Piaszczysta plaża ok. 300 m od hotelu.
Niesmowita sceneria, piękny panoramiczny widok na zatokę Sozopolu.
Kameralne położenie idealnie się sprawdzi dla osób chcących solidnie wypocząć.
Ja osobiście mam zamiar jeszcze tam wrócić ????????????Pozdrawiam rezydenta Konrada ????
Super hotel ????????????,codziennie sprzątane pokoje ,smaczna kuchnia ,basen z super ratownikiem ,fajne położenie blisko plaży ,oddalone od miasteczka co jest zaletą,naprawdę można odpocząć.Polecam !!!
Dla mnie bez wad.
I co z tego , że w pokoju jest aneks kuchenny skoro nie posiada ani czajnika , garnka , talerza i sztućców - można zapomnieć o zrobieniu kawy czy herbaty ....kompletnie bezużyteczny ! Jedzenie bardziej przyjazne bułgarom - dziennie frytki , te same zestawy surówek i kurczak w mniejszych lub większych porcjach i to na lunch jak i obiado-kolację. Za to śniadania bardzo urozmaicone i naprawdę dobre. Obsługa raczej miła choć nie za bardzo chce rozmawiać po rosyjsku.Właśnie wróciłam stamtąd i już drugi raz do Bułgarii nie przyjadę. Ofertę znalazłam na Okaziku. pl
ładny obiekt wybudowany nie tak dawno z super basenem
usytuowany prawie na bezludziu a droga , która do niego prowadzi jest wąska i kamienista urągająca wszelkim normom ( autobus po gości z tego tytułu staje przy głównej drodze)
Ciche i kameralne położenie. Smaczne jedzenie, którego nigdy nie brakowało. Po obiedzie i kolacji na deser lody. Przestronne pokoje z działającą klimatyzacją. Miła obsługa w barach i restauracji. Do Sozopolu można dostać się wesoła ciuchcia za 2 lewy od osoby. Odległość do plaży około 800 m a nie jak podaje portal około 300m. Droga do hotelu kamienisto piaszczysta do tego dziurawa. Autokar zatrzymuje się przy głównej drodze i dalszą część ( około 300m) trzeba pokonać z bagażami samodzielnie pod górę o czym zostaliśmy poinformowani przez rezydenta na lotnisku. Brudne pokoje. Mimo próśb skierowanych do personelu jak i do managera hotelu nikt się tym nie zajął. Niektórzy ( osoby z małymi dziećmi ) sami kupowali mopy itp aby posprzątać pokój. Czyszczenie kratek basenu karcherem odbywało się podczas gdy przebywali w nim dorośli i dzieci. Pan nie zważał na nikogo chlapiąc wodą do tego przewód od przedłużacza na naszych oczach wylądował w basenie :-(. Przedłużacz nie wyglądał na taki którego izolacja nie budzi zastrzeżeń.
ciche kameralne miejsce smaczne jedzenie miła obsługa przestronne pokoje winda obsługa w barach i restauracji
odległość do morza brak transportu pod sam hotel brudne pokoje niewymieniane ręczniki bardzo dużo os na otwartym piętrze restauracji uniemożliwiające zjedzenie posiłku
waldek sierpień 2018hotel położony trochę na uboczu do morza jakieś 300-400 metrów po drodze nad morze sklepy plaża czysta z ratownikami woda w morzu czysta i ciepła leżaki i parasol na plaży płatny 22lev do zabytkowego sozopola można się dostać kolejka 2lev polecam piękne widoki pokoje w hotelu czyste codziennie jest sprzątany raz na pobyt wymieniana pościel i ręczniki sprawna klimatyzacja działające wi-fi jedzenia w restauracji pod dostatkiem duży wybór dań owoców napoi bezalkoholowych i alkoholi polecam ten hotel będziecie zadowoleni
hotel spełnia wymagania według opisu między 3 a 4 gwiazdki nie miałem żadnych zastrzeżeń
Hotel z zewnątrz Ok basen również natomiast jeżeli chodzi o jedzenie to szczerze nie polecam tego hotelu
Hotel ładny z zewnątrz oraz fajny basen
Pokoje nie sprzątane , przez cały tydzień ręczniki nie wymieniane ani razu , robaki w sałacie oraz winogronach , beznadziejny dojazd do hotelu , jedzenie cały tydzień prawie to samo :/ możliwość korzystania z basenu tylko i wyłącznie w godzinach pracy Pani ratownik .
Hotel Serena Residence położony jest w spokojnej okolicy, do centrum ok 2.5 km-możliwość skorzystania z bezpłatnego busika. Pokoje bardzo duże, przestronne, wyposażone w aneks kuchenny. Ogólnie bardzo dobre wrażenia. Do plaży ok 300 m- możliwość skorzystania z kolejki turystycznej. Hotel dla osób mało wymagających,
Położenie, dobra baza wypadowa do zwiedzania Sozolopu
Piękne widoki, blisko centrum
Polecam ten hotel przede wszystkim dla osób oczekujących spokojnego wypoczynku. Hotel położony jest na obrzeżach pięknego miasteczka portowego - Sozopol, do którego kilka razy dziennie kursuje tzw. \"pociąg turystyczny\". W samym miasteczku znajduje się wiele atrakcji, barów i klubów, ale położenie hotelu gwarantuje spokój i ciszę. Plaża szeroka i niezwykle czysta. Bez porównania z wielkimi kurortami przepełnionymi turystami. Pokoje duże i przestronne, przystosowane dla większej ilości osób (byliśmy rodziną 5 os.) Jedzenie i obługa ok.
Położenie; plaża; duże, przestronne pokoje; obsługa; szybki dojazd z lotniska
Pobyt uważam za udany, jedzenie było smaczne, pokoje sprzątane praktycznie codziennie. Polecam dla rodzin z dziećmi, gdyż pokoje są naprawdę duże i przestronne. Naprawdę blisko do plaży co jest dużym atutem przy wakacjach z dziećmi.
Ładny hotel, czysty, miła obsługa. Blisko plaży. Spokojna okolica to zaleta jeśli ktoś lubi w spokoju spędzać czas :)
Nawet największemu wrogowi nie życzę pobytu w tak żenadyjnych warunkach. Brud, smród, niekompetentna obsługa, skręcające kiszki pożywienie...nikomu NIE polecam!
- ładny z zewnątrz, - basen, - działająca klimatyzacja
- pokoje brudne, z karaluchami - jedzenie monotonne, wszystko ociekające tłuszczem - obsługa bezczelna, znająca tylko bułgarski - animacje dla dzieci - żenada, jeszcze niekiedy odpłatne - pod oknami pokoju szambo
Hotel dla niewymagających klientów, nastawionych raczej na leżenie na basenie, lub na plaży, bez orientacji na wieczorne życie - rozrywki typu kluby, dyskoteki, lub nawet restauracje i knajpki w tej miejscowości nie występują! Obiekt zdominowany przez gości z Bułgarii i Rosji, jednak grzecznych i uprzejmych. Hotel można polecić jako bazę wypadową. Wówczas opcja tylko ze śniadaniem i wypożyczenie samochodu ( można trafić okazję za 20 euro/dzień).
Hotel nowy, usytuowany pośrodku niczego - dla jednych plus, dla innych minus. Dobry, jak o baza wypadowa. - sprawna klimatyzacja w cenie - duże pokoje studio (sypialnia + salon - każde ze swoją klimą oddzielnie sterowaną)
- z obsługą hotelu można się porozumiewać po bułgarsku lub rosyjsku (wyjątkiem managerka hotelu - j. ang.) - tylko niektóre kelnerki miłe i uprzejme - reszta pracuje tam chyba za karę - jedzenie: śniadania ciągle to samo i bardzo wątpliwej jakości obiad w miarę ok, natomiast na kolację podaje się to, co zostało z obiadu w różnych konfiguracjach - alkohole: w opcji all mamy do wyboru piwo z nalewaka (bardzo rozcieńczone wodą) wino z kartonu ( za to mamy wybór: białe lub czerwone ;) ) wódka... hmmm tu przemilczę jakość tego trunku. Jedyne GIN jest ok, choć po 7 dniach się nudzi... zostają za to bardzo klimatyczne bary na plaży serwujące MEGA pyszne drinki! - czystość pokoi pozostawia wiele do życzenia (pomimo, że sprzątaczki pojawiają się codziennie, na podłogach, w narożnikach i w łazience nie jest niestety za czysto) - raz się zdarzyło, że brakło ciepłej wody