Seher Resort & Spa

Ładne otoczenie, dużo zieleni. Hotel nie jest nowy ale dobrze utrzymany. Pokój trochę mały (ekonomiczny) 2 piętra schodami, winda do 3 piętra.

Hortel w porządku - podwójny pokój przy rezerwacji na 2 osoby (3 łóżka), czysto, bardzo dobre jedzenie, świeże pieczywo, bardzo dobre warzywa, duży wybór słodyczy, dni tematyczne dla różnych krajów, obsługa sprawna,

Otoczenie super dużo zieleni, pokój troszkę za mały .

Hotel nie jest nowy ale dobrze utrzymany Na bieżąco sprzątany.

Hotel i obsługa hotelu rewelacja! W pokoju urządzony balkon. Lodówka uzupełniania w zimne napoje codziennie. Sprzątanie pokoju i wymiana reczników codziennie. Czajnik, kawa, herbata, mineralna woda, suszarka do włosów, duza kabina prysznicowa, duży telewizor na scianie. Jedzenie śródziemnomorskie cudowne. Ultra all inkclusive super. Sauna, basen kryty w cenie. Plaza prywatna wielka, za darmo ręczniki na plażę, leżaki i parasole, nie trzeba się martwić o wolne miejsca. Na plaży bar oraz bufet, gdzie można zjeść obiad i nie trzeba chodzić do restauracji hotelowej, no chyba, że ktoś woli tam jeść. Po przyjeździe ekspresowe meldowanie i boy hotelowy zanosi bagaż do pokoju, a w pokoju wszystko objasnia, pokazuje obsługę sejfu i klimatyzacji. Podczas jednej z kolacji była niespodzianka: uroczyste rozpoczęcie wieczoru tureckiego, z fajerwerkami!

Nazwa  Seher Resort & Spa
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Colakli
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, żeglarstwo, tenis, rowery

Wyświetlono 63 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Renata

Zalety

Blisko plaży, hotel czysty, duży wybór i bardzo dobre jedzenie, lodówka w pokoju uzupełniana w napoje, zestaw do zaparzania kawy i herbaty.

Wady

Brak windy do najwyższych kondygnacji, brak możliwości wypożyczenia żelazka z recepcji i brak go w pokoju.

Marek

Zalety

Jedzenie w topie dotychczasowych doświadczeń, plaża blisko (trochę płytka) my w większości korzystaliśmy z sąsiedniej, blisko centrum handlowego, kramów, straganów, dobra baza do wycieczek,

Wady

Byliśmy grupą zajmującą w sumie 3 pokoje, w jednym były nieprzyjemne zapachy, bezprobelmowo zmienili pokój na inny. Bardzo dużo Niemców, z 90% gości, muzyka itd po niemiecku, czasami problem z komunikację po angielsku, ale do przejścia.

Jovi

Otoczenie super dużo zieleni, pokój troszkę za mały .

Zalety

Blisko do plaży , ładne otoczenie, fajne animacje

Wady

Animacje w języku niemieckim,

Andrzej

Hotel nie jest nowy ale dobrze utrzymany Na bieżąco sprzątany.

Zalety

Bardzo blisko morza dla chętnych basen obok.

Wady

Brak.

Aneta

Zalety

Kilka basenów przy hotelu, duzo śródziemnomorskiej roślinności, palm. Do plaży przysłowiowe trzy kroki. Morze cudowne- błękitne, łagodne zejście, bezpieczne do kapieli, super zabawa na delikatnych falach. Hotel w uroczym turystycznym miasteczku. Jest gdzie pospacerować po kolacji, dużo sklepów. Niewielki meczet- z minaretów całą dobę rozlegało się nawoływanie do modlitwy. nam sie to podobało, bo warto poznać inną, dla nas egzotyczną kulturę. Hotel i plaża hotelowa super, super!

Wady

Według nas brak wad.

Hotel godny polecenia, jedzenie smaczne i co ważne dostępne . Pokoje i łazienka czyste, piękny widok na morze po dopłacie ok 30 euro. Obsługa bardzo uprzejma i szybka. Beach bar w pełni zaspakajający głód popołudniu . Bardzo blisko morze, piękna plaża. Leżaki oczywiście przy basenie i nad morzem zarezerwowane od 6:30 :( 5 min spacerkiem do sklepików, bazaru. Na terenie hotelu sklep . Wyjazd bardzo udany. Transfer do lotniska ok 1,15h. Brak animacji dla dzieci i dorosłych. Na jeden tydzień jedna mini dyskoteka

Zalety

Czystość, jedzenie, obsluga

Dominika

Wycieczka zadowalająca. Jednak słuchając wielu opinii o tym jak wspaniale jest w Turcji, trochę jestem zawiedziona. Wysiedliśmy z samolotu. Szukamy tzw miejsca dla biur podróży, poza halą przylotów. Jednak z doświadczenia lotniskowego nie sądziłam, że wyjście z hali odlotów to od razu wyjście z budynku. Przystanki jak w polskich PKS i szukanie naszego numeru. Jest. Tutaj fajnie, pan z Polski, pokierował gdzie mamy iść. Wsiadamy do autokaru i czekaliśmy ponad półtorej godziny na odjazd, bo inni czekali na bagaże. Dobrze, że w autokarze jest tzw minibarek do napojów ( płatny). Po przyjeździe do hotelu nie mogli znaleźć naszej rezerwacji. Mieliśmy wydrukowane dokumenty, ale nic z tego nie rozumieli albo nie mogli znaleźć, nie wiem. Dopiero ponowne potwierdzenie rezerwacji przez skriny z maila pomogło. Zmiana pokoju za 30 euro na pokój z "lepszym widokiem". Okej, bierzemy. Ale w kranie wody nie ma! Zwrócenie uwagi pan skomentował: jak wody, gdzie wody, w kranie? Niemożliwe. Jednak włączyli, bo było słychać napełnianie rur i odpowietrzanie i niż było. Na stołówce trzeciego dnia pobytu nałożyłam sobie sałatki z tuńczykiem z puszki który śmierdział hmm trupem. Nie wiem kiedy teraz spróbuję tuńczyka. Serów mnóstwo! 45 rodzajów, tak na oko, co prawda pewnie się powtarzają i zmieniają tylko dodatki na paprykę, czarnuszkę itp ale to nie przeszkadza. Słodycze to w sumie tylko ciasta, jedna miska z chałwą naturalną. Owoce to świeży i pyszny arbuz, jabłka, brzoskwinie, pomarańcze. Nic nowego dla nas. Napoje okej. Bar w lobby 24/24. Bar na basenie też okej. Bar na plaży. 4 rodzaje drinków: mohito (bardzo dobre), sunrise, blues Hawaii, sxx on the beach. Na początku bardzo mało informacji nt jedzenia. Myśleliśmy że między obiadem (12.30-14) a kolacja (19) nie ma nic do jedzenia. Teraz wiemy, że do 16 mozna zamówić ziemniaka pieczonego z dodatkami, pizzę, cheeseburgera, naleśnika z nadzieniem w barze przy basenie. Dopiero jak poprosiliśmy o rozpiskę i zaczęliśmy czytać wszystkie informacje (warto robić zdjęcia bo łatwo się pogubic) to ogarnelismy co i jak. Atrakcje dla dzieci: zero zabawek. Bawialnia to trampolina 1*1 m, dwie sztuki. Dwie huśtawki. Dwie zjezdzalnie. Mini basen- przy hotelu - to cały shrekoland. Basen ze zjeżdżalniami otwarty dwa razy na ok półtorej godziny. Lody otwarte też niecałe dwie godziny. Trzy smaki, wanilia, truskawka i czekolada w najtańszych wafelkach, które przeciekały. W pokoju lodówka z mini barkiem za darmo: woda, woda gazowana, cola, fanta, 4 soczki dla dzieci- woda i soczki uzupełniane codziennie. Balkon z zacinającym się zamkiem. Sprzątanie codziennie. Wszystko co trzeba łatwiej załatwić u pani z obsługi hotelowej - sprzątającej. Sklepik ma terenie hotelu z cenami (o każdą rzecz trzeba pytać) ciut wyższymi niż poza hotelem, można płacić kartą. Jednego wieczora z muzyką na żywo zaczęli czyścić grilla przy basenie i restauracji i tak śmierdziało że połowa towarzystwa zaczęła się dusić i kaszleć. Plaża piaszczysta, codziennie sprzątana. Morze czyste. Obok taki cypel na spacer, jest kamienny i piaskowy. Wybraliśmy piaskowy, bezpieczniej. Polecam być ok 15 min przed zachodem, bo szybko znika. Spacerem można dojść do sklepów. I tutaj różnie. Albo o, Polska, jak się masz, dobre ceny, spróbuj, przymierz albo ech Polacy- Taniej taniej. Podczas rozmowy okazało się, że nam w internecie "mówią" że z Turkami trzeba się targować a oni, że Polacy to chcą najlepiej za darmo. Że targować to na targu a nie w normalnych sklepach, ale tutaj znowu problem bo większość produktów cen po prostu nie ma. W całym hotelu nastawieni są na Niemców. Wszędzie mówią po niemiecku. Po angielsku nawet się nie dogadasz. Liczą na napiwki i się z tym nie ukrywają. Wszędzie puszki i pudełka "tip box". Wrócimy ale zdecydowanie nie do tego hotelu.

Zalety

* odległość od plaży * Sama plaża * Tańce tureckie (jednego wieczora) * Pokaż magii (jednego wieczora) * Większość jedzenia smaczna i w dobrych ilościach * Położenie koło fajniejszych hoteli, do których można zaglądać przez płot i wiedzieć gdzie jechać następnym razem

Wady

* Stary hotel, który na miejscu chwali się, że jest stary i niewiele zmienił w ciągu 34 lat. * Powtarzające się zepsute jedzenie- sałatka z tuńczykiem, sałatka z krewetkami koktajlowymi, ser biały * Bardzo słaby hotel dla dzieci, ze względu na powtarzające się atrakcje- kilka tańców pokazowych i juz, plac zabaw z dwoma trampolinkami 1*1 m, dwie huśtawki, dwie zjeżdżalnie

małgorzata

Jestem zadowolona z pobytu, hotel spełnił moje oczekiwania. Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, wystarczające utrzymanie czystości.

Zalety

Jako zaletę hotelu należy zaliczyć położenie hotelu, blisko do morza, centrów handlowych. Bardzo, bardzo dobre jedzenie.

Wady

Spełnił moje oczekiwania. Nie doszukuję się wad.

4.9
Mirosław

Pobyt - Maj 2024

Dobra obsługa, jedzenie powtarzające się często ale dobre. Hotel barciej na odpoczynek na plaży nie na imprezowanie. Smród kotów w całym hotelu. Koty biegają nawet po bemarach jak niema nikogo w restauracji.

Zalety

Miła obsługa.

Wady

Kiepskie pokoje i smród kocich wydzielin. Koty biegające po kuchni i restauracji.

Natalia&Michał

Pobyt - Kwiecień 2024

Hotelowi 5 gwiazdek bym nie dał, myślę, że naciągane 4. Za to obsługa rewelacja, bardzo dużo dobrego i urozmaiconego jedzenia. Duży plus za "nocne szamanie", tzn. drinki, drinki, drinki i przekąski w godzinach 23:00-23:30 :) Chociaż jak przyjechaliśmy w nocy po północy to restauracja była otwarta całą noc! Za dnia jest kilka punktów gdzie można zamówić do jedzenia i są to bardzo mocno urozmaicone dania takie jak pizza (ze 3 rodzaje), naleśniki (chyba tureckie), kumpir - ziemniak z sałatką, czy gofry. Duuużo kotów i to także w restauracji - wyglądały na czyste i zadbane - tam to chyba norma. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni.

Zalety

Miła obsługa, dużo atrakcji na terenie hotelu - zjeżdżalnie, plac zabaw dla dzieci, animacje, bardzo smaczne jedzenie zarówno w restauracji głównej jak i na "przekąskach" . Pokój sprzątany codziennie, łóżko ścielone bez $. Bardzo fajne SPA - mają duże możliwości. Po kolacji można się fajnie poszwędać po deptaku poza hotelem ;) Sklepik na teranie hotelu.

Wady

Hotel widać, że nadgryziony czasem(starsze budownictwo), na korytarzu barierka się niepokojąco ruszała. Dużo animacji i piosenek po niemiecku. Słabe wejście do morza - sporo jakiś wysuszonych glonów - w sumie raz tylko byliśmy nad morzem bo na terenie hotelu było fajnie :) Rezydent - a w zasadzie jego brak - jak byliśmy to nas nie odwiedził, był tylko podany telefon do niego i namiar na whatsup - mógłby się pojawić i coś poopowiadać.

Paula

Pobyt - Kwiecień 2024

Polecam hotel z całego serca , były to moje kolejne 5 wakacje w tym miejscu w gronie przyjaciółek, są również pod wrażeniem. Obsluga jest bardzo miła i pomocna. Jedzonko pyszne i różnorodne dla każdego coś się znajdzie, czyściutki hotel. Również obsługa SPA jest na wysokim poziomie

Zalety

Wszystko na plus

Regina

Pobyt - Marzec 2024

W hotelu byłam po raz piąty (pierwszy raz w 2015 roku). Personel hotelowy na każdym szczeblu przyjazny dla gości i pomaga jeśli ma się jakiś problem

Zalety

Bardzo smaczne i różnorodne posiłki. Kluczowe znaczenie ma również położenie hotelu dlatego bardzo chętnie wracamy, jeśli możemy w to miejsce

Wady

Według mnie nie ma wad.

Pobyt - Marzec 2024

Pobyt oceniam na bardzo udany . Pogoda przepiękna jak na marzec- kwiecień. Jedzenie przepyszne różnorodne, każdy coś znajdzie dla siebie. Pokoje czyste zadbane.

Zalety

Spokojnie i przyjaźnie...

Wady

Mi osobiście to nie przeszkadzało, ale może są osoby którym to się nie spodoba...po hotelu przechadzają się przeróżne koty, które w niczym nie wadzą nikomu są przyjazne i nieszkodliwe. Dodam tylko ,że to nie tylko w tym hotelu tam po prostu tak jest.

Emilia

Pobyt - Styczeń 2024

Strzał w dziesiątkę! Super hotel, obsługa miła, bliziutko plaży, jedzenie nie do przejedzenia! Polecam!!!

Łukasz

Hotel spełnił oczekiwania czysto, wygodnie, bezpiecznie, obsługa ok. W pokoju Klima, sejf (za dopłatą) mały balkon, duże łózko, łazienka z prysznicem. Polecam

Zalety

Blisko hotelowa plaża Duży basen główny oraz mniejszy ze zjeżdżalnią Bar przy basenie oraz blisko plaży Pizzeria

Wady

Za mało leżaków przy basenie głównym Słaby Internet ale przecież nie po to się tam jedzie.

Dla mnie hotel zasługuje na 4 gwiazdki. W tym roku ma 33 lata, więc nie należy do najnowszych, ale obsługa, jedzenie, czystość na najwyższym poziomie. Jedyny minusik to duża ilość much, ale w Polsce też mamy z nimi koszmar, więc zrozumiałe. Być może spowodowane to też wszechobecną ilością kotów.

Zalety

Obsługa, atmosfera, animatorzy, czystość

Wady

Muchy i koty

Stefan

Standard hotelu to max 3.5 . Sprzedawany obiekt jako 5☆ jest nieporozumieniem.

Zalety

Klimatyzacja w pokoju, blisko do plaży, bezpłatne WiFi, blisko do sklepów i komunikacji, ładna plaża, blisko do promenady.

Wady

Małe podniszczone łazienki, smród z odpływu prysznica, z prysznica leci zimna lub gorąca woda, minibarek - wymieniali tylko wodę w 1,5 l butelkach, pozostałe napoje już nie, płatny sejf, znajdująca się przy plaży kąpielisko do pływania znajduje się przy ujściu zimnej rzeki, kąpielisko jest małe i płytkie.

Byliśmy zachwyceni wszystkim. Atrakcji dla dzieci jak i dorosłych duzo. Jedzenie przepyszne. Codzień można było sprobować czegoś nowego. Między posiłkami również było co zjesc a to lody a to gofry a to podpłomyki. Nie było kiedy zgłodnieć. Standard hotelu jak i obsługi również zasługuję na 5+. Czystość w pokojach również bez zarzutu. Nie ma się czego przyczepić. Napewno będę gorąco polecać ten hotel i jeśli kiedyś zatęsknię za Turcją to tylko do tego hotelu wrócę. Polecam :)

Zalety

Dużo dużo ...za dużo jedzenia

Wady

ja ich nie widziałam

Jarosław

Pobyt - Maj 2023

Byliśmy już w tym hotelu drugi raz. Pobyt jak zwykle był cudowny i spełnił wszelkie nasze oczekiwania. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Posiłki po prostu suuuuper. Pokoje czyste i miały wszystko to co potrzebne do spędzenia fajnego urlopu. Nawet był do dyspozycji mini barek. Wifi dostępne na terenie całego hotelu oraz poza nim nawet na plaży.

Zalety

Bliskość do plaży, super piaszczysta plaża oraz bardzo łagodne zejście do morza , bezpłatne leżaki oraz parasole. Możliwość zjedzenia obiadu na stołówce przy plażowej , a dla nas to duży plus ponieważ lubimy długo przebywać na słońcu i plaży.

Wady

Hotel troszkę po macoszemu podchodzi do gości , którzy do hotelu przyjeżdżają prawie przed północą, a konkretnie nie zapewniają nawet suchego prowiantu. Obsługa nie interweniuje na gości , którzy na obiad przychodzą w samym kostiumie kąpielowym, dla nas było to niesmaczne. Nie wszyscy chcą oglądać powiedzmy odkryte wdzięki na stołówce.

Jadwiga

Pobyt - Maj 2023

W październiku tego roku lecę do tego hotelu czwarty raz, a trzeci w tym roku. Hotel idealny dla ludzi chcących odpocząć.

Zalety

-Spokojna okolica -Miła obsługa -Różnorodne jedzenie -Bliskość plaży -Bar na plaży -Bliskość do komunikacji miejskiej -Dobra baza wypadowa do wycieczek - blisko wiele atrakcji wartych zobaczenia np. Antyczne Side, bądź Wodospad Manavgat

Wady

-Zajmowanie leżaków w nocy, choć przez cały dzień 90 % ludzi nawet nie przyszło nad basen

Seher Resort & Spa