Udogodnienia dla dzieci: basen, małe zjeżdżalnie, animacje, plac i pokój zabaw, baby klub (do 4 lat) i kids klub (4-12 lat).
Atrakcyjne położenie: na wysepce Cayo Santa Maria, ok. 2 km od Pueblo Las Dunas i Pueblo La Estrella i delfinarium.
Tuż przy hotelu prywatny sektor plaży Cayo Santa Maria podzielonej na 6 sekcji, z białym piaskiem i łagodnym zejście do morza.
Bogata oferta rekreacyjna: baseny przedzielone mostkami, kort, siatkówka plażowa, sala fitness, clubhouse, animacje.
Generalnie polecam to miejsce... Trzeba walczyc o swoje - Polakom daja najgorsze pokoje...
Polozoenie Kuchnia
zniszczone pokoje... duzo rzeczy nie dziala (prysznic, sejf, itp)
Hotel oferuje urozmaicone dania, na śniadanie soki ze świeżych owoców. Piękna plaża, do dyspozycji leżaki, nawet katamaran, Pokój i łazienka wymagają odświeżenia, jednak, biorąc pod uwagę cenę, było super.
Smaczne, urozmaicone posiłki, miła obsługa
pokoje i łazienki wymagają odświeżenia
Hotel położony przy pięknej plaży, niestety nie oferuje nic poza tym. Najbliższe miejsce gdzie toczy się normalne życie Kubańczyków oddalone jest o 50 km, co powinno być jasno zaznaczone w opisie oferty. Największym minusem jest niestety fakt , że w hotelu najprawdopodobniej nie zachowano wystarczających środków zapobiegawczych/ochronnych przeciw insektom. W pokoju zostaliśmy dotkliwie pogryzieni, skutki były na tyle poważne, że wymagały wizyty w szpitalu, wysypka i leczenie sterydami trwa do dziś. Gdyby nie to, wrażenia byłyby znacznie lepsze. Wycieczki ciekawe, dobrze zorganizowane. Pilotki ok.
obsługa, położenie, plaża
robactwo w pokoju- skutki pogryzienia odczuwalne są nadal
Hotel i ogród bardzo ładne.Pokoje Ok,kiepsko sprzatane.Ryczące głosniki na plaży, przy basenie i w restauracji też-w koło te same kilka płyt.Goście głównie z Kanady i tubylcy- niestety wyjątkowo niechlujni, kąpią się w basenie w ubraniach, płuczą tam brudne buty, na kolacje przychodzą półnago(a śą najczęściej chorobliwie wręcz otyli).Wielokrotnie widziałam nakładanie wędlin paluchami, próbowanie sosu prosto z łyżki do nakładania.Obrzydliwość. Na stołach restauracji brak obrusów,sztućce leżą na przetartym brudna szmatą stole.Brak małych łyżeczek i talerzyków.Talerze często niedomyte.Poziom hotelu tak jak gości- na pewno nie czterogwiazdkowy.Ten hotel nie jest dla europejczyków.Jedyny plus to obsługa-naprawdę w porządku.