Wspaniały, eksluzywny hotel, godny swojej ceny. Spędziliśmy tam wspaniałe chwile. Bardzo miła obsługa, dobre jedzenie, miła okolica. Jest bardzo dużo miejsc do zwiedzenia. Hotel gwarantuje dużo rozmaitych rozrywek sportowych a także wspaniale SPA które szczególnie polecam.
Hotel dobry. Jedzenie Bardzo smaczne, animacje i atrakcje bardzo dobre, ale pokoje raczej na 4 a nie na 5 gwiazdek. Jak sie zostawi dolara na poduszcze to obsługa lepiej dba oporządek i wówczas jest ok. Ciekawe wycieczki, zwłaszcza do Efezu, poleam też rejsy i nurkowanie, może nie ma raf jak w Egipcie, ale jak na pierwszy raz było świetnie. Ogólnie wakacje udane. Pozdrawiam
Piękny i ekskluzywny hotel, warto wydać pieniądze za wakacje w takim miejscu. Region zupełnie inny niż riwiera Turecka, nie ma w ogóle hoteli - wieżowców, mieszkaliśmy w bungalowie, co daje dużo większą prywatność. Mimo ze kompleks jest duży, to można odpocząć od zgiełku i każdy znajdzie coś dla siebie.
Hotel bardzo fajny, świetne animacje. Piękne i ekskluzywne SPA, polecam thalassoterapie i masaże. W zasadzie można przez tydzień tam mieszkać i wszystkiego nie zobaczyć czy spróbować. Pogoda była piękna więc wakacje niezapomniane:)