Świetna obsługa, fajny basen i blisko do plaży. Jedzenie dobre ale monotonne.
Świetna obsługa
Brak darmowego wifi w całym hotelu.
Hotel, przyjemny,obsługa super, jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie...na terenie hotelu czysto,plaża blisko niestety brudna...ale wszystko rekompensują widoki i ludzie, którzy tam pracują cudowni i sympatyczni szczególnie DJ Boguś...cudowny chłopak
Położenie,czystość, obsługa
Brudna plaża
Po przyjeździe do hotelu o 22 30 dostaliśmy informacje że pokój jest sprzątany i to potrwa max godzine po licznych zapytaniach po 3 godzinach jakaś para zjechała z pokoju do recepcji z walizkami po czym wpuszczono nas do tego nie posprzątanego pokoju bez jakichkolwiek wyjaśnień dopiero na 2 dzień posprzątano nam pokój na stołówce brudno jedzenie monotonne stan leżaków i parasoli na plaży tragiczny w łazience śmierdzi klimatyzacja tak głośno chodzi że nie dało się spać
Ładny basen
Opłata za wifi na 7 dni 10 euro od osoby brudno jedzenie nie dobre
Hotel sam w sobie spoko , mały pokój jak na 3 osoby i tylko 2 łóżka 🙂 mogliby bardziej zadbać o czystość przed przyjazdem gości. Super obsługa hotelu
Blisko do plaży
Hotel kameralny dla par, jedzenie dobre choć monotonne(codziennie wątróbka drobiowa),gdzie w Turcji powinien królować kebab. Pokoje ładne ,codziennie sprzątane i dostarczana woda. Obsługa bardzo dobra i miła. Basen duży i świetny do pływania. Codziennie wieczorem animacje dla gości.
Wszystko na najwyższym poziomie. Dobre jedzenie, miła obsługa, czyste pokoje.
Hotel oceniam dobrze chociaż cztery gwiazdki trochę za dużo
Miła obsługa
Meble łazienkowe w opłakanym stanie
Beznadziejny szkoda czasu i pieniędzy ! Grzyb brak klimy ciągle awarie prądu ! Winda koszmar !
Basen ,blisko do morza
Klima ,grzyb w łazienkach , jedzenie monotonne ciągle problemy winda! Braki prądu
Bardzo dobra ocena hotelu i obsługi. Jedzenie fantastyczne. Czystość wzorowa. Pokoje bardzo ładne w nowym wkrzydle od strony basenu. Nie mamy uwag do obsługi. Każdy prośbą lub uwaga jest traktowana poważnie i rozwiazywana. Hotel 4 gwiazdkowy. Wspaniały pobyt z wspaniała obsługa. Codziennie hotel organizue imprezy i atrakcje. Polecam z czystym sumieniem !
jedzenie, czystość, obsługa
Brak wad które hotel nie rozwiaze
Hotel oceniam średnio. Nie było żadnych animacji przez cały dzień tak jak to mówiono tylko przez cały tydzień pobytu 2 razy po 20 minut przebrane tańczące dwie panie.
Miła obsługa Duży wybór jedzenia Zadbane pokoje sprzątane codziennie
Ciągle zacinająca się winda Nieświeże warzywa na stołówce Brudne leżaki na plaży Napoje na plaży podawane w kubeczkach na dwa łyki Drinki takie jak mohito pinakolada czy sex on the beach były płatne 10 euro. Do wyboru tylko wódka i whisky w cenie lub piwo. WiFi działające tylko na dole przy recepcji, żeby mieć w pokoju trzeba było dopłacić 10 euro za osobę Monotonne śniadania
Nie polecam. Jedzenie monotonne, ręczniki nie wymieniane.
Jestem bardzo zadowolona z pobytu, super hotel i bardzo miła obsługa, dobre jedzenie i duży wybór, bardzo blisko do plaży. Pokoje sprzątane codziennie
Blisko plaża, miła obsługa, dobre jedzenie i codziennie sprzątane pokoje
Parasole na plaży zniszczone
Super hotel na spokojny odpoczynek wszędzie blisko
Bardzo miła obsługa hotelowa jedzenie urozmaicone zawsze świeże pokoje sprzątane codziennie.
Jedynie to powinna być wymiana parasoli na plaży
Swietna lokalizacja, do plazy 5 minut, bardzo czysto, pokoje sprzatane codzienne, widok na morze, lodowka w pokoju, klimatyzacja, przemila obsluga, pyszne jedzenie, no i basen - polecam
Czystosc, obsluga, jedzenie , polozenie
Monotone sniadania
Hotel jak hotel cisza spokój jedzenie dobre .I na tym koniec.Co do biura Trawel Planet to żenada.W opisie było że plaża jest 150 metrów od hotelu ,w rzeczywistości trzeba iść 500 metrów.O plaży hotelowej nie wspomnę bo jej po prostu nie ma.Nastepna sprawa to rezydent którego nie ma . Nawet nie było jak się dowiedzieć kiedy będzie transfer na lotnisko.Biuro ma klientów daleko gdzieś, ważne że kasa wpłynęła,a rezydent jak mu się nie chce pracować to niech się zwolni lub dyscyplinarnie go zwolnią.Pisalem i dzwoniłem do Polski do biura kiedy będzie transfer , efekt zero odzwewu tak szanują klienta.ZENADA.NIE POLECAM
Hotel sam w sobie ok, jak przystało na 3 gwiazdki, brak klimatyzacji na stołówce, maleńkie windy... Pokój na 6 piętrze ok, prawie codziennie sprzątany, klima ok. Basen w porządku. Plaża hotelowa to jakiś koszmar, brudne połamane leżaki, zepsute parasole, plaża brudna, mieliśmy wrażenie, że nikt o nią nie dba... Jedzenie na stołówce monotonne, dziecko nie miało co jeść, oprócz frytek... W 4 dobie dziecko zachorowało na sułtankę niestety. Ja po powrocie do Polski to samo... Nigdy więcej wakacji z Join Up. Problem z transferem na lotnisko, kierowca zamiast nas zabrał inne osoby... To był koszmar!!!! Zero kontaktu z rezydentem!!! Musieliśmy na wlasny koszt dostać się na lotnisko oddalone o 120 km. Złożona reklamacja!!!!
Ogólnie ocena pozytywna o hotelu, jednakże zasługuje na 3 gwiazdki, a nie 4. Standard hotelu 4* jest trochę wyższy. Czystość w hotelu i pokojach ogólnie ok. Ręczniki mogły być zmieniane codziennie. Pościel co 3 dni. Klimatyzacja w pokoju słabo działała. Woda pod prysznicem słabo spływała. Śniadania mało urozmaicone, lunch i kolacja to już większy wybór, lecz szału nie było. Owoce to mały wybór jak na taki region - arbuzy, czasami jabłka, pomarańcze. Miasto nad morzem, a ryb nie było. Restauracja bez całościowej klimatyzacji to porażka. Obrusy w restauracji często brudne i nie zmieniane. Napoje w opcji all inclusive bezalkoholowe ok, piwo ok. , wino białe i czerwone ok, natomiast z mocnych napoi alkoholowych to tylko była wódka. Żadnych innych drinków w ramach opcji all nie było, tylko płatne 10E lub 10$. Plaża z darmowymi leżakami i parasolami dla gości hotelu - wejście nr 38. Daleko do lotniska - ok. 130 km. Transfer zajmuje ok. 3 -3,5 h i jest męczący. Woda do picia dostępna w dystrybutorach była dobra. Bazar w czwartki przy hotelu.
Duży basen - ciepła woda - 33 stopnie Celsjusza Dostępność leżaków i parasoli przy basenie wystarczająca. Bliskość morza - woda w morzu miała ok. 30 stopni Spokojna okolica.
Super,wszystko na najwyższym poziomie, czyściutko,jedzenie pyszne—POLECAM
Obsługa,atrakcje wieczorne w hotelu
Wi-fi za slabe
Hotel mały, co może być zaletą dla osób pragnących spokoju. Pokoje regularnie sprzątane. Dla osób mało roszczeniowych idealne miejsce na odpoczynek.
Cisza, spokój.
Plaża to porażka. Leżaki połamane, parasole podarte, brak oznaczenia hotelu. Bar z którym hotel prawdopodobnie ma podpisaną umowę (nie jest to bar hotelowy) traktuje gości jak intruzów. Mimo podpisanej umowy do godz. 18 o 17 potrafią wyprosić gości hotelu.
W hotelu jest wszystko w porządku basen naprawdę duży woda przez cały pobyt czysta i ciepła
Czystość na obiekcie
Czasem klimatyzacja przeciekała w pokoju i często widna się zacinała