Ok. 200 m do prywatnej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Dla dzieci: brodzik, miniklub, plac zabaw, łóżeczka dla niemowląt do lat 2 (na życzenie), menu dla dzieci.
Hotel zlokalizowany bezpośrednio przy promenadzie z licznymi atrakcjami.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Omar is the Best! Drinki super, lokalizacja idealna, jedzonko przepyszne!
Polecamy serdecznie 😀 dobre drinki, czyste pokoje, przemiła obsługa 🥰
Kupowaliśmy wycieczkę,, nurkowanie" całodniowe w Biurze w Polsce. Na miejscu okazało się że trzeba zapłacić jeszcze 15 dolarów podatku o czym zapomniano nas poinformować. Pokój i hotel super czysto i miła obsługa. Dbają o każdego klienta. Na lotnisku oczywiście jak zawsze problem bo przy okienku wizowym policzono nam zamiast 25 dolarów to 28 dolarów od osoby - łobuzy. Jedzenie ciepłe i smaczne. Kolacje można zarezerwować bezpłatnie codziennie w innej restauracji. Dużo atrakcji dla dzieci, fala na basenie co 60 min i dance party w pianie super zabawa. Na plaży brak leżaków i nie ma w morzu rafy koralowej.
Czysto, cały czas widać obsługę sprzątająca, miła obsługa, pomocna, piękny hotel, fala na basenie, sklepy na wyciągnięcie ręki, sprzedawcy mili nie są nachalni.
Brak rafy koralowej, mała plaża, podatek od każdej wycieczki płatne dodatkowo. Za głośna muzyka aż trzeszczą głośniki.
Hotel bardzo duży, z wieloma atrakcjami. Są cztery zjeżdżalnie, kort tenisowy, tor łuczniczy, boisko piłkarskie, płac zabaw dla dzieci, biblioteka, gdzie można w ciszy poczytać albo obejrzeć mecz na dużym ekranie. Jest tez strefa SPA oraz siłownia. Każdy znajdzie coś dla siebie. Są dwa baseny ( jeden z falą). O dobra zabawę turystów dbają animatorzy. Wieczorami w ogromnym namiocie są atrakcje takie jak pokazy ognia, tańce, derwisze i inne. Jeśli chodzi o jedzenie to są dwie restauracje, a dodatkowo można zarezerwować kolację w trzech restauracjach: libijskiej, azjatyckiej oraz włoskiej. W ciągu dnia można także korzystać z barów (jeden przy plaży), w których oferowane są przekąski oraz drinki. Na każdym kroku obsługa służy pomocą. Jedyny minus jaki znalazłam to brzydka, stara łazienka. Pokój był po remoncie, a łazienka jeszcze nie. Znajomi byli w innej części hotelu, gdzie i pokój, i łazienka były na dobrym poziomie., wiec trzeba wcześniej dopytać, który pokój proponują.
Dużo atrakcji, bardzo dobre jedzenie, sympatyczna i pomocna obsługa.
Łazienka - stara dawno nie była remontowana
Hotel ogólnie na plus. Pokoje czyste, jedzenie jak w Egipcie, dużo i różnorodne. Basen główny podgrzewany, aquapark również, jedynie basen z falą zimny wręcz lodowaty. Plaża Bardzo mała, zatoczka. Ratownicy Bardzo pomocni, rozkładają leżaki gdzie kto chce.
Wadą na pewno jest brak przejścia pomiędzy strefą aquaparku a basenem głównym. Trzeba paradować przez recepcję, pomiędzy ludźmi.
Hany Ahmed super czysty pokój numer 6030. Piękny. Pokój bardzo dobry.
Hotel połozonw w miescie,dla jednych wada, dla innych zaleta. Spory kompleks ze zjezdzalniami,NIESTETY woda we wszystkich basenach ZIMNA.NIE podgrzewana,nawet brodzik byl chłodny. To wlsnie przyczyniło sie do niezbyt udanego urlopu. Pewna rekompensata byly wycieczki fakultatywne w postaci wypadow w morze. Woda w morzu cieplejsza niz w hotelowych basenach. Jedzenie dobre,pokoje czysciutkie,codzienne animacje. Jezeli jestes zwolennikiem alkocholi, to zabierz ze soba, lub busikiem do SENZO tam jest sklep bezclowy i mozna sie zaopatrzyc w trunki.- - tylko w ciagu 24 godzin od przylotu. W hotelu alkochole wstrętne,zalatywały eterem. Oczywiscie za doplata mozna bylo napic sie dobrego alkocholu. Codzienne animacje dla dzieci i dorosłych. Dodatkowa atracja jest pelikan ,ktorego mozna karmic i poglaskac,taki bonus i jak sie okazało nie tylko dla dzieci :) Czy bym polecil ten hotel ??? mam mieszane uczucia,oczywiscie wszystko zaleze od oczekiwan. Moich niestety nie spelnil;.
Położenie w mieście ,jedzenie , czystość.
NIE podgrzewane baseny,brak animacji w ciagu dnia, wstrętny alkochol.
bardzo blisko do plaży(ok.150m od hotelu)na terenie resortu dużo atakcji w tym baseny zjeżdżalnie,każdego dnia organizowane atrakcje dostępne korty tanisowe,bilard,tenis stołowy,dyskoteka.na plaży boisko do siatkówki,leżaki,bar+posiłki na gorąco.morze piękne ciepłe, przy samym hotelu restauracje z różnych regionów świata,bardzo miła obsługa.hotel organizuje różne atrakcje (statek podwodny,nurkowanie,snurkowanie,wyjazd quadami na pustynie,wycieczki do luksoru,kairu.)byłem 7dni.szkoda że tak krótko.gorąco poleam
czysto,schludnie codziennie wymiana ręczników ,sprzątanie pokoju sejf w pokoju
Bardzo dobry hotel, szczególnie polecany dla rodzin z dziećmi.
Bardzo duża powierzchnia hotelu, dostaliśmy pokój blisko aquaparku. Bardzo dobre jedzenie w restauracji przy aquaparku, ładna plaża
Tok w głównej restauracji, bardzo brudno. Pokoje wymagają remontu.
Wyjazd uznaje za udany pod warunkiem,że nie zapłaci sie wiecej niż 2tyś od osoby.Jak na Egipt hotel w miare fajny niemniej co mi sie nie podobało to mnóstwo arabusów co robia nieprzecietny syf na stołówkach,przeszkadzają w animacjach,wpychaja sie bez kolejek. Pokoje w miare,łazienki tez,personel sprzatający OK ,nie trzeba sie obawiac ,że cos zniknie. Na minus równiez brak lanego piwa poprzez co nie wyrabiają z chłodzeniem butelkowanego.Drinki raczej przecietne ale jak sie poprosi lub zmotywuje barmana potrafi solidnie polac. Jedzenie ciagle to samo ale kazdy znajdzie cos dla siebie i co wazne nikt z całej ekipy nie złapał zemsty. Na rafe na plazy nie ma co liczyc ale sama plaza fajna i wygrodzone miejsce gdzie mozna popływac. Fajny aqua park i co wazne bez kolejek. Obsługa sie stara zeby wszyscy byli zadowoleni. Radze nie sugerowac sie opiniami na goglach poniewaz wiem ,że na miejscu namawiaja gosci zeby pisac pochlebne opinie na temat hotelu. Jak kolega napisał niezbyt dobra to w nastepny dzien przyszli menagerowie z prosba zeby ja zmienił.Po zmianie obsługa biegała i pytała co moga podac :)
miła i serdeczna obsługa,fajne wieczorne animacje,fajny aquapark bez kolejek,w miare smaczne jedzenie
ciepłe butelkowane piwo ( nie wyrabiaja z schładzaniem),pisaek zamiast płytek przy basenie w aquaparku,mnóstwo tubylców co za tym idzie syf na stołówce i srednie wrazenia na basenach,za duzo ludzi co latem robi problem by zjesc w klimatyzowanej stołówce,totalny brak rafy na hotelowej plazy
hotel niby przy plaży, a do plaży trzeba było dojść ulicą z 400 m w pełnym słońcu, najgorzej że o 17 juz z niej wypraszają. 2 restauracje, 80% gosci to arabskie rodziny, restauracja główna polegała na tym, że musiało się stać I czekać aż kelner Cie obsłuży, co było irytujące bardzo, druga restauracja przy basenie funkcjonowała "normalnie" choć był trochę mniejszy wybór posiłków. Jedzenia niby dużo, ale tak naprawdę wykładali to samo tylko z dwóch stron, mały wybór, jadłam codziennie praktycznie to samo, pod tym względem wypadł słabo. Najbardziej uciążliwe było pokonywanie odległości do pokoju, który był oddalony o 150 m od windy, dziecko moje bało się jezdzic windami i myslslismy ze go z tej fobii wyleczymy, niestety jedna winda się zepsuła i widać było że 2 dni stoi w połowie piętra, byliśmy też świadkami jak się zepsuła i nie mogły z niej wyjść osoby, których wrzaski były przerażające, no więc mój 8 latek chodził na 4 piętro po schodach po tej wstrząsającej scenie. Na recepcji wielka olewka, nic nie jesteś w stanie tam załatwić. Łazienki tylko 3 na całej przestrzeni hotelu, to był najwiekszy minus, brak łazienek przy restauracjach, nie było nawet gdzie rąk umyć, trzeba było pokonywać kolejne 150 m. Bardzo klimatyczne bary i restauracje, posiłki spożywało się w pięknej sceneri, kolejny to imitacja plaży przy basenie z falami, oraz zjeżdżalnie, do których nie było dużych kolejek. Pokoje bardzo małe, ładne, prysznic 60x60 jak nie mniejszy i po każdej kąpieli miało się basen w łazience. Przekąski można było jesc tylko przy plaży, więc jak ktoś ma dzieci, które nie wytrzymają od 13 do 19 do kolejnego posiłku to niech to rozważy. Teren hotelu z dużymi palmami i drzewami, człowiek czuł się bardzo egzotycznie. Przy każdym basenie był ratownik, który naprawdę pilnuje pływające osoby. Swietny plac zabaw bardzo duży i że świetnymi parkami, Animacje super! Piękne przedstawienia. Ogólnie wrażenie mam dobre, ale na pewno nie jest to miejsce do którego wrócę.
Dobrze usytuowanie zjeżdżalni, brak kolejek, wystarczająca ilość leżaków, fajna imitacja plaży przy basenie z falami, bliska odległość do restauracji
3 toalety do dyspozycji gości na dużym terenie, niestety ale trzeba było pokonywać duże odległości żeby się załatwić, dorosły wytrzyma, ale z dzieckiem.... , psujące się windy, małe pokoje standardowe, za mała ilość wind, pokoje 150 m od windy, snak bar tylko przy morzu- więc jak dziecko jest głodne musisz iść 500 m
Bardzo ładne, świeżo wyremontowane pokoje. Miła, pomocna obsługa. Hotel ma kilka basenów i kilka zjeżdżalni, polecam głównie dla rodzin z dziećmi.
- miła obsługa - zjeżdżalnie - ładne pokoje
- dosyć stare części wspólne
Hotel jak najbardziej godny polecenia. Zarówno pod względem infrastruktury jak i jedzenia, które jest tam nie do przejedzenia . Super
Niby moloch ale jest aqua park , blisko plaża, centrum miasta "pod ręką" więc dzień można sobie zorganizować. Jeść dają ( i to dobrze), spać nie każą - czego chcieć więcej.
Nie ma się do czego przyczepić. No może te długie korytarze ale co zrobić taka konstrukcja.
W hotelu spędziłem tydzień w listopadzie 2019. Od lotniska do hotelu dzieliło mnie 5 minut także nie traciłem czasu na długie i monotonne przeprawy. Hotel usytuowany w centrum Hurghady, przy głównej promenadzie pełnej wielu atrakcji i sklepów. Hotel dysponuje doskonałą bazą basenów i zjeżdżalni natomiast po drugiej stronie ulicy do dyspozycji gości jest prywatna plaża. Hotel dysponuje 2 restauracjami głównymi oraz dwoma a la carte (włoska i azjatycka). Dzień umilają nam liczne atrakcje m.in. joga, aquagym natomiast wieczory animacje - karaoke, wybory miss Sindbad, pokazy tańca, gimnastyki czy akrobacji. Pokoje jak najbardziej czyste jednak nadgryzione przez ząb czasu - mimo wszystko nie przeszkadzało mi to w jakimkolwiek funkcjonowaniu. Po tygodniu wypoczynku czuję się jak najbardziej \"dopieszczony\" i wrócę tu w przyszłym roku. Zupełnie nie rozumiem większości negatywnych komentarzy typowych Januszy, którzy piszą o monotonnym jedzeniu, kiepskich animacjach, czy jakości obiektu - jeśli oczekuje się się najwyższej klasy za najniższą cenę to niestety takie osoby nigdy nie będą zadowolone. Jeśli jest osobą dla której liczy się wypoczynek w miłej atmosferze to ten wybór jest jak najbardziej dla Ciebie.
Lokalizacja Prywatna plaża Doskonałe animacje Dwie restauracje główne i dwie dodatkowe - włoska i chińska Miła i sympatyczna atmosfera wśród obsługi Cudowny aquapark
Pokoje nadgryzione przez ząb czasu jednak czyste z wygodnymi łóżkami
Przeglądają opinie dotyczące tego hotelu mieliśmy mieszane uczucia. Nie byliśmy w pełni przekonani czy wybieramy dobre miejsce na urlop pod koniec października. Nasze obawy dotyczyły dostępnych na miejscu animacji, otwartych barów na plaży, jakości i ilości jedzenia. Wróciliśmy i nie rozumiemy części opinii. Jedzenia jest bardzo dużo, fakt pewne elementy się powtarzają codziennie ale czy ktoś jest naprawdę pochłonąć takie ilości, że po tygodniu uważa, że jedzenie jest takie monotonne? Dla przykładu na śniadanie wybór pieczywa - chleb, bułki ok 10 rodzaju różnego pieczywa, 10 rodzajów płatków śniadaniowych, mleko ciepłe i zimne, słodkości, sery, jaja - sadzone, omlet, jajecznica, na twardo, wędliny, warzywa i owoce. Na kolacje 3 rodzaje różnym makaronów robionych na miejscu, mięso, ryby, zapiekanki, gotowane i smażone warzywa, frytki, pizza, hot dogi. Do tego możliwość korzystania z 2 restauracji serwujących dania kuchni chińskiej i włoskiej - w cenie, po wcześniejszych zapisach. Baseny super, zjeżdżalnie fajne, blisko do plaży- plaża ładna, czysta. Nie ma problemu z leżakami. Na basenie i na plaży napoje wydawane w plastikowych kubkach wielkokrotnego użytku - wiele osób w opiniach na to narzeka - ale pomyślcie bezpieczeństwo na 1 miejscu!! pobite na basenie czy plaży szkło mogłoby się bardzo źle skończyć i wtedy dopiero byłby krzyk i zarzuty. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Co prawda trafiliśmy na taki trochę starszy i troszkę ciemny ale nie chciało nam się go zmieniać, w końcu tylko tam spaliśmy. Wieczorne animacje i zajęcia na plaży czy basenie odbywały się nawet w październiku, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa sympatyczna - ani razu nie mieliśmy wrażenia, że tylko czekają na dodatkowe pieniądze. Wróciliśmy bardzo zadowoleni i jeśli zdarzy się okazja to do tego hotelu.
* duży wybór, smacznego jedzenia * 2 restauracje z serwowanym jedzeniem w cenie (kuchnia chińska i włoska) * aquapark i baseny * w opcji all inclusive wliczony bar na plaży i lunch
* Komary - dużo komarów, które nie reagują na środki przywiezione z Polski czy przeznaczone na komary egzotyczne. Polecam zakup lokalnych środków. * Sporo much, co jest uciążliwe na basenie i na plaży
Bardzo fajny hotel, coś co go zdecydowanie wyróżnia to bardzo dobre jedzenie, bez żadnych problemów żołądkowych przez cały pobyt. Dwie restauracje a\'la carte- azjatycka (szczególnie godna uwagi- wszystkie dania fantastyczne ) i włoska, co istotne można z nich korzystać do woli, trzeba tylko złożyć rezerwację (na monitorach znajdujących się przy recepcji- od godziny 9 codziennie). .Ludzie pracujący w tym hotelu są bardzo życzliwi.Zawsze uśmiechnięci i,pracowici. Na szczególna uwagę zasługuję George z baru przy basenie, wspaniały pracownik, na którego pomoc można zawsze liczyć. Bardzo duża ilość leżaków, bez względu na to o której godzinie wybierze się na basen czy nad morze są dostępne. Na terenie hotelu znajdują się przeróżne atrakcje: place zabaw dla dzieci,zjeżdżalnie (super atrakcja dla dorosłych). Oraz wiele innych zajęć przygotowanych przez animatorów w ciągu dnia jak i wieczorem. Na pewno z wielką przyjemnością jeszcze wrócę do tego hotelu!
duży wybór przepysznego jedzenie odległość od lotniska blisko promenady miła, pomocna obsługa
łazienki w niektórych pokojach wyglądają mało atrakcyjnie
Polecam wszystkim. Hotel super pod kazdym wzgledem. Obsługa praktycznie nosi na rekach . Spedzilismy tam jedne z najlepszych wakacji. Sztuczna fala oraz usypana plaza to numer jeden . Lepsze od prawdziwej plazy. Posilki az za duzo. Bardzo smaczne. Pokoj standard bardzo przyzwoity. Ciezko znalesc wady. Polecam wszystkim.
super aqua park, bardzo dobre jedzenie, bardzo miła obsługa
Miejsce godne polecenia rodzinom z dziećmi. Masa atrakcji. Aqua park dostosowany do maluchów jak i do starszych dzieciaków, a i dla dużo dużo starszych coś się znajdzie. Czysto, schludnie, bardzo miła obsługa. Dwa tygodnie to sporo czasu żeby coś się przydarzyło, coś poszło nie tak...ale nic z tych rzeczy. Zawsze posprzątane w pokoju. Baseny ciągle dogladane. Menu zmieniane kilkukrotnie. Bardzo smaczne. Plaża bardzo blisko, też zadbana. Nic dodać, nic ująć Udany pobyt. Z pewnością wrócimy;)
Czysto, spokojnie, miła obsługa, smaczne jedzenie
Wiadomo że na temp i słońce w Egipcie zawsze można liczyć. Hotel położony jakieś 10 km od lotniska więc transfer szybciutki. Obsługa hotelowa we wszystkim pomaga. W hotelu byliśmy ok godz 23 i czekała na nas kolacja w restauracji ala carte. Najmniej urozmaicone były śniadania a poza tym jedzenia dużo i pyszne,a o slodkosciach nie wspomnę bo dostawalismy dosłownie zawroty głowy :). 2 baseny i plaża pomieszcza spokojnie wszystkich gości. Polecamy także aqua park. Pobyt w hotelu wspominamy bardzo pozytywnie i polecamy innym
Cudowna, pomocna i zawsze uśmiechnięta obsługa. Bogaty wybór dań na obiad i kolacje.
Dość monotonne śniadania ale żeby nie było jest co jeść ;), nudne animacje bez polskiego tłumaczenia. My trafiliśmy na kiepsko działająca klime
Mile spędzone wakacje, jednak bez większego szału. Najbardziej urzekła mnie bliskość do prywatnej plaży. Hotel zadbany głównie w części ogólnej. Mieliśmy pokój prawie na samym końcu hotelu wiec cym dalej się szło tym bardziej zaniedbany był hotel. Pokoje ujdą, ważne że było wygodne łózko.
- baseny z chłodną przyjemną wodą - blisko do prywatnej plaży z leżakami, barami i restauracją - przyjemna lokalizacja przy dużej ilości sklepów - dbałość o czystość hotelu - duży obszar
-monotonne jedzenie -internet tylko w holu - bez napiwków obsługa nie bardzo interesuje się potrzebami wczasowiczów -mało miejsca w restauracji głównej, podczas największego tłumu kelnerzy nie sprzątają stolików i nie pomagają zaleźć wolnego. - szybko zamykane baseny ( ok. 17.00)