenie bardzo dobre

Wady

Nie sprzątane pokoje, drogi parking ale na szczęście zaraz za płotem jest darmowy, pluskwy w pokojach

Solny Resort