Dodatkowe atrakcje: kasyno i klub nocny Caladium.
Najwyższy hotel nad Morzem Czarnym (110 m wysokości) - wizytówka Batumi.
Bogata oferta SPA: sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, siłownia, kryty basen (za opłatą: masaże, zabiegi).
Tylko 200 m do żwirkowo-kamienistej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Świetny kraj, świetne jedzenie, przemili ludzie, jest co zwiedzać-widoki przepiękne. Byłam w tym hotelu w sierpniu 2016 r. polecam wszystkim. Marzy mi się teraz wycieczka objazdowa po Gruzji . Kaukaz Mały zaliczyłam teraz Kaukaz duży. Wszystko było ok. w 100 %, ale największe wrażenie zrobiła na mnie rezydentka z Itaki-Gruzinka, przepraszam nie pamiętam imienia . Byłam w wielu krajach,ale takiej rezydentki jeszcze nie mieliśmy . Z całego serca polecam ten kraj i tę rezydentkę
basen,Spa,silownia,basen odkryty,przemili ludzie ,obsługa ,dosłownie wszyscy
wiadomo sheraton- wszystko było ok. w Europie jest jeszcze większy standard
ogolnie hotel ladny polozenie tez ok bardzo mila obsluga i pomocna
na dole dostep do komputerow super basen i restauracja na basenie ale drogo
Wszedzie mozna palic w hotelu
Spędziliśmy w Sheratonie Batumi tydzień naszej podróży poślubnej. Był to bardzo miły czas, który będziemy świetnie wspominać, szczególnie przemiłą obsługę, piękny pokój z widokiem na morze, smaczne posiłki (kuchnia nie tylko europejska, ale także wzbogaconą o dania lokalne) i hotelowe SPA. Nie wiem czy hotel zasługuje na 5 gwiazdek, ale mocne 4 na pewno. Trochę brakuje balkonów, ale taka jest konstrukcja budynku. Generalnie nie jest to hotel stricte wakacyjny, bardziej konferencyjny, nie ma żadnych animacji przy basenie, ale dla nas - na nasz pobyt poślubny - był idealny!
Hotel zadbany, czysty, bardzo miła i pomocna obsługa. Jedzenie bardzo smaczne, zróżnicowane. Dodatkowy plus za darmowe soki do kolacji w opcji HB. Bardzo przyjemne SPA hotelowe. Ładny widok z okna.
Brak plaży hotelowej. Brak balkonów.