Bardzo dobra obsługa.
Przestronne pokoje.
Strzeżony parking.
Dla dzieci: Ukryta Kraina - interaktywna wystawa, w której na ponad 400 m2 znajdują się liczne atrakcje ze świata magii.
Pobyt 9 latka z babcią i dziadkiem udany. Hotel przestronny w rozbudowie.
Opinia dziecka: super wyżywienie, duży hotel, położenie blisko morza, promenady,
Opinia dziecka: zimna woda w basenie krytym, przydałby się bilard, piłkarzyki albo dart - bo we wszystkich hotelach jakich był coś z tych rzeczy było - super dla dzieci.
pokój duży i przestronny, otoczenie fajnie zagospodarowane.
stoliki i parasole na dziedzińcu. Każdy znalazł miejsce dla siebie. Słońce i basen oraz cień zapewnione.
jedyna wada to wysoka wanna zamiast prysznica.
Hotel położony blisko amfiteatru, miejsce dobre dla osób lubiących dużo spacerować- molo w odległości ok. 5 km. Pokój czysty, zawiera podstawowe sprzęty, łóżko wygodne, łazienka dość duża. Minusem w letnie upały jest brak lodówki. Jedzenie smaczne (pyszna jajecznica), aczkolwiek ciasta zakupione w Biedronce nie smakują, jak wyroby domowe. Ogólne wrażenie pozytywne. Jeśli ktoś chciałby sprawdzić się w znajomości języka niemieckiego to będzie miał ku temu w Solnym doskonałą okazję.
Miła obsługa, punktualnie wydawane posiłki, wyznaczony teren dla osób palących.
Hotel został wybudowany dość dawno, więc podobnie jak w blokach z wielkiej płyty słychać wszystko to, co dzieje się u sąsiadów.
Hotel oceniam jako bardzo fajny, obsługa w recepcji bardzo miła. Bardzo duży plus że dwa razy w tygodniu jest piękna muzyka na żywo z wspaniałą solistką która śpiewa. Fajna zabawa, można się pięknie pobawić, tańczyć,za darmo.😀
Bardzo fajne usytuowanie hotelu, niedaleko do morza. Duży plus 2x w tygodniu, tańce przy muzyce na żywo. Fajne przestronne pokoje, odnowione, czyste, zadbane, lodóweczka, TV.
Praktyce nie stwierdziłem żadnych minusów, wszystko było na plus ok.
W chotelu panowała znakomita atmosfera, obsługa była bradzo miła, warunki socjalne bardzo dobre , czysto
najbardziej podobał mi się hol , stołówka i bardzo dobre jedzenie
potrzebna szafa na ubrania w pokoju
Hotel bardzo przyjemny. Jest szansa że wrócę wielkim minusem jest basen wewnętrzny w którym nie ma czym oddychać.
Blisko morza. Dobre śniadania i obiadokolacje. Czysto.
Na basenie wewnątrz bardzo duszno, nie ma czym oddychać aż szczypało w oczy(pierwszy raz się z takim czymś spotkałam) . Posiłki bez urozmaiceń praktycznie codziennie to samo.
Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie pokój czysty,sprzątany co drugi dzień, ręczniki wymieniane. Panie na recepcji bardzo miłe i pomocne. Jedzenie smaczne. Odległoś do morza ok. 600m. W pobliżu kościół, sklepy typu Kaufland, żabka. Deptakiem można dojść aż do portu. Dworzec PKP też nie daleko około km. Pod sam hotel dojeżdża autobus nr 3.
Właściwie nie ma się czego czepić.
Myślę, że basen zewnętrzny wymaga odnowienia.
Sam pobyt ok, niestety pokój w części B trzeba koniecznie wyremontować, pokój mieliśmy na parterze to przydałby się mały taras.
Śniadania ok
Brzydka wykładzina, brak prysznica ( była wanna), drzewa zasłaniały słońce przez to w pokoju było ponuro, brak wentylacji przez to skraplała się para na oknach
z hotelu byliśmy zadowoleni, gdyż pokój mieliśmy w nowej części z balkonem ogólnie wszystko było ok
pokój jak pokój, duży widny, łóżka duże wygodne, łazienka duża .ogólnie wszystko nam pasowało
Czysty , posiłki urozmaicone . dla nas był wystarczający
brak jakichkolwiek haczyków w łazience , obraz Tv niestabilne
pobyt udany.hotel bez zastrzezen.pokoje duze czyste polozenie ok 700m od morza
Dobre pokoje lazienka duza bardzo dobre jedzenie i mila obsluga
Duze odleglosci ,zpokoju d,o stolowki mielismy ponad 100m,brak mydla w lazience
Polecam miła obsługa dostaliśmy lepszy pokój w nowej części zamiast standard! Jedzenie dobre Wieczorek taneczny i gratis kawa na powitanie
Chłodna woda w basenie
Hotel zaskoczył Mnie bardzo pozytywnie. Wspaniała obsługa w recepcji i hotelowym spa. Otrzymałem na samym początku bon na darmową opcję w spa do wyboru. Bardzo czysto i spokojnie. Obiekt bardzo duży. Pokoje nowocześnie urządzone. Sprzątane co 2 dni. Chętnie przyjadę jeszcze raz.
Bardzo smaczne jedzenie. Zróżnicowane i na wysokim poziomie. Wyjątkowe sałatki. Miła i kulturalna obsługa. Wspaniałe pokoje, spa i basen. Wyjątkowy „barek” w którym serwują popołudniu kawę i ciastko, a wieczorem napoje alkoholowe. W opcji „all” piwko i wino gratis👍
Z wad jedynie to, że jest kawałek do morza. Ale jest wspaniała ścieżka, którą spacerkiem można dojść do morza w 10 minut.
Pobyt w hotelu bardzo fajny Pokój duży,dobrze wyposażony Czyli jest OK.
Duży pokój .Posiłki .Przestrzeń.
Wysoka opłata za parking. Chłodna woda w basenie.
Wszystko super za tą cenę nic dodać nic ująć, tylko szkoda że dostałem pokój na parterze, i nie miałem jako tako możliwości wyboru pokoju. Czysto elegancko jedzenie smaczne, i ten basen kolejny plus. Obsługa też na poziomie. Bez wątpienia jeszcze wrócę kiedyś jak Bóg da.
Elegancko ciepło w sezonie zimowym szwedzki stół w jadalni, no sporo tego będzie
Nie wiem czy to tylko w moim pokoju tym segmencie, ale brakowało głównego oświetlenia pokoju 1 główna lampa oświetlająca cały pokój z sufitu, bo był tylko kinkiet i lampa podłogowa i przy łóżku lampki, które dawały tylko klimatu, ale brakowało 1 potężnej lampy, a nie jak wampir po ciemku siedzieć.
Bardzo dobry pokój, czysto, przestronnie, ładny wystrój (a to była starsza część hotelu)
Na plus bardzo dobre jedzenie, urozmaicone, dosmakowane (brawo kucharz). Basen spory i nieoblegany. Blisko do morza. Bardzo dobre kawy. Naprawdę polecam - pobyt udany.
Dużo ludzi, ale to chyba tylko świadczy o bardzo dobrym stosunku ceny do jakości.
Hotel ogólnie ładny. Pokoje duże, przestronne. W pokojach ciepło. W hotelu jest basen, można skorzystać z zabiegów spa. Hotel duży, rozłożysty i " trzeba się nachodzić" 😊
Hotel położony jest niedaleko amfiteatru, z dala od centrum miasta.
W pokoju dosyć ciemno, pomimo zapalenia wszystkich lamp. Nie można czytać wieczorami.
Super hotel, miła obsługa, pokój w nowej części, czysty i wygodny nic do zarzucenia , fajny basen i dobre jedzenie.
Szkoda że posiłki bywały zimne , bemary nie były podgrzewane.
No more,bachory skaczą na głowę w basenie,jedzenie bezbadziejne,ogólne wrażenie kiedyś tu było nawet luksusowo,ale teraz to nieprawda....ogólnie wsiursko
Nie ma!!!!!
Całe mnóstwo
Hotel masakra. Na stronie internetowej podane nieprawidłowe informacje. Jest część nowa i stara, ale na stronie triwerny podane są jedynie zdjęcia części starej. Drink powitalny to orzechowy krupnik z napojem pomarańczowym Zbyszko. Kawa z ciastem to kawa podana z kruchym ciasteczkiem. Na gwarantowany mały zabieg zapisać się nie można, bo nikogo nie ma strefie zabiegowej. Jedynie jedzenie trochę ratuje sytuację, ale ogólnie nie polecam w ogóle. Lepiej unikać.