So White Club Resort

5.1

Hotel na foto piękny , jedzenie okropne , a w pokojach syf okropny.Blu tam dzie podawane jest jedzenie syf , brak klimatyzacji jedzenie się roztapia . Ogólnie niepolecam . Gdyby nasz sanepid tam zawitał pewnie by to zamknął .

Najgorszy hotel w jakim kiedykolwiek byliśmy. Brud, smród. Karaluchy, robactwo., pająki, mrowki. Horror...

Hotel położony ok 3 km od miasta, ale przystanek i market są na przeciwko, więc jeśli komuś nie zależy na imprezowej części tego wyjazdu to lokalizacja jest super. Hotel piękny, baseny duże, leżaki i łóżka w odpowiedniej ilości. Przy plaży.

Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek, wymaga remontu, zarówno w strefie basenowej jak i pokojach. W pierwszej dobie pobytu otrzymaliśmy pokój zastępczy bo nasz ... został wynajęty komuś innemu. Lokalizacja hotelu bardzo dobra, jedzenie mogło by być bardziej urozmaicone, restauracje tematyczne mizerne (włoska/grecka). Wiele kwestii związanych z pobytem trzeba wziąć na luzie - bez spiny. Pobyt 10 dniowy w cenie zdecydowanie nieadekwatnej do jakości ...

Hotel był ok jak na greckie standardy i pobyt oceniam ogólnie dobrze. Ale hotel 5-gwiazdkowy (nawet kiedyś) nie powinien być tylko "średni". Na pewno nie zasługuje na 5-gwiazdek pod żadnym względem. Głównym atutem hotelu jest jego położenie przy jednej z najładniejszych i niezatłoczonych plaż w okolicy. W trakcie pobytu wynajęliśmy samochód i odwiedziliśmy sporo plaż na południowym wybrzeżu i plaża przy tym hotelu była najlepsza, najładniejsza i idealna dla dzieci - piękny piasek i czysta woda. Jedzenie i obsługę restauracji oceniamy bardzo dobrze. Czystość, ręczniki - bardzo nisko. Pokoje są średnie - wymagają odnowienia.

Nazwa  So White Club Resort
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Ayia Napa
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne, parking

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

4.8
4.8
1.8
4.2

Wyświetlono 6 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.4
Klaudia

Zalety

Lokalizacja blisko plazy

Wady

Brud

1.4

Zalety

Lokalizacja tylko.

Wady

Brud i smród. Mam dużo zdjęć na potwierdzenie tego co pisze, ale nie chcą mi się wgrywać.

Zalety

W tym terminie było mało ludzi. Przestronne pokoje, klimatyzacja działa bez zarzutu nawet przy otwartych drzwiach balkonowych. Przemiła obsługa. Czysto.

Wady

Można wymagać lepszego jedzenia. Mały wybór i dość ubogie. W jednym z basenów na terenie "SO" kafelki odpadają, co może grozić rozcięciem stopy.

4.7
Rafał

Zalety

Lokalizacja + plaża - ciekawa, z serwisem tuż przy plaży (bar + ręczniki + bezpłatne leżaki hotelowe w wydzielonej części plaży), ciekawy ogród - również wymagający czegoś więcej niż przycinanie i podlewanie ... personel restauracyjny przyjazny; pokoje sprzątane raczej systematycznie ...

Wady

Wymaga remontu, cena nieadekwatna do jakości, standard zdecydowanie poniżej deklarowanych 5 gwiazdek, bałągan organizacyjny, pewne sprawy da się załatwić z jedną osobą z inną zaś nie (recepcja) ... generalnie nie polecam;

5.9
Dawid

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

- dobre jedzenie - super bar przy plaży - plaża najlepsza w okolicy

Wady

- czystość - wymagające remontu pokoje

Katarzyna Lemiech

Pobyt - Wrzesień 2018

Wart polecenia, tylko tui jako organizator zawiódł. Zawieźli całą grupę na lotnisko choć już wiedzieli ze samolot nawet nie wyleciał z Warszawy. Porażka, koczowalismy z małymi dziećmi 5 godz. Na lotnisku i nikt się nami nie zainteresowal

Zalety

Przepięknie położony, zadbany, dużo zieleni. Fajne baseny bez tłoku. Miejsce do którego chce się wrócić.

Wady

Jak na 5* dość monotonne i raczej 3* jedzenie, człowiek głodny nie chodź ale rewelacji nie ma. Restauracje a?la carte tez słabe.

So White Club Resort