Skal

Bardzo przyjemny hotel, czyste pokoje smaczne jedzenie atrakcyjne położenie, polecam.

Hotel rewelacyjny, obsługa wspaniała, na pewno wrócimy

W Hotelu Skal byliśmy już kilka razy. W tej cienie bardzo ciężko znaleźć coś podobnego. Bardzo dobre jedzenie w formie bufetu. W spa można odpocząć i zrelaksować się. Dzieci mają świetlicę gdzie ciągle coś się dzieje. Do tego dostęp do pobliskiego aqua parku, rowery, grota solna. Polecam serdecznie

Oszusci!!!! Maja na stronie ze maja basen, po przyjeździe i opłaceniu basenu nie ma!!!! Kasy nie chcą zwrócić!!! Opis, zdjęcia, wszystko!!!! Miało być jedzenie wegańskie, również nie ma!!!! NIE POLECAM!!!

Pokoje duże jasne przestronne. Obsługa mila. Posiłki mało zróżnicowane ale smaczne

Nazwa  Skal
Miejsce  Polska / Pomorze Zachodnie / Ustronie Morskie
Udogodnienia  basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, rowery, parking, zwierzęta

Luksusowe wyposażenie, oraz duże pokoje.

Niezwykle rozbudowane centrum SPA i Welness z masażami, saunami i łaźnią parową.

Mnóstwo atrakcji w okolicy takich jak centrum sportowo- rekreacyjne, pole golfowe i pole paintballowe.

Hotel położony jedyne 150 m od piaszczystej plaży.

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Jedzenie, obsługa personelu, sala zabaw.

Wady

Mało miejsc parkingowych.

Hotel rewelacyjny, obsługa wspaniała, na pewno wrócimy

Mariusz

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

Przemiła obsługa i super jedzenie

Wady

Oczekujemy na otwarcie basenu w hotelu ale to już za chwilkę

2.4
Zosia

Zalety

Brak!!!

Martyna

Pobyt - Styczeń 2022

Zalety

Blisko do plazy i pobliskich sklepów

Wady

Na zdjęciach oferty widoczny basen który nie należy do hotelu.

Przemek

Pobyt - Listopad 2022

Jest to jeden z nowszych hoteli w okolicy. Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne. Na wstępie dostajemy vouchery na wstęp do lokalnego basenu oraz voucher na drinka powitalnego. Hol hotelu minimalny ale nowoczesny i zadbany. Pokój w którym przebywałem był również nowoczesny, praktycznie wszystko nowe i czyste Co mnie zaskoczyło to na wejściu znajduje się aneks kuchenny- zlewozmywak, lodówka, zmywarka i płyta indukcyjna. Łóżko w pokoju bardzo wygodne, w łazience znajdowała się bardzo obszerna kabina prysznicowa z deszczownica. Hotel jest godny polecenia .

Zalety

Bardzo miła i kompetentna obsługa . Nowoczesne pokoje. Vouchery do lokalnego basenu. Spa - bardzo duży wybór zabiegów - sauna oraz jacuzzi . Darmowe zajęcia dla gości - joga, warszaty o pielęgnacji skóry, możliwość wypożyczenia rowerów. Super smaczne- domowe jedzenie, raczej tradycyjne polskie z kilkoma dodatkami myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Restauracja cynamon . Cena po sezonie bardzo atrakcyjna .

Wady

Siłownia, a raczej jej brak, większość maszyn nie działa. W ciagu 7 dni pobytu, pokój nie był do końca posprzatany 2 razy. Mi to zbytnio nie przeszkadzało dlatego nie zgłaszałem do recepcji. Wspólna przestrzeń w hotelu raczej minimalna .

Anita

Pobyt - Czerwiec 2022

Super lokalizacja, bardzo czysto, pokoje duże komfortowe, przyjazny, miły personel, przesympatyczna właścicielka doglądająca biznesu.

Zalety

Urozmaicone smaczne jedzonko, różnorodność dań i zakąsek również z ryb.

Skal