Przyzwoity hotel w specyficznym stylu. Na uboczu , bez atrakcji w okolicy. Obsługa zadziwiająco mało anglojęzyczna. Czystość zarówno w hotelu jak i jego otoczeniu na wysokim poziomie. Jedzenie bardziej europejskie niż tureckie ale stare pokolenie gości z Niemiec ma swoje oczekiwania. Da się znależć coś pod swój gust a dobić słodkimi deserami i owocami. Potrawy ładnie prezentowane a same posiłki przebiegają bez rygoru czasowego i nawet spóżnialscy bez problemu się najedzą. Cała obsługa barów zasługuje na pochwałę. Nadzwyczaj sprawnie i z uśmiechem robią co do nich należy.
Czystość, bardzo dobra obsługa od pań sprzątających ( codziennie z wymianą ręczników i uzupełnianiem mini baru ) przez obsługę sali restauracyjnej do barmanów. Fajny pomysł z dowozem przez wydmy na dużą plażę. Niestety z jeszcze remontowanym barem na plaży.
Zasadniczą wadą był nieczynny basen kryty. To był niespodziewany minus mimo opisu hotelu potwierdzającego , że jest do dyspozycji gości. W okresie marcowym nie wchodzi w rachubę kąpiel na zewnątrz - gdybym wiedział, że kryty basen jest niedostępny , to w ogóle bym nie skorzystał z tego hotelu.
Hotel bardzo elegancki, urządzony wręcz z przepychem. Pokoje czyste, choć stosunkowo małe. Hotel do polecenia osobom chcącym spędzić leniwe wakacje w bardzo spokojnym miejscu, z dala od skupisk hoteli. Dobre jedzenie i drinki, bardzo przyjazna obsługa. Hotel ze względu na dość specyficzny wystój może nie każdemu przypaść do gustu. Ewentualne braki rekompensuje piękny widok na wydmy i morze. Polecałabym raczej dorosłym.
Hotel, który zauroczył mnie od pierwszego wrażenia. Wszystko skomponowane w dobrym guście. Zdecydowanie polecam tym, którzy chcą odpocząć od zgiełku, bowiem hotel położony jest na uboczu, do plaży trzeba przejść przez wydmy. Pokoje czyściutkie, obsługa miła. Polecam.
Spokojne otoczenie, ładny wystrój - elegancja, ale nie tandetna. Dobre jedzenie, miła obsługa.
Z daleka od tego hotelu! Jedzenie-dramat, all udawany, zegar przy barze na plaży i przy basenie nabiera tempa wraz z upływem czasu alla, kelnerzy notorycznie tłuką naczynia, widok z okien-kolejny dramat, w pokoju rozsypujące się meble,itd. Plaża i morze piękne.W okolicy nie ma dosłownie nic ,nie licząc placu budowy, wszędzie trzeba jeździć dolmuszami, ale nie jest to kłopotliwe. Hotel oceniam na 3 gwiazdki, bo kolejne dwie ma chyba z nieba.