Białe, piaszczyste plaże otoczone lazurową wodą
Malownicze wyspy, takie jak Korfu i Zakynthos
Krystalicznie czysta woda idealna do nurkowania i snorkelingu
Hotel rewelacja. Pokoje nowoczesne i czyste, codziennie sprzątane. Obsługa bardzo miła i uśmiechnięta. Restauracja hotelowa przerosła nasze oczekiwania. Jedzenie pyszne !
Lokalizacja, przyjemy hotel
Nowoczesny hotel z dwoma basenami. Jeden z nich znajduje się na dachu, gdzie można podziwiać nieziemskie widoki. Idealny dla osób, które chcą zwiedzić Albanię i zakosztować uroków plaż w mieście Ksamil, a wieczory spędzać na dachu budynku, rozkoszując się pięknymi widokami Albani w nocy podczas chłodzenia się po gorącym dniu w basenie.
Blisko piaszczystej, pięknej plaży, suszarka do włosów, bezpłatna klimatyzacja, wifi w obiekcie, basen na dachu z nieziemskim widokiem na miasto i plaże
Serwis plażowy dodatkowo płatny
Fantastyczny hotel, nic dodać nic ująć, idealny do zwiedzania i wypoczaynku
Pokoje, lokalizacja i jedzenie
Hotel rewelacyjny ! Pyszne jedzenie, świetna obsługa, blisko plaży, sklepu, restauracji. Świetnie spędzony czas, polecam serdecznie !!
Czystość, lokalizacja, obsługa
Hotel położony jest centrum Ksamilu. Najbliższa plaża Bora Bora nazywana jest najpiękniejszą plażą Ksamilu. Pokoje bardzo czyste i ładnie wyposażone, ale trochę ciasne. Hotel jest po całkowitym remoncie w 2021 roku. Między budynkami bardzo przyjemny basen. Polecam zwłaszcza osobą, które mają ochotę połączyć wypoczynek na plaży z rozrywkami miejskimi.
+ świeżo po remoncie w 2021 + położony w centrum Ksamilu + w pobliżu plaży Bora Bora
- z niektórych pokojów widok na zrujnowane budynki