Selen

5.9

Hotel adekwatny do ceny, było tanio i tyle. Lokalizacja hotelu bardzo dobra. Jedzenie idzie przeżyć tragedii nie ma. Drink bar wszystko co alkoholowe 50/50 rozcieńczone wodą. Pokój jaki trafiliśmy był bardzo zniszczony, zniszczona bardzo duża część mebli, łazienka też już bardzo zmęczona życiem, ale na plus bardzo dobrze działająca klima i minimalistyczny widok na morze.

Hotel jak na 3 gwizdki może być, Blisko morza Blisko centrum Hotelu czysto, pokoje czyste i przestronne. Do poprawki klimatyzacja w pokoju,na recepcji brak i barek POLECAM HOTEL dla osób które zdają sobie sprawę że to 3 Gwiazdy, Mam się Podobało

Położenie hotelu bardzo dobre. Obsługa ok. Jedzenie dobre ale mało urozmaicone.

Hotel naprawdę ok,pokój czysty,klima (w pokoju) jest, jedzenie dobre, basen mały ale jest(i czysty), stoliki sprzątane na bieżąco, lokalizacja w centrum Marmaris, więc wszędzie dojdzie się pieszo, wiadomo to nie był 5 gwiazdkowy hotel tylko miejsce na budżecie, więc ma swoje wady jak na przykład stare meble w pokojach(wszystko jednak działało) i generalnie całe miejsce po prostu dawno nie odnawiane( ale oczywiste, że wtedy było by drożej), w Turcji byłem pierwszy raz więc nie mam porównania, jadąc tam miałem obawy, ale koniec końców jestem naprawdę z hotelu zadowolony.

Hotel usytuowany w bardzo dogodnym miejscu. Do morza kilka kroków, w pobliżu kawiarnie, restauracje i kluby. Również centrum miastecka i handlu w odległości 15 minut drogi. Sam hotel z zewnątrz też prezentuje się całkiem fajnie, jest basen dość głęboki (150 cm). Gorzej we wnętrzu- nasza klimatyzacja ledwo działała, sprzęty w pokojach wymagają naprawy lub wymiany, ale da się wytrzymać. Ogólnie oceniam hotel na dobry z minusem, ale na wczasy nie jedziemy by siedzieć w hotelu. Wakacje były bardzo udane, miasteczko i okolica bardzo urokliwe. Mimo drobnych braków wyjazd udany i za niewielkie pieniądze.

Nazwa  Selen
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Marmaris
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

4.9
2.3
2.5

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
4.3
Pat

Zalety

Wady

- zniszczone meble pokojowe i prysznic/wanna - drink bar 50/50 rozcieńczone napoje alkoholowe z wodą - jedzenie średniej jakości mocno bazujące na marketowych gotowcach

Leszek

Zalety

Blisko morza i centrum

Wady

Plastikowe kubki Brudne kubki i talerze Brudny i śmierdzący barek na dworze Domestos by pomógł Napoje bez gazu

4.7
Daria

Położenie hotelu bardzo dobre. Obsługa ok. Jedzenie dobre ale mało urozmaicone.

Zalety

Położenie bardzo dobre. Wszędzie blisko

Wady

Hotel nie jest pierwszej młodości Widać ząb czasu. Ale da się przeżyć.

Zalety

Dobra lokalizacja, dobre jedzenie i oczywiście stosunek ceny do tego co dostajesz.

Wady

Hotel przestarzały, brak klimy w lobby i w bufecie, mało wtyczek kontaktowych w pokoju.

Zalety

Usytuowanie

Wady

Wymaga remontu i trochę należy zainwestować w uporządkowanie pokoi, baru

Bardzo fajny Hotel, nie wiem skąd takie negatywne opinie są o tym hotelu, rozumiem że ktoś oczekuje po hotelu 3 gwiazdkowym mieć standard 5 gwiazdkowego, ale bez przesady. Bardzo fajnie jest w tym hotelu, pokoje codziennie sprzątane, wymieniana pościel, klimatyzacja w pokoju, jedzenie bardzo dobre. Pamiętajmy, to jest kwestia smaku - Turcy mają inne smaki niż my a pomimo tego, jedzenie było bardzo smaczne i zawsze kucharz dawał coś ekstra do wyboru. Urokliwa miejscowość, centrum, blisko morze,. Basen przyhotelowym super, można polezakować i wykąpać się w basenie. Jest chłodniejszy, ale przy 40 stopniach w cieniu, zdaje egzamin :-) udane wakacje, miła i gościnna obsługa. Alkohole fakt są rozcieńczane, ale zawsze można się dogadać przy mini barze 💰 i będzie super. Zdjęcia faktycznie muszą zaktualizować ponieważ bar jest już na dole nie na dachu. Tutaj spokojnie z glodu nie umrzecie ani z pragnienia 😁 Wrócę jeszcze tutaj do tego hotelu bo warto 👍 super miejsce za dobre pieniądze 😉

Zalety

Gościnna, miła i pomocna obsługa, smaczne Tureckie jedzenie, zawsze coś extra jest na obiad lub na kolację. Basen, leżaki i parasole w cenie, mini bar w cenie - Wódka, Gin, wino czerwone, białe, herbata turecka, kawa, Cola, fanta, 7up itp. ciastka o godzinie 16 domowej roboty. Jak coś się dzieje, zawsze ci pomogą.

Wady

Płatne WIFI 10€ od osoby za cały pobyt, ale w pobliskim sklepie można kupić Turecką kartę z 30GB internetem, wyjdzie taniej a macie go również na mieście np. do nawigacji.

2.4
Sylwia

Pobyt - Lipiec 2016

Hotel rzeczywiście położony blisko centrum tak jak pisano pod tym kątem na prawdę ok, Jeżeli chodzi o hotel to tak jak wcześniej ludzie pisali, że opis różni się od rzeczywistości. To prawda... Pokoje czyste, sprzątane codziennie, codziennie też świeże ręczniki. Klimatyzacja działająca, niestety śmierdząca. Nawet bardzo. Obsługa, no cóż. Też ktoś pisał wcześniej, że ma zainteresowania klientem, jest ale znikome. Jedzenie, dobre ale trzeba było iść od razu o 19 na kolacje, bo mimo, że kolacja all inclusive jest do 21 to nie było później co jeść. Pobyt w Marmaris w skali od 1 do 10 oceniam na 100, Hotel niestety na 2.

Zalety

W miarę blisko centrum jak było pisane.

Wady

Milion wad

3.2
Vorti

Pobyt - Lipiec 2014

Byliśmy w ubiegłym roku we wrześniu grupą ponad 10 osób , ten hotel to totalna porażka.. Wszystko co jest na zdjęciach to nie odzwierciedla tego co tam się dzieje , po mimo tego że jak przyjechaliśmy nie było dla nas w ogóle pokoi musieliśmy spać 2 noce w jakichś dodatkowych bród , grzyby na ścianach pościele po innych ludziach totalna masakra... Dopiero po 2 dniach zmieniono nam pokoje na inne tam było okej , Panie sprzątające bardzo sympatyczne potem już było czysto , ale 3 pierwsze dni to totalna masakra , jedzenie bez rewelacji ciągle czegoś brakowało , obsługa na barze nie sympatyczna tak jak by byli tam za kare , alkohole wiadomo jak woda... chyba że zapłaciłeś dodatkowo to było okej. Basen masakra przy samej ulicy wielkości takiej że nawet nie popływasz a woda lodowata że aż głowa bolała... na cały pobyt widzieliśmy 2 osobowy które w basenie się kąpały.. Totalna porażka nie polecam , Jedyne co uratowało wakacje to Miasteczko na prawde super ! wszędzie knajpy dyskoteki , piękne widoki. Wrócę kiedyś chętnie do Marmaris ale nigdy do tego hotelu !! Nie polecam hotelu. Byliśmy grupą ponad 10 osób i każdy twierdzi to samo \\\"Nigdy do tego hotelu nie pojadę\\\".

Wady

Brudno , jedzenie nie smaczne , obsługa na barze nie miła , basen przy drodze

Pobyt - Czerwiec 2009

Średniej wielkości pokoje. Położony tuż przy dość ruchliwej ulicy, dlatego jest dość głośno. Bardzo ładny widok na basen lub morze. Według mnie przyzwoite 3*.

Hubert

Pobyt - Luty 2009

Co ja mogę napisać o hotelu. Hotel jak hotel. Mógłbym go polecić znajomemu który po 3* nie będzie chciał na siłę zrobić z niego hotelu 5*. Wstałem rano zjadłem dobrego omleta z szynką i serem ( szkoda że opakowanie od ketchupu tak opornie się otwierało ). Potem miałem wyboru basen, pobliską plażę, lub centrum miejscowości. Tak naprawdę tylko ode mnie zależało jak sobie zorganizuje czas. Personel był sympatyczny. Jeszcze bardziej był otwarty kiedy dostawał napiwek. Hotel leży też przy ruchliwej drodze. Nie trzeba się martwić. Jak zamknięcie balkon to niewiele z ulicy słychać w środku. Wiem bo sprawdziłem.

Selen