Hotel leży przy nadmorskiej promenadzie, blisko dwóch plaż (w odległości 2 lub 5 min. spacerkiem)
Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
Hotel faktycznie czysty i zadbany. Pokoje duże, a widok na morze przepiękny, odległość do morza - rzut kamieniem, już chcę tam wrócić. Obsługa na medal i co dla niektórych może być ważne - polskojęzyczna, 80% gości to Polacy. Dzięki czemu panuje tam wspaniała kameralna atmosfera(hotel niewielki, chyba 32 pokoje). Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Tym którzy myślą że za tak niską cenę i 3 gwiazdki będą pływać w luksusie nie polecam. Pozostałym gorąco POLECAM.
Hotel położny bezpośrednio nad morzem , do dwóch plaż około 200 metrów (Sa Coma i S\\\'illot), około 15 minut do pięknej plaży wśród skał (Cala Morlanda); polskojęzyczna obsługa - przemiła; jedzenie średnie ale każdy znajdzie coś dla siebie, kameralnie, dobre miejsce aby zorganizować wycieczki po Majorce (samochodem a także rowerem), wybór napoi b.dobry, mały basen ale kompletnie niezatłoczony, ponieważ niewiele osób spędza czas w hotelu. Polecamy samodzielne wycieczki po Majorce samochodem.
Hotel umieszczony na samej promenadzie około 20m od morza i 150m od plaży. W okolicy dużo knajp i sklepów. Sam pobyt bardzo udany, lokalni ludzie bardzo sympatyczni. Jedynym minusem była bardzo nieuprzejma kelnerka z polski (o imieniu Domi/Dominika). Po wymianie zdań Pani powiedziała, że jak się nam nie podoba to żebyśmy zmienili hotel, co na pewno w przyszłym roku zrobimy :)
20m do morza, 150m do plaży Przestronne pokoje Balkon z widokiem na morze Piękna okolica, świetne położenie hotelu
Mało urozmaicone śniadania - brak warzyw, niesmaczne wędliny i kiełbaski Nieuprzejma polska kelnerka Domi/Dominika
Bardzo dobrze położony hotel-blisko morza,promenady,przystanku autobusowego.Plaża w zasięgu 2-minutoego spaceru,druga-5 minut spacerem.Pokoje spore,dobrze urządzone,widok na morze-bezcenny.Minusem jest brak suszarki w łazience.Sprzątanie 5-6 razy w tygodniu,może nie bardzo dokładne,ale przyzwoite.Wybór posiłków odpowiedni dla 3-gwiazdkowego hotelu-rewelacji nie ma,ale każdy znajdzie coś dla siebie.Posiłki z reguły smaczne,jednak obsługa restauracji pozostawia wiele do życzenia-kelnerka robi łaskę,że sprząta ze stołu po 20 minutach.All inclusive to tak naprawdę 3 posiłki,nie ma żadnych przekąsek pomiędzy posiłkami,co jest znacznym minusem,jeżeli nowy turnus przyjeżdża 2 godziny przed kolacją i obsługa nie jest w stanie zapewnić ludziom nic do jedzenia.Ogólnie hotel wart jest polecenia osobom,które szykują się na 3 gwiazdki w pełnym tych słów znaczeniu,czyli nie oczekują zbyt wiele.Bliskość morza i urokliwa miejscowość rekompensują pewne niedostatki tego hotelu.
Hotel położony w małym, spokojnym miasteczku, rewelacyjny dla osób, które chcą naprawdę wypocząć. Dzięki polskiej obsłudze - Ewie i Dominice (które serdecznie pozdrawiam), panuje w nim miła, domowa atmosfera. Kuchnia - rewelacyjna, bardzo zróżnicowana, zawsze wszystko świeże, smaczne i ładnie podane. W pobliżu 2 plaże, knajpki, sklepiki, wypożyczalnia rowerów... Gorąco polecam, naprawdę warto!
hotel naprawdę cudowny, a w stosunku cena do jakości wypada jeszcze lepiej. potwierdzam: przesympatyczna obsługa!, duże, czyste pokoje! jedzenie, jak dla mnie bomba!!! wszystkiego do wyboru mięs, owoców morza, sałatek, deserów, wnia, alokoholi...wszystkiego(zastanawia mnie co tak rozmaitego jędzą na śniadanie Ci państwo co tak narzekają na jednostajność?, bo ja ciągle kanapki;) a tam przez tydzień pobytu mogłam spokojnie nie powtarzać menu). Sama wyspa bajkowa, jedno z najbardziej uroczych miejsc jakie odwiedziłam. połączenie cudownych, często dzikich białych, piaszczystych plaż z kilkuset metrowymi krasowymi skałami wdzierającymi się do morza. cudo! wszystkim gorąco polecam:) jeśłi ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem. pozdrawiam:)
Rewelacyjne położenie hotelu - przy samym morzu, do jednej plaży 5 min. do drugiej 2 min., okolica przepiękna - jest gdzie pochodzić na spacery, pojeździć na rowerze. Hotel mały, lecz przytulny, pokoje czyste i przestronne, jedyny minus to dla mnie brak wentylacji w łazience, ale da się z tym przeżyć. Basen malutki, ale mając pod nosem dwie piękne plaże, nie było to dla mnie problemem. Ok. 80% gości to Polacy. Obsługa bardzo sympatyczna (2 osoby mówiące po polsku), w szczególności Ewa - fantastyczna kobieta:))) Jedzenie całkiem niezłe - śniadania codziennie podobne, natomiast obiady i kolacje urozmaicone, można było spróbować dań hiszpańskich i owoców morza.
Moje najwspanialsze wakacje! Hotel również wspaniały, w którym pracują wspaniali ludzie (pozdrowienia dla kochanej Ewy, Dominiki - pochodzących z Polski oraz Miguela, Heleny i innych)!:)Mieszkałam w czystym, przestronnym, pokoju z klimatyzacją i widokiem na cudowne morze oraz basen. Jadałam 3 posiłki składające się z 3 dań!! Codziennie kucharz serwował co najmniej 2 rodzaje mięs, 2 rodzaje ryb - pod różnymi postaciami, mnóstwo pieczywa, owoców, przepysznych ciast, surówek, pizza, frytki, pyszne puree, również typowo hiszpańskie dania, krewetki, paella, itd. itd. Chodziłam promenadą na piękną, piaszczystą plażę Sa Coma (3 min.). Alkoholu też było pod dostatkiem i to z każdego rodzaju, nauczyłam się pysznych kombinacji. Hotel polecam każdemu!
hotel przeznaczony dla niezbyt wymagajacych jesli chodzi o jedzenie-maly wybor i niestety smakiem nie nadrabiaja. pokoje na 5 ogromne, czyste i dobrze wyposazone widok na morze(!!!). obsluga przemila (jest nawet jedna Polka,wspaniala osoba). jesli chodzi o allin to picie równiez na 5!przekasek prawie zadnych wiec zostaja 3 glowne posilki. polozenie tuz przy promenadzie.(ogolnie b.cicho,na halas nie wolno narzekac)2 plaze w okolicy.basen maly i strasznie schlorowany. wrazenie ogolne dobre!