Położony w malowniczej miejscowości
Prywatna plaża
Kompleks basenowy z atrakcjami wodnymi
Szerokie, piaszczyste plaże nad Bałtykiem z wydmami i sosnami
Doskonały. Lokalizacja,obsługa,personel na każdym etapie kontaktu.
Spokój,świetna kuchnia, czystość, zajęcia dla dzieci , troska o gości
Za tę cenę to lepiej polecieć w ciepłe kraje. Jeżeli chodzi o pokoje, to jest w porządku. Natomiast bardzo zaskoczyło nas to, że obsługa hotelowa o niczym nie ma pojęcia. Tak jakby byli z innej bajki, pytając o cokolwiek, każdy mówił co innego. Np. Stojąc w kolejce po posiłek pytam pani jaka jest zupa..? Uzyskałam odpowiedź: nie wiem! Obiadokolacja raz w jednej restauracji raz w drugiej i człowiek lata i pyta :) a tam nikt nic nie wie. :) pokojówka wchodzi do pokoju żeby posprzątać, my leżąc w łóżku mówimy, że nie trzeba.. pani stwierdza, że weźmie tylko butelki :)
Byliśmy z żoną na weekendzie. TRAGEDIA !!! Jedzenie syf, mdłe, każda potrawa smakuje tak samo, kucharz chyba bez smaku albo pijany. Pokój brudny, zakurzony, PRL, strach się kąpać w tej łazience (chodziliśmy na basen). Recepcja pracuje tam za kare, kobieta (blondynka) z wiecznym fochem, opryskliwa i zarozumiała. Z menadżerami ZERO kontaktu. Pani "dyrektor" oderwana od rzeczywistości. Widoczne braki kadrowe, ludzie pracują za kare. Parking dramat, samochód jeden na drugim. Ogólnie weekend był katastrofą, jak najszybciej chcieliśmy wyjechać. Hotel zasługuję na maksymalnie 2 gwiazdki za taką cene. NIE POLECAMY !!!!
Basen i bliskość do morza i tylko tyle.
Jak wyżej. NIE POLECAMY TEGO HOTELU
Po rozbudowie to "hotelisko" tureckie a nie hotel 5 -cio gwiazdkowy, jak się reklamuję. Wszech ogarniający hałas, mnóstwo ludzi - zdecydowanie nie dla osób lubiących spokój i ciszę. Mnóstwo głośnych rodzin z małymi dziećmi. Nie ma restauracji tylko zatłoczoną stołówę, gdzie trzeba się właściwie bić o stolik i uważać by się nie pośliznąć na resztkach jedzenia. Zwierzęta mają dostęp do każdego pokoju (zapach, alergie - hotel przyjazny dla zwierząt ale nieprzyjazny dla alergików którzy nie mogą liczyć na rzetelną informację w sprawie ewentualnych ekspozycji). Personel miły ale "olewający" wszystko w wyraźnym konflikcie z dyrekcją ("jeśli dyrekcji nic nie interesuje to nas tym bardziej"). Parking - szkoła przeżycia dla pojazdów i ich właścicieli - zarysowania i urwane lusterka - nikogo, kto by pokierował ruchem - wolna partyzantka "gościu martw się sam". Obsługa plaży całkowicie bierna, gdy był upał to zabrakło parasoli, starsi goście bez pomocy, choć obsługa- 4 rosłych młodych wysportowanych ludzi siedzi gapiąc się w dal bez celu. Cena skrajnie niewspółmierna do oferowanych usług. A szkoda bo samo miejsce zasługuje na lepszy los dla klientów i na mądrzejszych gospodarzy.
Zdecydowanie hotel nie wart ceny jaką trzeba zapłacić. W pokoju dla czterech osób, łóżko małżeńskie to zsunięte dwie jedynki, druga kanapa, rozkładana to jakaś masakra, podziurawiona, połamana, pamięta lata 90te. Klimatyzator zewnętrzny tak wyje że w pokoju nie da się wytrzymać. Jedzenie....ciągle to samo, po trzech dniach nie ma się już ochoty schodzić na śniadanie, bo wiadomo co będzie, obiadokolacje bardzo średnie, deser szybko znika i nie ma.....kawy po południu też już nie ma. Pani wielmożna manager na recepcji bardzo niemiła. Rowery zdezelowane.
Blisko plaży, więcej nie ma.
Pokój, obsługa Pani manager, wyżywienie
Pokój czysty i schludny. Łazienka nieco odstaje standardem od tego czego można spodziewać się od hotelu 4 gwiazdkowego i za te pieniądze
Dobre jedzenie, cisza i spokój, blisko do morza
Hotel reklamuje się jako partner towarzystwa saunowego. Saunowanie w strefie z saunarium nie ma nic wspólnego z poprawnym saunowaniem. 99% ludzi w strojach kąpielowych wchodzi do sauny a później prosto do basenu. Feeeee. Nikt tego nie pilnuje i nie przestrzega.
Lokalizacja dobra cisza i spokój,piękna plaża ok 100 m od hotelu,polecam, pokoje ok czyste dobrze wykonane wyposażenie, sejf,lodówka w cenie,polecam
Bardzo dobre jedzenie-Rewelacja ,rybka super,sok z grejfruta -Hit pychota,obsługa kuchni super uzupełniają posiłki do samego końca,ciato-pieczywo-pyszne. Blisko do morza,miła obsługa nad morzem,Basen ok czysty polecam woda ciepła 31-32stpnie,jacuzzi super woda ok 38 stopni
Recepcja niezbyt miła z wyjątkami oczywiście- bardziej na +,Recepcja nie informuje o dodatkowych opłatach za bilard oraz za bowling-zdziwienie dopiero przy wyjeździe kiedy się dowiadujesz,że masz dopłacić 100-200złotych. Nigdzie nie ma informacji o opłatach za korzystanie z bilarda czy bowlingu,który cały czas ma awarię i nie można prawie wcale z niego korzystać.Pokoje czyste ,łożko wygodne,,dobry standard,łazienki przydałoby się odświeżyć kafelki+fugi pod prysznicem,ogólnie łazienka do dokładniejszego posprzątania.
Hotel Stary ciemny brudny zaniedbany , lata 80 , bardzo nie miła recepcja
W lesie z daleka od Dźwirzyna
Bardzo nie miła recepcja MASAKRYCZNIE , bardzo słabe jedzenie , na śniadanie zimna jajecznica , obiadokolacja to porażka okropnie nie smaczne mięsa , zupy ostre nie do zjedzenia
Byliśmy tydzień w tym hotelu, podłoga w łazience nie przetarta ani raz, byle jakie sprzątanie, nikt na te uwagi nie reaguje, dziurawy szlafrok, jeden leżak na balkonie w pokoju 2 osobowym, w kręgielni ciągle miał awarię tor na którym graliśmy, oj, gdzie te 4 gwiazdki ??,
dobre jedzenie, miły personel w restauracji, fajny basen z cieplutką wodą,
niedokładnie sprzątane łazienki, nieuprzejmy personel w recepcji, nieczynna sauna aromatyczna, łazienki z lat 90-tych, nie remontowane , szlafrok z dziurami, do czterech gwiazdek mu trochę daleko, ale ceny mają z kosmosu,
Właściciel zatrzymał się w latach 90 tych hotel poza jedzeniem nie proponuje nic o czym warto napisać stary zużyty hotel z bardzo wysokimi cenami
Położenie ,
Obecnie to plac budowy , ceny wyższe do ubiegłego roku o 40 % pokoje i cały hotel wymaga remontu szczególnie śmierdząca klimatyzacja siłownia to jakiś żart maszyny uszkodzone od 10 lat
Cena nie adekwatna do jakości. Doby zaczynaja sie od tysiaca + za pokoj dwuosobowy. Słabo z czystością. Hotel wymaga generalnie oswierzenia. Powazne niedogodnosci to : slaby rygor sanitarny, zaczynając od recepcji kończąc na stołówce. Dyrektor hotelu z rozbrajającym spokojem zadaje pytania - cyt.: jaki ma związek wesele (które organizuje przy pełnym hotelu, w sobotę, w części wspólnej restauracyjnej) z koronawirusem :))??? Obsługa w znakomitej większości miła. Posiłki w wiekszosci dobre. Polozenie hotelu bardzo dobre. prawdziwym kwiatkiem jest rozpoczeta budowa wcisnietego na siłę 8 pietrowego budynku dosłonie 5 metrów od kompleksu SPA, co odgranicza cały hotel od wydm i morza. Dyskusyjna decyzja. Uciazliwa budowa w trakcie dnia. Recepcja slowem o tym nie informuje w momencie rezerwacji.
Położenie, plaża oddalona od Dzwirzyna i innych \\\'500+\\\"
Cena nie adekwatna do jakości. Słabo z czystością. Hotel nie dba o rygor sanitarny, zaczynając od recepcji kończąc na stołówce. Dyrektor hotelu z rozbrajającym spokojem zadaje pytania - cyt.: jaki ma związek wesele (które organizuje przy pełnym hotelu, w sobotę, w części wspólnej restauracyjnej) z koronawirusem :))??? Obsługa w znakomitej większości miła Uciązliwa budowa wcisnietego na siłę 8 pietrowego budynku dosłonie 5 metrów od kompleksu SPA. Budynek przesłania widok na las i na wydmy. Zasłania dostęp do swiatla. Uciazliwa budowa w trakcie dnia. Recepcja slowem o tym nie informuje.
Hotel lata świetności ma dawno za sobą. Obsługa na zróżnicowanym poziomie, od przemiłych i kompetentnych osób do bardzo niegrzecznych i nieprofesjonalnych. Panie sprzątające nie mówiące po polsku, doliczają do rachunku produkty z barku mimo tego, że nie był on ruszany. Recepcja doliczyła usługi innego gościa do rachunku, po zwróceniu uwagi zbagatelizowanie sprawy, bark jakiegokolwiek słowa wytłumaczenia. Pomimo zgłaszanych parokrotnie awarii brak odzewu ze strony hotelu. Po zgłoszeniu braku internetu w pokoju, przyszedł pan techniczny oświadczyć że on w telefonie ma internet (pomimo zerowego zasięgu sieci bezprzewodowej). Osobną sprawą jest stosunek ceny do jakości świadczonych usług, który również wypada źle.
lokalizacja
fatalna obsługa, bardzo drogo, brak napojów do kolacji, zerowy zasię internetu bezprzewodowego. ZDECYDOWANIE ZA DURZO GOŚĆI Z NIEMIEC
Super wyjazd . poza recepcja wszystko w porzadku. To kolejny raz kiedy spedzamy w tym hotelu czas i zawsze Panie z recepcji podmosza mi cisnienie
Poza ttym wszystko ok
Pani na recepcji nie uprzejma . Byla nerwowa jak o cos pytalem ( blondynka w krotkich wlosach)
Brak atrakcji dla dzieci podczas ferii zimowych. Najdziwniejsze rzecz, która mnie spotkała to doliczanie obsługi serwisowej do rachunku za napoje zamawiane przy kolacji.
Położenie, baseny.
Świetny Hotel Senator! Podczas pobytu korzystałam z wielu atrakcji jakie hotel oferuje, przede wszystkim 4-gwiazdkowe standardy. Wielokrotnie korzystałam z basenu wyposażonego dodatkowo w urozmaicone atrakcje; podwodne bicze, przeciwprądy, kaskady wodne, strumienice, parasole z tryskającą z góry wodą. Bawiłam się znakomicie :-) pomimo iż cały pobyt spędziłam sama, nie brakowało mi pomysłów na spędzanie miłego czasu. Dla urozmaicenia grałam także w kręgle. Nie mogłam oprzeć się również Bursztynowemu Spa w którym skorzystałam z usług specjalistycznych. Podczas całego pobytu w tym Hotelu czułam się bardzo zrelaksowana, nigdy jeszcze nie korzystałam z tylu atrakcji hotelowych. Polecam!
Obiekt monitorowany, blisko plaża, morze, łatwy dojazd do Kołobrzegu...
Nie zauważyłam wad :-)
Hej w tym roku urlop spędziłam w Hotelu Senator nad samym morzem w Dzwirzynie. Wraz z chłopakiem byliśmy wręcz zachwyceni :-) wszyscy bardzo mili, uprzejmi i życzliwi nawet dla najbardziej wymagających klientów, Hotel spełnił wszystkie nasze nawet największe oczekiwania. Pokoje bardzo komfortowe, przestronne, zadbane i wyposażone w telefony, minibary, tv, internet, łazienkę z kabiną prysznicową i wszystko co niezbędne w hotelowym pokoju. Jedzenie bardzo smaczne, kuchnia serwowała nam pyszne dania Kuchni międzynarodowej, starannie przyrządzone. Profesjonalna obsługa kelnerska i barmańska, byliśmy bardzo zadowoleni z tak miłej i życzliwej obsługi. Czas w Hotelu spędziliśmy bardzo aktywnie na basenie z mnóstwem urozmaiceń kaskady wodne, przeciwprądy, hydromasaże itp. Prócz wielu atrakcji Hotelowych jeżdziliśmy rowerami po pięknej okolicy Hotelu, zwiedzając po drodze wiele atrakcyjnych widoków. Najbardziej urzekło mnie Bursztynowe Spa z którego korzystaliśmy razem z chłopakiem bez przerwy. Znalazłam się w świecie zabiegów pielęgnacyjnych, masaży autorskich m.in masaże bursztynami, masaże wulkaniczne. Mojego chłopaka również zachwyciły wszelkie zabiegi męskie typu Aquatic Scrub, Espresso :-) Dałam się namówić także na Nurkowanie i wrażenia są nie do opisania :-) Bardzo miło wspominamy nasz pobyt w tym Luksusowym Hotelu i bardzo chcielibyśmy tu wrócić za rok, a obaj wiemy, że na prawdę warto bo urzekł nas nie tylko wnętrzem, ale mnóstwem atrakcji hotelowych jak i poza hotelowych oraz piękną okolicą. Godny Polecenia dla każdej osoby która pragnie wypocząć i dobrze się bawić!
Doskonała lokalizacja, dobry standard, komfortowe pokoje, wiele atrakcji to największe zalety Hotelu Senator
Brak!
Krótki pobyt w marcu miał mieć charakter wypoczynku i luzu, ale ogólne dobre wrażenie zepsuły dwa incydenty, które mom zdaniem powinny zostać rozwiązane przez administrację hotelową bez ingerencji przebywających gości Pierwszy to dokuczliwy hałas z wewnętrznej instalacji hotelowej, pomijalny w dzień ale kłopotliwy w porze wieczornej i nocnej. Po interwencji udało się go wyeliminować stosunkowo szybko i sprawnie. Drugi to hałasy zakwaterowanych gości, Głośne hałasy i krzyki na korytarzach hotelowych uniemożliwiały spokojny wypoczynek po trudach dnia. Również i w tym przypadku po interwencji w recepcji hotelu spokój udało się przywrócić choć jak się wydaje było to zadanie dużo trudniejsze bo na efekty interwencji trzeba było dużo dłużej czekać Wiem, że opłaty za parking są pobierane w wielu hotelach ale wydaje mi się, że powinno to być zrealizowane w nieco inny sposób szczególnie dla gości hotelowych. Mimo tych zdarzeń ogólnie oceniam swój pobyt jako udany.
Położenie w małej odległości od morza, świetne warunki wypoczynku, dodatkowe atrakcje :basen, sala ćwiczeń, pokoje zabaw dla dzieci
Połozenie: zbyt blisko drogi o starej zniszczonej nawierzchni, na której przejeżdżające samochody robią hałas jak przejeżdżający tramwaj. Jes to szczególnie dokuczliwe dla pokojów usytuowanych od strony wejścia do hotelu