Atrakcje dla dzieci: minilunapark, sala gier, plac zabaw, 2 brodziki, zjeżdżalnie w aquaparku dla młodszych i starszych.
Tuż przy hotelu prywatna plaża z pomostem, wyróżniona certyfikatem Blue Flag.
Bogata infrastruktura sportowa: siłownia, sauna, łaźnia turecka, kort tenisowy, badminton, siatkówka, koszykówka, aerobik.
Hotel bardzo dobry Jedzenie, pokoje, obsługa,nic do zarzucenia Wspaniały hotel wszystko na wysokim poziomie
Bardzo blisko plaża Wystarczająca ilość barów z napojami i przekąskami
Dla mnie brak wad
Duży hotel podzielony na kilka części ( Główny budynek oraz 2 rodzaje domków ). Pokoje ( w domku piętrowym) utrzymane w standardzie tureckim ( odpadająca płytka w łazience, rozchodzące się ościeżnice drzwi, oraz meble w łazience). Ledwo działająca klimatyzacja nie schładzała pokoju przy 30stopniach na zewnątrz. Plaża to pas kamieni , potem pas żwirku i znowu pas kamieni. Część placu zabaw z koleją i samochodzikami nie działała. Drinki w barach ok ( jak się zasygnalizowało potrzebę o coś trochę mocniejszego to nie było z tym problemu). Na ten okres nie mieliśmy problemów z leżakami na plaży czy na basenie ogólnym. Ogólnie pozytywnie.
-domki z własnymi basenami i leżakami -aquapark ze zjeżdżalniami -wybór jedzenia i ilość ogólnodostępnych restauracji, którą można wybrać. Miałem wrażenie, że zjeść można zawsze przez 24h/dobę - bar z kawą przy plaży ( nie nespersso czy ekspresu przelewowego, tylko lepsza gatunkowo) -duża przestrzeń -nienachalna i miła obsługa -naprawy i usterki usuwane zaraz po zgłoszeniu
-wykończenie pokoju (odpadające płytki podłogowe i cokoły, odchodząca farba) - bałagan ukryty w zakamarkach hotelu ( połamane leżaki przy chodniku w drodze na plaże , kawałki płyt g-k przy domku) -piętrowe łóżko ( górny poziom z zabezpieczeniem w postaci 2 składanych oparć szr. 30 cm ) -serwis sprzątający polegający na posłaniu łóżka oraz złożeniu ręczników ( nawet mokrych rozwieszonych do wyschnięcia )
Hotel dobry, bez przepychu i złotych klamek, zgodny z opisem. Pokój z pięknym widokiem na morze, czysty, przestronny, sprzątany codziennie. Jedzenie i alkohol -każdy znajdzie coś dla siebie. Codziennie wieczorne imprezy.
WiFi dostępne na całym terenie hotelu.
Leżaki i parasole na plaży i basenie trochę wysłużone.
dobry hotel wszystko zgodne z opisem miła obsługa pokoje ok małe remonciki by się przydały .
blisko morza baseny co krok minus - brak leżaków na tak dużą liczbę turystów
toalety na terenie hotelu wymagają bieżącego sprzątania w pokojach ok.
Bardzo udany pobyt w hotelu Selectum Family Comfort! Jest to ciekawy i duży obiekt, każdy znajdzie tu "coś dla siebie". Jest tętniący energią basen główny, osobno są zjeżdżalnie dla dużych i małych, brodziki dla maluchów ale są też miejsca gdzie w ciszy można cieszyć się pobytem. Na wyróżnienie na pewno zasługuje pomocny i uśmiechnięty personel oraz lista atrakcji czekających na gości.
Rozmiar obiektu, urozmaicona kuchnia, personel
Jeśli już to trochę na siłę można wskazać plażę. Wejście do wody mocno kamieniste.
Pięć gwiazdek tureckich to mniej więcej 3 gwiazdki polskie. Pokoje brudne, podłoga w łazience nie została umyta ani razu w ciągu tygodnia, toalety i umywalki też. Standard pokoi niski. Na 5 gwiazdek natomiast zasługuje jedzenie oraz uprzejmość i zaangażowanie obsługi (mimo że nawet na recepcji nikt nie mówi po angielsku). Na prawdę nie ma się wrażenia że traktują nas jak turystyczne mięso. Wszyscy są uśmiechnięci i nad wyraz pomocni. Fajny park wodny ze zjeżdżalniami, czujni ratownicy. Bardzo dużo atrakcji i animacji dla dzieci (wszystkie po rosyjsku i bardzo niskich lotów ale dzieciom to nie przeszkadza). Podsumowując: super hotel dla rodzin mało wymagających i mówiących po rosyjsku.
Pyszne, różnorodne jedzenie Niesamowita obsługą Atrakcje i animacje w hotelu
Obsługą nie mówi po angielsku Niski standard pokoi Brudno, brak podstawowego sprzątania
Hotel oceniam bardzo dobrze. Jak większość ludzi oczernia bióro podróży Anex polska to ja jestem pod wrażeniem wszystko bardzo dobrze zorganizowane. Pokoje czyste zadbane jak na Turcję ;-) 😉 to czwarty hotel który odwiedziłem w turcji i było czysto 😀
Na duży plus wyrzywienie atrakcje w hotelu dzieci bardzo zadowolone wesołe miasteczko też na dzieciach zrobiło duże wow ;-) 😉
Minusem były baseny bez stopniowego zejścia głębokości 150 i 170 wejscie prosto z drabinki dzieci miały bardzo duży dyskomfort. Kolejny Minusem to obsługa hotelu w duże mieże mówiąca oczywiście po turecku i Rosyjsku angielski na poziomie 0
O gólnie hotel bardzo zadbany jedzenie wyśmienite.
Najbardziej podobało mi się bliskość do moża bliskość basenuni wszystkich atrakcji.
Nie podobało mi się to że obsługa nastawiona na Rosjan większość z obsługi znała tylko język Rosyjski nawet podstaw angielskiego nie znali.
Otwarte bary z jedzeniem i piciem przez 24h i dostęp na WiFi w całym obiekcie a nawet na pomoście
Pokoje nie są zadbane. Listwy odpadają, widać że pokoje potrzebują gruntownego remontu. To samo tyczy się też łazienek i miejsc wspólnych. Brak zaangażowania pracowników w wypadku przykrego zdarzenia - zginęły mi słuchawki AirPods z pokoju - brak zaangażowania w odnalezienie ich.
Hotel całkiem okej, zadbany i czysty. Materace w pokojach wygodne. Dużo basenów, blisko plaża i morze. Mieliśmy widok na morze, jednak ten na góry znacznie ładniejszy. Jedzenie średnie, codziennie praktycznie to samo. Mały wybór owoców jak na maj- banany, truskawki i pomarańcze. Jednak dla niemowlaka są dostępne słoiczki hipp. Codziennie inne atrakcje najpierw dla dzieci później dla dorosłych, bary otwarte całą dobę. Hotel będzie niedługo do generalnego remontu ale jest całkiem ok. Nie polecam lejka w aquaparku, można uderzyć się w głowę, no i ogólnie zjeżdżalnie sklejone jakimś sylikonem, po pierwszym zjeździe miałam wrażenie, że podarłam majtki :P jednak córce i młodszej siostrze bardzo się podobało
Blisko morza Dużo basenów Dużo barów Kilka restauracji w kilku miejscach Czystość- codziennie wymienianie poszewek i ręczników Codziennie uzupełniany barek Bardzo miła obsługa
Średnie jedzenie Mało owoców
Hotel ok. Zachowany stosunek jakość-cena Infrastruktura hotelowa pozwala na zróżnicowany odpoczynek podczas tygodniowego pobytu.
-Sporo atrakcji (aquapark, plaża, baseny, bary, restauracje, sporty wodne - dodatkowo płatne) - Czysto na terenie hotelu - Pomocna obsługa - dobre, importowane alkohole (Jack Daniels, Chivas ect) - brak uciążliwych nagabywaczy
- 95% obłożenia hotelu to Rosjanie. W obecnej sytuacji geopolitycznej może mieć to realny wpływ na jakość wypoczynku - Molo na plaży które jest wizytówką hotelu jest remontowane i nie dostępne dla gości - Monotematyczne jedzenie podczas całego, tygodniowego pobytu - Słaba znajomość języka angielskiego przez personel - Pokoje w głównym budynku, tak samo jak korytarze wymagają kapitalnego remontu. Apartamenty w wiosce za hotelem - bardzo przyjemne!
Hotel bardzo duży , duży wybór restauracji, barów , basenów . Aquapark dla Dzieci na bardzo duży plus . Co wieczór atrakcje dla dzieci show luna park . Hotel jak najbardziej na plus.
Duża ilość restauracji, basenów , atrakcji
Pobyt bardzo przyjemny,blisko do większego miasta Side gdzie można bez problemu dojechać komunikacją miejską by pozwiedzać zabytki.
Duży wybór restauracji, ogólnie bardzo urozmaicone jedzenie
Kamieniste wejście do wody
Hotel zapewnia wszystko co niezbędne do odpoczynku i relaksu. Obsługa bardzo miła uprzejma i pomocna.
Bliskość do plaży dostępność leżaków, całodobowa obsługa gastronomiczna oraz całodobowy bar. Kids klub na wysokim poziomie mnoga ilość atrakcji każdego dnia.
Umiejscowiony na uboczu zdała od atrakcji poza hotelowych, dość monotonna kuchnia.
Hotel spełnił nasze oczekiwania w 100%. Jedzenie smaczne ,pokoje czyste.Polecam
Hotel przy plaży, jedzenie smaczne,czysto.
Byliśmy z rodziną w kwietniu 2024r. Całkiem przyjemny hotel, fajne baseny i aquapark, smaczne jedzenie, a lubię dobrze zjeść. Trochę monotonne. Blisko plaży, ogólnie, fajny teren hotelu. Siłownia, basen wewnętrzny bez szału, ale są. Slabe animacje jeśli ktos lubi. Jedno spoko przedstawienie zespołu tancerzy. Pokoje czyste, przestronne i przyjemne,widok na morze lub na góry z głównego budynku (u nas na góry). Kolacja ala carte włoska. Smaczne dania, ale dało się odczuć pospieszanie ze strony szefa kuchni. Przynieśli na przykład też zimne tiramisu. Powiedzieli, że nie ma pizzy, ale za chwilę po rozmowie...znalazła się ;) Słaba wycieczka do Antalii, chociaż oceanarium spoko. Rezydent mówiła, że będzie obiad, a nie było. "Obowiazkowy" jubiler, gdzie ludzie nie chcieli tam jechać. Słaby przewodnik, który próbował być elokwenty używając słów. Nie znając ich znaczenia. Na koniec, powiedział do wysiadającego innego tureckiego przewodnika, że następnym razem będzie lepiej. Firma Anex. Ogólnie do hotelu bym wrócił, podsumowując. Polecam.
Ciekawy teren, blisko plaży, fajne baseny i aqua park, smaczne jedzenie.
Słaba obsługa na kolacji ala carte włoskiej Słabe animacje
Hotel przecudny. Spełnił wszystkie oczekiwania. Obsługa bardzo miła. Panuje tam wakacyjna atmosfera. Polecam dla rodzin z dziećmi.
Aquapark, obsługa klienta.Jedzenie urozmaicone i pyszne.
Nastawienie na rosyjskich Klientów.
Bardzo duży hotel, sporo barów i basenów. Szybkie zameldowanie.
Duża ilość basenów oraz leżaków z materacami, przy plaży i na basenie. Dobra kawa w coffe house. Niezla pizza w barze ze snakami. Bardzo dobre drinki, wystarczy dac malego tipa kelnerowi i bedziesz mial ciekawe drinki nawet spoza karty.
Niestety w naszym pokoju smierdziało kanalizacją. Jedzenie jest sredniej jakosci, mało mięsa, i trzeba sporo czekac przy kolacji.
Hotel i otoczenie ładne pokoje wymagają już odświeżenia
Mila obsługa durzy wybór dań w restauracjach i barach ładne położenie czysto
Łazienka w pokoju wymaga remontu
Wakacje w kwietniu, 2+1(3l) Po powrocie wraz z żoną mamy mieszane odczucia co do tego hotelu. Zacznę od infrastruktury - hotelu jest rozległy, chyba nie da się za bardzo nudzić podczas pobytu z dzieckiem. Jedzenie - duży wybór, ale bardzo monotonne. To był nasz 5 wyjazd do Turcji, aiec jakieś porównanie mamy. Tutaj na prawdę dzień w dzień podawane było to samo - jedynie jeden wieczór był turecki i podali jakieś inne rzeczy, nie do końca doprawione. Barmani, którzy nie znali drinków bezalkoholowych z karty, każdy drink wygladal inaczej i smakował inaczej, w zależności do którego baru się poszło i na jakiego barmana trafiło. Kids club - rozbudowany, ale godziny otwarcia sa jakieś kompletnie odrealnione, nie dostosowane pod małe dzieci. Aquapark- niby jest, ale tak naprawdę strach korzystać. Wszystkie sprzęty lata świetności mają już za sobą i nie widać, żeby cokolwiek miało się tam rozwijać i zmieniać. Transfer to jakieś nieporozumienie. Lot x Wrocławia opóźniony o godzinę, a linie lotnicze wymyślają zabiegi, że wpuszczają najpierw numery rzędów 1-15, robi się zamieszanie, czas leci, wszyscy są zdenerwowani. Na miejscu nie obyło się podczas jazdy autobusem postój koło budy z wątpliwej jakości jedzeniem i podrabianymi towarami. Wylot z Wrocławia miał się planowo odbyć o 12:15, a do hotelu dotarliśmy po godzinie 20:30 czasu lokalnego, jakieś kompletne nieporozumienie. Dostaliśmy pokój z widokiem na morze. Przez pierwsze 2 dni Woda w toalecie leciała non stop, na 3 dzień toaleta uległa awarii już całkiem i dopiero wtedy podstanowili coś z tym zrobić. Minidisco i atrakcje dla dzieci dzień w dzień wyglądały tak samo.
Wi-fi w całym hotelu i na plaży Duży wybór jedzenia, choć monotonne Pomocny personel Czystość
Barmani Monotonne jedzenie Brudna plaża Wysłużony sprzęt