Doskonała infrastruktura sportowo-rekreacyjna: sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, 2 korty tenisowe, boccia, łucznictwo.
Aquapark z 10 basenami.
Udogodnienia dla dzieci; brodzik, 2 zjeżdżalnie wodne, animacje, plac zabaw.
Przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża.
Pokoje hotelowe bardzo przeciętne, bardzo brudne, grzyb na kabinie prysznicowej i toalecie. Po przetarciu podłogi (wylało mi się trochę wody) ręcznik był dosłownie czarny. Klimatyzacja była głośna, sprawdziłem filtr, kurz grubości porządnego swetra. W pokoju przywitały mnie mrówki. Średnio 2-3 razy dziennie musiałem chodzić do recepcji, żeby prosić np o wymianę ręczników, uzupełnienie kawy czy poprostu zwykle posprzątanie. Restauracja główna zbyt mała na taką ilość gości, czasami trzeba się kręcić z talerzem 10 min, żeby znaleźć miejsce. Nawet jak są wolne, to kelnerzy nie kwapią się do tego, żeby je posprzątać. Tragiczna znajomość języka angielskiego przez załogę, ze zwykłej przyzwoitości wypadało by znać słowa jak nóż, widelec, szklanka itp. jeśli ktoś się nastawia na pyszne tureckie jedzenie, to będzie zawiedziony i to bardzo. Chyba, że ktoś lubi sałaty, pieczywo i słodycze, tego jest pod dostatkiem. Nawet jeśli coś chcesz zjeść, to najczęściej nie jest to opisane (pozdrawiam alergików, no risk, no fun). Niby wybór jest, ale do domu wróciło "mniej obywatela". Jeśli oceniać hotel bez basenów etc, to max 3*. Za połowę tej ceny, znając ten hotel, może bym rozpatrzył powrót, ale bardzo watpliwe
Dużo fajnych animacji, zabaw dla dzieci, bardzo fajne baseny i aquapark. Dużo barów rozłożonych po całym kompleksie. Sklepy, fotografowie, przekąski rozłożone na całym kompleksie
Słaba komunikacja w języku angielskim. Wszechobecny brud w pokojach. Przeciętne jedzenie. Obsługa potrafi poprostu Cię olać, jeśli nie jesteś Rosjaninem, bo nie potrafią się z Tobą skomunikować. Bardzo słabe oznaczenia co kiedy jest otwarte (np aquapark działa 2x dziennie po 2h, przekąski są otwarte w danych godzinach, zamykają się stosunkowo szybko, a "nocnych przekąsek" nigdy tu nie znalazłem)
Hotel w porzadku, nie jest najnowszy ale bardzo przyjazny dla turystów. Obsługa bardzo miła, duzo atrakcji dla dzieci .
baseny, wodny park. klubik dla dzieci, cisza i spokój.
plaza trochę kamienista
Hotel w pięknym, dużym ogrodzie pełnym starych drzew dających cień i niesamowicie pachnących zwłaszcza wieczorem. Warto dopłacić za pokój w bungalowie, żeby korzystać w pełni z uroku ogrodu. Hotel posiada bardzo dobry aquapark - raj dla dzieciaków. My korzystaliśmy w plaży i basenu przy naszym bungalowie. W połowie maja nie było żadnego problemu z leżakami przy plaży, w szczycie sezonu może być jednak inaczej, bo nie ma ich aż tak dużo jak na 450 pokoi hotelowych. Codziennie muzyka na żywo lub dyskoteka, szkoda tylko że tak krótko (23:30 koniec). Bardzo dobre, markowe alkohole (Chivas Regal, Dimple itd). Plaża okay, chociaż trochę kamieni w wodzie i czasem. zwłaszcza po południu, pojawiały się pływające w wodzie śmieci. Trochę namieszane z restauracjami a'la carte - wszystkie dodatkowo płatne. Tak samo jeden z pomostów, zabudowany pawilonami z leżakami i barem - 10 euro od osoby. Ogólnie jednak oceniam hotel bardzo dobrze i nie wykluczam, że do niego wrócimy.
Ogromny, zadany ogród w duża ilością miejsc w cieniu starych drzew, można naprawdę wypocząć z książką nad basenem. Przy każdym basenie dodatkowo mały bar, żeby nie trzeba było za daleko biegać po drinka czy piwo:)
Amfiteatr, gdzie odbywało się mini disco i wieczorne show - sprawiał wrażenie poczekalni autobusowej w Pcimiu Dolnym. Bar przy amfiteatrze beznadziejny. Byliśmy raz i daliśmy sobie spokój.
Hotel stary , brudny , max 3 gwiazdki Pokoje małe i stare bardzo słabo sprzątane Jedzenie słaby wybór codzienne praktycznie to samo a bar z przekąskami totalna porażka !!!
Wszystko !!!
Hotel gody polecenia. Pyszne jedzenie, ładne czyste pokoje i przepiękne położenie. Jak dla mnie i mojej rodziny 10/10. Zdecydowanie zasługuje na 5 gwizdek.
Bardzo miła obsługa, piękne położenie i pyszne jedzenie.
Wyjątkowy! Podróżowaliśmy z mężem i dwójka dzieci ( rok i 4 lata). Hotel pięknie położony, zadbany ogród, piękne ciepłe morze. Pokój: superior, ładny, czysty, bez zarzutu. Jedzenie, dużo i różnorodne. Śniadania pyszne. Część potraw powtarza się codziennie, a cześć jest zmieniana. Uważam że jest co wybrać. Obsługa jest cudowna, przemiła. Szczególnie zachwyca Lucia w recepcji, kobieta która ogarnia wszystko :) serdecznie pozdrawiamy przy okazji . Alkoholi dużo i różnorodne. Aquapark jest cześć dla dzieci i dla dorosłych. Jest łagodne zejście w głównym basenie, pod dzieci ułatwienie. Animacje okey, 80%Rosjan 20%reszta świata
Dużo cienia i miejsc spacerowych. Ciekawe rozmieszczenie hotelu, chyba każda lokalizacja pokoju atrakcyjna. Ciepłe morze jest cudowne ! Obsługa przemiła .
Klimatyzacja w naszym pokoju chodziła jak ruski czołg. Restauracje a la carte płatne, niemało bo 50€ / osoby
Hotel fantastyczny. Nie rozumiem ludzi którzy tam narzekają. Jedzenie świetne, obsługa przemiła. Może pani sprzątająca trochę zbyt nachalnie podchodziła do napiwków ale pokój był wysprzątanie?atany i żadnych insektów nie widzieliśmy. Na pożegnanie miły gest w postaci patery owoców i szampana w pokoju. Nie ma walki o leżaki nad basenem czy morzem. Nad ranem pan nawet kosze na smieci na zewnątrz na mokro przecierał. Naprawdę hotel rewelacja wart swojej ceny czysto i pięknie. Woda ciepła, widoki gór obłędne plecami polecam i jeszcze raz polecam!!!!!! Nie ma nadmiaru turystów przynajmniej pod koniec sierpnia . Drinki nie są rozcieńczane z wodą i są bardzo przyjne. Kolacja - rewelacja: krewetki, kraby, raki - owoce morza do bólu. Nie wiem do czego można sie tam przyczepić, ale cóż Polak potrafi.
Cudne widoki , niska kameralna zabudowa i baseny .
Nic.
Hotel fantastyczny - czysty i zadbany. Jedzenie fenomenalne - nie ma się do czego przyczepić. Leżaki dostępne cały dzień, nie trzeba zajmować ich o 6.00 rano. Zwykłe kosze przy basenie myte kilka razy dziennie - naprawdę rewelacja. - wart w pełni swojej ceny
Lokalizacja fantastyczna - morze i góry w jednym.Hotel miał niską zabudowę więc był przytulny i egzotyczny
Hotel obecnie dramat. Jestesmy tu juz tydzien przed nami jeszcze tydzien. Byliśmy 4 lata temu i było super. Obecnie wszyscy mamy zatrucie pokarmowe, muchy chodzą po wszystkim, jeden bar na wszystkie baseny, połowy dań nie ma o 14.00 jak rest w aquaparku jest do 16.00. Baseny wsród domków brudne okropnie, nikt nie sprząta dna. Woda mętna. Pełno orków którzy sa panami na basenach wrzeszczą, mimo ze 5 pokoi dzwoni do recepcji nikt nie przyjdzie im zwrócić uwagi. Jestem wściekła bo za wakacje zapłaciłam 47 tysięcy! Tez jestem gościem a wlasnie wrocilam z baru w aquaparku gdzie nie miałam co zjesc bo wszystko oprócz pizzy sie skonczylo! Przecież to jest zart! Nie polecam, omijajcie szerokim łukiem! Jedyne co sie nie zmieniło to swietny personel. Ale co z tego. Hotel szoruje jakością po dnie. Dramat.
Byliśmy tu 4 lata temu i było super. Poleciliśmy grupie znajomych którzy byli 3 lata temu i tez byli bardzo zadowoleni. Obecnie jestesmy tydzien, przed nami drugi tydzien i jedno co moge powiedziec to jedna wielka porażka. Muchy chodzące w jadalni po jedzeniu, serach, mięsie, o 14.00 brakuje dań w aquaparku mimo ze restauracja jest czynna do 16.00, brudne baseny gdzie dna jeszcze od tygodnia nikt nie czyścił, alko w barach to wspomnienie tego co było 4 lata temu… mieliśmy rezerwacje dla 5 osób (2 pokoje dla 2 rodzicow i 3 dzieci) to rozrzucono nas daleko od siebie w dwóch pokojach, tylko upór męża sprawił ze po 4 dniach corki sa koło nas. Na wszystkie baseny jest czynny jeden bar, barman biedny jeden na wszystkie baseny:( masakra. Obsługa nie wie co to znaczy nakładać mięso czy dania w rękawiczkach tylko wszystko rekami bleee… zrobili 2 dni temu festyn z jedzeniem w największy upał w południe na powietrzu, takich much na mięsie to jeszcze nie widziałam… generalnie odradzam jak najgoręcej. Zapłaciliśmy 46 tysięcy. Jednym słowem porażka to najmilsze co moge powiedziec. Mrówki wszedzie, w pokoju mieliśmy cały szlak. Panie sprzątające tylko wymiotły ich truchła w ilości setki ktore zabiliśmy, prosiliśmy o posypanie czymś, bez rezultatu. Przy basenie jest ich mnóstwo, całe kolonie. Jeden pan basenowy na wszystkie baseny zdazy tylko zgarniać liscie. Pełno orków. Wrzeszczą, sa panami swiata. O 19.00 w cichych basenach urządzają sobie wrzeszczenie na basenie, dzwonimy po godzinie do lobby i prosimy o uciszenie gosci ze wschodu. Słyszymy ze jestesmy 5-tym pokojem ktory dzwoni i… odkładają słuchawkę. Nikt nie reaguje z obsługi, nikt nie zwraca uwagi. Przecież rownież jestesmy gośćmi. 4 lat temu wystawiłam swietna opinie temu hotelowi. Tylko jedno mają obecnie nadal dobre: ludzi w obsłudze. Cała reszta to porażka. Wydajcie swoje pieniadze gdzie indziej. Tutaj nie warto.
Hotel pięknie położony, duży zadbany ogród reszta niestety dużo do życzenia . Obsługa jest miła jak dasz kasę. Pokoje sprzątane niechlujnie , brakowało ręczników . Schody i korytarze przed wejściem do naszego pokoju nie buły myte nawet raz przez 10 dni pobytu . Menadżer hotelu najlepsze pokoje zostawia dla Rosjan . Polacy choć bardzo liczni jak goście drugiej kategorii. Szkoda. Zmarnowany potencjał . Niewiem kto pisze te cudowne opinie chyba biura podróży
Piękny ogród
Brudno w pokojach . Braki w ręcznikach Menadzer nie uprzejmy Ignorujący gości Zepsute umywalki w łazienkach przy głównej restauracji na cztery umywalki działała jedna Zepsute ekspresy do kawy Wyciąganie teki po kasę od gości Na terenie hotelu np popkorn dla dzieci płatny tak samo wata cukrowa
Polecam !!! Wspaniały, zadbany, kompleks, mnóstwo egzotycznej roślinności, baseny z ciepłą wodą z widokiem na morze, wspaniały aquapark zarówno dla dzieci jak i dorosłych, przepiękne krajobrazy, bardzo dobre różnorodne jedzenie o każdej porze dnia i nocy, uprzejma, życzliwa obsługa. Idealne miejsce do wypoczynku.
Długo się zastanawialiśmy nad wyborem odpowiedniego hotelu. I to był strzał w dziesiątkę. Pokoje czyste zadbane, sporo atrakcji dla dzieci, urozmaicone jedzenie w restauracji a przede wszystkim bardzo mili kelnerzy. Bardzo dobre drinki, które są serwowane pod sam balkon przez Panów kelnerów na rolkach. Polecam wszystkim ten hotel, dla rodzin z dziećmi, jaki i dla dotosłych bez dzieci ( wieczorem sporo atrakcji)
Bardzo miła obsługa , małe baseny przy pokojach
Piękny, nowoczesny, luksusowy hotel. Posiada wielkie tereny oraz aquapark. Jest bardzo dobrze wyposażony w atrakcje dla dzieci i dorosłych. Wnętrze prezentuje się wybornie oraz posiada aż 3 restauracje a’la carte, z których podczas dłuższego pobytu można korzystać za darmo.
Zaletą hotelu jest przede wszystkim odległość od plaży oraz bogaty, nowoczesny wystrój. Niekonwencjonalne rozwiązania oraz animacje nie pozwalające na nudę podczas wypoczynku.
Pięknie położony hotel z bogatą formułą ultra all inclusive . W sezonie zimowym hotel oferuje podgrzewany basen. Teren hotelu zadbany , dużo zieleni .
Bogaty wybór jedzenia bez glutenu na restauracji , w miarę blisko lotniska , zieleń na terenie hotelu, ultra all inclusive
Hotel idealny dla ludzi ceniących sobie spokój, eksluzywny, dla ludzi chcących odpocząć. Łady teren hotelu.
Świetne położenie, łączy widok na góry oraz plażę, czyste pokoje.
Hotel przepiękny, dostępny dla każdego, dla rodzin z dziećmi, dla grupy znajomych, dla osób starszych, dla osób wymagajacych. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dużo przestrzeni dla dzieci, dużo atrakcji dla osób dorosłych, dużo miejsc, gdzie można uprawiać sport podczas pobytu, wysoka klasa.
Dużo przestrzeni dla dzieci, dużo atrakcji dla osób dorosłych, dużo miejsc, gdzie można uprawiać sport podczas pobytu, wysoka klasa. Piękny zapach rozpościerający się w hotelu, dużo pokoi do wybrania, na tereni hotelu znajdują się miejsca gdzie można się pobawić, ale również są miejsca gdzie można w spokoju odpocząć, zrelaksować się w spokoju
Nie ma.
Nasz pobyt nie był zbyt długi ale śmiało mogę powiedzieć,że hotel jest urzekający. Chętnie pojedziemy tam jeszcze nie raz jeśli okoliczności pozwolą
Na każdym kroku czuje się wyjątkowość tego hotelu. Bardzo dobra kuchnia. wspaniała organizacja. Personel bez zarzutu.
Nie zauważyłam.
Bywałam w wielu hotelach ale takigo śmierdzącego pokoju to nigdy nie miałam.Calą przyjemność popsuł ten dyskomfort.Co do pozostałośwci to ok nie mam zastrzeżeń.Większość gości to reprezentanci Federacji Rosyjskich.
Pięknie położony hotel, widok na góry z jednej strony a morze z drugiej. Czysto , miła obsługa,dużo zabaw i gier,wieczorem pokazy.
Najwieksza wada to smród stęchlizny w wielu pokojach.Głośna muzyka z dyskoteki Hoteli sąsiadujących.
Jesteśmy seniorami. Pojechaliśmy z przyjaciółmi. W resorcie było dużo rodzin z dziećmi. Osrodek jest tak duży, że nie było to dla nas niekomfortowe. W restauracji również nie było tłoku. Myślę że hotel spełnia oczekiwania nawet wybrednym osobom.
piękne połozenie wśród zieleni na tle gór. Bezpośrednio przy morzu. Wystarczająca ilość leżaków.
Jedyny minus - kamienista plaża.