Długie, piaszczyste plaże idealne do relaksu i kąpieli słonecznych
Świetne warunki do surfingu i kitesurfingu dzięki stałym wiatrom
Spokojne miasteczka z białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
Świetny hotel, czysty, cichy, wysoki standard, przemiła obsługa. Zdecydowanie polecam dla osób pragnących odpocząć i zrelaksować się. dobre miejsce wypadowe do zwiedzenia wyspy. 2 z 3 basenów zewnętrznych jest odgrzewane, więc spokojnie można zimą się kąpać, do tego bezpośrednie wyjście na promenadę i ładną plażę. Polecam!
Różnorodne i smaczne posiłki (co wieczór inna kuchnia) oraz bardzo miła i kulturalna obsługa świetnie znająca język angielski.
Nie jest to wadą dla mnie, ale dla osób szukających "mocnych wrażeń" może być tu nieco... nudno. Choć odbywają się codziennie animacje i co wieczór są wieczory muzyczne.
Hotel przepiękny, zadbany. Widać, że nie jest nowy, ale wszyscy dokładają wszelkich starań, żeby zadowolić nawet najbardziej wymagających gości. Widok z okna... Bajka!
Przemiła obsługa- to z pewnością największa zaleta hotelu. Czuliśmy się naprawdę wyjątkowo. Córka pokochała kelnera o imieniu Ali, cały czas o nim mówi 😊
Pokój gier nie przypadł nam do gustu, poza stolem do ping ponga wszystko płatne. Sprzątanie pokoi- jeden dzień wszystko wymienione, zele uzupełnione, łóżko pościelone, wszystko jak należy, a następnego dnia zabrane jedynie śmieci. Jedna pani przykladala się bardziej, inna mniej.
Duży obiekt z wieloma piętrami i zawiłymi korytarzami. Pokoje poprawne, przestronne, niezbyt nowoczesne. Dużo drewna i wikliny. Ogólnie myśląc "Sheraton" można sobie z łatwością wyobrazić panujący tam klimat ;) Natomiast cała infrastruktura to zupełnie inna bajka - bujna, egzotyczna roślinność, duże baseny, również takie dla najmłodszych. Dużo terenów do spacerowania, bardzo blisko piaszczysta plaża i promenada.
baseny, roślinność
hotel ma już swoje lata, to taki klasyczny "Sheraton" ;)
Kolejny mój pobyt w hotelu Sheraton - i kolejny raz bez zastrzeżeń , Położenie rewelacyjne , piękny widok , wyśmienity serwis hotelowy .
Położenie hotelu . Serwis jaki świadczy hotel . Posiłki - jakość jedzenia . Czystość w pokojach .
Niezwykle wysokiej klasy hotel (jak to Sheraton) do plażowania i 'nicnierobienia'. Obszerna łazienka i wielkie pokoje z jeszcze większym tarasem. Na plaży naprawdę jest saharyjski piasek. Doskonałe posiłki. Super serwis.Siłownia OK. Blisko lotniska. Poza hotel nie warto wychodzić, bo wokół nie ma nic.
Wybraliśmy się tutaj we dwie pary wraz z naszymi przyjaciółmi z Niemiec. Niby dwie różne nacje a mamy identyczne odczucia. Nasz pokój to Jr. Suite, sporo wolnej przestrzeni, wspaniała łazienka, wielka garderoba, łóżka rozmiarów królewskich. Za widok na morze się nie dopłaca. Co uważam za świetny bonus. Wspólne tereny hotelu są zbliżone do tego co możemy spotkać w Sheratonach w Europie. Gustowne wnętrza, eleganckie meble. Pomyślano też o najmłodszych oddając im do użytku ciekawy plac zabaw.