Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Kameralny hotel w przepięknej okolicy. Przemiła obsługa, duży wybór potraw, czyste pokoje, codzienne animacje od rana do nocy. Położenie hotelu jest odpowiednie dla osób, które pragną odpoczynku lub zamierzają zwiedzać wyspę - do imprezowego centrum na południu troszkę daleko, dlatego szukający rozrywek mogą czuć się zawiedzeni. Tuż przy hotelu znajduje się cicha plaża w zatoce, do zabytkowej Alcudii jest około 10 minut spacerkiem. Pokoje są codziennie sprzątane, mają piękny widok na morze... mogłyby być nieco większe, ale to przecież 3* więc nie oczekiwałam megapowierzchni. Większość gości hotelu to Francuzi oraz Anglicy. Ja byłam zachwycona! Rewelacyjne warunki w świetnej cenie.
Wróciliśmy z mężem 21.05.2011 z Majorki, polecam hotel Panoramic,10-15 min spacerem oddalony od starego miasta, ok 30-40 minut pieszo od centrum, portu i szerokiej pięknej, znanej plaży.Hotel położony przy plaży przy małej zatoczce. Polecam dla osób, które wolą spokojną okolicę, a nie głośne hotele w centrum. Opcja FB w tym hotelu to prawie jak allincusive - napoje, piwo, wino są dostępne w cenie do obiadu i kolacji, a wybór podczas posiłków świetny - Pyszna kuchnia - ryby, owoce morza, wiele warzyw i owoców, lody. Dla osób z dziećmi poza mikroskopijnym brodzikiem i plażą nie ma udogodnień.Pokoje duże czyste, codzienne sprzątanie, wynienianie ręczników, wyposażenie hotelu nie jest nowe, ale jak na 3* jest ok. Polecam
Hotel zgodny z opisem, przy plaży, jedzenie wyśmienite, różnorodne, wystarczy FB, obsługa miła, animacje codziennie w języku francuskim.Pokoje czyste, codziennie sprzątane, my mieliśmy z pięknym widokiem na morze i zatokę. Do Alkudi 10 min. piechotą.Możliwosć wypożyczenia roweru 10 E/dzień oraz samochodu w hotelu 50 E/dzień.Ścieżką obok hotelu,10 min. 2 inne, piękne plaże. Polecamy zobaczyć Palmę, przepiękną Valldemossę, Jaskinie Coves del Drach oraz pojechać na objazd wyspy. Naprawdę polecamy ten hotel.