Dobra lokalizacja hotelu, mozliwość zwiedzania gór oraz jaskiń, fajne trasy rowerowe, a po wedrówkach górskich bogata oferra spa.
Fajny aquapark, strefa spa oraz siłownia. Super miejsce do wypadów w Tatry Wysokie oraz mnóstwo tras rowerowych.
Dużo ludzi z zewnątrz w aquaparku.
Odwiedziłem Aquacity zachęcony opiniami znajomych i nie żałuję : ) świetnie usytuowany hotel, przestronne pokoje, atrakcyjny aquapark. Polecam
lokalizacja, aquapark, widoki
Świetne miejsce na romantyczny wyjazd we dwoje! Pięknie usytuowany hotel, widok ośnieżonych Tatr momentalnie poprawia humor, pokoje czyste, miła obsługa, smaczne jedzenie :) Polecam, na pewno będziemy wracać!
strefa wellness, położenie
Byliśmy we dwoje pierwszy raz w Aqua City i wiem że na pewno nie ostatni.Pomijajac piękno okolic hotel wraz z szeroko rozumianym aqua parkiem sam w sobie jest wielka atrakcja.Polecamy dla wszystkich dużych,małych,dojrzałych czy mlodych--każdy bez wątpienia znajdzie wiele przyjemności dla siebie czy swoich bliskich......ps. Piękne miasto Poprad.
Piękne wnętrza, pokoje zasługują na 5 gwiazdek,czystość,kultura obsługi na każdym poziomie.
Nieprzypominsm sobie znaczących wad.