Sentido Djerba Beach (ex. Djerba Beach)

Hotel super obsługa miła wszystko było wspaniale

Co do samego hotelu jako infrastruktury nie mam zastrzeżeń, natomiast zachowanie kelnerów i nastawienie na pieniądze koszmar. Na all kazali płacić za mohito i trzeba się prosić o butelkowaną wodę gazowaną. Internet działa normalnie przez pierwsze trzy dni później jest już tylko gorzej. Ogólnie rzecz biorąc to dałbym maksymalnie słabe 3 gwiazdki, był to mój 4 hotel w Tunezji i jak do tej pory to najgorszy w jakim byłem. Starają się nadrobić jedzeniem, które jest nawet dobre. W większości ryby i owoce morza oraz potrawy lokalne.

Bardzo dobry, ładna plaża, bardzo dobre jedzenie, urozmaicone, dużo ryb i owoców morza. Pokoje ok

Pobyt w tym hotelu rewelacyjny ,jedzenie ,plaża i przede wszystkim obsługa na medal,nie chce się nigdzie wychodzić bo wszystko co najlepsze jest pod nosem,polecam z całego serca,to najukochańszy hotel 😍🥰😍😍

Hotel super czysto każdy dzień pokój sprzątany, jedzenia dużo i jest w czym wybrać brak minusów.

Nazwa  Sentido Djerba Beach (ex. Djerba Beach)
Miejsce  Tunezja / Djerba
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis

Słoneczne plaże z turkusowym morzem i białymi domkami

Klimatyczne mediny i kolorowe bazary pełne przypraw

Luksusowe kurorty i ośrodki spa z widokiem na morze

Wyświetlono 25 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Hotel super obsługa miła wszystko było wspaniale

Zalety

koty

Wady

śliskie kafelki na basenie

Niezadowolony

Zalety

Świerze ryby i owoce morza oraz pokoje Swimup

Wady

Barmani dorabiający na drinkach

Paweł

Zalety

Jedzenie, baseny, bardzo blisko morze, stołówka w środku oraz z bezpośrednim widokiem na morze

Wady

Słaba obsługa przy barach, żałują wodę butelkową. Na pierwszym miejscu są turyści z zachodu Europy (Francuzi, Niemcy, Włosi). Brak obsługi i ratownika w basenie do pływania.. Słabe animacje,

Jolanta

Zalety

Jedzenie , plaża,woda i genialna obsługa

Marek

Zalety

Czystość, obsługa miła i uśmiechnięta.

Pobyt - Październik 2023

Sam hotel jest pięknie położony , jedzenie bardzo dobre , urozmaicone , całkiem dobrze wyposażania siłownia , polecam Hamman w spa .

Zalety

Położenie , czystość

Wady

Pokoje i korytarze wymagają już odświeżenia Nie ma możliwości wypicia kawy z dobrego ekspresu , nawet za dodatkową opłatą .

Gosia

No to teraz post dla tych, którzy zastanawiają się czy wybrać ten hotel.Dziś nasz ostatni dzień,więc czas na podsumowania... 5-za plażę, jej bliskość,hotel przy samej plaży i czystość🏖 5-za jedzenie,wybór codziennie na każdym posiłku i bardzo smaczne🍦🍤🍜 4-dla obsługi sprzątającej,na prawdę codziennie bardzo się starają👍5-dla animatorów,robią dobrą robotę👍 3-hotel przestarzały-sądzę,ze nie remontowany od budowy,co widać choćby po kafelkach w łazience,korytarzach,ścianach 3-brak klimy w lobby,na korytarzach i w recepcji (w tym upale,gdzie w cieniu mamy 41st.to masakra)😰 3-dla panów w barach,są w pracy chyba za karę,preferują Niemców i Francuzów, Polaków udają,ze nie widzą(kobiety olewają totalnie lejąc wodę do drinków zamiast alkoholu)-byłam świadkiem jak pytali gości, czy przyjechali"chlać czy odpoczywać"(sprawę zglosili ludzie do rezydenta)🤬 3-pokoj z widokiem na morze,jest tak na prawdę widokiem na basen(chociaż ,jak ktoś się uprze to powie,że za tarasem widokowym widać morze )🫢 2-za brak wody butelkowanej w pokojach(trzeba codziennie sobie iść i przynieść z baru-lodówka ,a i owszem jest,ale pusta😫 2-"rezerwacja "leżakoŵ przy basenie i nad morzem już od 5.00🤦‍♀️ 2-przy opcjii "all" pierewszy raz spotkalismy się,że płaci się za drinki takie jak np.Mohito🙄 Podsumowując hotel nie zasługuje całościowo na gwiazdki,które podają.Pobyt uratowało jedzenie,plaża i basen.

Zalety

Plaża,basen i jedzenie .

Wady

Sam hotel przstarzały,dawno nie remontowany.

Mirka

Pobyt w hotelu uważam za udany. Pokoje klimatyzowane, duże i czyste, sprzątane codziennie. Hotel duży, przestronny.

Zalety

Położenie przy samej plaży. Plaża piaszczysta i szeroka z dostępnymi o każdej porze dnia leżakami. Bardzo ładne baseny z czystą i ciepłą wodą. Sympatyczni animatorzy, którzy prowadzili dużo zajęć. Jedzenie urozmaicone i bardzo duży wybór.

Wady

Hotel ze wzglądu na swój wiek wymaga trochę odświeżenia, chociaż widać że coś jest robione.

Babi

bardzo ładny ,czysty hotel pyszne jedzenie sympatyczni animatorzy nie ma czasu na nudę polecam z całego serca na pewno tam wrócę z przyjemnością

Zalety

przede wszystkim czysto i pyszne jedzenia ,mili kelnerzy

Edek

Pobyt - Październik 2022

Zadbany miła obsługa , ogólnie jestem zadowolony .

Zalety

Piękne czyste baseny .

Wady

Chodniki i firanki do odśnieżenia .

Pobyt - Wrzesień 2022

Dzisiaj wróciliśmy z Sentido 18 09. Pobyt uważamy jak najbardziej za udany. Od kilkunastu lat spędzamy urlopy za granicą i uważamy że jak najbardziej zasługuje na swoje gwiazdki. Kraby krewetki czy langusty w nie ograniczonych ilościach to się rzadko spotyka w innych hotelach. Śniadania monotonne ale obiady i kolacje na najwyższym poziomie. Animacje super, nie można się nudzić. Pokoje czyste . Basen super. Serdecznie polecamy. Na minus serwowane alkohole. Jeżeli ktoś bez tego nie może się obejść lepiej zabezpieczyć się na lotnisku .

Mariola i Paweł

Pobyt - Czerwiec 2022

Ładny czysty hotel. Przemiła obsługa. Super amatorzy w skali od 1-10 daje 15. Super zabawy dla dzieci i dorosłych.

Zalety

Smaczne urozmaicone jedzenie. Animacje ma najwyższym poziomie. Morze super ciepłe o turkusowym kolorze, czysta plaża.

Wady

Brak.

Turystka

Pobyt - Maj 2022

Sam pobyt w hotelu na plus - urocze grono animatorów , jedzenie urozmaicone , każdy znajdzie coś dla siebie , pyszne soki ze świeżych owoców , smaczne słodkości ,, niestety mam zastrzeżenia co do plaży - czy najpiękniejsza ??? byłaby z pewnością gdyby o nią zadbano - jest brudna ,,, zwierzęta , które stacjonują przy brzegu pięknego lazurowego morza - zdarza się. . że załatwiają swoje potrzeby a. nich tego nie posprząta - czekają aż zmyje to fala - to jest obrzydliwe !!!!

Wiktoria

Pobyt - Maj 2022

Hotel moim zdaniem zasługujący na 5*. Bogata oferta sportowa, czyste pokoje, bardzo smaczne jedzenie, w szczególności do wyboru liczne owoce sezonowe. Basen z wysepkami nadaje egzotyczny styl hotelowi. Są również pokoje w bezpośrednim wyjściem do współdzielonego basenu.

Zalety

Wifi w całym hotelu, siłownia, bardzo smaczne jedzenie.

Wady

Pokój standardowy przed renowacją.

Anna Maria

Dla takich animatorów warto przyjeżdżać , moje dzieci bardzo miło spędziły czas z nimi . Morze bardzo blisko , plaża przy hotelu czysta i ochrona . Polecam i mam nadzieje ,że popracuj? nad wadami .????

Zalety

Blisko plaża, pokoje czyste.Dużą zalet? tego hotelu są Animatorzy ,którzy potrafią w ci?gu dnia zapełnić super ,aktywnie czas . Jaja super prowadzi Aqua Gim , Kajser streczing super prowadzi ,Nolla super prowadź zajecia z dziećmi i dyskotekę dla nich ,Scubi jest super chłopakiem i organizatorem gry w Bingo????,dzięki Aziz za grę w domino ,któr? poznaliśmy dzięki tobie ,strzelania z łuku i organizacji muzyki .Wszyscy animatorzy super uczą wieczorem różnych rodzaju tańca (tango,walc). Bez nich ten hotel był by smutny i dużo by stracił.

Wady

Słabe jedzenie (frytki nie dopieczone ,rano na śniadanie pomidory i ogórki wyschnięte z wczoraj wieczora ).Wypadało by popracować nad czystością .Ponieważ nigdzie się nie spotkałam ,żeby szyby były i lady szklane tak umazane i od kurzu .Jak to dopieszczą to super .

Natalia

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Październik 2019

Jeśli wierzyć opisom i personelu hotelu, to Hotel Sentido Beach jest położony przy najpiękniejszej plaży na Djerbie - Sidi Akkour. Z czym trudno się nie zgodzić, tym bardziej, że teren przy basenie łagodnie przechodzi w strefę plażowania. Plaża jest piaszczysta i dość szeroka. Basen też jest cudowny o nieregularnym kształcie z wysepkami i barem po środku. Hotel sieciowy, średniej wielkości, posiada wiele nagród i wyróżnień, przyjazny dla środowiska, został podzielony na dwie strefy - dla rodzin z dziećmi i dla osób dorosłych. Hotel wyremontowany w 2005 r, ale na sezon 2019 została odnowiona cześć dla dorosłych. Część tylko dla dorosłych - to 16 odnowionych i ulepszonych pokoi dla par, nowocześnie i elegancko urządzone z większym łóżkiem, zestawem do kawy/herbaty, codziennie uzupełnianym minibarem z wodą, bezpłatnym sejfem, kabina prysznicowa w łazience oraz z tarasem i dostępem do wspólnego wewnętrznego basenu. Dla dzieci jest wydzielony i ogrodzony teren wśród zieleni, z Mini klubem, basenem i placem zabaw. Śmiało można rekomendować tu odpoczynek dla rodzin z dziećmi, osobom dorosłym , dla rozrywki i dla poszukujących spokoju.

Zalety

? Ładna, szeroka i piaszczysta plaża, położona blisko hotelu i strefy basenowej ? Hotel dla każdego, ze względu na wydzielone 2 strefy ? tylko dla dorosłych i rodzin z dziećmi ? Cudowny basen o nieregularnym kształcie z wysepkami i barem po środku ? Piękne widoki z budowli arkadowej, która oddziela strefy basenową od plażowej. ? Jeden zabieg Hamamm na pobyt w gratisie!

Andrzej

Pobyt - Październik 2019

Upewnijcie się że jest klima, hotel ładny, ludzie mili, cudna plaża

Wady

brak klimatyzacji !!!!!!!!!! a temp. w nocy ok.30 stopni

Czesław

Pobyt - Wrzesień 2019

Tygodniowe wczasy z wyjazdem na Sahare polecam dla par w tym okresie spokój

Zalety

Położenie,obsługa

Wady

Najsłabszy punkt łazienki(brak pryszniców)

Pobyt - Sierpień 2019

Exim bez wcześniejszego zawiadomienia umieścił nas w innym hotelu. Wykupiliśmy Sentido 4* z widokiem na morze a poinformowano nas na lotnisku na Djerbie, że będziemy w hotelu 5*. Otrzymaliśmy pokój standard na poziomie trawnika z widokiem na zwały ziemi i krzaki. W recepcji nie chciano nam zamienić pokoju bo muszą się spytać kierownika zmiany, który będzie następnego dnia o 10:00. Dopiero ok. godziny 13 skontaktowano się z opiekunem i zamieniano nam pokój na taki jaki wykupiliśmy. Nerwy i dzień zmarnowany bo przeniesiono nas po dwóch godzinach. Co prawda hotel w wielką recepcją i różnymi klubami, tylko nie o to nam chodziło. Wybraliśmy inny. Do morza był spory kawał drogi w przeciwieństwie do Sentido.

Zalety

nie wiadomo bo Exim umieścił nas bez uprzedzenia w innym hotelu

Wady

nie wiadomo bo Exim umieścił nas bez uprzedzenia w innym hotelu

Zbigniew

Pobyt - Czerwiec 2019

Hotel jest bardzo dobrze usytuowany zaraz przy pieknej zadbanej plaży. Wszędzie blisko (basen , plaża, stołówka, bary ) na wyciągnięcie ręki. Duży basen oraz mniejszy brodzik dla dzieci. Pierwszy raz spotkałem się z tak dobrym jedzeniem. Animatorzy naprawdę robią robotę w tym hotelu, ciągle atrakcje. Jedyną wadą są barmani którzy leją napoje zarówno alkoholowe jak i nie alkoholowe jakby nie mogli przekroczyć jakiegoś limitu, ale to nie jest aż tak rażące

Zalety

Piękna plaża, świetne jedzenie, animacje

Wady

Barmani

Sentido Djerba Beach (ex. Djerba Beach)