Tętniące życiem kluby nocne i festiwale muzyczne
Rajskie plaże i ukryte zatoczki otoczone klifami
Doskonałe warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym nurkowania
Słabo bardzo jak za ta cenę . Bałagan , hałas , pełno dzieci bez opieki . Średnio czysto żeby nie powiedzieć , ze brudno . Obsługa bardzo powolna . Jedzenie może być ale bez szału . Ogólnie nie polecam
Hotel godny polecenia, zwłaszcza rodzinom z dziećmi. Pokoje duże,czyste. Jedzenie urozmaicone, było w czym wybierać. Baseny przy hotelu troche zatłoczone,ale wynagradzał to wspaniały park wodny należący do hotelu- dla dzieci w każdym wieku-naprawdę super. Przy hotelu przystanek autobusowy. Plaża bliziutko, niewielka, ale nie zatłoczona i przyjemna. Polecam wycieczkę na Formenterę oraz zwiedzanie wispy samochodem, wspaniałe widoki i plaże.
hotel nastwiony na angielskich turystow i wszysko kreci sie pod nich od zabaw po jedzenie ..pokoje jak kto trafi my wyprosilismy zmniane bo smierdzialo stechlizna niemilosernie , jedzenie monotonne oprocz czwartku (kolacja rewelka owoce moze czekoladowe fontanny )bardzo glosne i dlugie wieczorne animacje do 24 (dzieci nie mogly spac ) internet wykupiony to jakas porazka prawie nie dzialal ale najgorsze bylo to ze b.duzo ludzi chorowalo na grype zoładkowa albo od jedzenia albo od wody co jak na Hiszpanie to dziwne -ta choroba dotknela wszystkie narodowosci niektorzy nawet trafili do szpitali .polecamy wycieczki do miasta stateczkiem za 3,5 euro lub autobusem za 1,65 euro lub na nozkach .warto poplynac tez katamaranem .hotel pelen dzieci .brak toalet blisko basenow.niestety nie na 4 gwizdki :((
Hotel 4*. I tak jest. Dużo atrakcji, miło można spędzić czas. Obsługa super, ciągle uśmiechnięci i lubia uczyć się polskich słów. Jedzonko bardzo dobre, nawet czekoladowa fontanna we czwartki z owocami biją rekordy łakomstwa. Ogólnie polecam nawet dla rodzin z dziećmi bo tu dla nich jest wszystko.