Sentido Neptun Beach

Idealny hotel dla osob starszych polozony w dobrym punkcie,przy samej plazy obok promenady.Czystosc

Byliśmy w tym hotelu w lipcu. Rodzina 4 osobowa. Syn 12 i córka 7 lat. Hotel elegancki i czyściutki. Pokój mieliśmy na pierwszym piętrze. Duży i przestronny. Dwa pojedyncze łóżka plus łoże małżeńskie. Jedzenie bardzo europejskie. Dużo i świeżo. Dzieciaki niejadki wcinały i próbowały. Obsługa pomocna. Alkohole do wyboru do koloru tylko trzeba rozeznać się kiedy i gdzie :) Bliski transfer do lotniska. Ogólnie wakacje udane a hotel pomimo pewnych wad uważam za fajny choćby że względu na standard. Zabrakło części rozrywkowej.

Wspaniale spędzony czas. Hotel bardzo zadbany i czysty. Pokoje przestronne, bardzo dokładnie sprzątane. Przemiła, pomocna i zawsze uśmiechnięta obsługa. Bardzo dobre, świeże jedzenie. Dobre drinki i przyzwoity wybór alkoholi. Z pokoju widok na morze na całej szerokości okien. Zdecydowanie polecam!

Wszystko super, bez uwag . Komfort + pyszne jedzenie. Polecam .

Hotel Neptun jest bardzo dobrze położony, blisko plaży, blisko centrum, gdzie jest dużo lokali. Czystość pokoi i hotelu na najwyższym poziomie, jedzonko urozmaicone, obsługa pomocna i miła. Pobyt w tym hotelu uważam za udany, na pewno jeszcze tam wrócę, gorąco polecam.

Nazwa  Sentido Neptun Beach
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, golf, parking

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Czystosci spokoj na terenie hotelu .bardzo duzy pokoj z balkonem mila obsluga,fitnes bilard silownia stol do ping ponga. Bardzo zroznicowane jedzenie kazdy cos znajdzie dla siebie pychotka brawa dla animatorow bardzo sie starali

Wady

bliskosc parku rozrywki troche glosno

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Czysto, blisko od lotniska, blisko do morza, sklepiki dookoła, dobre jedzenie i smaczne,

Wady

Płatne napoje w lodówce ( syn wyjął soczek i na rugi dzień miałam kwit, że trzeba zapłacić 2 lewa) Głośno bo obok jest wesołe miasteczko z karuzelami. Słabe animacje w sumie trudno nazwać to animacjami, zabawy dla dzieciaków z animatorami tylko po bulgarsku/angielsku, wieczorem brak muzyki jak usiądziesz z drinkiem . Jest niby cos ale smętnie. Przy basenie drinki w allinclusive do 18. Potem płacisz:)

Pobyt - Maj 2023

Zalety

-krótki transfer -lokalizacja -czystość -wspaniały personel -bardzo dobre jedzenie i drinki

Andi

Pobyt - Sierpień 2022

Wszystko super, bez uwag . Komfort + pyszne jedzenie. Polecam .

Pobyt - Czerwiec 2022

Zalety

Położenie hotelu, czystość pokoi i hotelu

Pobyt - Wrzesień 2017

Super hotel, pyszne jedzenie, świetna lokalizacja.

Jolanta

Pobyt - Lipiec 2017

Hotel bardzo fajny, zwłaszcza pokoje od strony morza. Posiłki zróżnicowane, bardzo smaczne. Swobodna atmosfera.. Większość Niemców, Polaków niewielu. Obsługa restauracyjna bardzo dobra. Oczywiście leżaki przy basenach rezerwowane \"skoro świt\". Ogólnie OK.

Zalety

Położenie, obsługa, atmosfera.

Michał

Pobyt - Listopad 2009

Hotel o dobrym standardzie. Niewątpliwą zaletą jest położenie - przy plaży, pięć minut wolnym spacerkiem do centrum. Pokoje przyzwoite - jedynie pokojówki skąpią mydła i szamponów w saszetkach, ale to tylko drobna niedogodność. Jedzenia jest dużo i jest smaczne, choć praktycznie codziennie to samo, niemniej bez promblemu każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel godny polecenia, adekwatny do ceny.

Ja

Pobyt - Lipiec 2009

Bardzo ale to bardzo niemiła i arogancka obsłga recepcji-są chyba tylko mili dla Niemców, których jest tam pełno. Parking przed hotelem- lepiej tam nie stawać, ruch (przy ulicy)i tłok. Hotel z wyglądu trochę taki jak w latach 80,90, pokoje czyste, fajny basen, usytuowanie hotelu b.dobre. Aby mieć leżaki przy basenie trzeba wcześniej wstać bo Niemcy już zajmą. Polacy traktowani jak biedni, skąpi (nie dają lub dają za małe napiwki i pewnie dlatego tacy są dla Niemców mili)przybysze.

Pobyt - Maj 2009

Hotel świetny dla rodzin z dziecmi - bezposr. wyjscie na plaze, plac zabaw, brodzik, animacje, dosc luzna atmosfera w restauracji (mozliowsc biegania ;), duze pokoje z balkonami, jedna z najlepszych lokalizacji w Slonecznym Brzegu (samo centrum). Pewnie, ze zawsze mozna na cos ponarzekac (a to, ze o lezaki trzeba bylo powalczyc, choc zawsze jakis sie znajdzie, ze obsluga w restauracji talerze zabiera zanim sie zje, ze lezaki na plazy platne), ale z naszej pespektywy byly to naprawde malo znaczace drobiazgi. Dzieki wszystkim atrakcjom jakie ten hotel zapewnil i bardzo dobrej lokalizacji spedzilismy doskonale czas i jestesmy znacznie bardziej zadowoleni niz z zeszlorocznego pieciogwiazdkowego Royal Beach Barcelo.

Vicky

Pobyt - Kwiecień 2009

Hotel bardzo dobrze położony, przy samej plaży i blisko centrum. Z okna widać Nessebar. Jedzenie smaczne, w formie bufetu. Można jeść i pic od 7:30 do 21:00 praktycznie cały czas. Za napoje do kolacji, w przeciwieńswtwie do tego co napisane w ofercie, nie płaci się. Jedyny minus to bardzo duża ilość Niemców, którzy stworzyli sobie kolonię w Bułgarii i niestety z kultura się dawno rozminęli i w hotelu sa lepiej traktowani,niż obywatele innych krajów.(Neptun Beach nalezy do niemieckiej sieci hotelowej LTI). Bułgarzy za to sa bardzo sympatyczni, tylko wieczorami namolni, bo probója wciągnąć do swojej knajpy. Jednak zarówno hotel, jaki i sam Słoneczny Brzeg szczerze polecam. Fajne jest też to, że po polsku można sie dogadać:))

Emilia

Pobyt - Luty 2009

Położenie hotelu sprawia że w miarę szybko mogliśmy się znaleźć w różnych miejscach. Do centrum maksymalnie 5 minut drogi. Pokój, łazienka super. Nic dodać nic ująć. Szkoda że pokojowe zapominały donieść szamponu lub zmieć ręcznik. Dużo jedzenia ale co dnia to samo. Np menu śniadaniowe. Sporo rodzai bułek, pieczywa, serów, wędlin, dżemów. W restauracji sporo się działo. Czasem ciężko było złapać kelnera. Podsumowując, pieniądze dobrze spożytkowane, wyjazd okazał się całkiem fajny, być może tu wrócimy.

Sentido Neptun Beach