Pokój na piętrze -2 . W łazience słaba wentylacja. Pachniało niezbyt przyjemnie . Na dwa telewizory i dwie klimatyzacje po jednym pilocie. Panie sprzątające super 👍👍👍 Największe rozczarowanie to lunchboxy na drogę powrotną 😒😒😒 Obsługa hotelowa na 6+. Pozdrowienia dla Ozzy ♥️♥️♥️
Blisko do plaży, spokój, bo bez małych dzieci, czysto i praktycznie wszystko, co potrzebne 😁😁😁
Lunchbox na drogę powrotną 😒😒😒
Ogólnie w miarę czysto , miły personel , jedzenie TRAGEDIA
Personel , widok z restauracji
TRAGICZNE JEDZENIE
Hotel na solidne 3+ gwiazdki, należy mieć na uwadze, że duża część w której lokowani są goście to ... stara część której nie ma na folderach. My mieliśmy pokój typu służbówka, mały nieustawny z niesprawnym prysznicem i śmierdzącą łazienką. To w sumie jedyny mankament. Reszta była o'k , fura jedzenia i każdy był w stanie najeďć się. Drinki... gorzej przy basenach, za to w lobby nie mam uwag, to samo obsługa która była nam pomocna. Byliśmy tam 12 dni i dostęp do starego miasta i samo położenie przy promenadzie, super. P.S. nie wierzcie, że ktoś stołuje się na "mieście" bo jedzenie słabe... jedzenie w knajpach kosztuje naprawdę bajońskie pieniądze; mimo pełnych brzuszków, chcieliśmy zjeść coś tubylczego "na mieście" - ceny zabiły na miejscu, Turcja poza hotelem to koszmar finansowy;
OZZY , chłopak który robi różnicę, prawdziwe serce hotelu, fenomenalny chłopak.
Meldunek. Mimo wykupionego pokoju wyższej klasy, dostaliśmy służbówkę ekonomiczną. Podobno to taki turecki zwyczaj, by dać w łapę i otrzymasz coś lepszego. Ja zwyczajnie już nie odwiedzę tego miejsca, bo nie lubię być oszukiwanym.
Pokoje na -1 dramat syf widok z pokoju na zarośnięte pole smród , pokój dla 4 osób a wieczny problem z ręcznikami
Brak dzieci. Baseny Ok
Kuchnia monotematyczne Strach coś zjeść posiłki zimne
Pobyt w kwietniu w gronie znajomych. Chętnie bym tam wróciła ale lubię odwiedzać różne miejsca. Było wszystko czego potrzebowałam w tym czasie: pogoda i brak tłumów. Druga połowa kwietnia, temperatury rano i wieczorem czasem na bluzę ale po obiedzie bywały upały do 29 stopni w słońcu. Hotel przyjmuje Polaków od 2022 roku, znają klika słów po polsku, najchętniej rozmawiają po niemiecku ale spokojnie można porozumieć się po angielsku. Jest blisko na plaże - na którą można wyjść tyłem hotelu: schody, ulica, zaplecze jakiegoś hotelu, przyjemny chodniczek i plaża z leżakami po lewej stronie. Przy hotelowej plaży płatny bar, napoje, lody ale spokojnie można odskoczyć po coś do hotelu bo to około 5 minut pieszo. Cudowna restauracja z widokiem na piątym piętrze. Obłożenie hotelu w sezonie to ponoć 350 osób, przed sezonem otwarta tylko połowa hotelu z jednym basenem (osobiście nie korzystałam). Hotel dla dorosłych więc nie ma dzieci.
Widok z restauracji. Czyste pokoje codziennie sprzątane. Miła obsługa. Bliskość morza. Przepyszna kawa. Fajne drinki. Pyszna rybka co drugi dzień na kolacje. Ładna promenada przy plaży, którą można dojść w lewo do zabytkowego Side.
Baklava której nigdy nie brakowało w innych hotelach - tu jest raz w tygodniu - chyba ;) Przed sezonem trochę smutno bo nie puszczają nawet muzyki w lobby. Bar witaminowy - płatne soki z pomarańczy lub granata (poza hotelem duuuuużo tańsze). Jedzenie ok ale bez szału. Bardzo smaczne ale byłam przyzwyczajona do większego wyboru.
Pyszne jedzenie, piękne pokoje, super obsługa! Hotel na duży plus!
Tragedia, nie polecam. Mieliśmy pokój z widokiem na wejście do kuchni, gdy zgłosiliśmy awarie prysznica nikt nic nie zrobił.
personel , mili i pomocni