Sey Beach & Spa

### Opinia o Hotelu Niestety, mój pobyt w tym hotelu był rozczarowujący. #### Jedzenie: - Bardzo mało jedzenia dostępnego podczas posiłków. Często brakowało podstawowych potraw, a jakość jedzenia pozostawiała wiele do życzenia. Byliśmy wcześniej w hotelu trzygwiazdkowym, gdzie zdecydowanie oferowano o wiele więcej posiłków. - 15 minut przed końcem posiłków obsługa już zabierała talerze z jedzeniem, przez co często na bufecie były pustki. - Potwierdzam wcześniejsze opinie – w posiłkach brakowało mięsa, praktycznie go w ogóle nie było. #### Lokalizacja: - Słaba lokalizacja, z daleka od atrakcji turystycznych i centrum miasta. - Kamienista plaża, która nie była przyjazna do wypoczynku ani kąpieli. - Autostrada dosłownie pod oknem, co powodowało hałas przez całą dobę. #### Transport: - Trudności z dojazdem do hotelu, brak dogodnych połączeń komunikacyjnych, daleko od Alanya. #### Obsługa: - W hotelu panowało straszne skąpstwo – wszystkiego brakowało, co znacząco obniżyło komfort naszego pobytu. #### Plusy: - Jedynym plusem były czyste pokoje i ładny widok z okna. Zdecydowanie nie polecam tego hotelu, jeśli szukasz komfortowego i relaksującego wypoczynku.

Hotel jest ok, pokoje czyste, jedzenie fatalne, alkohol i napoje masakra, mało tego jedzenie jest wydawane pod nadzorem, baseny są zgodne z opisem, ale już plaża jest kamienista z ostrymi skałami, bar na plaży to tylko woda i piwo. Dużym minusem jest hotel blisko autostrady, od 22:00 zero atrakcji dla dorosłych siusiu i spać. Nie polecam

Ogólnie jestem zadowolona z pobytu, na pochwale zasługuje obsługa restauracji czyli kelnerzy cudowne chłopaki, wieczorem prowadzili tez zabawy dla gości. Pokoje ladne i czyste, w zależności od sumy zostawionego napiwku sprzątano pokój raz dokładniej raz mniej, ale narzekać nie można. Cały obiekt ok, baseny czyste z „ciepłą „ wodą . Jedzenie ok, ale monotonne i co mnie dość mocno zaskoczyło jak na All incluzive wydzielane mięso i to tylko jeden rodzaj na kolacji. Brakowało wyboru dań mięsnych i zdarzało się, ze jeśli nie dojadlo się sałat i makaronu wychodziło się z kolacji nie najedzonym. W All jest informacja o nocnej zupie 23:00, która nie jest podawana. Alkohole tylko piwo/wódka, za pozostałe w tym cocktaile trzeba dopłacać 6e , kawa z ekspresu tez płatna 2e . Przydałoby się żeby zjeżdżalnia dla dzieci była uruchomiona cały dzień, a jest dostępna 2 razy dziennie po 2 h . Podsumowując, pobyt zaliczamy do udanych , warto pomyśleć o urozmaiceniu posiłków i będzie super.

Hotel z przyzwoitymi pokojami na kartę. Jeśli chodzi o obsługę, to recepcja była bardzo pomocna szczególnie Pani z Ukrainy , niestety po za tym obsługa raczej turecko- lub rosyjskojęzyczna, , więc mogą być trudności z dogadaniem się. Zaletą hotelu jest to, że jest dość oddalony od miasta, przez co nie jest się w centrum turystycznym,. Niestety dojazd z lotniska jest dość długi i męczący.

Fajnie łał obsługa miła blisko plaży z leżakami za darmo i nic więcej nie mogę napisać bo właśnie bo.

Nazwa  Sey Beach & Spa
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kestel
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, parking

5.9
5.3

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.1
Marlena

Zalety

Jedynie pokój czysty ale bardzo w nim głośno

Wady

Bardzo mało jedzenia, kamienista plaża, nieatrakcyjna lokalizacja, na zdjęciu widoczny cały bufet, Nie Polecam!!!

3.4
Ryszard

Sylwia

Zalety

Obsługa restauracji, baseny, przejście na plaże podziemne, widok na morze z pokoi od ulicy.

Wady

Jedzenie ( mięsne dania- brak wyboru ) Jeśli przyszło się na kolacje w połowie czasu wydawania posiłków czasem już nie starczało, głównie ciast .

Zbigniew

Zalety

Podziemnie przejście na prywatną plażę bezpośrednio z hotelu, bezpłatne leżaki i ręczniki. Obsługa chętna do pomocy. Szef kuchni ciągle kontroluje salę podczas pory jedzenia, a dania główne każdego posiłku były inne każdego dnia. Młodzi pracownicy na stołówce wywiązywali się ze swoich obowiązków w sposób profesjonalny.

4.7
Manio

Zalety

Blisko morza.

Wady

Eh 1.lezaki przy basenie trzeba zostawiać ręcznik należały o 6 lub 7 rano bo nie starcza ich dla gości którzy notabene zapłacili za pobyt,2. Trzeba palcem pokazywać pani sprzączce co ma wymienić bo skupia się na kopiowaniu podłogi,3. Wszech obecne muchy na stołówce,4. Koty są fajne są mam ale jeśli kotek wskazuje na stół i zjada z talerza gości to już jest nie fajne.

zygmunt

pokój ładny, otoczenie zgodne z opisem oferty.

Wady

właściciele nie włączają klimy w sali bilardowej i pingpongowej. sterowanie oświetleniem przy stolikach wewnętrznych tylko z salonu spa. jak zamykają spa to brak światła. bar w lobby nieczynny. z basenu można korzystać tylko do 19. przejscie podziemne pod ulicą na plażę zamykane ok 21.

Grzegorz

Ładny hotel z nowoczesnymi pokojami na kartę. W pokoju znajdują się guziki z opcjami "nie przeszkadzać" oraz "proszę posprzątać", gdzie po każdej prośbie pokój rzeczywiście był posprzątany oraz zostały zmienione ręczniki i pościel. Jeśli chodzi o obsługę, to recepcja była bardzo pomocna, niestety po za tym obsługa raczej turecko- lub rosyjskojęzyczna, która nie rozumie nawet podstawowych zwrotów po angielsku (np. "water"), więc mogą być trudności z dogadaniem się. Zaletą hotelu jest to, że jest dość oddalony od miasta, przez co nie jest się w centrum turystycznym, czy koło bazaru, jednak jeśli jedzie się na wycieczki z biura trzeba się liczyć że jest to pierwszy hotel odbioru oraz ostatni przy powrocie, więc czas rozpoczęcia i zakończenia może się różnić nawet o 2-3 godziny.

Zalety

Podziemnie przejście na prywatną plażę bezpośrednio z hotelu. Obsługa chętna do pomocy. Po sprzątaniu pokoju wyglądał on jak przy pierwszym wejściu. Szef kuchni ciągle kontroluje salę podczas pory jedzenia, a dania główne każdego posiłku były inne każdego dnia. Można zamówić na recepcji śniadaniowego lunch boxa, co jest przydatne podczas wycieczek.

Wady

Bardzo nachalne namawianie na skorzystanie z płatnego spa ich przedstawicieli w lobby hotelu, gdzie często przechodzi się, aby wrócić do pokoju, czy wyjść z hotelu. Prawie zawsze,. przy basenie puszczana jest głośna muzyka oraz jest on blisko drogi szybkiego ruchu. Wi-fi hotelowe praktycznie nie działa na wyższych piętrach (u nas trzecie).

Paweł

Miła obsługa, właściciele hotelu bardzo mili i uprzejmi. Hotel zasługuje na 4 *

Zalety

Nowoczesny, ładne pokoje. Atrakcyjne położenie blisko morza i otaczających gór.

Wady

Rosyjscy animatorzy

Pobyt - Maj 2023

Hotel ładny z dużymi i nowoczesnymi pokojami , czysty ze względu na lokalizacje bardzo głośno ; praktycznie nie słuchać szumu morza), plaża żwirkowa z dużymi kamieniami przy brzegu. Gościliśmy w tym hotelu 7 dni w maju. Jedzenie jeśli chodzi o warzywa spory wybór ,, wędliny praktycznie brak , owoce tylko jabłka i pomarańcze, Jeśli chodzi o atrakcje tj. animacje bardzo słabe (wieczorem mini disco dla dzieci tj. 4 piosenki ). Hotel dla osób niewymagających i odpoczywających aktywnie.

Zalety

Duże ładne pokoje, ciekawa oferta spa,

Wady

Słabe animacje, praktycznie brak, lokalizacja przy samej autostradzie (bardzo głośno!, mało urozmaicone jedzenie , słaby wybór owoców .

Iwona

Pobyt - Maj 2023

Cudownie!! Kameralny hotelik, przemiła obsługa, jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie, polecam!

Zalety

Nad morzem

Wady

Trochę głośno od głównej ulicy

Sey Beach & Spa