Luksusowy hotel położony w spokojnej okolicy, tylko 3 km od najbardziej rozrywkowego kurortu na wschodnim wybrzeżu - Hersonissos
Bogaty program sportowo-animacyjny: animacje dla dzieci i dorosłych, wieczory greckie, kort tenisowy, boisko do siatkówki.
Dla amatorów aktywnego wypoczynku - centrum wodne na plaży.
Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Super Hotel Polecam. Recepcja mila, auto mozna wyporzyczyc prosto w hotelu.Kuchnia ok.Bar normalny jak na all inskluziv
Obsluga ok
Dla mie Hotel nie ma wad w tej cennie
Witam , nie polecam tego hotelu dla rodzin z dziećmi , woda w basenach zimna, woda w pokuju zimna , pokoje za małe , nie ma atrakcji dla małych dzieci poza mini disco gdzie muzyka jest tak głośna ze nam dorosłym głowy pękały ,jedzenie średnie, kawa lurowata, alkohole nie oryginalne ….jedynie aperol oryginalny , pokoje sprzątane nie dokładnie ,wiec ten hotel jest dla ludzi 70+ i 30 lat temu miał 5 * teraz może 3,5* Pozdrawiam .
No niech będzie widok z pokoju ładny bo na morze , obsługa miła .
Za dużo do wymieniania !
Lata świetności ten Hotel ma już dawno za sobą, 5* miał 30 lat temu , teraz 3/3*, woda w basenach zimna , woda w pokojach zimna, nie ma brodzika dla małych dzieci, ani atrakcji po za mini disco gdzie muzyka dudni , a nie gra, piszą na stronie ze jest opiekunka ( za opłata ) a nie ma tu takiej! ,plac zabaw rozwalajacy sie ze bałam sie o 2,5 letnie dziecko , czy sobie krzywdy nie zrobi , pokoje średnie , sprzątane nie dokładnie , jedzenie średnie , alkohole nie oryginalne jak na 5* hotel , kawa lura , ekspresu nie ma ! Wifi tylko w lobby w hotelu ! Widok na morze tyle dobrego! P.s ten hotel nie polecam rodzina z małymi dziećmi , idealny dla wieku 70+ bo nie ma wokoło nic !
Miła obsługa .
Za dużo do wymieniania !
Lokalizacja świetna, hotel położony przy samej plaży, bardzo dużo animacji dla dzieci oraz zjeżdżalnie, pokoje ładne i czyste sprzątane na bieżąco, jedzenie świetne, ogromny wybór. Przy plaży możliwość uprawniania różnych sportów wodnych
Darmowy parking Bezpłatne WiFi, Atrakcje dla dzieci, Zjeżdżalnie, Spa, Klimatyzacja w pokojach, Animacje dla dorosłych
Zielono, cudowne widoki, blisko plaży, profesjonalna obsługa - czy można chcieć więcej ? Część pokoi jest odnowiona, cudowny grecki styl. W hotelu odbywają się liczne animację zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Idealne miejsce na wypoczynek.
plaża, kuchnia azjatycka
nie wszystkie pokoje są odnowione
Hotel położony przy samej plaży, liczne animacje dla dzieci, zjeżdżalnie. Pokoje czyste i zadbane. Bardzo miła, rodzinna atmosfera.
bliskość plaży
To raj dla ludzi kochających przestrzeń. Dużo zielonego terenu, łagodne zejście do plaży, duży basen - to zdecydowanie zalety tego hotelu. Pokoje urządzone są uroczo - ornamenty kwiatowe pozwalają poczuć ciepło i wielkość greckiej gościnności. Hotelowa obsługa zawsze służy pomocą i jest naprawdę miła. Bardzo przyjemne miejsce na wypoczynek i odstresowanie się.
Właśnie jesteśmy po wyjeździe do tego hotelu i oceniam go bardzo dobrze, jest elegancki i odnowiony. Pokoje komfortowo wyposażone, mieliśmy wifi w pokoju co jest ważne jadąc chociażby z dziećmi, ale nie tylko. W hotelu znajduje się bar przy basenie również z przekąskami co jest bardzo wygodne gdy chcemy poleżakować np. cały dzień. To co mnie zaskoczyło to liczba oferowanych atrakcji na miejscu! Oprócz świetnego położenia hotelu w pobliżu pięknych plaż na terenie hotelu są prowadzone animacje i znajdują się zjeżdżalne co zajmie większość wolnego czasu dzieciom. Polecam pobyt w tym hotelu nie tylko rodzinom z dziećmi, ale również dla osób dorosłych ponieważ jest to miejsce w którym zdecydowanie można się zrelaksować.
Zjeżdżalnie wodne. Komfortowe i zadbane pokoje. Wifi w pokoju.
Hotel o wysokim standardzie, co roku przeprowadzane są w nim renowacje. Spokojna atmosfera w hotelu, idealny dla osób chcących w spokoju wypocząć.
Spora ilość udogodnień, prywatna plaża.
Uroczy hotel w rodzinnym greckim stylu. Obsługa bardzo miła i gościnna. Ładna plaża i infrastruktura hotelowa. Polecam na miły wypoczynek w typowym greckim stylu.
Atmosfera.
Hotel ładny, na dużym i zielonym terenie, osobny basen ze zjeżdżalnią sprawiają, że jest to bardzo dobry hotel na rodzinne wakacje. Plaża tuż przy hotelu również na plus. Widać, że dbają o jakość hotelu i czystość w pokojach, które co rok są odświeżane.
Przy plaży Zjeżdżalnia Ładny, zielony teren i ładny hotel
Bardzo ładne, czyste pokoje. Czuć dbałość obsługi o gości, co sprawia, że chce się wracać do tego miejsca. Liczne animacje wieczorne uatrakcyjniają pobyt zarówno dorosłym jak i dzieciom. Położenie blisko plaży jest kolejnym plusem. Nie zawiodłam się również na posiłkach serwowanych w tym obiekcie - całość ekstra !
Położony Ok 3km od Hersonissos, cicha okolica. Piękne widoki , dość duży teren. Korty tenisowe, bogaty program animacyjny. Kilka zjeżdżalni dla dzieci , 3 baseny. Przestronne pokoje - elegancko wyposażone.Wypozyczalnia samochodów na miejscu.
Hotel jest starszym obiektem, ale co roku jedna część jest odnawiana, dzięki czemu w ogóle tego nie da się odczuć. Położony jest na dość dużym terenie, przez co zarówno rodziny z dziećmi znajdą miejsce dla siebie (np. przy basenie ze zjeżdżalnią), jak również osoby pragnące spokojniejszego wypoczynku. Ciekawa oferta gastronomiczna, przez restaurację główną po kącik z lokalnym przysmakiem- souvlaki, oraz bar z naleśnikami i goframi przy basenie, otwarty do północy, więc jak kogoś dopadnie wieczorny głód bar ten będzie idealnym miejscem na późną przekąskę. Co tydzień w poniedziałki jest wieczór z muzyką na żywo. Dla chętnych aktywnego wypoczynku można bezpłatnie skorzystać z kortu tenisowego.
32 Cudowny urlop Serita Beach Hotel ? recenzja Oczekująca recenzja W Serita Beach Hotel byliśmy w dniach 27.09 do 4.10 . Hotel cudownie położony nad samym morzem - przejście przez uliczkę - promenadę . Sam hotel rozległy na dużym terenie może pochwalić się wspaniałą infrastrukturą i przepięknymi basenami . Duży budynek główny oraz szereg bungalowów. My dostaliśmy pokój w budynku głównym - 254 - polecam - z rewelacyjnym widokiem na baseny i morze. Zarówno sam Hotel jak i pokoje , łazienki , hol, restauracje czyste, zadbane i przestronne. Obsługa hotelowa miła, uśmiechnięta i pomocna. Z uwagi na pandemię wszyscy pracownicy hotelu chodzą w maseczkach i na każdym kroku są dostępne środki do dezynfekcji rąk. w ciągu tygodnia dwukrotnie zmieniano pościel , ręczniki częściej . Opcja ALL różni się tym od nam znanej , że w restauracji nie nakładamy sami porcji tylko pokazujemy co chcemy i kelnerzy wszystko serwują i podają do stolika ... jedzenie smaczne ... świeże ... każdy znajdzie coś dla siebie i bez ograniczeń. Przesympatyczni animatorzy umilają turystom czas zarówno przy basenach jak i wieczorami w teatrze. W ciągu tygodnia mieliśmy muzykę na żywo , wieczór grecki ... spacerując promenadą na lewo od hotelu mijamy inne resorty , piękne plaże i sklepy ... na prawo tawerny , sklepiki ... Ze znajomymi wynajęliśmy samochód i zwiedziliśmy plażę VAI - jedyną taką na Krecie - nazywaną kreteńskimi Hawajami ...Reasumując : wspaniała pogoda - 30 stopni i powyżej , bajkowe okoliczności przyrody oraz towarzystwo wczasy oceniam na 6+ ... Polecam
Pobyt w tym Hotelu był bardzo udany.Polecam wycieczki z biura od strony morza przy hotelu są tańsze.obok biura są wynajmowane samochody za rozsądną cenę z pełnym ubezpieczeniem 30 EUR.My byliśmy grupą 15 osób więc mogliśmy sie targować.Polecam kanion Samaria .Przepiękne bajeczne miejsce.UWAGA KANION JEST BARDZO WYCZERPUJACY .....Wymaga dobrej kondycji.dobrego obuwia i prowiantu.TEN HOTELOWY TO JAKIEŚ KPINY.Dostaliśmy suchy chleb tostowy i jeden plaster sera,dwa jabłka to prowiant na cały dzień.Wynajeliśmy samochody 2 razy zwiediliśmy wyspę trędowatych i całe wybrzeze do przepięknej plaży z palmami.W prawo od hotelu jest przepiękne miasteczko ok. 4 km.szliśmy wzdłuż morza ok.1 godz.Polecam jedzonko w restauracjach tematycznych.Przepyszne w restauraji włoskiej.WSPANIAŁE WAKACJE.
Pięknie położony,przepiękny ogród,fajne animacje
jałowe jedzenie mało przyprawione,dla wegetarian,smród z łazienki
Podstawą menu tego hotelu jest makaron i kurczak. Porcje nakładane przez kucharzy dozowane jak na szkolnej stołówce.Makaron z owocami morza obfitował w 1(!) mulę, jeżeli w swojej łaskawości nałożono 2, to ta druga była pusta. Herbata na stołówce tylko do śniadania! Podczas posiłków ciągle czegoś brakowało: jak nie talerzy to masła,wędliny, sera, frytek...itd Uzupełnianie pojemników z jedzeniem w leniwym tempie. Alkohole podrzędnej jakości (brandy) , brak wódki w ofercie ! Długie kolejki do Open Baru , za którym stała ciągle tylko 1(!) barmanka . Poziom ogólny hotelu to max.3,5*.
pokoje zadowalające pod względem wielkości , choć zapach w nich niezbyt miły
Poziom plaży przy hotelu dramatyczny.Posiłki monotonne i niezbyt smaczne.
Nigdy wiecej tam nie wrocę.Słaby hotel, słabe jedzenie, i za mało atrakcji,nuda,nuda i jeszcze raz nuda.
Brdzo bardzo Dużo,szkoda pisac .jakieś 2,max 3 gwiazdki , lazienki jak z PRL, jedzenie opiera sie na wszystkim co wiąże się z jajkami,bar przy basenie z napojami z automatu i nalesnikami,drugi bar z oiwem i brandy i wieie wiele innych .
Plaża dramatyczna smród kamienie hotel potrzebuje remontu
Niestety jedyna zaletą to blisko morza
Smród w pokojach brak wentylacji Słona woda w basenie Brak czajnika w pokojach Woda w mini barze 2 butelki na 2 dni Po 22 tylko nalesniki
Byliśmy na początku czerwca i temperatury idealne. W dzień koło 26-28 stopni w nocy koło 18 więc można było spać bez włączonej klimatyzacji. Moim zdaniem jest to świetny hotel za bardzo przystępną cenę. Przy samej plaży z pięknym widokiem. Bardzo miła obsługa. Bardzo dobre jedzenie, szczególnie w restauracjach tematycznych (Azjatycka, Grecka i włoska). Polecam wszystkim którzy chcą wypocząć :)
Świetny hotel z przemiłą obsługą. Dobre jedzenie. Blisko plaży.
Słona woda w basenie.