Hotel Skanes Serail masakra traedia. Pojechalismy duza grupa na wstepie za dobre pokoje 100 dolarow czego nie rozumiem placac za opcje all do tego nie zaplacilismy i dostalismy pokoj bez klimyObsluga straszna Kubki na basanech brudne brakowalo wody dopicia wszystkiego olbrzymie kolejki po wszystko hotel z zewnatrz ladny basen tez ale caly jego srodek czyli obsluga tragedi OBIADY NIE DO JEDZENIA !!!czasem bylo cos swiezego ale wiekszosc zmieszana i smierdzaca
Świetna obsługa polskie rezydentki i animatorki. Obiekt trochę na uboczu, ale teren rozległy. Plażą do Monastiru ok. 1,5 h, ale można taksówką (także do Sousse). Na miejscu możliwość windsurfingu. Niesamowici miejscowi animatorzy. Jedzenie wyborne. Serdecznie polecam. P/S nie dajcie się nabrać na \"wycieczkę\" statkiem - nudy, szkoda czasu, lepiej wybrać inną wycieczkę na 1/2 dnia.
mój mąż jest wymagający i przyznał 8,5 gwiazdki temu hotelowi było ekstra polecam wszystkim taki odpoczynek!
Hotel zadbany, duży i z dobrą obsługą, ale po prostu nieprzeciętnie brzydki :(
Gprąco polecam. Jest extra.