Atrakcyjne położenie: ok. 1 km do Marine Animals Parku i parku wodnego Aqualandia, ok. 12 km do Altei.
Specjalny program hotelowych animacji dla dzieci.
Złociste plaże otoczone palmami i błękitnym morzem
Malownicze miasteczka jak Alicante i Benidorm z licznymi atrakcjami
Nie wiem skąd takie wysokie opinie , co prawda 3 gwiazdki ,ale mimo wszystko , widok z balkonu na stare wysokie budynki pewnie z lat 90 , zdjęcia oferty sprytnie zrobione , nie zobaczysz tego na żywo . Do wind trzeba mieć cierpliwość , animacje przyzwoite , ale, krótkie i w zasadzie nic się w hotelu nie dzieje wieczorem . Praktycznie zero Polaków , większość Anglików i Hiszpanów . Benidorm jakoś mnie nie powalił , dodatkowo Anglicy swoim zachowaniem niszczą klimat miejscowości. Malaga dużo ładniejsza.
Dobra lokalizacja w centrum ,wszędzie blisko , do plaży 500m , duży pokój , duży ładny kompleks basenowy
To co może być zaletą , może być również wadą , lokalizacja bardzo głośna , trudno spać, na ulicach hałas do 3 rano , jedzenie bardzo kiepskie ,jedno z najgorszych ,a byłem za granicą w hotelach naście razy , potężny hotel 15 piętrowy więc na śniadaniu adekwatna ilość ludzi , nigdy tyle nie czekałem na jajka , o każdej godzinie wieczny brak …. Na śniadaniu tylko chleb tostowy i bułki z pieczywa , zero warzyw , nawet zwykłego pomidora ,ogórka .
Hotel bardzo ładny. Pracownicy bardzo mili, pokoje duże i czyste. Jedzenie przepyszne bardzo polecam
Jedzenie jak i drinki super
Śniadanie serwowane w dniu wylotu o 7 rano był tylko chleb tostowy płatki i ser.
Fajny wypad, który mogłabym polecić znajomym. Duże wrażenie zrobił nam mnie basen. Niekoniecznie musiałam iść na plaże żeby spokojnie popływać. Jeśli chcecie leżak na basenie to przed godziną 8 musicie ubiec panie w okolicach 40. Po godzinie 9 każde miejsce jest pozajmowane. Nic nie dawało to że obsługa chodziła i usuwała ręczniki z leżaków. Polecam wariant all inclusive, w którym praktycznie za nic nie musimy płacić.