Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek lecz maksymalnie na 3,5 gwiazdki. Tak niska ocena dotyczy głównie wyżywienia w tym hotelu oraz stanu sanitarnego panującego na restauracji. Znacznie lepiej wyglądał pokój w którym nas zakwaterowano. Był czysty wygodny z fajnym balkonem z widokiem na basen. Otoczenie dość przyjemne stosunkowo dużo zieleni palmy przy basenie.
Hotel dość nowoczesny zadbany z przemiłą obsługą w recepcji oraz w barach.
Wyżywienie w hotelu na niskim poziomie monotonne (ze świeżo wyciskany sok z pomarańczy trzeba było dodatkowo płacić 2 euro... Co w pięciogwiazdkowym hotelu jest nie do pomyślenia). Notorycznie brudne sztućce i kubki na restauracji oraz szklanki do piwa w barach.
Po pierwsze hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek, tylko maksymalnie 4. Generalnie pokoje dość zadbane i czyste, ale jeśli chodzi o wyżywienie to dałbym 3 gwiazdki za higienę i dbałość o czystość ( notorycznie brudne sztućce ), frytki smażone w starym oleju. W połowie pobytu znajomy nabawił się biegunki , ja w ostatnim dniu ( myślę, że to przez te brudne sztućce, aż strach pomyśleć jak gotowali te potrawy w jakich warunkach sanitarnych). Jedzenie monotonne , po 5 dniach nie było wiadomo co jeść, po za tym po każdym jedzeniu wzdęcia i biegunki. Hotel nastawiony na niemieckich turystów, którzy generalnie byli spoko i mili, ale animacje w j. niemieckim były męczące...czuliśmy się jak byśmy byli w Niemczech a nie w Turcji...Mimo zapewnień biura podróży Itaka woda w minibarze w pokoju nie była ani razu uzupełniona ( po zgłoszeniu w recepcji, przynieśli lecz na drugi i trzeci dzień znów brak jej uzupelnienia ). Generalnie przez cały pobyt coś w tym hotelu nie grało
Fajny mniejszy basen w zaciszu w otoczeniu palm. Przyjemne pokoje z balkonem z widokiem na basen - musieliśmy dopłacić 20€. Fajna plaża choć oddalona troszkę od hotelu, ale spacerek spoko między innymi hotelami. Leżaki bezpłatne i zawsze jakiś był wolny...Nie trzeba wracać do hotelu na obiad bo w beach barze można go zjeść.
Warunki sanitarne panujące w restauracji ( oraz na kuchni z pewnością też) przez co jedzenie nie adekwatne do hotelu 5 gwiazdkowego. Animacje dla dzieci i dorosłych tylko w j. niemieckim. W porównaniu z innymi hotelami 5 gwiazdkowymi na Riwierze Tureckiej Side Breeze Hotel oceniamy na 3,5 gwiazdki.
Bardzo czysto, uśmiechnieta ,miła, nienachalna obsługa , pracują jak mróweczki,w restauracji dużo obsługi żadnych kolejek , jedzonko pyszne i wybór , wszędzie woda dostępna, od 11 lody Algida , animacje i plaża 10/10 skorzystać trzeba w pierwszy dzień z hammam, czysto professional, cena super , masaże polecam
Czysto, smacznie, dobre położenie Hammam na 5* obsługa 10/10
Nie mam uwag
Opinia szczera, bez koloryzowania: hotel stary, poniszczony. Szpary w drzwiach, odchodzące futryny, popękane kafle, dziury w prześcieradłach. Zawsze czyste ręczniki, pościel pachnie. Service room ok, oczywiście napiwek musi być. Obsługa toleruje tylko gości z Niemiec. Rezerwują im leżaki, stoliki itp. na chęć rezerwacji Polaka - nie ma takiej możliwości. Języki: niemiecki. Angielski - był problem nawet w recepcji, Pani ,spytała czy możemy przejść na niemiecki. Jedzenie - różne, sałaty nie są myte. Widziałam dużo ziemii w liściastej, a miałam na nią chęć. Moje dziecko np. doznało zatrucia. Wylądowaliśmy w klinice z powodu 40 stopni gorączki i wymiotów. Nigdy tam nie wrócę. Naprawdę po czterech dniach chciałam wracać do domu. Woda w basenach raz ciepła, raz zimna. Można w nich być tylko do 17.00. pomiędzy 14:00 a 19:00 nie ma co jeść. Ciastka, kawa, herbata i oszukane drinki w barze. Zepsuli mi urlop - za dość wysokie pieniądze. Do plaży nie ma tragedii, ale jednak pobliskie hotele wożą meleksami. Ty z Side Breeze idziesz nogami.
Super wakacje. Brak zastrzeżeń do hotelu oraz plaży.
Pogoda jedzenie animacje
Pobyt w hotelu był bardzo udany, hotel jest bardzo elegancki, czysty, obsluga na najwyższym poziomie. Jedzenie jest bardzo dobre, piękne i estetycznie podane, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam na 100%.
Rewelacja, wszystko miło sympatycznie, opór jedzenia i picia! Baseny zadbane, ciepłe! Fajne spa. Dominuje język niemiecki i rosyjski.
Pokój hotelowy spoko, sprzątanie codzienne!
Spoko.
Wysmienity hotel. Niesamowite jedzenie, obsługa, animacje. Otoczenie hotelu: bardzo dużo zieleni (drzewa, trawniki). Do plaży około 400m (kilka minut spacerkiem). Plaża piaszczysta, szeroka. Woda morska ciepła jak w wannie.
Logistyka związana z obsługą gości. W szczególności wydawanie posiłków. Niesamowita czystość (pokoje, baseny itd.). Niesamowita gościnność.
Brak darmowego wifi w pokoju (a może było to zaletą :-).
Pobyt oceniam jako bardzo dobry ale tylko ze względu na nowo poznanych ludzi i uprzejmą obsługę w barach,animator Albert nadrabiał za wszystkich
Czyste pokoje,bardzo życzliwi barmani i kelnerzy
Animacje i muzyka tylko w j.niemieckim …(!)Zbyt daleko do plaży
Hotel absolutnie nie powinien mieć 5 gwiazdek. Dla osób które były już w Turcji to standard na poziomie 3 lub 4 gwiazdki. Pisze szczerze , ponieważ sama byłam już kilka razy w tym kraju w różnych hotelach.
Bardzo mila obsługa, bardzo pomocni, grzeczni.
Brak klimatyzacji na korytarzach, bardzo małe pokoje np na 4 piętrze,nie mówiąc już o pokojach na parterze na wprost wielkich klimatyzatorów, tam słychać hałas całą dobę. W jadalni często czćc kanalizacje i daleka droga na plaże.
lisko plaży. Czysta piaszczysta plaża. Pyszne jedzenie.
Blisko plaży Dużo atrakcji dla małych i dużych W pobliżu bazar Czyste baseny
Nie wszędzie jest bezpłatne wi-fi
Położony w blisko od ładnej, szerokiej, piaszczystej plaży z barem, niedaleko również centrum z sklepami, restauracjami itd. Pokoje przestronne. Bardzo uprzejma obsługa ale co najważniejsze polskie animacje dla dzieci.
Dobre jedzenie Piaszczysta, szeroka plaża polskie animacje dla dzieci
brAK
Właśnie wróciliśmy z hotelu Side Breeze. Bardzo mily i zielony hotel polożony na rozleglym terenie. Przepyszne jedzenie, bardzo urozmaicone. Slicznie wszystko podane. Właściwie codziennie coś innego. Dobre menu dla dzieci. Pokoje czysciutkie, przestronne. Łozka wygodne. W pokoju wszystko czego potrzeba. Kazdego dnia ciekawe i zabawne animacje. Fajna polska animatorka
Pyszne jedzenie i urozmaicone jedzenie Przestronne pokoje Wygodne łóżka Mila i pomocna obsługa Bardzo czysto Ciekawe animacje dla każdego Super animacje dla dzieci Fajne baseny i zjezdzalnie Wszystko technicznie przemyslane Super snack bar
W 100 % polecam hotel, jedzenie rożnorodne, pokoje czyste, 3 baseny, super animacje
czysto, dużo atrakcji, blisko do morza, pyszne jedzenie nie do przejedzenia
W reklamie czytalismy że hotel znajduje się 200 metrów od morza. Niestety hotel stoi 3 w kolejnosci od morza i jest dobry kawałek drogi do plaży w tej gorączce co z dziećmi dość spory kłopot. Wifi bardzo źle odbiera. Ogólnie kategoria jest zawyzona.
Kameralny, malutki hotel z dużą ilością leżaków na plaży. Dobra animacja jak i dla dzieci tak i dla dorosłych.
Będąc z dziećmi za daleko do morza (dobre 400 metrow przez dwie ulice). Obsługa często niezadowolona. Jedzenie czesto powielane a na plaży prawie zawsze to samo. Hotel nie ma w naszej ocenie 5 a dobre 3 *** lub maksymalnie 4****. Płatne reczniki plażowe. Straszny problem z wifi
wszystko na plus, pyszne jedzenie, mila obsluga,czyste pokoje .polecam ten hotel
Hotel dla emerytów niemieckich ,w całym hotelu było tylko 2 rodziny Polaków.Karaoke po niemiecku do 1 w nocy.Od rana animacje po niemiecku.
czysto niedaleko plaży smaczne jedzenie
hotel dla niemców tylko jeden basen dla dzieci o głębokości 140 cm.
Szczerze polecam dla osób, które chcą spędzić spokojne rodzinne wakacje w kameralnym hotelu otoczonym zielenią. W hotelu w sezonie wakacyjnym odbywają się polskie animacje, poza tym czasem prężnie działa międzynarodowy mini club. Trzy baseny (w tym jeden ze zjeżdżalniami), czyste pokoje, dobre jedzenie i naprawdę miła atmosfera. Idealne miejsce na wypoczynek zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi.
plaża oddalona o ok. 300 metrów
Hotel poprawny, ale nie najlepszy w kategorii 5*, osobiście oceniam na 4,5*. Pokoje dobre, ewentualnie łazienki pozostawiają nieco do życzenia. Prawdopodobnie w sezonie odbywają się animacje w języku polskim, aczkolwiek o tym nie udało nam się przekonać ze względu na fakt pobytu w maju.
Piękna plaża, piaszczysta i szeroka, choć spacerkiem ok 300 m. Bliskość licznych sklepów sprzyja zaopatrzeniu w \"markowe\" ubrania w dobrych cenach
W godzinach otwarcia miniclubu drzwi były zamknięte a animator/animatorka nieobecna. Być może to pojedynczy przypadek.