Dziewicze plaże Adriatyku z malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta Kotor i Budva z wąskimi, brukowanymi uliczkami
Przepiękne krajobrazy górskie i parki narodowe
Hotel piękny, zadbane otoczenie i pokoje .Dla fanów pływania piękny, choć nie duży basen, pyszne jedzenie ,miła obsługa
Hotel otoczony zielenią ,wszędzie blisko.
Brak personelu mówiącego w polskim języku, mimo to można się porozumieć
Bardzo fajny hotel, czysty, zadbany, bardzo miła obsługa. Dobre jedzenie, codzienne sprzątanie, polecam!
Czystość, jedzenie, obsługa
Pokój standard *** Personel miły, dość czysto, ręczniki wymieniane codziennie, ale miałam wrażenie, że piorą w wodzie z minimalną ilością proszku lub w bezzapachowym płynie.. Mieliśmy pokój przy służbówce, więc Panie pokojowe rano o 7 budziły nas głośnymi rozmowami i głośnym zamykaniem drzwi. Pewnego popołudnia miała miejsce scena niczym z filmu gangsterskiego. Sytuacja wyglądała tak, że kilku mężczyzn wraz z towarzyszkami siedzieli w basenie, pili alkohol, który im się wylewał do wody w basenie i ogólnie dobrze się bawili, co nie można powiedzieć o reszcie gości, którzy siedzieli na terenie basenu. Butelki z alkoholem stały na obrzeżu basenu, kelnerki im usługiwały, w pewnym momencie zbiła się butelka, więc nie wiem czy nie wpadło szkło do basenu. Jedzenie dobre.
Hotel położony w wiosce hotelowej, bardzo ładne otoczenie, ogrody bardzo zadbane. basen ok, chociaż gdy byliśmy 16 lat temu dostępne były dwa baseny należące do hotelu, a w tym roku był tylko jeden, drugi był chyba dla gości all inclusive.
Bardzo dobra lokalizacja hotelu- blisko głównej promenady, starego miasta Budva. Przez hotel prowadzi deptak, ludzie z zewnątrz spacerują po obiekcie. Wokoło jest sporo sklepików i restauracji. Mieliśmy pokój nad jedną z knajpek, gdzie codziennie do 1 w nocy była mega głośna muzyka na żywo. Niestety sam hotel słaby. Pokoje jak z lat 90. Balkon (za której dodatkowo płaciliśmy) obdrapany i brudny. Jedzenie nie było najgorsze lecz chodzące po nim wiecznie muchy bardzo zniechęcały… Dopłacaliśmy 800 zł za all inclusive- absolutnie nie warto. Przy basenie brak leżaków. Były takie rozkładane materiałowe krzesła.
- słabe jedzenie - brak rozkładanych leżaków - mega głośno w pokoju
Hotel porażka. Poleciła bym największemu wrogowi. Nie przykładam z reguły uwagi do hotelu,bo to tylko baza noclegowa. Lecz takie miejsce do zamknięcia. Pleśń, grzyb, położenie przy obwodnicy budowy. Nie idzie spać przy otwartym oknie. Pomieszczenie na szczotki. Jedzenie madakryczne
Roślinność
Wszystkie możliwe wady
Hotel i otoczenie ładne, duzo zieleni, to takie mini miasteczko ze sklepikami i restauracjami
Blisko morza, sklepy i restauracje na miejscu, ładne otoczenie, dużo zieleni, dobre jedzenie
Pokoje nie zawsze sprzątane, nie zawsze wymieniane ręczniki
Otoczenie ładnie zagospodarowane. Dużo zielni. Teren hotelu rozległy. Pokoje średnie. Klimatyzacja nie działa poprawnie. W jednym pokoju chłodziła do 27 stopni, w drugim w zasadzie działał tylko nawiew. Pokoje sprzątane w zależności od lokalizacji pokoju na kompleksie i przydzielonych osób. Jeden pokój był sprzątany codziennie przez mlodą dziewczynę, ręczniki również były wymieniane codziennie. Drugi pokój to tragedia. Byla tam przydzielona starsza Pani. Na tydzień pobytu raz wymieniła ręczniki i dwa razy posprzątała. Allinclusive napewno nie opłaca sie. To co bylo w ofercie nie zgadza się z tym co oferuje hotel. Lepszą opcją jest jechać bez wyżywienia i na miejscu wykupić obiadokolacje. Koszt za osobę około 7 euro i korzysta się z tej samej kolacji co w formule allinclusive. W ofercie były przekaski i lody. Lody nie pojawiły się ani razu, a przekaski były dostępnie przez 30 minut i były to tylko jabłka lub pomarancze pokojone w ćwiartki. Brak drinków. Przy zameldowaniu do hotelu trzeba uzbroić się w duze pokłady cierpliwości. Zameldowanie jest od godziny 14 i panie czekają co do sekundy. Ogolnie Panie w recepcji przed 14 kreca sie w kołko i robia sobie zdjęcia telefonem, ale nie obsłuża. Przed zameldowaniem nie ma możliwości korzystania z allinclusiv. Nie pojechałabym drgi raz.
Blisko publiczej plaży. Rozległy teren hotelu i dużo zieleni
Pokoje. Obsługa. Oferta allinclusive hotelu.
Zdjęcia niezgodne z dodanymi na ofercie. Stare meble, pleśń na ścianach, brudne ręczniki. Pokoje nie są sprzątane cały tydzień. Hotel głośny i zatłoczony.
Blisko plaży
Pokoje nie są sprzątane cały tydzień, wymieniają jedynie ręczniki. Pokoje niezgodne ze zdjęciami. Pleśń na ścianach.
Położenie hotelu super, praktycznie w centrum miasta Budva. Kompleks niskich budynków z zielonym trawnikiem i kwiatami. Bardzo miłe otoczenie. Uważam, że opinie, które czytałam o hotelu są krzywdzące. Fakt, że czasami było tłoczno na stołówce, ale wiadomo, że lipiec to szczyt sezonu turystycznego. Jeśli czegoś zabrakło na stołówce to zaraz przynoszono, uzupełniano. Spędziłam tam bardzo miły tydzień, chętnie tam wrócę ale nie (...). Do hotelu nie mogę mieć uwag, ale kupiłam wyjazd przed (...) i ostrzegam przed organizatorem. W regulaminie jest info, że rezydentka może nie mówić w po polsku. Faktycznie, rezydentka była Ukrainką, mówiła po ukraińsku i po angielsku. Na spotkanie przyszła w sukience w panterkę, więc nawet trudno było się zorientować, że to rezydentka. Były problemy z lotem powrotnym, samolot zawrócił z powodu awarii, miał być lot kolejnego dnia, odwołali, jak część osób zorganizowała sobie nowe połączenia jednak planowany lot odbył się z opóźnieniem. Przestrzegam przed (...)!
Hotel Slovenska Plaza to kompleks niskich (maksymalnie 2-piętrowych) budynków. Trochę takie "miasteczko w miasteczku" z zadbanym terenem zielonym. Nie jest to bezduszny kilkunasto czy kilkudziesięciopiętrowy hotel jakich wiele powstaje w Budvie, ale klimatyczne białe domki z niebieskimi okiennicami. Położony jest niemal w centrum. Blisko sklepy, blisko do plaży, blisko do restauracji i barów. Pokój po remoncie, zadbany, czysty. Ręczniki zmieniane codziennie, codziennie sprzątany pokój.
Hmm, chyba nie mam się do czego przyczepić. Wcześniej czytałam wiele negatywnych opinii na temat hotelu, ale uważam, że są one krzywdzące.
Dramat. Dostaliśmy pokój z grzybem. Na check in chcieli żebyśmy czekali 2h. Zabrali dokumenty na dobę, po prostu chore zasady w hotelu. Do kolacji tylko woda. Standard niby 4* lux a w rzeczywistości max 3. Nie polecam
Pobyt bardzo udany. Położenie hotelu, baseny, pokój 4* i stołówka 3* ok.
Położenie w centrum Budvy, zaledwie kilkanaście minut spacerkiem od urokliwego starego miasta, supermarketu, sklepików, dworca autobusowego z mini zoo... Pokój w części 4* bardzo obszerny, jasny, działająca klimatyzacja, okiennice. Dwa duże, okrągłe baseny o głębokości do 170 cm, gdzie obsługa bardzo dbała o porządek (zakaz rzucania piłką, pływania na materacu). Fajna stołówka w części 3* z stolikami na zewnątrz, jedzenia nigdy nie brakowało.
Przez kilka dni na stołówce panował olbrzymi tłok, brakowało miejsc, potrawy były zimne, nie było wina, soków, tylko woda. Było to za sprawą dużej ilości gości z Słowenii. Po ich wyjeździe znacząco się poprawiło. W pokoju 4* bardzo słabe WIFI, ciepła woda dopiero po kilku minutach intensywnego odpuszczania. Brak animacji, pomimo tego, że animatorzy chodzili wokół basenu i informowali o swoim istnieniu. Słaby wybór drinków i przekąsek w ramach All Inclusive. Tylko suche ciasteczka i banany.
Gdyby nie lokalizacja - hotel słaby i to nie ze względu na stary wystrój ale brak podstawowych udogodnień jak ciepłej wody pod prysznicem i posprzątanego pokoju po wcześniejszych gościach. Najpierw czekanie ponad 2h na zameldowania a potem na czysty pokój.
Brak ciepłej wody
Teren hotelu ogrod piękny,pokój ok,obsługa ok,jedzenie zawsze się znajdzie coś dla smakoszy choć po paru dniach już się nudzi
Ogrod
Mało urozmaicone jedzenie
wszędzie bardzo blisko i jeśli chodzi o zalety to tyle a wad bardzo dużo!
lokalizacja
*niezbyt czysto *chcą żeby zostawić paszporty na recepcji do zameldowania do odbioru na następny dzien. *posiłki słabe zimne nie doprawione *do kolacji tylko zimna woda i mało tego gdy poprosiłem o gorąca wodę w butelkę dla rocznego dziecka do zrobienia mleka pani odpowiedziała że nie ponieważ nie masz all inclusive
Hotel czysty, pokój mały ale za to duży balkon. Ręczniki wymieniane codziennie. Obsługa pomocna i mila. Jedyny minus to zimne dania w restauracji .
Blisko plaży i centrum. Przystanek autobusowy również na wyciągnięcie ręki.
Zimne dania w restauracji
Hotel jak najbardziej w porządku. Miła obsługa i bardzo dobre jedzenie.
Hotel jak najbardziej okej, smaczne jedzenie miła obsługa.
Organizacja z biura podróży to dno, nigdy więcej. Kompletnie nie polecam. Wykupiliśmy wycieczkę do Czarnogóry do hotelu, który był nieczynny. Każdy z obsługi to wiedział, ale nie raczył nas powiadomić. Dowiedzieliśmy się po przylocie i po wyczekiwaniu pod zamkniętym hotelem. Kupiliśmy kota w worku, a najgorsze, że nie tylko my… więcej już nie skorzystamy.
Hotel duży, blisko plaży. Duży wybór jedzenia ale wszystko zawsze zimne. Przez 3 dni nie było cieplej wody. Pod pokojem mieliśmy ogródek restauracji w której codziennie do 1 w nocy był koncert na żywo i ludzie śpiewali co było męczące jak człowiek chciał się położyć spać. Wbrew temu co jest na stronie HOTEL NIE MA WŁASNEJ PLAŻY ANI PIASZCZYSTEJ ANI ŻADNEJ .
Głośno . Zimne jedzenie .
bylam konce sierpnia 9 dni. jedno wielkie rozczarowanie. mnostwo rosyjskiej halasliwej mlodziezy, zero spokoju nawet w nocy, brak cieplej wody przez caly pobyt, bra jakiejkolwiek w kranie przez 4 dni. poplamione obrusy, jedzenie czarnogorskie, smaczne ale codziennie to samo-bufety, brak warzyw i owocow na sniadanie,parowki gotowane w folii!!! basen z brudna slona woda- nieodwazylam sie wejsc. do plazy okolo 300 metrow. zero sportu w osrodku- tylko oferty na miejskiej plazy,plaza baaaaardzo brudna a woda w morzu brudniejsza niz w wisle- widzialam nawet plywajaca kupe!!!!! wanna odrapana, lazienka brudna,prehistoryczna.caly osrodek zatrzymal sie w latach 70tych ubieglego wieku.w recepsji-mimo iz ma to byc wioska o miedzynarodowej atmosferze- nikt nie mowil w zadnym jezyku oprocz serbskiego i rosyjskiego. tragedia!!!
Bylismy w Slovenskiej Plazy na 2 tygodnie w okresie czerwiec/lipiec. Cala impreze wspominamy super :) Bylo cudownie, Teren hotelu ogromny, bardzo duzo apartamentow, na terenie siec uliczna, na ktorej znajduje sie wiele sklepow, supermarketow, ceny sa bardzo przyzwoite, obsluga w hotelu byla ok, nie mamy zazalen. Teren hotelu bardzo zadbany, cudowna roslinnosc, do kamienistej plazy bardzo blisko, kazda pilnowana wiele barow, tam obsluga rewalacja szczegolnie bodyguardzi hihi :)woda czysciutka, do starowki mozna dojsc promenada pelna sklepikow barow kafejek i wielu atrakcji okolo 1 km. Starowka przepiekna, budowle cudowne, az dech zapiera w piersiach. Polecam plaze za starowke, jest tam o wiele spokojniej, mniej ludzi, bardziej przejrzysta woda i tam polecam szczegolne dla amatorow nurkowania, male rafki, rybki sliczne, po prostu cudo! Jeszcze dalej mala zatoczka, dzika plaza na piechote codziennie chodzilismy i tam spedzalismy czas. Otoczenie miasta Budvy wspaniale, gory sa bardzo urokliwe, wyspa sv Nikola takze. :) Jesli jedziecie tam samochodem proponuje wyruszyc na wycieczke do miejscowosci Kotot - > gdzie znajduje sie jedyny fiord na poludniu Europy. Pojechalismy i nie zalujemy, miejscowosc przepiekna, wspielismy sie 1000 schodow do fortecy tam rozposciera sie rpzepiekny widok na cala zatoczke. Takze polecam podskoczyc do Dobrovniku na Chorwacji, my tak zrobilismy.
Caly wyjazd wspominamy bardzo milo :) to byly najwspanialesz moje wakacje, wypoczelam niesamowicie, krajobrazy byly tak piekne ze az dech w piersiach zapiera, kazdemu z goracego serca polecam Czarnogore, a przede wszystkim miasto Budva no i Slovenska Plaze. :) Ćao!