Nie zgadzam się z pozostałymi opiniami. Było fajnie, ale nie do końca, bo musiałam płacić za bilard, lotki, frizbee i inne gry.
A po za tym za każdy zjazd ze zjeżdżalni kosztował mnie 0.5 centa - to katastrofa!!!
Hotel przeludniony w większej części Rosjanami- aż nas od tego mdliło!! Ogólne wrażenie:brak klimy na korytarzu, recepcji, lobby barze i restauracji,bo przecież klimatyzatorów, które nie działały nie można nazwać klimą!! Jedzenie ok duży wybór, owoce suuper, alkohol też ok. Animacje beznadzieja, atrakcji dla gości bardzo mało. W basenach syf dużo osób chorowało na uszy,plaża kamienista w wodzie wystają skały bez obuwia do wody nie obejdzie się.Ogólnie jak na 5*i opcję ultra all to porażka!!!!
Szukam kontaktu do Pięknej opalonej blondynki z Polski wypoczywającej z rodzicami głównie na plaży miedzy 26 a 3 września 2009 - poniżej 25r. życia :) Co do hotelu to naprawde ok. Ma 5 gwiazdek a nie 4. 3 baseny 1 kryty. Sauna i siłownia na plus. Bardzo mili kelnerzy i barmani. Samych drinków piłem z 15-20 rodzaii. Żarcia od groma nie wspomne o lokalnych potrawach ale są także frytki,hamburgery,lody,krązki cebulowe - pycha. Od groma owoców i sałatek. Ciekawe animacje - np dyskoteka z ogniskiem, wieczór turecki, animatorzy organizuja wycieczki do disco w side. Droga blondynko czekam na maila od ciebie kliknij w koperte obok napisu blondi hehhe :)
Hotel 5* posiadał w dniu otwarcia. Jedzenia dużo, ale mało urozmaicone, serwowane napoje i wybrane alkohole odbiegają jakością od oryginalnych prod. butelkowych. Obsługa przy basenie,w barkach i retauracji miła i pracowita. Duży basen. PLAŻA PORAŻKA, ŻWIROWA, WEJŚCIE DO WODY SKALISTE. Klima tylko w pokojach, bardzo głośna, pokoje sprzątane słabo, ręczniki wymieniane niecodziennie. Należy przygotować się na tłumy turystów rosyjskojęzycznych i animację podporzadkowaną tej grupie. Polska animacja została ograniczona do krótkich komunikatów w j.polskim. Jaka plus animacji należy zaznaczyć że codziennie były organizowane zarówno na basenie do godz 15.00 jak i wieczorami w amfiteatrze konkursy i przedstawienia.
Było wszystko to , co miało być. Piękny hotel, ogromna skala, tłumy ludzi, wszystko na full, przepych, maszyna, fabryka ...
Tego oczekiwaliśmy, tak było. Ocena 5. Jeśli chce ktoś odosobnienia i kameralnych wakacji w ciszy i spokoju - to nie tu.
jeśli chcecie sprawdzić jak wygląda prawdziwy turecki oooogromny hotel z wyższej półki - to tu. Widząc i słysząc przeróżne opinie o różnych hotelach - - - - jeśli chodzi o TEN - - zdecydowanie POLECAM
Treść: dworzec Centralny w Warszawie. Tłumy Rosjan. Plaża kamienista z baldachimami z lat 80 tych i leżak przy leżaku wszyscy w grupie. O odpoczynku nie ma mowy. Cały hotel to lata 80 -te. Jeden wielki kicz.Turcy są świetnie zorganizowali i dają radę z tym dzikim tłumem. Na pewno nie odpoczniesz. Muzyka wszędzie baaaardzo głośno. W hotelu mnóstwo sklepów a ceny...wymyślane na poczekaniu. Stołówka /bo nie restauracja/ pozbawiona klimatyzacji. Coś tam było włączone ale pot płynął strumieniami. W basenie dla dzieci ....dziecko na dziecku bardzo niebezpiecznie. Polecam jeep safari. Jestem rozczarowana i to bardzo zarówno hotelem jak i biurem Itaka. Na szczęście jestem już w domu. Aha ten opis na stronie Itaki dot. hotelu to po prostu kłamstwo.
polecam hotel, mieliśmy pokój rodzinny, tzn dwa pokoje łączone drzwiami, dużo miejsca, czyściutko wygodnie, codziennie sprzątane, zmiana pościeli nawet codzienne, dzieci miały tendencje do rozlewania soków, zdarzały się też nocne wypadki, bardzo miła obsługa, super jedzenie smaczne i świeże, animacje dla dzieci, brodziki poprostu super, wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni, nie ma się do czego przyczepić, pod każdym względem hotel i obsługa idealna
Hotel położony w pięknym miejscu, olbrzymi dużo wczasowiczów przede wszystkim rosyjskiego pochodzenia..przez co my Polacy bylismy traktowani z tzw :łaską\" ogólnie polecam hotel dla rodzin z dziećmi polska animacja wyśmienite jedzenie dobra i zawsze usmiechnieta obsluga,jedeyny problem to ega male pokoje..ja bylam w pokoju 2 os w cztery osoby pomimo ze obiecano nam tzw.twin room..reszta godna polecenia!!!!
Hotel w porządku, ale należy przygotować się na towarzystwo tłumów rosyjskojęzycznych... Stosunek jakości do ceny oceniam na \"powyżej oczekiwań\", ponieważ 7 dni dla 2 osób dorosłych i dziecka (4 l.) w formule ULTRA ALL na przełomie maja i czerwca 2009 kosztowało mnie... 3.200 zł ;-)
Klimatyzacja poza pokojami to porażka! Lobby hotelowe i restauracja 35C, tragedia!!! Odradzam wybór hotelu!!!
Witam, dziś wróciłem z hotelu. Plusy: super basen !!!, fajna plaża, jedzenie ok, pokoje ok-sprzątane codziennie (widać lata, ale czyszciutko)klima w pokoju super chłodzi, bary-cały czas coś można zajadać i pić, bezpłaty internet. Minusy: brak klimy w Hotelu poza pokojami i słabiusieńka w restauracjach (czasem pot z czoła leci).Ogólnie polecam i koniecznie iść koło 12.00 na ciacha do Red Corner Restaurant - PYCHA !!! Fotki prywatne (również pokój) na prośbę mogę wysłać.Pozdrawiam
Okolica niezbyt zachęcająca do spacerów,brudna i mało ciekawa.Hotel tłoczny,głośny i 90% to Rosjanie (witani winem,w pokojach owoce i alkohol).Jedzenie masowe,ze śniadania przerobione na obiad itd., owoce-wyłącznie pomarańcze,grapefruity i jabłka. Restauracje a\\\'la carte: chińska - nieczynna,rybna serwująca na plaży fast foody,a włoska otwarta od 19 i podobno pomimo prób rezerwacji bez możliwości dostania rez. miejsca, a określone potrawy serwowane,nie do wybierania z karty.Od godz. 16 do 19 brak jakichkolwiek posiłków które mogłoby zjeść dziecko, ewentualnie ciastko i napoje.Animacje w języku rosyjskim, przeplatane z angielskim i niemieckim.Jedynie baseny bez zastrzeżeń,bez problemów ze znalezieniem leżaków do godz.9
Ogólne wrażenie bardzo dobre. Itaka niestety nie popisała się - ucięła nam jeden dzień z pobytu i nie poinformowała, że nie wszystkie atrakcje sa dostępne, ponieważ sezon zaczyna się od 01 maja a my przylecieliśmy 27 kwietnia (dostępna połowa atrakcji). Jeśli chodzi o hotel to z początkiem sezonu nie ma się do czego doczepić. Jedzenie jak dla mnie rewelacyjne, choć mało urozmaicone. Baseny rewelacja może poza krytym - nie wygląda zachęcająco. Drinki w barach - nie ma oszczędzania. Bar w lobby czynny całą dobę. Minus to kolejki do tego baru. Niestety w około sami Rosjanie w większości bardzo irytujący i kłótliwi. Napewno nie jest to hotel dla ceniących spokój. Leżak trzeba rezerwować maks. do godz. 8.
Hotel b.duży.10$w paszporcie przy meldowaniu i nie musieliśmy zmieniać pokoju(a były gorsze)Pokoje wielkością ok lecz wymagające renowacji już dawno(lodówka niechłodziła,klima głośna jak odkurzacz)Brak klimy w windach -ukrop i smród. Sprzątaczki ograniczają się do zaścielenia łózka(ręczniki nie wymieniane lecz brudne składane w kostkę )Czystość pokoju zakłócają karaczany oraz jaszczurka. Obsługa w restauracjach b.miła i szybka. Pełno Rosjan,i niestety ich język jest przez to urzędowym w hotelu. Animacje robione pod Rosjan. Jedzenia dużo i często. Można coś wybrać. Alkohol importowany nieobecny(poza Campari).Plaża to chyba błąd w druku ITAKI-żadna ona piaszczysta a łagodne zejście to fikcja(20 m po kamienistym dnie i głębia)Baseny ok.
Obsługa rezydentów ITAKI skandaliczna. Hotel mogę polecić wszystkim lubiącym gwar.Super jedzenie. Barek w pokoju bezpłatny. Ocena 4,5 obniżona bo korytarze i windy bez klimy
Po przyjeździe obszar wokół recepcji wydawal sie ogromny. Dużo pieknych pokoi , oraz dostep do 3 wind . Piekne widoki , fajne baseny , atrakcje . Plaża piekne , woda nad morzem cieplutka , a także atrakcje znakomiten , np. Fly fish . Obslugo bardzo fajna i śmieszna :) . Spa cudowne . Ogolne wrażanie bardzo fajne . POLECAM !!!! :D
-dobre posilki -fajne rozrywki -miła i szybka obsluga -blisko plaża -duże pokoje
-czasem niezbyt czysto -okolo października nie ma za dużo animacji,oraz prawie polowa atrakcji niedostepnych -sprzet na silotni /fitness lekko nadpsuty
Polecam naprawę warto i proszę nie sugerować się zdjeciami ze strony wakacje.pl bo sa nie aktualne ten hotel jest po remoncie i wyglada teraz tak : http://www.selgebeachhotel.com/english/gallerie.html
Własna plaża,czystość,obsługa,ładne pokoje,duża ilośc basenów i zjezdzalni
słaby internet, bardzo słaby rezydent z wezyra
Super baseny swietne animacje swietni animatorzy dobre jedzenie to pozwoliło ukryc wady hotelu W pierwszym dniu pobytu zalamalam sie jak zobaczylam brudny hol i pokoj z lat 70 tych ale kto siedzi w pokoju na wczasach?!Cale szczescie dobra klimatyzacja w pokojach niestety slabo klimatyzowane lobby oraz sale gdzie spozywa sie posilki, hotel do remontu. Z`obsluga tez bywa roznie..Lezaki trzeba zajmowac jesli jedzie sie duza grupa i chce sie lezec kolo siebie choc jest ich wystarczajaca ilosc.Rzeczywiscie mnostwo Rosjan choc to nie przeszkadza ale stanowczo za duzy gwar ze wzgledu na olbrzymia ilosc dzieci wiec jesli ktos lubi cisze i spokoj nie polecam natomiast jak wspomnialam wyzej jedzenie animacje i same baseny godne polecenia.Standard zawyzony wedlug mnie 3
Hotel duży-rewelacyjny, baseny i zjeżdzalnie extra i dla małych i dla większych dzieci.Przy samej plaży, nigdy nie brakowało leżaków. Ślicznie, czysto,elegancko,jedzenie pyszne , ogromny wybór mięs, ryb, ciast, baklawy, sałatek itp....Maleńki minus za pokoje-przydałby się remont,ale kto siedzi w pokojach, poza tym duże,przestronne, na rodzinę 2+2 dzieci mielismy 2 ogromne sypialnie z 3 łożami-7 osób by się zmieściło. Barmani mili dla wszystkich, w hotelu większość gości to Rosjanie i stąd animacje po rosyjsku. Zaznaczyć nalezy że animacje bardzo fajne.Widok z hotelu na morze,plaża tuż przy hotelu, uwaga dla wyjeżdzających do Selge-warto mieć obuwie gumowe na plażę-na plaży piach, żwir i kamyki.Polecam w 100% , chętnie tam wrócę.
Hotel przepiękny, miła obsługa, początkowe wrazenie "jak w raju" i tak do konca :) az szkoda wyjeżdzac, basen czysty, duzy, bardzo ładny, plaza kamienista. Ogolnikowy pobyt wspaniały, tesknie do tych wakacji. Polecilabym ten hotel kazdemu. :)