Seestrand

Piękny pobyt . Jako że mam problemy z chodzeniem , pokój na 3 piętrze na moją prośbę po 3 dniach został zmieniony na pokój na 1 piętrze. Bardzo miłe. Bardzo obfite i smaczne posiłki. Polecam pobyt.

pobyt13-20.03.2010. Gasthof położony jest w Tumersbach (dokładnie vis a vis Zell am See). Piękne położenie, dojazd ski busem idealny do Zell am See, przystanek 100m, dojazd 10 minut. Rano 2x:o 9.00 i 10.00. Gorzej z powrotem, dwa ski busy o 16.45 i 17.45. Mozna tez skorzystac z komunikacji miejsckiej ( ,- autobus na godzine, ale trzeba dojsc od przystanku okolo 1000 m). Ładne pokoje, te z widokiem na jezioro zapieraja dech w piersiach. Super obsluga. Posilki smaczne, na sniadania szwedzki stol, kawa, herbata. Na obiad zupa, drugie danie do wyboru z dwoch propozycji, deser. Napoje do kolacji BEZPLATNIE (piwo, wino, woda, soki). Bylismy w 3 pary dwojka dzieci. I wszyscy bylismy zachwyceni. Raczej wroce tam za rok.

Sympatyczny hotel dla aktywnych narcierzy. Przepiękne położenie, widoki obłędne, dopłata do widoku warta ceny. Pokoje takie sobie, dość małe, ale wszystko mają, łazienki dość dobre. Sniadanie niezbyt rozbudowane, ale jest wszystko co trzeba (7-10)Obiadokolacja już od 18 składa się z 3 dań. Zupa i deser z góry ustalona, II danie do wyboru z dwóch propozycji. Menu tylko po niemiecku, więc można się naciąć, ale zawsze wychodziliśmy najedzeni. Bardzo miła obsługa, może dlatego, że obsługuje właścicielka. Po kolacji nie ma nic do roboty, żadnych atrakcji, więc albo trzeba jechać do Zell/ see albo iść spać. Generalnie o 21 hotel spi.

Nazwa  Seestrand
Miejsce  Austria / Europa Sportregion / Zell am See
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  ośrodek narciarski

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Elżbieta

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Atrakcyjne położenie tuż nad jeziorem. Restauracja w hotelu. Przemili właściciele i obsługa.

Wady

Mały parking z kiepskim wyjazdem.

Bartosz

Pobyt - Styczeń 2010