Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Hotel, otoczenie , stołówka - super. Na stołówce duży wybór serwowanych potraw. Bardzo smaczne i zróżnicowane . Każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje nie za duże, ale w pełni wystarczające. Obsługa bardzo miła. Do plaży jest bardzo blisko. Plaża bardzo szeroka bez kamieni.
Hotel jest dobry dla rodzin z małymi dziećmi. Jest bardzo dużo atrakcji dla dzieci. W hotelu tym żadne dziecko się nie zanudzi.
To nie są wady, ale jeżeli komuś przeszkadza harmider i hałas jakie robią dzieci to lepiej wybrać inny hotel.
Z przykrością muszę napisać, że były to dla nas najgorsze wakacje w życiu. Początkowo nie mieliśmy zastrzeżeń większych do hotelu, jedzenie ok. Czystość wydawała się ok. Obsługa uprzejma. Jednym minusem była wielkość hotelu i fakt długiego oczekiwania na windy, mimo, że było ich aż 4. Ale to tak naprawdę detal. W przedostatnim dniu naszego pobytu okazało się, że w pokoju w naszych łóżkach są PLUSKWY!!!!!!!!!!! Robactwo było w bardzo dużych ilościach. Skutkiem tego były bardzo liczne pogryzienia mnie i dwulatka, mąż ucierpiał najmniej. Ja i dziecko mieliśmy bardzo duża reakcję alergiczną na tak znaczne pogryzienia. To jest nasza wakacyjna trauma i nadal ciągły stres czy nie przewieliśmy sobie tego do domu. Zdecydowanie nie polecamy tego miejsca.
położenie, blisko plaży i sklepów, dobre jedzenie
pluskwy
Dobra lokalizacja, w sam raz dla par z dziećmi, gdzie można pociechy czymś zając i samemu wypocząć.
Dużo atrakcji dla dzieci i miejsc wypoczynku dla dorosłych. Zlokalizowany blisko plaży i klubu BCM International.
W czasie kolacji w stylu azjatyckim serwowano najgorsze sushi jakie kiedykolwiek jadłem, i do tego nierozmrożone.
Za taką cenę fajny hotel. Godny polecenia. Jedynym małym minusem (w żadnym wypadku wada). Jednym słowem hotel na TAK!
Ten hotel jak najbardziej dla dzieci. Jedzenie dla tych młodszych i słodycze dla tych starszych są). Czytałam opinię że jedzenie porażka. Powiem tak jedzenia dużo i każdy coś znajdzie. Owoców też dużo i są dobre. Nawet ja wybredna jadłam i nie narzekałam Akwapark, dom Katmandu, sala zabaw same atrakcję. Blisko plaży(lubię wszystkie plaże Mallorki, więc nie kontynuuję ten temat.
Nie dokładne sprzątanie w pokojach (piach zostaje na podłodze). Ale jeżeli chodzi o toalety na dole i przy basenie to bez żadnych narzekań. Więc to drobiazg.
Najlepszy hotel na wakacje z dziecmi. Niezliczone atrakcje na terenie obiektu jak basen, splash pool ze zjezdzalniami i wesole miasteczko. Plaza 250m od hotelu fajna piaszczysta. Polecam!!!
Szczegolnie nastawiony na rodziny z dziecmi w kazdym wieku