Skalny SPA

3.5

Pobyt w hotelu był świetny. Strefa SPA gdzie można odpocząć i zrelaksować się. Pub z najlepszą pizzą jaką jedliśmy. Hotel, pokój czysty. Widok z okna pokoju na jezioro Solińskie. Wszystko super. Obsługa bardzo miła. Polecam.

Stosunek cena/jakość - słaby. Nie polecam. Ogólnie hotel lata świetności ma już za sobą. Niestety, najwyraźniej ktoś oszczędza na inwestycjach w jego remont/modernizację. Podczas naszego pobytu, tynk z jednego z balkonów spadł na nasz taras podczas deszczu - na szczęście poza wielkim hukiem nikomu nic się nie stało. Niskie ciśnienie w kranach. Jednego dnia rano pod prysznicem w ogóle nie było wody, więc na śniadanie poszliśmy brudni :(. Obsługa pomocna, na pełnych obrotach, bardzo się stara, ale gołym okiem widać, że jest ich po prostu za mało..

Jestem bardzo mile zaskoczona jakością, czystością i obsługą. Dawno nie byłam w hotelu o tak dużym zaangażowaniu personelu w komfort pobytu gości. Wszyscy bardzo pomocni, chętni do dialogu. Uśmiechnięci. Hotel hodny polecenia i 5 *

Właśnie wróciliśmy z pobytu w Święta Bożego Narodzenia. Wykupiliśmy pakiet pięciodniowy, wróciliśmy po czterech dniach. Powód: za wyjątkiem śniadań, które były smaczne i urozmaicone, reszta to żenada. Kolacja wigilijna to wielkie rozczarowanie. Na kolejne dania trzeba było czekać po kilkadziesiąt minut. Obsługa restauracji totalnie zagubiona. Dania niesmaczne. Ilość podanego ciasta była powodem do prześcigania się gości w stronę stolika na którym stały. Duża ilość gości opuściła restauracje głodna jeszcze przed podaniem ostatniego dania. Na święta przybyły rodziny z małymi dziećmi. Częstotliwość podawania posiłków zmuszała gości do dokupowania dodatkowych posiłków między śniadaniem a obiadokolacją. W ofercie hotelu nie podano że dodatkowe posiłki będą za dodatkową opłatą. Nie jest to pierwszy hotel, w którym spędzaliśmy święta, ale z taką sytuacją spotkaliśmy się po raz pierwszy. Zdecydowanie nie polecamy tego hotelu.

Gorąco polecam ! Na pewno tam wrócę . Doskonały stosunek jakości do ceny.

Nazwa  Skalny SPA
Miejsce  Polska / Bieszczady / Polańczyk
Udogodnienia  basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, parking

Malownicze połoniny z widokiem na dzikie, nieskażone przyrodą krajobrazy

Spokojne szlaki turystyczne, idealne do pieszych wędrówek z dala od tłumów

Tradycyjne drewniane cerkwie wpisane na listę UNESCO

Posiłki

3.5

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Patrycja

Pobyt - Grudzień 2023

Zalety

Strefa SPA, widok z okna na jezioro.

Jacek

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Lokalizacja w Polańczyku - do eko mariny ok. kilkanaście minut spacerem.

Aneta

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Czystość,przemiła obsługa hotelu. Odległość od centrum.

Andrzej

Pobyt - Grudzień 2021

Zofia

Pobyt - Październik 2020

Gorąco polecam ! Na pewno tam wrócę . Doskonały stosunek jakości do ceny.

Zalety

Rewelacyjna lokalizacja . Komfortowe , wygodne pokoje . Doskonałe dania w restauracji . Śniadanie - bardzo obfite i różnorodne . Doskonała kawa. Bardzo sympatyczny i uczynny personel.

Wady

Bez wad !

2.6
Gośka

Pobyt - Wrzesień 2020

Pokoje małe, czyste ale brak wentylacji, niewygodne małe łóżka, łazienka mała ale czysta , do śniadania zima jajecznica i parówki, pozostałe zimne potrawy smaczne. W hotelu jest pub , głośna muzyka przeszkadza w nocy. Strefa spa czysta ale w piątek i sobotę ciasno.

Zalety

ładny widok z sali jadalnej

Wady

małe pokoje , niewygodne łóżka , głośne otoczenie

Ania29177

Pobyt - Sierpień 2017

Nie polecam. Na 3*** to kpina. Jestem rozczarowana i nigdy tu nie wrócę.

Zalety

Jedyny plus to lokazlizacja.

Wady

Obsluga kelnerska.... brak slow. Gowniary z 3 cm paznokciami oczojebnymi obsluguja gosci od niechcenia. Nie sa zorientowane co komu sie ,,nalezy,, z pakietu.... dlugi czas oczekiwania na sprzatniecie naczyn i drugie danie. Jedzenie jak na 3*** nie rewelacja. Strefa SPA ... zimna woda w basenach...w jacuzzi tak chloru ze po minucie w oczy szczypie a co najbardziej mnie zirytowalo to to ze nie ma ratownika... dzieci chodza do sauny....brak zegarków...brak kart do szafek...totalny chaos i brak kogokolwiek na recepcji bo pani wlasnie wykonuje zabieg. Lazienki male...brak polki na szczoteczke do zebow czy jakies kosmetymi.Nie polecam.

4.2
Urlopowiczka

Pobyt - Sierpień 2017

Na pierwszy rzut oka nie najgorzej. Jednak z dnia na dzień kolejne rozczarowania. Niby szczegóły ale... potrafią uprzykrzyć pobyt i pozostawić niesmak. Pokój mieliśmy od strony apartamentów na skale. Wielkim minusem jest teren wokół budynku wysypany żwirem, każdy najmniejszy ruch niesamowicie słyszalny w pokojach. Łazienki bardzo małe z brakiem półki na kosmetyki, nie mówiąc już o pleśni na spoinach jak też odór z kanalizy ( z prysznica). Brak ręczników. Maty podłogowe nie jednokrotnie z dziurami. Zasłony to małe skrawki pojedynczych pasów materiału, przy braku rolet czy klimatyzacji w pokojach to powinna być możliwość zasłonienia całej przestrzeni okiennej przed słońcem. Jedzenie nie najgorsze, zdarzały się niedomyte filiżanki jak też talerze, apogeum na stołówce to okropnie brudne ściany. Czarę goryczy przepełnił wywóz odpadów szklanych o godzinie 7 rano!

Zalety

położenie

3.2

Pobyt - Lipiec 2017

Jeśli chcecie Państwo odpocząć to nie tu ,nazwa hotel i spa nie ma nic wspólnego co tu zastaniecie . Kolonie, rezerwacje basenu na połowę czasu czynnego spa ,głośno około 150-200 dzieci awaria jakuzi przez cały pobyt . Restauracja hotelowa od strony klimatyzowane z widokiem zajęta przez kolonie . Nazwa SPA i trzy gwiazdki pomyłka nie polecam . Zaznaczam że byłem z dwójką dzieci nie jestem emerytem więc współczuję starszym osobą które tu przebywały. Jeszcze raz nie to nie chore to tylko ładny ośrodek wypoczynkowy .

Zalety

Świeży po remoncie i miła obsluga

Wady

Bardzo głośno brak organizacji pakietów

3.4
Lukasz

Pobyt - Październik 2016

Ostatni raz ten hotel pokoje ladne ulozenie ladne problem w tym.ze dyskoteka niedaje spac do 5,basen maly spa dopiero od 16 uzywany przez gosci z zewnatrz parking maly niema miejsca parkowac jedzenie nie pod moje kubki nie polecam nic nie odpoczolem a cena max

Zalety

Niema oprucz ldnej lokalizacji

2.4
agataiga

Pobyt - Styczeń 2015

W hotelu Skalny mieliśmy wykupione posiłki, nie nocowaliśmy tam. Jedzenie żenujące. Klimat przedszkolno - sanatoryjny. Przypraw brak, pomysłów brak - krupnik, fasolowa,,, Drugie dania \\\"dietetyczne\\\" - gotowana pierś, duszona pierś, pulpety... czasem jeszcze do tego wszystkiego na zimno. Nie polecam!!! Lepiej omijać, bo nie warte to ani jednej złotówki.

Zalety

położenie

Wady

jedzenie

Skalny SPA