Piękna rafa koralowa przy hotelu wszystko rekompensowała! Jedzenie raczej monotonne ale bardzo dobre. Pokoje remontowane jakieś 20 lat temu, ale nie przywiązujemy wagi do wyglądu, bo głownie czas spędzamy na plaży lub przy basenie. Ogólnie wyjazd bardzo udany! Planuje tam wrócić, żeby posnurkować :)
Rafa koralowa
Wygląd pokoju
Zdjęcia zafałszowuja prawdziwy obraz hotelu. Hotel wymaga odnowienia już na wjeździ można było zauważyć że hotel nie jest zadbany budki przy bramach wjazdowych wyglądaja okropnie nie wiem jak można kazać lodziom pracować w takich warunkach. Aquapark, ateakcje dla dzieci wyglądają jakby od 20 lat nikt nic z nimi nie robił. Wózki na stołówce coś strasznego, stoły chwieją się, blaty poobdzierane, Na stołówce kompletny haos kierownicy na oczach gości krzyczą na obsługujących stoliki żenujące. Permamentny brak kawy. w łazience armatura zardzewiała węże połamane, kamień na armaturze, brak korków w umywalkach, ciepłą wodę trudno nazwać ciepłą może latnią i tyczy się to wszystkich pokoji rozmwaiałem z innymi gośćmi i to samo. leżaki na plaży obskurne niezadnane niektórym odpadają części parasole słomkowe w opłakanym stanie. nie dał bym więcej niż trzy gwiazdki.
Przy plaży piękna rafa koralowa jedzenie w restauracjach zamawianych bardzo dobry SPA obskurne ale ludzie maja talent do tego co robią bankomat w hotelu kilka sklepików w tym perfumeria obsługa nie jest natrętna i nie wymusza napiwków
Dosłownie wszystko wymaga renowacji: budki portierów az przykro patrzeć barierki z odpadającą farbą w recepcji kużu na monitorze jest tyle że aż dziw że obsługa coś tam widzi stoliki na stołówce hwiejne z poobdzieranymi blatami wyposarzenie stare wizualnie odpychające
Hotel ogólnie oceniam na 6 w stali do 10 Obsługa dba o porządek ale mam wrażenie że od ko został zbudowany tj około 20 lat temu nic nie zostało wyremontowane widac to na każdym kroku
przy plażey rafa koralowa przy hotelu kilka restauracji na terenie dość przestronne i schlidne pokoje piękny widok na morze
potrzeba odświerzenia ścian poręczy wyposarzenia stołówki oraz łazienek
Byłem już drugi raz. (Prawidłowa nazwa hotelu, to Read Sea Sharm Resort- w Egipcie robią duże oczy jak ktoś poda tylko Sharm Resort, bo wszystko to resort). Polecam ze względu na rafę. Obsługa i warunki, jak za te pieniądze, bardzo dobre. Oczywiście, jak ktoś oczekuje czegoś więcej, trzeba więcej zapłacić. Oceniam stosunek jakości do ceny bardzo dobrze. Obsługę hotelu oceniam dużo wyżej od obsługi biura (wakacje.pl i ETI) w Polsce. Rafa całkiem ładna. Przy hotel jest centrum nurkowe z miłą obsługą. Drinki lokalne i rozwodnione, ale trzeba być hardcorem żeby w upale 38 st. C pić mocny alkohol. Jedzenie urozmaicone dla tych co umieją korzystać, tzn jak ktoś na jeden posiłek nie musi jest 3 rodzajów mięs + ryba, to codziennie zje coś innego, ale jak ktoś od razu wszystko pakuje na talerz, to będzie miał codziennie to samo z drobnymi modyfikacjami, ale to kwestia kultury bycia. Robert
Byliśmy w hotelu Sharm Holiday z Alfa Star 09-23.12.2009r.bardzo uprzejma i uczciwa obsługa hotelowa. Nasz pokój był przestronny i ładny. Łazienka czysta z nową armaturą łazienkową. Brak robactwa.Hotel bardzo dogodnie położony - 5min. spacerkiem do centrum Naama Bay. Posiada urokliwą plażę Hadabę na klifie z rafą koralową i Wind w centrum Naama Bay także czysta. W hotelu dwa baseny podgrzewane z ciepłą wodą (27-28 stopni), czyste. Zjeżdżalnia do basenu. Barek obficie zaopatrzony w różnorodne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, które można spożywać do woli w ramach all inclusive. Kelnerzy i barmani na piątkę. Codziennie wieczorem występy i animacje. Jedzenie na stołówce urozmaicone i smaczne, również dla stół z potrawami dla dzieci.
Mieszkaliśmy w budynku 9 przy basenie. Nasz pokój był dość przestronny, pomimo dostawki dla trzeciej osoby. Łazienka czysta, nowoczesna z nową armaturą łazienkową. Brak robactwa. Część pokoi na piętrze posiada kapitalny widok na zatokę Naama Bay. Plaże super. Baseny podgrzewane i czyste. Barek obficie zaopatrzony w różnorodne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, które można spożywać do woli w ramach all inclusive. Niekiedy trzeba stopować barmanów z napojami alkoholowymi. Kelnerzy i barmani na piątkę. Codziennie wieczorem występy i animacje. Jedzenie bardzo smaczne, dużo mięs i ryb- byliśmy po nim zdrowi.
bardzo duży hotel z piękna rafa, i ze średnimi basenami(ale po komu basen jak jest takie piękne morze)jedzenie na głównej restauracji raczej monotonie(oprócz ciast)ale można korzystać bezpłatnie z innych restauracji(Włoska,Libańska,Indyjska...)i tam jest super.pokoje fajne i przy odrobinie szczęścia z balkonem.Ogólnie Sharm Resort to to samo co Sharm Plaza wiec za niższą cenę dostajemy 5 gwiazdek :-) plaży przy samym morzu nie ma.sa polki skalne z leżakami i parasolami,a plaza piaskowa jest ciut wyżej.idealne miejsce dla ludzi którzy lubią pływać w morzu i nie boja sie głębokości (4,5m przy brzegu)cudowna rafa z mnóstwem ryb. wszelkie sporty wodne na miejscu. generalnie polecam
ogólnie nie polecam tego miejsca nikomu , oprócz pięknej rafy jaka obdarzyła ich natura nie maja nic co można pochwalić pobyt tak nie należał do przyjemnych obsługa nastawiona tylko na napiwki , za wszystko chcą dodatkowej opłaty , byłam już w egipcie i wiem ze za mniejsze pieniądze można spędzić urlop w pięknym i czystym hotelu ten napewno taki nie był .. odradzam !!!!!
ładna plaża i piękna rafa to jedyne zalety tego hotelu
hotel zaniedbany nie remontowany od lat napewno nie zasługuje na taka ilość gwiazdek , pokoje brudne zakurzone sprzątnie polega chyba tylko na zascieleniu łóżka , łazienka ze stara pęknięta wanna , brudnym wężem prysznicowymi z którego woda płynie bez żadnego ciśnienia umycie się graniczy z cudem , wszystkie części hotelu zaniedbane w jadalni stare krzesła z wystającymi gwoździami , leżaki na plazy rozlatujące się przy próbie podniesienia zagłówka , jedzenie okropne ciagle te same odgrzewane stare potrawy , brudne szklanki notoryczny brak talerzy pomimo pobytu poza sezonem
Brak wszystkiego co powinno być w ofercie all inclusive, tzn brak coli, fanty, piwa już od godziny 12:00 (są tylko przez dwie godziny, potem tylko napoje zrobione z proszku i wody), wszystkie alkohole zmieszane w połowie z wodą, brak jedzenia po godzinie od otwarcia restauracji w czasie obiadu i kolacji. Brak naczyń (jednorazówki są ponownie zbierane i myte przez obsługę) talerzy, sztućców. Brak herbaty w saszetkach, jest tylko w termosie podobnie jak kawa i nie nadają się do picia. Obsługa nieuprzejma bo turyści domagają się odpowiedniego traktowania (non stop awantury, nawet szarpanina i rękoczyny), ale kierownictwo ogranicza all inclusive do minimum. Ogromne kolejki do wszystkiego, walka o zdobycie czegokolwiek do jedzenia. Walka o zdobycie wolnego stolika, bo w hotelu jest ogromna ilość gości, w ok 95% z Ukrainy. Hotel oszczędza na wszystkim traktując nas jak śmieci. Poczytajcie opinie o hotelu Sharm Plaza na tripadvisor, bo jest to ten sam obiekt posiadający dwie nazwy. Korzystacie z restauracji, barów, plaży, recepcji, a czasami nawet z pokojów hotelu Sharm Plaza. Opinii o tym drugim jest więcej ponieważ tylko pod tą nazwą sprzedają go na Ukrainie. Brak miejsca na plaży, część gości leży na podartych ręcznikach na piasku. Teraz w grudniu był w cenie 1500 zł za dwa tygodnie od osoby i to jest adekwatna cena za to co tam zastaniecie. Ale czy warto?
Rafa, ryby, morze
Fatalny, koszmarny, makabryczny, skandaliczny, dramatyczny, poniżej wszelkiej krytyki All Inclusive
Po kilku wizytach w Egipcie mogę coś powiedzieć . Hotel ogólnie ok . Położenie ok niedaleko od centrum a okolica spokojna . Rafa i fauna morska super - na prawdę warto zobaczyć co jest pod wodą . Jedzenie jak na Egipt znośne , choć wybór potraw raczej nieduży i co dzień raczej to samo z minimalnymi zmianami - ale nie mogę powiedzieć że głodni chodziliśmy - zawsze coś się \"upolowało\". Piszę upolowało bo cały pobyt to jakby wielkie polowanie. Podstawowe 3 posiłki były najłatwiejszymi polowaniami ( brakujące potrawy częściej się pojawiały). Jeśli chodzi o przekąski to w ogóle ich nie znaleźliśmy , lody odkryliśmy ( po zapytaniu w recepcji ) w przedostatni dzień wprawiając obsługę baru , który miał je wydawać w niezły popłoch - stwierdzeniem, że \"przyszliśmy na pizzę i ... lody\". Po czym obsługa wyciągnęła jedno pudełko lodów 1 kg i łyżeczką do herbaty nałożyła nam do mini wafelków po 1 łyżeczce i tak po 1 lodzie na osobę mogliśmy ich skosztować - po prostu żenada . Ale to wszystko to było nic w porównaniu do barów przy plaży i przy basenie blisko plaży. O małych kubkach do piwa wiedziałem z opinii innych klientów - i na miejscu od razu pożałowałem ,że nie wzięliśmy swoich kufli z domu - ale \"piwo widmo\" to tego nie można było przewidzieć. \"Widmo\"- bo w pół godziny po otwarciu baru ciągle słyszeliśmy, że się skończyło i proszę przyjść za 5-10 minut i tak cały dzień więc po prostu trzeba stwierdzić że piwa-nie ma w ofercie all. Powiem, że nawet interwencja u rezydenta z ETI( bardzo pomocny), potem u menagera baru i w końcu u menagera hotelu nic nie pomogły - więc wynika z tego, że to jest celowe działanie całej obsługi hotelowej- nawet \"wszechmocny dolar\" niewiele zmieniał . Oczywiście stale w ofercie tych barów były płatne piwa , które klient mógł kupić ( na początku z tego korzystaliśmy , ale później coraz bardziej nam to przeszkadzało i upieraliśmy się przy swoich prawach ). Długo by o tym pisać ale nie ma tu tyle miejsca - podaje mój telefon - jak ktoś chce to proszę dzwonić- to opowiem co i jak. Jeszcze jeden fakt - w barach tych były do dyspozycji dystrybutory wody ( zimna i gorąca takie z niebieskimi dużymi butlami) , tylko z tym, że woda w niebieskich baniakach była niewiadomego pochodzenia - bo baniaki nie były zakorkowane jak to ma miejsce w Europie lecz przy wkładaniu ich do dystrybutora rozlewały dużą część swojej zawartości. Ogólnie pobyt uważam za udany ale przede wszystkim dlatego że byliśmy z własną grupą 12 osób - więc zapewnialiśmy sobie sami atrakcje - animacje dzienne i wieczorne bardzo słabe. Generalnie nie polecam tego hotelu dla normalnych ludzi chcących wypocząć - bez użerania się o wszystko. Podaje telefon dla chętnych 609055303
rafa, rafa,rafa,
notoryczne \"ukrywanie\" przed gośćmi ich przywilejów , obsługa barów na plaży i przy basenie przy plaży ustawiana przez menagerów hotelowych , klimatyzacja w restauracji
W Sahrm Resort byłem w tym roku w październiku 2019. Pobyt oceniam na średnio udany. Pozytywnie oceniam przepiękną rafę, plażę przy hotelu. W okresie w którym byłem nie było najmniejszego problemu z leżakami, zarówno na plaży jak i przy basenach. Bardzo negatywnie oceniam natomiast hotel, to jak jest zorganizowany i co oferuje gościom. Pokój do którego nas zakwaterowano były bardzo niskiego standardu. Codziennie sprzątane, ale widać po nich było upływ czasu. Zasłony z dziurami, poplamione, łazienka bardzo stara, brak podwójnego łóżka mimo, że takie zamawialiśmy. 3 próby zamiany skończyły się fiaskiem ponieważ dostawaliśmy propozycję pokoju w którym nie zamykały się drzwi balkonowe. Jedzenie również średnich lotów, praktycznie codziennie to samo, mięso często niedogotowane, twarde, czasami nawet surowe. Na plus śniadania i desery, bardzo dobra herbata. Obsługa - zdarzały się awantury pomiędzy kelnerami, barmanami. Nastawiona na sprzedaż innych usług i napiwki. Alkohol bardzo słaby, praktycznie sama cola w drinkach. Jedyne co miało jakiś % to piwo, ale serwowane w szklaneczkach 0.3 z czego połowa to piana. W miejscu w którym odbywają się animacje był bar który nie obejmował all inclusive. Za każdego drinka trzeba było zapłacić 5$ dlatego nikt z niego nie korzystał tylko biegał do lobby oddalonego o kilkadziesiąt metrów po to by dostać takiego samego drinka. Jak kelner dostał napiwek to oczywiście przynosił drinki z tego baru, ale goście sami nie mogli o takiego drinka poprosić. Taki trochę bareizm... Dlatego all inclusive w tym hotelu to jest wersja SOFT. Oprócz głównej stołówki i baru w lobby praktycznie wszędzie był jakiś haczyk. Na każdym kroku próbowano nam coś sprzedać, o ofercie all incluusive informowano dopiero jak się ktoś upomniał, reklamowano ją jako bardzo małe porcje i nie polecano. Restauracje a la carte w ramach all inclusive serwowały jedzenie, ale za drinki trzeba było płacić (4-5$ jeden). Zamówienie przynajmniej jednego drinka na osobę było warunkiem koniecznym przy zamówieniu. Hotel oddalony od centrum miejscowości. Hotelowy bus jest za darmo tylko przed południem, czyli jak tam wszystko jest zamknięte (opinia rezydenta). Popołudniu ten sam bus również jeździ, ale już kosztuje 5$ od osoby. Animatorzy to głównie sprzedawcy biletów na dyskotekę w mieście. Wieczorne animacje ok, można się pośmiać, ale głównie robią je goście hotelowi. Animator tylko koordynuje zabawę. Hotelowa dyskoteka z barem nieobjętym all inclusive dlatego świeciła pustkami. Dostęp do internetu - teoretycznie w lobby, w praktyce połączenie niskiej jakości, co chwilę się zrywało. Sprawdzenie poczty zajmowało 10-15 min.
ładna rafa, dostępność leżaków (plaża, basen), baseny
obsługa nastawiona na napiwki i sprzedaż dodatkowych usług, posiłki, pokoje, all inclusive w wersji soft, dostęp do internetu (praktycznie jego brak)
- hotel potrzebuje odświeżenia, daleko od miasta, brak wi-fi + przyzwoite miejsce na relaks i oderwanie się od świata zewnętrznego
jakość ceny
daleko od miasta
Bezproblemowy transfer z lotniska do hotelu i odwrotnie. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Rezydent Sam mówi po polsku i troszczy się o gości. Hotel jest położony na ogromnym terenie z sąsiednim hotel Sharm Plaza. 5 restauracji i basenów łącznie, z których można korzystać. Jedzenie smaczne, ale bez rewelacji. Jeśli chodzi o alkohol ich wódka smakuje podobnie do rumu. Hotel jak na swoje lata nie jest w złym stanie, wręcz miłe zaskoczenie jeśli chodzi o standard. Pokoje może nie są duże, ale wyposażone są w to co należy. Codziennie ktoś przychodził i sprzątał. Obsługa oczekuje napiwków, ale oprócz tego to bardzo mili i sympatyczni ludzie. Podczas mojego pobytu we wrześniu nie było za wiele dzieci. Spokój, cisza. W ciagu dnia organizowane są animacje np. aquaareobik czy zumba. Wieczorami jest tzw. showtime ( muzyka live, wybór mistera/misterki hotelu itd). Warto wybrać się do centrum, mają bardzo niskie ceny. Na plaży wiele leżaków, ręczniki dostaje się przy basenie i plaży za okazaniem karty, którą dostaje się przy zakwaterowaniu. Piękna rafa, ciepłe morze. Każdy znajdzie coś dla siebie na wyjeździe do tego miejsca i będzie zadowolony. Polecam ;-)
bardzo duży obiekt, wybór restauracji i basenów, pomocna obsługa, brak natłoku ludzi, ciekawe animacje wieczorami, piękne widoki
słaby internet - to największa wada hotelu jeśli ktoś tego potrzebuje
Pobyt w hotelu udany, rezydent Sam bardzo dobrze mówi po polsku, pomocny i sympatyczny. Jedzenie w miarę różnorodne, obsługa bardzo miła,uśmiechnięta. Dostęp do Naama Bay - 5euro taxi albo darmowy bus. Duzy wybor restauracji w pakiecie all inclusive (wloska,meksykanska,libanska itd). Blisko lotnisko, wyjazd uważam za udany i polecam serdecznie :) Pokoje czyste, klimatyzacja również w pokojach bez zarzutów.
wybór jerzenia, dobry standard w porównaniu do ceny, miła obsługa, bardzo pomocny i sympatyczny rezydent
słaby dostęp do Internetu
Całość bardzo pozytywna. Rezydenta trzeba pochwalić, rzetelnie wykonuje swoją pracę. Jedzenie smaczne i w dobrym wyborze. Mały minus dla barmanów którzy są dość niezadowoleni ze swojej pracy i w koło powtarzają \\\"za 5 minut\\\". Ogólnie obsługa działa tylko na bakszysz. Pokoje małe ale czyste. Rewelacyjna rafa :) Animatorzy raczej się nie popisują, wręcz nawet ich nie widać.
Rafa Czystość
Animacje
Hotel godny polecenia. Mam nadzieję , że jeszcze tam wrócimy
Piękne miejsce. Przy plaży piękna rafa. Pokoje duże . Bardzo mili i pomocni pracownicy hotelu. Rezydent Sam bardzo dobrze mówi po polsku. Był bardzo pomocny w trakcie całego pobytu. Życzyłbym wszystkim takiego rezydenta ???? . Przesympatyczma osoba. Co wieczór animacje i dyskoteka w hotelu Każdy znajdzie coś dla siebie ????
Dla mnie brak
W OFERCIE BARDZO MAŁO ZDJĘĆ, NA MIEJSCU OKAZAŁO SIĘ ŻE OŚRODEK JEST OGROMNY I PRAKTYCZNIE CAŁY PODLEGA POD HOTEL SHARM PLAZA KTÓRY MA 5 GWIAZDEK ! WIĘC ZDECYDOWANIE NA PLUS. SUPER RAFA, DUŻO BASENÓW, DUŻO BARÓW ALE NAJLEPSZY PRZY RECEPCJI, DUŻO RESTAURACJI, JEDZENIE NIE POWALA ALE MYŚLĘ ZE KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE. DUŻO SCHODÓW, MI PASOWAŁO BO PRZYNAJMNIEJ MIELIŚMY RUCH ALE DLA OSÓB STARSZYCH LUB RODZIN Z DZIEĆMI MOŻE BYĆ UCIĄŻLIWE. CODZIENNIE ANIMACJE, FAJKA WODNA, ALKOHOL. BARDZO POLECAM :)
RAFA, ILOŚĆ BASENÓW ORAZ ODLEGŁOŚĆ OD MORZA, ANIMACJE, OBSŁUGA, WIELKOŚĆ OBIEKTU, JEDZENIE ŚREDNIE, ALE KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE
DLA MNIE BRAK, ALE DLA OSÓB STARSZYCH LUB DZIECI MOGĄ BYĆ PROBLEMEM SCHODY, DUŻO SCHODÓW
Ogólnie nie wróciłabym do tego hotelu po raz 2gi, to moj kolejny pobyt w Egipcie, kolejki w restauracji głownej, głównie na kolacje masakra, kubki na napoje malutkie plastikowe, Internet w hotelu to jedna wielka porażka, polecam kupić swój, czesto brakowalo talerzy i sztucców(pobyt we Wrześniu 2019), jedzenie sredniej jakości, my do Centrum Naama Bay wychodzilissy przed hotel na taxi i spokojnie za 4$ dalo się dojechac, Rezydent Biura ETI naprawdę mega pomocny i sympatyczny, Biuro podróży Godne Polecenia, my mieszkaliśmy w budynku VIII i mieliśmy mega blisko do plaży, dalej do recepcji czy restauracji, Często kończył się alkohol, moim zdaniem hotel nie powinien miec opcji all gdyż często czegoś nie było, animacje słabe, ale 3 os na cały hotel animatorów, więc nie bylo co wymagac, wieczorne show smieszne, Piękne widoki z hotelu i zadbany ogród i rafa koralowa to zalety hotelu, pokój z darmowym sejfem na plus, lekko stary ale łóżka bardzo wygodne ,
główna zaletą hotelu jest piękna rafa koralowa, do ktorej wchodzić można z 2 pomostów , piękny i zadbany teren hotelu który jest ogromny pełno palm i kwiatów , piękne widoki
Często brakowało jakiegoś alko, głównie piwa na plaży, obsługa nie wiedziała co ma robić, głownie na kolacji duże oblężenie, stoły stały nie sprzątane a kelnerzy chodzili jeden za drugim, wielki haos, talerze , kubki wyszczerbione, ciągle ich brakowało, mleko do kawy często skiśniete, jedzenie srednie, jednak każdy coś znalazł dla siebie, 3 restauracje ala carte wloska meksykańska i 3cia chyba libijska(niestety w tej nie bylismy), na kolacje do nich trzeba się zapisywac wczesnie rano, gdyż pozniej nie ma miejsca
Pobyt udany, krótki transfer z lotniska, piękna rafa, cudowne morze, różnorodność posiłków poprzez możliwość rezerwacji kolacji w kilku restauracjach na terenie resortu, nieograniczona dostępność wody butelkowanej oraz alkoholi, taxi na zamówienie, jednym słowem SUPER WAKACJE. Polecam!
Witam. Położenie hotelu piękne, ogromny teren, pięknie utrzymany. Dojście do plaży hotelowej było albo drogą obok hotelu albo przez hotel Sharm Plaza. Plaża była spoko, leżaki dostępne bez problemu w tym okresie ale lata świetności mają już za sobą. Woda przecudna ciepła, krystalicznie czysta, rafa piękna blisko brzegu, nie trzeba daleko odpływać by ją oglądać polecam snurkowanie. To by było chyba tyle zalet. Miałam świadomość że za cenę niecałe 1400 złotych za 7 dni nie otrzymam cudu i nie oczekiwałam zbyt wiele pomimo wskazania że hotel jest niby*****. Największe zastrzeżenia mam niestety do funkcjonowania restauracji głównej La Veranda, która praktycznie codziennie podawała to samo, monotonia w jadłospisie. Było bardzo mało owoców, a jak były to podzielony np banan na trzy części, czy pomarańcze. Sala jadalna była brudna, bardzo często brakowało szklanek i talerzy trzeba było na nie czekać, było również widać brak organizacji pracy kelnerów latali po salach - kwestia pod rozwagę dla menadżera restauracji czy nie lepiej byłoby przypisać stoliki do kelnerów - bo nie wyobrażam sobie tego w szczycie sezonu. Bardzo często brakowało napoi, piwa, wodę wydzielano po jednej butelce - jedna osoba jedna butelka, chyba że było się miejscowym. Zdarzyło się, że jajka były zepsute, oraz mleko do kawy nieświeże , w jeden dzień na śniadanie było nieświeże pieczywo. Talerze były często uszczerbione, tak samo szklanki i kubki. Kurczak grillowany był dzielony na 1000 elementów. Dania podane w mało apetyczny sposób. Drinki podawane w plastikowych kubkach, ogólnie brak organizacji i nieład, więc nie wyobrażam sobie tego w szczycie sezonu. Niestety w moim subiektywnym odczuciu rzutuje to na całokształt hotelu który jak już wskazałam mianuje się*****. W hotelu jest problem w wi-fi. Co mnie jeszcze raziło to nachalność na napiwki. Nie mam nic przeciwko nagrodzeniu pracowników za dobrą pracę i ich docenienia ale dawanie wszystkim i za wszystko żeby cokolwiek zrobili to lekka przesada.
Położenie, rafa,
Jedzenie, brak napoi, wydzielanie wody, czystość,