Sirenis Club Playa Imperial

Ogólnie całość 2/10. Pobyt 13-20.09.16. Hotel stary do remontu, blisko plaży ale brak bezpośredniego zejścia, miejscowość tak mała, że nie ma nawet stacji benzynowej czy knajpy z parkietem do tańczenia, ładna okolica, czysta woda, plaża pełna petów, pobyt w hotelu we wrześniu to 90% włochów powyżej 75 lat, atrakcji w hotelu brak jak i w miejscowości (chyba, że zadowalasz się gra w karty lub bingo), po 24 bar zamykany i obsługa wyprasza, na mieście ;) wszystko pozamykane, obsługa miła, pokoje czyste, brak kogokolwiek z obsługi biura Itaki przy zakwaterowaniu do hotelu co osobą bez znajomości angielskiego sprawiało spore trudności, jedzie w miarę smaczne ale tłuste (po 2 dniach do znudzenia) alkohole do oporu - w smaku sam cukier. Pogoda 85% słonecznie i ciepło. Cena poniżej 2000zł za All Inclusive była by ok. Pobyt polecam dla ludzi starszych.

Byłem z całą moją rodzinką w Hotelu od 12.07-27.07.2016r było prześlicznie , Hotel położony przy piaszczystej plaży z lazurową wodą i przystanią dla autobusu wodnego, W Hotelu panowała bardzo sympatyczna atmosfera kelnerzy i kelnerki bardzo sympatycznie obsługiwali wszystkich turystów , jedzenie było bardzo dobre kurczaki, frytki owoce morza , dania wegetariańskie , owoce, jogurty i lody każdy znajdzie coś dla siebie. Do zwiedzania wyspy korzystaliśmy z autobusu komunikacji miejskiej oraz autobusu wodnego. Ceny na Ibizie nie są wygórowane przywieźliśmy bardzo dużo pamiątek oraz korzystaliśmy na mieście z różnych restauracji. Hotel Serenis ma basen dla dorosłych oraz wydzielona część dla dzieci czysta nie za ciepła woda, Pogoda jest upalna a słońce piecze i pali. Hotel jest w centrum Cala LLonga blisko sklepów oraz restauracji i salonów gier, Na plaży odbywają się w weekendy pokazy taneczne i występy na specjalnej scenie, każdego dnia do godziny 2:00 ewentualnie 3:00 na plaży jest dyskoteka z gwiazdami muzyki dance POP. Naprawdę Polecam Hotel i miejscowość w 100% jest co wspominać i BARDZO NAM SIĘ PODOBAŁO !!!! JESTEŚMY POD WRAŻENIEM TAKICH WAKACJI !

Cudowne wakacje...obsługa przemiła..kelnerki i kelnerzy uprzejmi...pokoje czyściutkie...jedzenie od wyboru do koloru...Fajne Animacje:) Trafiliśmy na wspaniała animatorkę Karolinę.. sporo Polaków.. i Włochów.Jednym słowem jesteśmy mega zadowoleni z wyboru.Pewnie tam jeszcze wrócimy:)

Położenie hotelu piękne i spokojne. Jedzenie pyszne , urozmaicone i w dużych ilościach. Obsługa hotelu na wysokim poziomie, jednak sam hotel wymaga kapitalnego remontu. Łazienki z wannami i zasłonami bardzo stare, wyposażenie pokoi przestarzałe, lokalizacja większości pokoi tragiczna ( przy kuchni lub ciemne z widokiem na sąsiednie blisko znajdujące się okna). Plusem jest fakt że hotel jest czysty i to na tyle . Za kwotę poniżej 2000zł z all można się pokusić.

Nazwa  Sirenis Club Playa Imperial
Miejsce  Hiszpania / Ibiza / Cala Llonga
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Tętniące życiem kluby nocne i festiwale muzyczne

Rajskie plaże i ukryte zatoczki otoczone klifami

Doskonałe warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym nurkowania

5.3
5.5

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.4
Mariusz

Pobyt - Wrzesień 2016

Zalety

Położenie, bliskość plaży

Wady

Brak bezpośredniego dojścia na plaże, hotel do remontu, brak atrakcji w hotelu, średnia wieku wczasowiczów we wrześniu 75lat,

Mirosław Wachtarczyk

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

Bardzo smaczne posiłki, przepiękne animacje dla dorosłych , mini disco dla dzieci, Każdy dzień sprzątane pokoje, Położenie Hotelu przy jednej z najpiękniejszych piaszczystych plaż które zwiedziliśmy na Ibizie. Kort tenisowy boisko do koszykówki oraz biliard tenis stołowy automaty super !!! Polecam Każdemu Blisko przystanek autobusowy a bilet za 2,50Euro. POLECAM NA 100% każdemu kto wybiera Ibizę na wakacje!!!

Wady

BRAK

Aleksandra i Marcin

Pobyt - Lipiec 2016

4.8
Michał

Pobyt - Czerwiec 2016

Zalety

Blisko morza, smaczne posiłki, miła obsługa.

Wady

Hotel stary do remontu, mały stary basen.

Sirenis Club Playa Imperial