Super widoki, hotel tylko dla dorosłych brak biegających i krzyczących dzieci wokół. Opaski na rękę dla każdego którymi można otwierać drzwi, super rozwiązanie bo przeważnie w hotelach jest 1 karta na kilka osób. Codziennie sprzątanie i wymiana ręczników. Bar i basen na rooftopie. Widok na morze. Pyszne jedzenie.
Hotel tylko dla dorosłych, rooftop, widoki, miła obsługa
Przydałoby się odświeżenie hotelu, jest ładnie zrobiony ale widać że od lat nie było tam remontu
pobyt w hotelu od 1-12.09.2023 ,pokój z widokiem na morze oraz Stare Miasto Nesebyr z klimatyzacją ,pełny węzeł sanitarny ,winda osobowa.
doskonałe położenie w mieście ,spokój i bez zbędnych hałasów .Przepiękne widoki z tarasu na dachu ,który też ma basen i leżaki do relaksu ,dla spragnionych bar z napojami i przemiłą obsługą. dobra komunikacja busami i komunikacją miejską z innymi miejscowościami min. Słonecznym Brzegiem. Doskonałe posiłki ,dla każdego można wybrać odpowiednią dietę.
nie stwierdzam żadnych wad .
Piękny hotel, czysto, panie bardzo dbały o czystość w pokojach, obsługa również mile nastawiona.Jedzenie rewelacyjne, bardzo urozmaicone, kolacje tematyczne, świetne.Najwspanialszy jednak cudny widok z tarasu na dachu, mogłabym godzinami siedzieć i podziwiać przepiękną panoramę zabytkowego Nessebaru i morza.Bardzo serdecznie polecam.
bliskie położenie do morza, starówki, lotniska. cudny widok , pyszne jedzenie.
pani w recepcji trochę mało komunikatywna.
Polecam serdecznie,hotel na wysokim poziomie,czysty, jedzenie przepyszne,blisko zabytkowej dzielnicy,widok z tarasu wspaniały
Blisko wszędzie, wyśmienite dania i potrawy
Plusy:Otoczenie bardzo ładne. W ramach all inclusive (byliśmy 5 dni) można zarezerwować uroczystą kolację, składającą się z Ok.6 posiłków na tarasie hotelu z pełną obsługą i muzyką na żywo, Pan grał na saksofonie. Bardzo miła obsługa. Minusy: Pokoje do remontu. Pokój z widokiem na morze wygląda tak że widać kawałek morza z boku hotelu, naprzeciwko w bliskiej odległości budynek mieszkalny Posiłki, balkony oddzielone przezroczystymi szybkami, tak że możesz się widzieć z sąsiadem. Sąsiadów wyraźnie słychać przez ściany Posiłki dość zróżnicowane, natomiast zdarzało się, że na lunch było podawane jedzenie ze sniadania np. zmieszane z makaronem. Posiłki bywały albo za słone (mięso) albo w ogóle niedoprawione (makarony). Mała oferta słabych drinków, wszystkie napoje miały chemiczny posmak. Na dachu hotelu malutki basen, gdzie ciężko znaleźć wolny leżak, ponieważ wszyscy zajmują miejsca ręcznikami i wracają dopiero po kilku godzinach.
Ostateczna opinia bardzo dobra. Wrażenia. Pierwsze wejście do hotelu mały szok. Czuło się że hotel starszy i wymaga już małych poprawek estetycznych ale to był początek. Obsługa w recepcji mało zasobna w w języki obce. Podstawą rosyjski, angielski.😃. Obsługa hotelu bardzo pomocna pomimo bariery językowej. Wszystko można było załatwić. Wielkie szacunek dla Pań sprzątających pokoje. Codziennie sprzątanie i wymiana ręczników, czysto. Ok, po małym rozczarowaniu na wejściu do hotelu to po wejściu do pokoju wielkie pozytywne zaskoczenie. Pokój duży ,przestronny, gustownie umeblowany, duża łazienka ,czysta no i ten widok-SZOK . Z CZWARTEGO PIĘTRA NIESAMOWITY WIDOK NA NESEBEYR👍💪👍. Bardzo dużą zaletą jest basen na V piętrze z wspaniałymi widokami na Morze Czarne ,NESEBEYR, złoty brzeg. Hotel nie posiada plaży hotelowej. Basen i leżaki w zupełności to uzupełniają. Kto chce może wykąpać w morzu . Malutka plaża umieszczona jest tuż koło hotelu. O dziwo nie ma tam tłoku. Hotel dla dorosłych. JEDZENIE-SUPER, UROZMAICONE, SMACZNE, DUŻO WSZYSTKIEGO. RESTAURACJA PODZIELONA NA DWIE Części DLA PALĄCYCH I Niepalących.
Polłożenie, codzienne sprzątanie, urozmaicone jedzenie, duży wybór drinków,miła obsluga
Zgubiłem opaskę nie z mojej winy. Aby dostać druga musiałem ponieść koszty 30 lv. Dlaczego?
Przepięknie położony ,
Wymaga małego remontu
Przyjemny hotel, pięknie położony z widokiem na stary Nessebar. Miła obsługa, pyszne jedzenie. Widok z Sky baru rewelacyjny.
Czysty , miła obsługa, świetne położenie.
Wrażenia z pobytu - znacznie powyżej oczekiwań. Pełen profesjonalizm, przemyślana organizacja, rewelacyjna obsługa.
Malownicze położenie -Stary Nesebar, bliskość niekrepujących plaż. Dbałość o wypoczywających, świetna kuchnia. Wytworzenie potrzeby powrotu, przyjazdu na kolejny wypoczynek.
Ten Hotel nie ma wad.
Hotel położony bardzo blisko pięknego i zabytkowego Starego Miasta, i Morza Czarnego-dosłownie po drugiej stronie ulicy. Obok hotelu przystanki autobusowe, umożliwiające dojazd do innych popularnych kurortów, takich jak: Słoneczny Brzeg, Pomorie, Burgas, Święty Właz. Również w pobliżu port, a z niego rejsy do Słonecznego Brzegu czy prom do bliżniaczego Sozopola. Jeżeli chodzi o sam hotel pokoje standardowo wyposażone: duże podwójne, rozsuwane łóżko, kanapa, szafa, telewizor, stolik, sejf, lodówka, kubki, czajnik elektryczny, zapas herbaty i kawy,, dostęp do Internetu. Do pokojów dostajemy się z lobby windą, podobnie do położonej na dole restauracji. Wyżywienie zasługuje na pochwałę, śniadania normalne, obiad uromaicony, ale kolacja to prawdziwa uczta. Każdego dnia inna kuchnia tematyczna, np. azjatycka, bułgarska, meksykańska, owoce morza. Dania z grilla, zupy, mięsne, rybne, wegetariańskie, mnóstwo warzyw i owoców, do tego ciasta, np. tarta z różnym nadzieniem. Z napojów kawa -nie z proszku, soki, woda, wina, napoje gazowane, rano woda z owocami. Każdy znajdzie to, co lubi. W barze oprócz lokalnych drinków, pizza, owoce, ciasto, lody. Obsługa bardzo dobra, szybka, czysto, kulturalnie. Warto pozostawić napiwek. To młodzi Ukraińcy ciężko pracujący. W recepcji pełna kultura, życzliwość i fachowość, Bezpłatne ręczniki plażowe, codzienne sprzątanie pokoju. W strefie SPA na samej górze basen, z brodzikiem, Jacuzzi i i świetny masażysta, ale dodatkowo płatny-40 lewa za 45 minut masażu. Wokół basenu leżaki, niestety, nie dla wszystkich wystarczy, basen niewielki, Nie skłania do korzystania, ludzie nie biorą prysznicu przed zanurzeniem się w wodzie. Przy basenie jest jeszcze drugi bar i dużo miejsca do odpoczynku. Animacji nie ma, ale 2 razy w tygodniu w barze na dole jest muzyka na żywo; duety grająco-spiewające popularne przeboje., umilające czas. Niestety, niewiele osób to docenia., frekwencja raczej niska. Myślę, że to godny polecenia hotel, w którym dba się o klienta i stosuje wysokie stadardy.
Hotel na przyzwoitym poziomie,czysty ,jedzenie dobre.Położenie wspaniałe,blisko na plażę i do centrum Neseberu.
Położenie.
Nie było wad.
Bardzo dobre miejsce dla kogoś poszukującego wysokiej jakości miejsca do spania i bazy do zwiedzania okolicy, ale absolutnie nie dla tych, którzy chcieliby cały dzien nie ruszać sie poza teren hotelu (np. rodzinom z dziećmi). Bardzo dobrze położony (prawie tuz przy grobli prowadzącej do starego Neseberu, z pięknymi widokami z baru/basenu na dachu hotelu. Kameralny (jakieś 100 pokoi, o przyjemnej architekturze (wyjątkowo jak na te wszystkie potworki bułgarskiego wybrzeża), z przestronnymi, czystymi pokojami. Jest w rozsądnej odległości od plaży (jakieś 300m do jej skrajju, ale na poczatku plaży jest dość tłoczno), nie ma żadnego własnego terenu wokół hotelu a niewielki basen znajduje się na jego dachu - trudno byłoby w nim spędzić cały dzień.
Dużym minusem hotelu są posiłki, mimo tego że jest za nie krytykowany na różnych stronach turystycznych od czasu otwarcia. Ideałem byłaby oferta BB, bo jest w okolicy mnóstwo knajpek z bardzo dobrym jedzeniem i rozsądnymi cenami.
Ogólnie: my byliśmy zadowoleni, ale jest to hotel dobry tylko dla określonych grup turystów.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Byliśmy z mężem pod koniec lipca. Widoki jakie mogliśmy podziwiać z baru na tarasie, przecudne. Blisko na plażę, trochę po kamlotach ale jesteśmy sprawni i nam to nie przeszkadzało. Strzeżona plaża 5 minut dalej. Pokoje czyste, jedzenie smaczne. Miła obsługa , zwłaszcza obsługa baru, jednego na dole i drugiego na tarasie.
Taras i basen na dachu. Czystość
Nie znalazłam.
Wróciliśmy wczoraj - trochę uradowani, że nareszcie powrót :) . Ogólnie już od pierwszego dnia coś było nie tak :( . Przyjechaliśmy do hotelu ok 8-ej i jak się okazało musieliśmy czekać na pokój min do 12-tej ( po podróży , w dzinsach, zmęczeni itp) - o tym nie wiedzieliśmy. Dostaliśmy numerek no i trzeba szukać :) - po 4-rech piętrach - nikt nas nie odprowadził , pokazał itp (chyba przez to, że jesteśmy z Polski bo inne narodowości były ładnie odprowadzane). W pierwszą noc ok 3-ej godziny ktoś \"przypadkowo\" otworzył nasze drzwi !, zgłosiliśmy to rano i po 10 min wymienili nam zamek . Mieliśmy opcję ALL - polecam tylko tym komu się nie chce chodzić na zewnątrz jeść - po za tym opcja ALL to porażka. Jedzenie w miarę smaczne chociaż codziennie produkty z tych dań się pojawiają w innych daniach - wszystko trzeba wykorzystać ;) . Drinki, zimne napoje, kawa itp w opcji ALL to totalny SYF - Cola z Biedr...ki jest smaczniejsza od tamtej. Jedynie co jest w miarę normalne do picia to białe i czerwone wino. Stoliki na zewnątrz zasyfione, poklejone (chłop codziennie je wycierał tą samą śmierdzącą szmatą) - SYF. Co chwilę brak sztućców, solniczki nie użyjesz taka sól wilgotna. Basen u góry fajny, fajny widok - woda zimna. W barze u góry przy basenie w opcji ALL napojów co chwilę brak - pusto. U góry obok basenu na tarasie widać po konstrukcji, że hotel powoli się sypie.... woda kapie z konstrukcji ściany, tynk itp. Przy hotelu plaża to ... SYF, na kamieniach na których siedzieliśmy, trzymaliśmy napoje, jedzenie po kilku dniach zobaczyliśmy że tam sobie żyją szczury :). Trzeba chodzić ok 200m i na czystej plaży płacić 8 lv za leżak, 8 lv za parasol itp. Taxi hotelowe to naciągacze. Na dole hotelu w barze drinki , napoje itp w opcji ALL oczywiście gratis ale.. tu już muszę dopisać TOTALNY SYF - drinków nie da się pić. Zdjęcia w internecie hotelu, w środku, baru, pokojów,okolicy itp mają się nijak do rzeczywistości (gratulacje dla grafika!! :) )Nie polecam WCALE tego miejsca
Widok z góry, bliskość do miasta i plaży
Fatalna obsługa, kradzieże, bród
zdecydowanie nie polecam z opcją all inclusive 11-18 (!), ogólnie jedzenie nie najlepsze, ale głodnym się nie chodzi. O wyszukanych drinkach w opcji all inc. można zapomnieć. Hotel ładny aczkolwiek trochę zaniedbany, pokoje i łazienki czyste. Cała obsługa hotelu bardzo miła i sympatyczna, pomocna recepcja. Świetne płożenie, łatwy dojazd do samego Słonecznego Brzegu. Do plaży jakieś 5 minut spacerkiem. Okolica wyjątkowo spokojna, idealna na odpoczynek. Widok z basenu na dachu na prawdę rewelacyjny. wybierając ten hotel najlepiej zdecydować się na same śniadania
Zgodne z opiniami poprzedników. Przepiękny projekt hotelu, ale wykonanie już całkiem socjalistyczne. Przepiękny widok z okna. Tuż obok niestrzeżona plaża kamienista (nie dla dzieci i nie do poleżenia, ale miło się pływa, bo pusto wokoło). Dla mnie mankamentem była dyskoteka pracująca do 3-ciej nad ranem, ale spałam przy otwartym oknie, jak ktoś śpi przy klimatyzacji to nie słychać. Bardzo pomocna recepcja, życzliwa i załatwiająca również atrakcje niezwiązane z działalnością hotelu.
Super położenie hotelu do starówki zaledwie 10min widok z dachu na którym znajduje się basen najładniejszy w całym neseberze.hotel poleca dla par zwiedzających i wymagających.Gośćmi hotelu przewaznie niemcy i bogaci rosjanie chyba byliśmy jedynymi polakami co bardzo cieszy cisza spokój. byliśmy z małym dzieckiem prawie dwulatek.Nie polecam dla osób z dziećmi szukających rozrywki tzn.jakies atrakcje na basenie animacje czy coś takiego.do plaży kawałek trzeba jednak przejść,żadne 200m tak jak piszą tylko dobre 500m żeby położyć się spokojnie i zapłacić tylko 7lewa za parasol a nie 30lewa za lezak jeden x2 wychodzi niezła sumka.chodziliśmy spacerkiem dalej i było ok.polecam tylko ze śniadaniem bez obiado-kolacji.byliśmy14dni słonecznych woda 27stopni.za rok to samo mam nadzieję.
Elegancki, ładny, nowy hotel, bardzo blisko starówki, większość pokoi z widokiem na morze. Jedyny mankament to śniadania. Tylko raz wykupiliśmy obiadokolację i bardzo dobrze, gdyż była niesmaczna. Polecamy lokalne restauracyjki ze smacznym regionalnym jedzeniem.
Hotel ma bardzo dobre położenie. Wszędzie jest bardzo blisko. Nie polecam dla rodzin z dziećmi. Brak placu zabaw i animacji. Pokoje bardzo ładnie urządzone. Codziennie sprzątane. Bardzo czyste. Obsluga hotelu bardzo miła. Jedynym minusem był częsty brak filiżanek i szklanek do napojów w restauracji, co nie powinno mieć miejsca w hotelu 4*. Opcja ze śniadaniem zupelnie wystarcza. Wokoł jest mnóstwo restauracji z pysznym i niedrogim jedzeniem. W hotelu można wykupić obiadokolacje za 12 lv od osoby- bufet. Do plaży glównej ok. 200m. W hotelu działają cztery bary.
Hotel jest doskonale położony: z widokiem na zatokę i 10 min. spacerkiem od przepięknego miasteczka Nesseber i taką samą odległością od plaży. Nie przytłacza i nie jest głośny mimo swej wielkości (ponad 100 pokoi). Śniadania, jak na bułgarskie warunki, ok. (szwedzki bufet). Dobrze działająca klimatyzacja, pokoje duże i czyste. Polecam wszystkim osobom ceniącym komfort i spokój oraz nie liczącym skrupulatnie urlopowych wydatków (żal ograniczać się do wyżywienia hotelowego, skoro wokół tyle cudownych knajpek).