Sindbad Club Aquapark Resort

Pokoje i łazienki super czyste. Obsługa hotelowa szczerze miła. Jest jej tyle że to przechodzi ludzkie pojecie. Brak jakiejkolwiek nachalności. Jedzenie przeróżne każdy znajdzie coś dla siebie i zasmakuje w nowych potrawach. Cały obiekt na najwyższym poziomie. Super restauracje a la karte.

Polecam ten hotel nie dawno wróciłam z rodzinką dzieci zadowolone , spędziliśmy tam wspaniałe 2 tygodnie beż nudy. Uważam że to był miły pobyt w tym miejscu. Dzieci zadowolone rodzice wypoczęci. Sam hotel super czysty zadbany położony w dobrym mieści wychodzisz z hotelu i masz deptak do centrum ubeerem 10mi. 2 dolary max . Pokoje i łazienki faktycznie mogły by w końcu doczekać się tego remontu bo już są poprostu wysłużone, ale jest czysto obsługa naprawdę robi co może by było czysto . Nikt z obsługi nie robi nic za dolary oczywiście jest miły gest z naszej strony i oni wtedy są mocno zadowoleni ale nie są nachalni i nawet gdy nie dostaną robią to z uśmiechem na twarzy . W sumie te wakacje były naszymi najlepszymi do tęgi cześć wiec ciężko się doczepić chyba ze na siłę coś. (Bywamy w różnych krajach w Egipcie jesteśmy drugi raz i drugi raz jest wszystko na plus) jesteśmy też osobami którzy jadą wypaczać na wakacjach i się relaksować niż doszukiwać dziury w całym. Na początku jak przyjechaliśmy dostaliśmy mały pokój 3 osobowy wiec poszliśmy na recepcję beż problemu wziął facet klucze i pokazywał nam pokój w którym będziemy się czuć komfortowo beż żadnego problemu skrzywienia się nic . Więc na wstępie zaplusowalo to . Najwspanialszy jest kelner z restauracji Botanica super młody chłopak który codziennie zagaduje pyta się jak się czujesz czy wszystko dobrze czy dzieci dobrze spały przynosi im różne przekąski tak poprostu sam od siebie Ahmed Mohamed tak się nazywa owy Pan który jak wielu z nich zasługuje na pochwale ale ten szczególnie.

To był wspaniały 12 dniowy pobyt w hotelu Sindbad Club. Cudowne miejsce i ludzie. Obsługa zawsze uśmiechnięta, czuliśmy się zaopiekowani. Jedzenie przepyszne, między innymi kraby, sushi, pieczone kaczki i indyki, owoce morza, kebaby, makarony, chałwa, owoce i deserki. Super animatorzy, którzy cały czas zabawili gości. Świetny basen z falą i piękna plaża oraz morze. Sprzątane codziennnie. Kiedyś tu wrócimy ❤️ To kolejne wakacje z Wakacje.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy :)

Hotel bardzo przyjazny. Przemiła obsługa zawsze gotowa pomoc, nikt nie zebra o napiwki. Byliśmy w części aquaparku więc troszkę głośniejsza strona za dnia ale za to dużo ciekawych rozrywek organizowanych przez animatorów 😁

Hotel super,pokoje sprzątane codziennie,reczniki na basen także,jednak pokoje potrzebują odnowienia.Dużo atrakcji,baseny czyste,jedzenie dobre,każdy znajdzie coś dla siebie.Znakomity kontakt z obsługą,są bardzo mili i pomocni.Wycieczki hotelowe super. Plaża wspaniałą czysta.

Nazwa  Sindbad Club Aquapark Resort
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, rozrywka i życie nocne

200 m do prywatnej, piaszczystej plaży.

Dzieci: mini klub, plac zabaw, brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka na życzenie (płatne).

Dodatkowe atrakcje na plaży: centrum nurkowe, możliwość uprawiania sportów wodnych.

Hotel usytuowany tylko 5 km od lotniska.

Wyświetlono 528 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Daniel

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Obsługa na najwyższym poziomie.

Wady

Niestety druga linia brzegowa i brak rafy koralowej.

Krzysiek

Zalety

Dobra lokalizacja Dobre jedzenie Przemiła pomocna obsługa Super atrakcje w hotelu Naprawdę sporo tego polecam z całego serca pobyt w ty.miejscu

Wady

Gdybym musiała na siłę szukać to łazienki wymagają odświeżenia więcej brak .

Zalety

Basen z falą Plaża Jedzenie Obsługa

Wady

Przydałby się remont pokoi i wymiana mebli

Maciej

Zalety

Czysto wszędzie obsługa dba o gości w każdym barze i na każdej stołówce Trzy restauracje tematyczne można chodzić codziennie po zapisaniu się na recepcji

Wady

Dla nas nie znaleźliśmy nie szukaliśmy

KK

Zalety

Duży i przestronny. Dużo zieleni

Wady

Brak informacji o wylocie,trzeba było kontaktować się z rezydetem,napoje podawane w kubkach plastikowych na plaży Przy 3 dorosłych i dziecku dostaliśmy 2 łóżka.

Iwona

Hotel oceniam na 3+ Fajne miejsce na pobyt z dziećmi (dużo atrakcji), jedzenie dobre, pokoje codziennie sprzątane . Jedyny minus to stan apartamentu , rzeczywistość ma się nijak do zdjęć prezentowanych na stronie.

Wady

Stan faktyczny apartamentu

Marek

Bardzo fajny hotel, dużo atrakcji dla dzieci ,jedzenie bardzo dobre i się zmieniało obsługa bardzo miła nie mieliśmy żadnego powodu do narzekania uważam że wakacje z rodziną w tym hotelu bardzo udane i polecamy

Zalety

Wszystko w jednym miejscu duży wybór zjeżdżalni jak i basenów

Aga

Hotel w porządku , ale niemożliwa rzeczą są komary , nie ma żadnych moskitier w oknach , mimo że okna zamknięte komarów pełno wpadają wentylacja w łazience ,straszne ☹️udręka ☹️nic z tym nie robią ,ślady po zabiciu komarów zamalowują farba ☹️

Zalety

Miła obsługa , dobre jedzenie ,dobra lokalizacja

Wady

Pełno komarów ,zmora ☹️

CECYLIA

Pobyt - Marzec 2024

hotel godny polecenia ,pokoje w miarę czyste nie myją podłogi pod łóżkiem ,bitwa rano o leżaki. proszę zabrać kubek z domu bo podają napoje w plastiku wiadomo jak myte ogólnie polecam ten hotel

Zalety

ciekawe animacje ,nauka tańca, dużo jedzenia ,dobra lokalizacja ,zadbana zieleń na terenie hotelu ,czyste toalety na plaży, talerz owoców na przywitanie oraz pełny barek napoi, woda codziennie ,ręczniki czyste,

Wady

nie myją podłogi pod łóżkiem ,plastikowe kubki do napoi nie bardzo zachęcają do picia czystością ,mało leżaków na basenie rano wszystko zajęte

Pobyt - Marzec 2024

Hotel przepiękny w klimacie boho, jedzenie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje czyste i sprzątane codziennie.

Pobyt - Styczeń 2024

Bardzo dobry hotel, z wieloma atrakcjami i wspaniałą kuchnią. Cudowna plaża i wiele zjeżdżalni, plus sztuczna plaża w hotelu.

Zalety

zjeżdżalnie, plaża, jedzenie, czystość

Wady

plaza 5 min od hotelu, przejście przez ulicę

Edward

Pobyt - Grudzień 2023

Byliśmy w Sindbad Club w dniach 20-27 grudzień ,był to nasz trzeci pobyt w tym hotelu i tak jak wcześniej było wspaniale .Pokoje super pościel ,ręczniki wymieniane codziennie woda w butelkach i kawa ,herbata rano uzupełniane .Serwis sprzątający na 10 .Baseny podgrzewane oprócz basenu z sztuczną falą .Plaża 10 minut spacerkiem czysta leżaków pod dostatkiem .Na plaży bar serwujący lekki lancz lody pizza od 12-17 piwo napoje alkoholowe od 10-17 nie trzeba wstawać z leżaka wszystko doniosą .Jedzenie bardzo dobre niczego nie brakuje .Wspaniała kolacja wigilijna. Restauracje a la carte bardzo dobre zwłaszcza Sawatdi wspaniała. Obsługa hotelu uśmiechnięta pomocna .Pewnie jeszcze wrócimy do tego hotelu

Zalety

Czystość ,Jedzenie ,Obsługa,

4.3
Iza

Pobyt - Listopad 2023

Na pierwszy pobyt ok,zwłaszcza dla rodzin z dziećmi ze względu na aqua park,animacje ok,plaża jak plaża bez szału widok na mur ,baseny ok zwłaszcza w części aqua cieplejszy,z fala imitujący wejście do morza ,płytki, jedzenie każdy coś dla siebie znajdzie,jeżeli było coś atrakcyjnego(koktajle z krewetek,małże itp.)trzeba było być na początku kolacji bo później już nikt nie donosił i nie było...😉restauracja a'la carta byliśmy w azjatyckiej do której nie można się dostać,bez szału o reszcie się nie wypowiem.Po 24.00 "Ciechocinek " nic się nie dzieje.W okolicy sklepy ale lepsze zakupy tylko w centrum.Uber około 30-35 EF(także 1$).Napoje w szkle tylko na stołówkach.Pokoje jak pokoje tylko się w nich śpi(jak ktoś lubi oglądać fugi itp.to napewno znajdzie wiele rzeczy)my nie zwracamy uwagi bo w Egipcie już tak jest😁

Zalety

Blisko do Sheraton ,jedzenie co kawałek praktycznie cały dzień, lody ,popcorn ,wata cukrowa.Na stołówce głównej przepyszny egipskie chlebek pieczony na bieżąco na śniadanie i kolacje.Duża atrakcją jest spacerujący pelikan wieczorami.

Wady

Dla zainteresowanych,drinki typu (mohito,sex on the beach itp.)dodatkowo płatne,w standarcie wódka,whisky,piwo,wino lokalne.Duzo much i komarów off się przyda

Arek

Pobyt w Sindbad Club uważam za bardzo udany. Jedzenie dobre, Hotel fajnie położony, zaraz przy promenadzie ze sklepami. Dużo zieleni, teren ładnie zagospodarowany.

Zalety

Przestrzeń na dworze, dobre jedzenie

Wady

Niektóre miejsca w hotelu mogłyby zostać odnowione

Klaudia

Cudowny pobyt dla rodzin z dzieckiem. Świetnie obsługa, dobre jedzenie i spory wybór atrakcji.

Zalety

Obsługa zdecydowanie, przesympatyczni ludzie.

Hotel bardzo duży z przyjemnym personelem, który bardzo przykłada wagę do czystości i samopoczucia gości. Jedzenie bardzo dobre, szczególnie na obiady i kolacje zmienność i różnorodność. Najbardziej mi przeszkadzało że śniadania były monotonne i muzyka dość głośno grała cały dzień przy basenach oraz wieczorami do godz. 23.00 pod naszymi oknami, bo mieliśmy pokój od strony sceny. Byliśmy w tej części hotelu, gdzie łazienki nie były odświeżone i prysznic tak mały że ciężko się zmieścić.

Zalety

- pokój duży - obsluga bardzo miła - pyszne i różnorodne obiady, kolacje - aquapark i baseny - lokalizacja (promenada)

Wady

- monotonne śniadania - łazienka w pokoju (prysznic tak mały, że problem się zmieścić) - głośna muzyka

Jacek

Jedzenie dobre duzy wybor z miesa i salatek. Codziennie rano pieczonu chlebek turecki. Obsluga znakomita. Polecam

Zalety

Baseny i zjezdrzalnie godne polecenia

Wady

Pokoj wygladal prawie jak na zdjeciu. Winda bardzo powolna. W lazience przy prysznicu wyciekala woda na cala lazienke

Grzegorz

Duży hotel blisko 500 pokoi. Ma to swoje wady i zalety, dużo ludzi ale za to wiele atrakcji. Mega fajne zjeżdżalnie dla dzieci.

Zalety

Jest człowiek od wszystkiego. Pomijam, że od sprzątania, podlewania, kelnerzy, ratownicy itd. Mnie zaskoczył człowiek który stoi przy ogólnodostępnej toalecie i sprząta na bieżąco.

Sonia

Super Hotel, Plaża w zatoce i super bar na plaży oraz dużo palm i leżaki pierwsza klasa. Aquapark świetnie się bawiliśmy Lokalizacja super do centrum hurgady kawałek ale nie polecam 😂 każdy Cię zaczepiał daj 1 dolara 😂😂😂. Obsługa miła i bardzo pomocna

Zalety

Napoje jak coca cola fanta itp były podawane były w oryginalnych butelkach. Wszystko było super podane, obsługa hotelu miła, hotel duży kilka restauracji napewno w różnych godzinach, plaża świetna i pizza z pieca super 😊 Polecam na mocne 9 😁

Wady

Prysznic był od 1 do 5 wgl nie zrobiony i jedna osoba ledwo co weszła 😁 oprócz tego wszystko było super 😁

Pobyt w hotelu uważam za najbardziej udaany ze wszystkich. Pokoj czysty, duży, zadbany. Wiele wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych. Zdecydowanie tydzień w tym hotelu to za mało. Jedzenie przepyszne, wszystko świeże i urozmaicone.

Zalety

Aqua park Jedzenie Lokalizacja

Wady

Łazienka :)

Sindbad Club Aquapark Resort