Świetny standard hotelu, piękny zadbany ogród otaczający hotel i baseny, teren hotelowy czyściutki, pokoje Garden View przestronne, komfortowe, ciche. Z pokoju na 5 piętrze mieliśmy cudowny widok na bujną zieleń i góry- rzadko można trafić - na taki widok- załączam zdjęcie. Jedzenie- różnorodne, smaczne, zawsze na obiad i kolacje ryby minimum dwa rodzaje, kilka rodzajów mięs do wyboru, duży wybór warzyw i owoców, dla maluchów: owsianka na mleku/ na wodzie, ryż na mleku/ ma wodzie, kaszka manna- extra zdrowa alternatywa - oczywiście był też stół z słodkimi płatkami i bakaliami. Markowe alkohole, drinki smaczne w właściwych proporcjach, fajny zespół animatorów, bogaty program animacji dla dzieci i dorosłych ( mini klub do 22:30 - czyli rodzic może obejrzeć spektakl w spokoju a maluch jest zaopiekowany nie korzystaliśmy ale opcja jest) Super klimatyczny bar przy basenie z muzyką na żywo, klika razy w tygodniu. ( zdjęcie) Codziennie pokaz fontann
Hotel dla osób szukających obiektu o wysokim standardzie, w otoczeniu bujnych ogrodów, dla lubiących ruch na wakacjach z basenami: basen olimpijski, basen z zjeżdżalniami, aktywności sportowe ( aqua areobik, kangoo jumps, trampoliny w wodzie, joga) z bdb jedzeniem, miłą obsługa, krótkim transferem z lotniska - 30 min, Na plus fajne animacje wieczorne, plaża i pomost z barem. Klimatyczne Spa. Polaków mało, byliśmy my i jeszcze 4 osoby. Dużo Rosjan, Brytyjczyków, Turków, osób z Kirgistanu.
HOTEL MAX.3 GWIAZDKI , DOBRY DLA MILOSNIKOW GOLFA ALE NIC POZA TYM, SLABA ZNAJOMOSC JEZ.ANGLEISKIEGO POSROD OBSLUGI, POKOJE W CZESCI GLOWNEJ HOTELU - BRUDNE, CZUC STECHLIZNE, PLESN W LAZIENKACH POKOJE W WILLACH DUZO LEPSZE ALE WYZSZA CENA. PLAZA - BRUDNE LEZAKI I MATERACE, BAREK TO KILKA POLAMANYCH PARASOLI I KILKA STOLIKOW NIE MA BARKU W BASENIE. JEDZENIE DOBRE ALE RESTUARACJA OLBRZYMIA I RUCH W NIEJ OGROMNY.
POSILKI, BLISKOSC POL GOLFOWYCH
STARY, BRUD, STECHLIZNA I PLESN W POKOJACH W GLOWNYM BUDYNKU