Hotel oceniam wysoko. Jak z reklamy o "wszystkomających" telefonach. Niczego nie brakuje, piękna piaszczysta plaża, długie wejście do morza (dla dzieci fajne udogodnienie) Plaża zaopatrzona w leżaki, chociaż żeby zająć dobre miejsca w pierwszym rzędzie trzeba się pofatygować rankiem. Ale miejsc nie brakowało :). Duży wybór jedzenia oraz przekąsek, praktycznie przez cały dzień aż do 1:00 w nocy. Jakość bardzo dobra. Dla miłośników zakupów 100 m od hotelu zaczyna się ciąg stoisk handlowych i to bardzo długi. Internet działa dobrze zarówno na terenie hotelu jak i na plaży (pierwszy raz to nam się zdarzyło) internet darmowy. Klimatyzacja w pokojach bez żadnych oszczędności. Działa według życzenia. Animacje praktycznie takie jak w każdym ośrodku. Pokoje sprzątane każdego dnia. W pokojach ręczniki, kosmetyki, woda i napoje w kartonikach. Wszystko uzupełniane na bierząco. Głównymi gośćmi ośrodka są Niemcy oraz Rosjanie i głównie w tych językach można się porozumiec. Po angielsku również ale ciężej.
Piękna plaża bliziutko hotelu, Dobre jedzenie z dużym wyborem, dobrze działający internet, Dobra klimatyzacja. Czyste pokoje, czyste toalety na plaży, Dostęp do basenu krytego.
Trochę krótkie łózka jak dla mnie (187cm wzrostu). Wymiana ręczników plażowych płatna (0,50 EUR/ szt). Mały basen przy hotelu z niewielką ilością leżaków.
Hotel bardzo fajnie położony , miły personel, blisko wszędzie a jedzenie to wypas ........ Bardzo udany wyjazd.Byliśmy w połowie października a temperatura oscylowała pomiędzy 26/29 stopni . Wszędzie czysto i przyjemnie. Plaża przy hotelu piaszczysta , leżaki bez dodatkowej opłaty. Miło i sympatycznie , polecam !!!!!!!!!
Przepyszne jedzenie ,mnogość i różnorodność . Położenie na samym morzem , czysto
Hotel polecam rodzicom z małymi dziećmi, bo i tak wieczory z nimi spędzają lub osobom chcącym nudy. Hotel przyzwoity, ale nudny do bólu. Plaża, jedzenie, spanie i nic więcej.
Położenie hotelu jest dobre,łatwy dostęp do miasteczka i miejscowości sąsiednich. Jedzenie nie wyszukane,ale nie nudne, świeże i z niezłym wyborem.Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła.
Wybór napoji alkoholowych więcej niż skapy. Wieczory w hotelu idealne dla rodzin z małymi dziećmi lub osób, które chcą ciszy. W tym hotelu nie dzieje się NIC. Animatorzy zajęci - o ile są - sami sobą, Tym chyba najlepiej się bawią. Zero pomysłu, zero inwencji,zero chęci. Kiedy hotele sąsiednie tetnia wieczorem rozrywką, ten hotel nastawiony jest na: zjeść, wypić watpliwego drinka i spać. Goście innojezyczni niż niemiecki raczej nie mają czego tu szukać.Generalnie hotel żałośnie nudny. Nie polecam.
Polecam ten hotel!Nie oczekiwałam wiele po Turcji ale miło sie rozczarowałam. Obsługa pomocna, pokoje sprzatane regularnie. Duzy wybór posiłków, noc Turecka przepyszna! W ciagu dnia Pani robiła pity tradycyjna metoda dla zgłodniałych, bardzo dobre! Cały czas dostep do wody schłodoznej wydawanej w butelkach. Slizgawki dla dzieci, tez były fajna rozrywka dla dorosłych. Jest gdzie spacerować, przy hotelu mozna złapać busiki które jeżdza z miasta do miasta za 1 eur:) Duzo zieleni. Polecam!
Usytuowany idealnie, wszedzie blisko, sklepy, busiki, Hotel przy plazy, plaza super, piaszczysta, morze czyste, dno piaszczyse.
Zajmowanie lezaków, przez pandemie nie mozna samemu nakładac jedzenia co wydłuza czas w restuaracji stojąc w kolejkach.
Super! Super! Super!
Polecam każdemu, jedzenie przecudne, animatorzy extra, okolica świetna, mnóstwo sklepów!
Super extra! Jedzenie przecudne, bardzo urozmaicone, animatorzy świetni :) Okolica - samo centrum Kumoy (dzielnicy Side).
Bardzo dobry dojazd do Side, Manavgatu, Antaly i innych większych miast.
Bardzo polecam wszystkim - wróciłam wczoraj i jestem zachwycona!
Bardzo pomocna obsługa, pyszne i świeże jedzenie, czyste pokoje z klimatyzacją.
W soboty i niedziele były zamknięte snack bary. Goście, którzy przyjechali w weekend musieli czekać głodni do kolacji.
Hotel pozostawił po sobie mieszane wrażenia. Przygotowane dla klientów Rainbow Tours pokoje leżą na parterze, okna wychodzą na parking, śmietnik lub balkon sąsiedniego pokoju. Kiedy przeniesiono nas w końcu na czwarte piętro, stwierdziliśmy, że do wszystkich pokoi od strony głównego wejścia dochodzi hałas z generatora energii elektrycznej :(. Poza tym hotel bardzo fajny, czysty, z przemiłą obsługą (choć z angielskim b.kiepsko) i dobrym jedzeniem. Ładna plaża. Polecam, ale tylko jeśli macie możliwość zarezerwowania pokoju z widokiem na morze.
Hotel ładnie polozony, do plazy trzeba przejsć jedynie przez piekny ogród. Jedzenie super, bardzo smaczne i urozmaicone. jedynie miałam troche dziwne wrażenie co do obsługi, ktora bez napiwków funkcjonowała dość średnio. W hotelu bardzo dużo niemców więc animacje były w języku niemieckim. Okolica ładna, warto wybrać się na spacer plażą do Side.
Hotel bardzo czysty. Klimatyzacja działa cały dzień. Dobra obsługa , chociaż najlepiej mówić po niemiecku.W recepcji można swobodnie porozumieć się po angielsku.Świetna łaźnia turecka w hotelu.Jedzenie doskonałe.Plaża czysta, z wieloma atrakcjami. Tylko godzina od lotniska w Antalii.Polecam
Powiem tak - zalet tego obiektu nie sposob wymieniac a jakosci oceniac, gdyz naprawde jest SUPER!!!! hotel 4 gwiazdki a w realu 5!!!! pewnymi malymi niedociagnieciami byly ciagle jezdzace windy hotelowe, nie koniecznie zatrzymujace sie w wezwanym przez nas miejscu. jezeli chodzi o klime to w ciagu dnia nie byla wlaczana ale wieczorem od 18 - 1 w nocy wszystko gralo. jedyna najwieksza wada byl fakt ciaglego jedzenia, tak wiec zarloki maja problem bo napewno nie schudna.Poza tym wszystko gralo.!!!
Sexi animatorzy poprostu boscy....Ali, Deniz,Umit,Musti,Barti,Nemo kochom was x333
Hotel godny polecenia pod kazdym wzgledem.
Cudowne wakacje! Wspaniały hotel w centrum miasteczka Kumkoy, dużo sklepów z pamiątkami i restauracji. Obsługa w hotelu bardzo miła, wielu gości z Niemiec, co jest sporym plusem. Extra animacje - każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje czyste i przestronne z dużym balkonem. Polecam każdemu!
Ja również spędziłam bardzo miło czas w Hane Side. Obsługa świetna, pokoje wysokiego standardu choć niektóre skromne jak na 5*. - Animatorzy co chwilę zapraszają do wodnego aerobicu, siatkówki czy strzelania ( w życiu tego nie robiłam, a ile frajdy miałam kiedy mogłam sobie postrzelać, niby nic a jak cieszy). - Jedzenie było wyśmienite (do menu nie wkrada się monotonia) tradycyjna orientalna kuchnia. - Otoczenie ośrodka bardzo ładnie utrzymane. Leżaki przy basenie trzeba rezerwować wcześniej rano. Samo Side jest jakby podzielone na część turystyczną z wieloma dyskotekami, sklepami. Druga to część historyczna. Uważam że można polecić hotel jak i Side.
Na początku trzeba się przyzwyczaić do dusznego powietrza w hotelu, ponieważ klimatyzator chodzi tylko parę godzin. Infrastruktura hotelu jest dobra. Bar na plaży w ogrodzie, przy basenie. Na plaże wychodzimy z dobrze utrzymanego ogrodu. Plaża piaszczysta, nie ma tłoku ani brudu. Bardzo fajne pole, dużo radości i bezpłatnie. Z fajnych atrakcji oferowanych przez hotel to fitness, tenis. Za dopłatą sport na plaży.
1) Hotel otoczony ładnym i zadbanym ogrodem. 2) Miła obsługa 3) dobre jedzenie, można jeść prawie cały dzień. Uważam że można naprawdę fajnie spędzić tutaj czas. Co do opini o Niemcach, to Hane Side należy właśnie do niemieckiej grupy hotelowej, więc nie ma się co dziwić że jest nastawiony głównie na nich. W opcji all drinki na plaży do 23 za darmo, po 23 płatne. Większość sprzętów sportowo - rekreacyjnych płatne. Polecam młodszym.
Dla mnie jedyny problem to klimatyzacja działająca tylko przez parę godzin na dobę. Potem w pokoju potrafi być naprawdę gorąco. Leżaków przy basenie za mało w stosunku do ilości gości, ale więcej nie ma gdzie umieścić. Piękna plaża , tam już nie uświadczymy kłopotu z leżakami i parasolami (Wszędzie są za darmo). Pokoje skromnie urządzone ale za to komfortowe. Dla szukających wrażeń powiem tylko że w okolicy jest 6 dyskotek! Okolica ciekawa, do historycznej części miasta jest 6km, można pojechać busem, lub poprostu przejść się piechotą przy okazji robiąc mały rekonesans po okolicznych sklepach.
Hotel godny polecenia. 90% osób to Niemcy, ale jeżeli jedziemy z zamiarem wypoczynku, dobrej zabawy to nie robi to różnicy. Animacje są prowadzone w j niemiecki, ale nie ma się co dziwić,bo jeżeli było by 90% polaków to zapewne były by prowadzone po polsku.Obsługa godna pochwały,rozmawiają w j angielskim, niemieckim, ale pod koniec pobytu już mówiono do Nas pojedynczymi polskimi słówkami. Pokoje sam raz jak na wakacje. Ja osobiście znakowałam pokój z widokiem na morze i to nie prawda ze Polacy są umieszczani od strony parkingu â jak pisał Tomek poniżej. Jedzenie bardzo smaczne.Ja osobiście nie zaobserwowałam syfu na plaży czy też przy basenie, wszędzie widoczna obsługa sprzątająca.Polecam
Miły 5 gwiazdkowy hotel. Nieźle położony (składa się z dwóch budynków) w ładnym ogrodzie. Niedaleko od plaży. Musimy przejść tylko przez ogród. Sporo możliwości do podjedzenia w snack barze czy wypicu drinka przy basenie. Obsługa posługuje się głównie językiem niemieckim, ale po angielsku także swobodnie wytłumaczymy o co nam chodzi. Jeśli chodzi o gości przewaga Niemców, potem na równi Polacy i Rosjanie. Pokoje wystarczająco umeblowane, oczywiście zawsze czyste. Pobyt będę miło wspominał.