Jedzenie zepsute, sprzed kilku dni. Ciągle to samo na śniadanie obiad kolacje. Łazienka jest bardzo nie praktyczna. Ściany są brudne, ręczniki nie doprane i jedyne do czego sie nadaja to do podlogi , klimatyzacji straszny grzyb. Obsluga bardzo nie mila. Czepia sie wszystkiego. Suszarki w łazienkach psuja sie po 1 uzyciu. Na balkonach z klimatyzacji leje się woda. Wifi w pokoju płatne i ledwo działa, nawet wiadomości nie chce się wysłać. Nie polecam .
Ludzi nie przyjeżdżacie tutaj !!!Ogólnie to hotel jest ładny i w sumie tylko tyle .Jedzenie jest mega słabe ,ochrona czepia się o wszystko nawet o to że światło się pali w pokoju ,nawet nie ma mowy o wniesieniu alkoholu do pokoju ani palenia papierosów na balkonie czy gdziekolwiek w obrębie hotelu nawet przy śmietniku. Próbują wyciągać pieniądze z czego tylko się da .Niby darmowe napoje są okropne i jedynie co się da pić to woda. Pościel i ręczniki są nie doprane .W hotelu unosi się nie przyjemny zapach .Moim zdaniem hotel nie zasługuje na swoje gwizdki i na miano hotelu.Wiem na pewno że tu nie powrócę. Póki jeszcze możecie odwołajcie wakacje lub obóz w tym miejscu .
ładne pokoje
brud , niedobre posiłki,ochrona przesadza,Wyciągają pieniądze z czego tylko się da