Białe, piaszczyste plaże z turkusową wodą, takie jak Costa Smeralda
Malownicze miasteczka, takie jak Alghero i Cagliari z klimatycznymi uliczkami
Górzyste krajobrazy idealne do trekkingu i pieszych wędrówek
Jestem zachwycona pobytem. Obsługa w hotelu na najwyższym poziomie . Wspaniała kuchnia, dużo świeżych ryb i owoców morza. Cudowna, przyjazna obsługa kelnerska i barmańska. Pokój komfortowy, codziennie sprzątany z wygodnym łóżkiem, klimatyzacją. Bardzo blisko hotelu piękna plaża. Nigdy nie brakowało leżaków i parasola. Blisko również do miasta, można wybrać się spacerem lub skorzystać z wygodnego transportu - bilet w jedną stronę 2,5 euro. Basen prawie pusty w związku z bliskością plaży. Wieczorami muzyka na żywo oraz dla spragnionych dodatkowych atrakcji animacje w znajdującym się na terenie kompleksu teatrze. Będziemy mieli cudowne wspomnienia z Orosei i samego hotelu. Szczerze polecam.
Czystość, wspaniała kuchnia , pyszne drinki, profesjonalna obsługa, przyjazna atmosfera.
Hotel pięknie położony, bardzo blisko plaży, miła obsługa , dobre jedzenie, fajny klimat i atmosfera. Mały basen.
Czystość, miła obsługa, piękny ogród, blisko plaza
Mały basen
Hotel położony blisko miasta. Można wybrać się na spacer do centrum albo podjechać autobusem. Sam hotel posiada przestronne pokoje. Największą zaletą jest Pani, która mówi w języku polskim. Z chęcią opowie o samej wyspie oraz miejscach, które warto zobaczyć. Hotel jak najbardziej na plus.
Rozległy kompleks położony przy piaszczystej plaży. Smaczna kuchnia. Muzyka na żywo. Pracownik mówiący w języku polskim.