Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Jaka kategoria taki hotel. Ile zapłacicie tyle dostaniecie. Jako baza wypadowa spoko. Nie wiem jak wy ale ja 7 dni nie zamierzam spędzić kursując między pokojem a restauracją i między pokojem a basenem i jego barem. Taka forma wakacji nie jest dla mnie. Wolę się skupić na pozytywnych aspektach. W pokoju nie słyszałem jęków sąsiadów, kroków z korytarza i wrzasków z nad basenu. Czysto też miałem, nie zapominano o świeżym ręczniku. Zadarzyło się też raz lub dwa że łazience miałem noe mydełko i szampon. Może to zasługa napiwków zostawionych na poduszce? Kto wie.
Klimatyzacja w 3* hotelach jest najczęściej w pokojach o podwyższonym standardzie, lub wcale. Więc miejcie na uwadze takie rzeczy zanim niesłusznie będziecie się czepiać. Basen do zaakceptowania, plaża w odległości 200m może trochę więcej. Jedzenie było słabe. Z tym bezapelacyjnie się zgadzam. Autobus komunikacji publicznej zatrzymuje się pod hotelem co każde 15-30 minut. Polecam każdym młodym osobą, które chcą więcej czasu spędzać poza hotelem.