Bogata oferta sportowa: siłownia, siatkówka plażowa, boisko do piłki nożnej, boccia, korty tenisowe, aerobik, water polo.
Atrakcje dla najmłodszych: program animacyjny, miniklub dla dzieci w wieku od 3 do 12 lat, plac zabaw, brodzik.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża.
Hotel wyśmienity , bardzo czysty , wyśmienite i bardzo pyszne jedzonko , bardzo urozmaicone , każdy znajdzie coś dla siebie . Miła i pomocna obsługa . Wszystko na bardzo wysokim poziomie . Polecam wszystkim .
Pyszne jedzenie , miła obsługa i bardzo czysto .
Brak .
Hotel bardzo ładny, ogólnie standard wysoki jak na Egipt.
Duży wybór jedzenia, miła obsługa, czysto, wieczorami atrakcje na scenie.
Hotel wysokiej klasy czysto posiłki dobre drinki pomimo lokalnych alkoholi super obsługa uśmiechnięta i zawsze pomocna w kresie pobytu jeden basen podgrzewany co skutkowało jego większym obłożeniem szkoda że drugi większy nie był bo woda w nim była chłodniejsza trochę mało leżaków nad morzem
Smaczne posiłki dużo miejsca super drinki
Mało leżaków na plaży i przy basenie
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam gorąco. Piękna czyściutka plaża w dużą ilością leżaków
Czystość, jedzenie, bliskość do plaży
Pierwszy raz byliśmy w Egipcie, więc nie mamy porównania z innymi hotelami.. hotel spełniło nasze oczekiwania... jedzenia bardzo dużo i pyszne... dużo restauracji la carte... piękny basen i plaża... pokoje wymagaja juz remontu, ale były schludne. Na stołówce zawsze było miejsce.. Czuliśmy się bardzo bezpiecznie...każde wyjście i powrót do hotelu był sprawdzany...przy wyjściu siedział zawsze policjant. Nad basenem przychodzą panowie z propozycją wycieczek...masaży, ale nie są natrętni...
Basen. Plaża. Restauracje. Przemiła obsługa.
Dość stare pokoje ktore wymagają remontu.
Byliśmy w połowie września w czwórkę dorosłych osób, hotel bardzo fajny, obsługa miła, jedzenie bardzo dobre chociaż mało urozmaicone, ale można skorzystać z oferty restauracji a"la carte gdzie można zjeść coś z innego zakątka świata. Jedynie restauracja mongolska to według nas jeden wielki niewypał, ponieważ jeżeli tak jak my ktoś chce spróbować kuchni mongolskiej to idzie na dania przygotowane przez kucharza a nie musi sam skomponować sobie danie i dobrać do tego sosy i przyprawy. Poza tym na pewno polecę hotel swoim znajomym.
Dużo zieleni i możliwość korzystania z ofert dwóch hoteli.
Byliśmy 18 -ty raz w Egipcie ,16 razy w Hurgadzie.....Hotel OK!,pokój Ok!Jedzenie OK!Dużo Egipcjan,hałaśliwych i pozostawiających bałagan przy basenach . Słabe animacje ....... tj.do 1 godziny profeska a potem nuda.... ( wieczorem).
Czystość ,miła obsługa,pracownicy: przy basenach , w restauracjach,barach ,sprzątający,ogrodnicy-życzliwi ,uśmiechnięci
Słabe animacje
Ogólnie hotel dobry, jedzenie bardzo dobre bardzo dużo. Tematyczne restauracje też super najlpesza Azjatycka, włoskiej nie polecam. Animacje dla dzieci bardzo słabe zresztą dla dorosłych też bez szału. Najlpesze są animacje na plaży kąpiel w pianie rzucanie kolorowym pyłkiem czy wieczorna dyskoteka na plaży to tylko te dwie byly naprawdę fajne, w ciągu dnia też byly spoko ale to przy basenie (zumba, aqagim, salsa , rzutki). Sam hotel jeżeli chodzi o położenie super blisko plaży jest ogromny pomost żeby przejść i popływać z rybami. Co do pokoi no tutaj my trafiliśmy na bardzo słaby 15215 (nr pokoju) stary brzydki. Osoby które byly z Nami miały już o wiele ładniejszy i nowszy jakby po remoncie. Czystość hotelu na 4. Ogólnie polecam
Ogród i ciepła woda w basenie, jedzenie
Stan pokoi, animacje
Pobyt oceniam pozytywnie. Standard wyższy niż nie w jednym europejskim hotelu. Obsługa miła i pomocna. Czystość na całym terenie na wysokim poziomie. Co do kuchni, śniadania powtarzały się, natomiast jeśli chodzi o kolację bylo zawsze jakieś urozmaicenie np danego dnia dania rybne, owoce morza, innego dnia dania grillowane. Jeśli chodzi o napoje i drinki były to typowe podróbki z dystrybutora, niby markowych napojów typu Cola, sprite itp. Fajne baseny, czysta piaszczysta plaża. Możliwość korzystania z infrastruktury sasiedniego hotelu Garden.
Czystość Miła obsługa Dostęp do internetu na terenie hotelu oraz na plaży Piaszczysta plaża
Hotel fajny pokoje czyste i zawsze dobrze posprzątane . Dużo restauracji i pyszne jedzenie . Drinki dobre cola,fanta,sprite, kinley z butelek i soki to duży plus. Miła obsługa kelnerzy w lobby podający do stolików. Morze na wyciągnięcie ręki . Na końcu molo rafa z rybkami co prawda widziałem ładniejsze ale jest. Na plaży nie ma problemu z leżakami jeżeli tylko się wchodzi i nie ma wolnych obsługa od razu donosi potrzebną ilość miejsca jest dużo i cała plaża w drobnym piasku. To samo tyczy się basenu. Animacje raczej nie porwały choć pod koniec naszego pobytu zmieniła się część ekipy i coś zaczęło się dziać ale ogólnie to słabo. Jeżeli chodzi o nocne życie czyli disco to jeszcze większa porażka niż animacje. Ale ogólnie bardzo zadowoleni z wyjazdu do tego hotelu, szczególnie jeżeli chodzi o miejsce i jedzenie .
Jedzenie, obsługa kelnerów na jadalni w barach i sprzątaczy w pokojach na wysokim poziomie. Lokalizacja i plaża oraz baseny 10*
Animacje i disco które nie istniały praktycznie. Animatorzy nie widoczni nie potrafiący zareklamować niczego. Piana party na plaży a nikt nie wie że cokolwiek się dzieje . Smutek i nostalgia ,nic się nie dzieje jak w polskim kinie. Hotel
Było na bogato i syto, i tyle i aż tyle. Pokoje czyste i zadbane oraz obsługa hotelowa sprawdza się w 100%. Wyżywienie - dla każdego coś się znajdzie ( bardzo duży wybór dań ) i szybka i pomocna obsługa, zawsze uśmiechnięta :). Polecam i rozpowiadam o fantastycznym urlopie jaki przeżyłem w tym hotelu. Rezydent bardzo pomocny.
Duży i przestrzenny co kusiło nas do częstych spacerów wieczorami.
Głośna klimatyzacja w pokoju.
To byl nasz trzeci pobyt w Egipcie, ale pierwszy raz w Hurghada i pierwszy raz z dziećmi. Pogoda super, bardzo cieplo pierwsze 2-3dni temp.42°C z ciepłym wiatrem pozniej temp. 38°C. Hotel duży, czysty i zadbany, personel w recepcji jak i na terenie hotelu bardzo pomocny, nie mam żadnych uwag, nikt nie czekał na napiwki. Pokoje sprzątane codziennie. Na powitanie napoje i woda w lodowce, pozniej uzupełniana tylko woda. Kilka basenów z roznymi poziomami wody, dla malych bobaskow jak i dla tych ktorzy chcą troche popływać. Dużo jedzenia, a nawet bardzo dużo, absolutnie każdy znajdzie coś dla siebie, nawet te bardziej wybredne osoby. W niektore dni serwowane jedzenie z roznych stron swiata np. dzien azjatycki. Kącik z jedzeniem dla dzieci, a także z mniejszymi stolikami i krzesłami. Stoliki w restauracji głownej sprzątane na bieżąco, czysto. Przekąski w barze przy basenie w ciagu dnia, napoje % jak i bez do wyboru, do koloru. Ciekawe animacje, mini disco dla najmłodszych, imprezy na plaży, pokazy ognia, piana party, aerobik itp. codziennie coś innego. Plaża super, jak dla mnie trochę żwirkowo-piaskowa, ale nie sprawialo to jakiegos problemu, plytko więc dzieci mialy super zabawę. Jedyne co bylo troche wkurzajace to to, ze duzo osob rezerwowalo leżaki bardzo wczesnie rano np. juz od godz 6. Darmowy internet na terenie calego hotelu na plus, mimo ze czasami slabiej działal. Bylismy na dwoch wycieczkach: safari i na wyspach orange island i Hula Hula. Bardzo polecam, szczegolnie wyspy, piękne widoki. Przy plaży sporty wodne, bylismy na parasailing, super sprawa. Ogolnie cala nasza ekipa bardzo zadowolona z pobytu, z miłą chęcią wrocimy tam jeszcze raz.
Czysty, duzo zieleni Pomocny personel Duzo jedzenia Czyste baseny
Rezerwowanie leżakow przez innych wycieczkowiczow wczesnie rano
Bardzo dobry hotel z wieloma atrakcjami, przemila i usmiechnieta obsluga. Pyszne jedzonko , codziennie inna kuchnia. Do tego 8 restauracji tematycznych z ktorych można korzystać w ramach pobytu bez limitu. Super silownia , chyba najlepsza na jakiej bylem z tych hotelowych. Na prawde szczerze moge polecic !
Obsluga , czystość, jedzenie , silownia , duze baseny , wiele atrakcji.
Super miejsce. Wspaniały hotel, cudowni ludzie, dużo basenów, przepiękna plaża, mała rafa koralowa na końcu pomostu. Czuliśmy się rozpieszczani, a przede wszystkim bezpieczni.
Przepiękne miejsce, dużo pysznego jedzenia, wszystko przygotowywane na wodzie butelkowanej, więc nie chorowaliśmy. Urozmaicone menu i przepyszna kawka. Dużo tematycznych restauracji, rezerwację można zrobić przez internet. Piękne baseny o różnych głębokościach. Cudowna plaża. Rafa koralowa gdzie można oglądać piękne rybki. I najcudowniejsza, uśmiechnięta i pomocna obsługa.
Nie ma
Hotel jak z bajki, zdjęcia nie oddają jego uroku. Cudowne baseny z nieregularną linią brzegową. Przepyszne jedzenie, w ciągu siedmiu dni nie sposób było wszystkiego spróbować. Profesjonalna i miła obsługa, żadnego natrętnego wyciągania drobnych od gości (poza hotelem jak wiadomo panują inne prawa ;) I rafa koralowa przy samej plaży 🥰 Wystarczy wejść w wodę do kolan aby móc podziwiać morskie życie jakie zazwyczaj widzimy w tv ☺️
Architektura, obsługa, wyżywienie, rafa koralowa.
super hotel, jedzenie bardzo smaczne , piekna plaza, czyste pokoje.
jedzenie
Ogolnie dobry hotel z dobrym wyzywieniam i bardoz dobra opcja rezerwowania kolacji w 7 roznych restauracjach tematycnych bez limitu. Najlepsza dla mnie restaurcja hinduska i tika masala, bardzo dobra restauracja egipska. WIele duzych basenow, bardoz duzy teren hotelu, mozna pojsc do hotelu obik i tez korzystac z uslug. Slabe animacje bardzo slabo reklamowane i rozproszone po bardzo duzym osrodku, wiec nie wiadomo co teraz i gdzie, chyba ze sie chodzi i sprawdza i przensi co chwile. DObre drinki, nawet ok rafa przy hotelu.
roznorodnosc jedzenia i super owoce morza w czwartki, dobre drinki, roznorodnosc uslug
rozproszone animacje i slabe animacje wieczorne. Panie wieczorem slabo spiewaja.....
Hotel piękny i bardzo czysty. Jedzenie w każdej restauracji pyszne, a wybór ogromny. Na szczególną uwagę zasługuje restauracja mongolska. Amerykańska, egipska i hiszpańska, które odwiedziliśmy również wspaniałe. Obsługa w każdym miejscu hotelu na najwyższym poziomie, wszyscy pomocni i uśmiechnięci. Dużo wybór alkoholi i pyszne drinki. Baseny oraz plaża hotelowa czyste i zadbane. Na pewno wrócimy i bardzo polecamy :)
Plusy hotelu: -duże baseny -położenie bezpośrednio przy morzu z hotelową piaszczystą plażą i łagodnym zejście do morza -ogromna ilość leżaków ,parasoli słonecznych ,miejsc zacienionych, zarówno przy basenach, jak i na plaży -możliwość korzystania z infrastruktury drugiego hotelu obok z parkiem rozrywki i basenami dla dzieci . -duża ilość restauracji tematycznych a la carte -czystość w całym hotelu według mnie wzorowa
-bardzo dużym plusem hotelu jest to ,że wszystkie pojemniki po napojach w barach, były wyparzane, a nie tylko płukane ,jak w innych hotelach ,myte w saturatorach za komuny.
To byla pierwsza nasza wizyta w Egipcie i prawdopodobnie ostatnia. Postawiliśmy głównie na wypoczynek w kurorcie (z racji temperatur) i niestety rozczarowanie. Wychodziliśmy z założenia ze hotel za takie pieniążki (jeśli chodzi o Egipt to spooro) poprobojemy nowości jakich nie jedliśmy w innych krajach itp. i niestety..oceniliśmy po prostu książkę po okładce.. Hotel posiada kilka restauracji tematycznych ale jedzenie kompletnie bez wyczucia smaku. Na dużą pochwalę zasługuje jedynie restauracja meksykańska - super jedzonko i klimat. Reszta(byliśmy w hiszpańskiej, indyjskiej i chinskiej) naprawdę bez szału, dania powtarzają się w każdej z restauracji .. jeśli chodzi o stołówkę główna pierwszy raz spotykam się aby na obiad i kolacje dzień w dzień było to samo. Ciasta i przekaski to samo, wszystko najniższym kosztem. Inna kwestia jest remont płytek w trakcie sezonu..ludzie pływają, odpoczywają na basenie a obok pan tnie płytki diaksem to jest bardzo kiepskie ze strony hotelu. Resztę opinii innych osób popieram obsługa w porządku, ośrodek piękny ale niestety nic po za tym. Podsumowując: PLUSY: - piękny, zadbany teren hotelu - pierwsze trzy dni bardzo miła obsługa do momentu weryfikacji czy zostawisz napiwek na każdym możliwym kroku. MINUSY: - słabej jakości jedzenie, monotonne, wszystko smakuje tak samo- ostatecznie połowa pobytu z zemsta faraona i gorączka w przypadku obu osób - głośno działająca klimatyzacja w pokoju - naciągactwo level hard począwszy od plaży po wyjście zza hotel o tym nawet nie wspomnę- czuliśmy się bardzo niebezpiecznie - remont (wymiana płytek) na terenie hotelu początkiem sezonu ( początek lipca)