Valletta z barokową architekturą i bogatą historią
Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą
Megalityczne świątynie starsze niż piramidy
Pokój komfortowy, wygodny, dobrze wyposażony, mikrofala, toster, lodówka, kuchenka elektr. jednopalnikowa wraz z niezbędnym sprzętem kuchennym (talerze, miski, kubki, szklanki, sztućce, garnki, patelnia, dzbanek do got. wody. Herbata, kawa, cukier. Jedynie widok z balkonu na ścianę hotelu. Ale nie można mieć wszystkiego.
Hotel czysty, przyjemna obsługa, ręczniki codziennie wymieniane, wszędzie blisko, przystanek autobus vis a vis. Warto kupić kartę Explorer card -7 Day za 25€ i można zwiedzić całą Maltę.
Widok z balkonu, ale zalety niwelują tę wadę😀
Polecam z calego 💗. Hotel bardzo czysty, pokoje sprzatane kazdego dnia, reczniki wynieniane. Kawka i herbatka uzupelniana w pokoju hotelowym. Na terenie hotelu restauracja i kawiarnia z pysznymi słodkościami. Blisko do morza, za 2 euro mozesz skorzystac z komunikacji- autobus, ktorym przedostaniesz sie do Valetty- pieknej stolicy Malty
Czyste, codziennie sprzatane pokoje, wymieniane reczniki,kawa i herbatka+ woda w pokoju hotelowym... baseny nawet wewnątrz hotelu. Restauracja+ kawiarnia z pysznymi słodkościami. Hotel umieszczony w centrum
Jak dla mnie i dla mojej rodziny brak wad! Podróżujemy baaardzo czesto ,a ten hotel i obsluga nie zawiodla💜
Pokój, który otrzymałam nie miał okna Nie było takiej informacji w zamówieniu Po zmianie pokoju za dopłatą 20 euro za dobę otrzymałam pokój, który był w porządku W pokojach jest czysto Obsługa pokoi oraz obsługa w recepcji super Bardzo chętni do pomocy i pomocni
Blisko do przystanku autobusowego skąd można bez problemu podjechać do atrakcji Malty Trzy restauracje, dostęp do sauny, basenu
Pierwszy raz spotkałam się z sytuacją, że w hotelu są pokoje bez dostępu do światła dziennego Nie było takiej informacji w moim zamówieniu
Hotel piękny, wysoki standard, dobre jedzenie. Polecam !
Jedzenie i standard
Hotel bardzo przyjemny, miła obsługa, jest czysto, pokoje przestronne, jednak można różnie trafić z widokiem z balkonu - na balkon sąsiadów :) śniadania świeże, ale dla mnie trochę monotonne, za to kawa dobra. Basen kryty średnio z czystością, piękny widok z 7 piętra, gdzie również są baseny i bar. Generalnie poziom db+,
dobra obsługa, położenie
brudny basen wewnętrzny, monotonne śniadania, średni dla rodzin z małymi dziećmi (brak atrakcji dla maluchów)
Pokój czysty, dobrze wyposażony, czajnik, lodówka, kawa, herbata, cukier. Ręczniki codziennie wymieniane, a pokój sprzątany. Bardzo miły i uprzejmy personel hotelowy. Baseny zarówno wewnątrz i zewnętrzny obłędne z panoramą miasta.
Posiłki urozmaicone, smaczne. Każdy może wybrać coś dla siebie. Hotel posiada mały sklepik z biżuterią i torebkami dla kobiet. Bardzo często w lobby hotelu można posłuchać przyjemnej muzyki na żywo. Ponadto w barach serwują wyśmienite drinki. Doskonale skomunikowany z całą wyspą, przystanek autobusowy naprzeciw hotelu.
Brak ogrzewania w pokojach.
Hotel bardzo dobry jeżeli chodzi o obsługę gości, dostępność do atrakcji hotelowych. Basen wewnętrzny czynny, na dachu woda nie jest podgrzewana. Posiłki bardzo obfite, bardzo duża ilość ciast do wyboru do obiadokolacji. Śniadania codziennie takie same typu angielskiego.
Bardzo dobra obsługa. Czystość. Bliskość komunikacji.
Monotonne śniadania.
W lutym 2025 spędziliśmy (4 osoby) wspaniały tydzień na Malcie w hoteli Solana w Mellieha. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru biura wakacje .pl i z hotelu. Z wakacje.pl jechaliśmy pierwszy raz i jesteśmy bardzo zadowolni. Super kontakt, wszystko zgodnie z opisem . Wypoczynek bez żadnych problemów. Prawdziwy relaks
Położenie-blisko przystanku, dobre śniadania, Basen Spa, czyszość
Obsługa bardzo miła i pomocna. Wyżywienie różnorodne i smaczne.
Pozytywna Serwis codzienny, czysto, w pokoju mieliśmy w szafie schowany zlew, kuchenkę, mikrofale, szklanki, czajnik i kilka herbat, kawka, mleczko....
Czysto Restauracja, drink bar na dole Basen Spa Pyszne śniadania Siłownia ...
Nie wiem
Pobyt w hotelu oceniamy na ogół pozytywnie. Niemniej jednak ocenę psują sniadania.
Zakwaterowani byliśmy na 4 piętrze, a więc mieliśmy duże balkony z bocznym widokiem na morze. Ładne i funkcjonalne pokoje oraz łazienki. Codziennie dbano o czystość w pokojach. Zostawiano herbatę i kawę wraz z mleczkiem. Na dachu hotelu usytuowano baseny, ale była zimna woda, dlatego kąpiel przeznaczona dla morsów. Za to piękne widoki na morze i Narodowe Sanktuarium Maryjne Malty.
Przeciętne śniadania. W kraju w którym tak dobry jest chleb podawano codziennie nieświeże i skromne pieczywo. Poza tym brak łyżeczek i widelczyków do jogurtów i ciasta. W automatach serwujących napoje, np. coca cola z wodą lub sama woda. Wydaję mi się, że nie przystoi na hotel czterogwiazdkowy.
Świetny hotel oraz lokalizacja, sauna i basen czynny do 23.00. piękna Malta
jedzenie przepyszne, desery smaczne, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie
Hotel bardzo fajny , basen na dachu. (...)
Basen na dachu , idealna lokalizacja w centrum
Polecam noclegi w hotelu. Basen wewnętrzny i zewnętrzne dwa. Sauna. Siłownia.
Duży pokój w lokalizacji -1 z bardo dużym tarasem. Miła obsługa hotelowa
Brak podgrzewanej wody w basenie zewnętrznym
Spędziłyśmy w hotelu w sumie 5 dni. Bardziej miła i pomocna obsługa. Smaczne jedzenie
Obsługa jak najbardziej zasługuje na 5 . Czysto, bardzo dobre śniadania. Każdy znajdzie tu coś dobrego do zjedzenia wśród restauracji które znajdują się w hotelu.
Niestety trafiliśmy do pokoju, który miL wyjście na taras który jest od wewnątrznej części budynku i niestety ma widok na kanał wentylacyjny który strasznie hałasuje. Minus za dość zimną wodę w zewnętrznym basenie.
Dość duży hotel, miła obsługa, codzienne wymieniane ręczniki. Śniadania nieco monotonne, głównie w stylu english breakfast.
Duża zaletą hotelu jest jego lokalizacja. Dobre miejsce wyoadowe w kierunku Gozo i Comino (bliskość promu), a do Valetty kilka autobusów na pobliskim przystanku, kursujących co chwilę.
Bardzo czysto, przemiła obsługa, basen długo czynny
Basen jest swietny, duży pokoj
Długo czekaliśmy na pokoj
Cudowne miejsce. Hotel bardzo czysty. Basen podgrzewany i sauna bardzo dobre. Bardzo dobre miejsce wypadowe. Śniadania - ogromny wybór. Baseny na dachu z widokiem na miasto super.
Pokój elegancki, wygodny, idealny dla 4 osób. Świetna infrastruktura typu basen, sauna, siłownia czynne do 23.00 co pomogło przyjemnie relaksować się całodniowym zwiedzaniu. Sniadania w hotelu zaspokoiły potrzeby calej naszej czwórki. Świetna lokalizacja, blisko przystanek autobusowy, sklepy, spory wybór restauracji.
Brak wad
Jak wyżej
Fantastyczny pobyt, hotel w wysokim standardzie, obsługa na najwyższym poziomie, bardzo życzliwa i pomocna.
Lokalizacja, wewnętrzny basen, standard pokoju
Śniadanie mogłyby być trochę lepsze i bardziej zróżnicowane