Zacznijmy od tego że ten hotel od tego roku nazywa się Seashell Vega i od 2024 ma nowego właściciela. Jeśli 5 chcecie naprawdę dobre 5 gwiazdek w tym hotelu naprawdę warto. Jedzenie live cooking było smaczne, a kelnerzy starali się aby twój pobyt był jak najbardziej dopieszczony. Animacje są ba wysokim poziomie w szczególności noc na beach barze w formie dyskoteki. Hotel nastawiony pod Niemców, Czechów, Słowaków, Polaków i może z dwie rodzinki rosyjskie.
Live cooking, animacje
Mała dzwiekoszczelność, zbyt szybkie zjeżdżalnie, tylko 7 dniowy program animacji
5 gwiazdek to jakaś pomyłka. Oszukane. Pokoje niby codziennie sprzątane ale nie odkurzane. Brak animacji, muzyka puszczana z głośników. Lody wydawane tylko przez 1 godzinę. Jedzenie ultra ale wydawane o wyznaczonych godzinach. Kolacja do 20.45 , wróciliśmy z wycieczki o 20.45 bo zepsół się autokar, było już po kolacji. Alkohol dziwnego pochodzenia, jakby bimber. Jedzenie przy plaży niedobre. Hotel 5 gwiazdkowy a busiki rozpadające się, drzwi tylne i siedzenia przywiązane sznurkiem. Daję 3,5☆
Dużo jedzenia, aczkolwiek to samo.
Jak na hotel 5☆ brak ultra, pokoje nie sprzątane. Tylko wymiana ręczników i uzupełniana lodówka w napoje. Brak animacji np w sąsiednim hotelu był zespół turecki, pokaz ogni, fajerwerki, zjeżdżalnie tylko dwa razy dzienne po 2 godziny, siłownia płatna, basen wewnętrzny nieczynny, lody tylko przez godzinę i kolejka,
Jeśli ktoś już podróżował do Turcji i jest to kolejna podróż i zdecydował się właśnie na ten hotel to zdecydowanie nie polecam - Wczasy Ultra oszczędne w wykonaniu hotelu. Pobyt w hotelu uważam za słaby, mięliśmy pokój w środkowej części, w Lobby Bar czynny cała dobę gdzie ludzi krzyczą do 3- 4 w nocy, wypoczynek z dzieckiem praktycznie nie możliwy. Wszystko się niesie, nawet odsuwanie krzeseł jest uciążliwe, pokój typu family przedzielony w przedpokoju drzwiami gdzie w drugiej części mieszka kolejna rodzina każdy ma osobne wejście ale wszystko słychać, pierwszego dnia mieszkali goście z Niemiec gdzie o 3 w nocy przyszli pijani i robili sobie dalsza imprezę w pokoju- recepcja przyjęła skargę i na tym się skończyło bo 80% gości to Niemcy i wszystko pod nich robione. Wybierając ten hotel sugerowałam się opcją all ultra natomiast odbiega to od norm. Jedzenie nie jest dostępne cały czas tylko w określonych godzinach. Wizyta z 2-letnim dzieckiem bardzo uciążliwa, gdyż po przyjeździe ok. godz 14.30 do godziny 18.30 brak posiłku. W barach brak importowanych alkoholi. Hotel zasługuje na 4 gwiazdki, jest hotelem bardzo oszczędzającym. Hotel wymaga już remontu, łazienki w pokojach nieestetycznie wykończone, sprzątanie pokoju zostawia wiele do życzenia, Pani wymienia ręczniki oraz jest uzupełniany barek i to wszystko. Toalety przy plaży średnie, Pan sprzątający stara się jak może. Na basenie byliśmy raz, barierki których przy basenie jest 2 szt ledwo się trzymają; brak zachowanych zasad bezpieczeństwa. Jeśli chodzi o jakieś wieczorne atrakcje to pierwszy raz się spotkałam, żeby w 5 gwiazdkowym hotelu były takie słabe, udało nam się zobaczyć raz animacje a tak przez cały czas głośna muzyka puszczona do godz 24. Plac zabaw dla dzieci to jakąś kpina, mały plac zepchnięty w kat. Lody wydawane tylko przez 1 godzinę przy basenie od 15/16 jak dużo ludzi chętnych to juz o 15.30 lodów nie było. Na plaży brak lodów, drinków, mały wybór owoców dla dzieci. Jedzenie na kolacje bardzo rożna na pewno każdy cos znajdzie dla siebie. Plus Hotelu to szybkość wyskoczenia do Side na zakupy i chyba na tym koniec.
Ten hotel , celowo napisane z małej litery, to jakieś nieporozumienie. Generalnie zawsze szkoda mi czasu , ale się poświęcę. Na wejściu łazieneczka jak na foto. Ewidentnie 5 gwiazdek. Zejście do recepcji i informacja, że nie zamienią bo wszystkie pokoje zajęte. No to już wiadomo, że cały pobyt mamy łazienkę lux. No to co przydałoby się jakiegoś drineczka wypić bo skoro opcja z (...)🤣 , sorki to biuro podróży nie powinno istnieć, All inclusive Ultra 24h, w cenie importowane alkohole. No to do baru a tam info, niestety nie mamy nic importowanego. Ok daj Pan to Wasze , bez komentarza na temat jakości tych alkoholi. Na zdjęciach widać także jak wypasione jest śniadanie w okolicach godziny 10 rano. Jeśli ktoś lubi urlop w takich warunkach sanitarnych, lubi z bólem uszu jeździć po klinikach laryngologicznych w Side, bo woda w basenie jest w stanie conajmniej wątpliwym , więc zapalenie uszu i zastrzyki oraz antybiotyk, to ten Hotel jest zdecydowanie dla niego. Slizgawka czynna 1.5 h jak jest ratownik to 2 razy na dzień a jeden dzień nie była czynna wcale . Dyskoteka ? Na 11 dni pobytu, 11 dni nieczynna. Opieka Pana , tutaj także celowo z małej litery, rezydenta z (...) na poziomie -2 czyli identycznym na jakim była nieczynna dyskoteka. Basen Wewnętrzny, nieczynny. Animacje petarda. W zasadzie pod sklepem monopolowym czekają Państwa większe atrakcje. Ale jest kilka atrakcji dla dzieci - 7 letni syn po zakupie maski nurkował w basenie i wyławiał płytki, które poodpadały w basenie, raz nawet poszedł na rekord i wyłowił lampę basenową z kawałkiem przewodu elektrycznego, bo odpadła i opadła na dno basenu, także atrakcji dla dzieci nie brakuje. Pomijam już fakt, zatrucia pokarmowego całej naszej 3. Lody przepyszne, podawane w 3 smakach przez około godzinę w ciągu całej doby , z zamrażarki, która nie jest podłączona do prądu, a wewnątrz wygląda niemalże identycznie jak nasza łazienka. Jeśli ktoś ma spokojne i monotonne życie i na urlopie oczekuje adrenaliny, stresu, straty czasu na próbę użerania się z załogą hotelu to ten hotel jest w 100 procentach dla niego. Najgorsze wakacje ever.
Rozpadający się autobusik, który transportował nas na plażę 🤦♂️
Jedyną wadą jest brak zalet.
Nie polecam nikomu, opis jest niezgodny ze stanem faktycznym zgodnie z informacjami o all 24/7 niestety takowych nie ma, można zapomnieć o importowanych alkoholach są tylko miejscowe i do wyboru vodka, gin i whisky lecz wątpliwej jakości , pokoje rozpadające się : materace twarde , zalany sufit, napuchnięta ościeżnica w łazience , klima działa na zasadzie albo zimno albo wcale obojętne jaka temperaturę ustawisz , jedyny plus wymiana codziennie ręczników i sprzątanie . Próba dostania się na kolacje a’la cart niemożliwa przy 11 dniowym pobycie podchodziliśmy 3 razy niestety bez skutku ponieważ na hotel prawie 300 pokoi jest 30 miejsc - 2 a’la cart na tydzień . Baseny bardzo małe i straszny tłok trzeba rano rezerwować leżaki bo w innym wypadku nie ma szans, plaża Ok duża dostępność leżaków lepsze jedzenie niż na basenie ale niestety trochę daleko nie jest to napewno 450 m wiec lepiej busikiem podjechać ogólnie stosunek jakości do ceny naprawdę bardzo słaby , polecam wybór innego hotelu ponieważ szkoda czasu i stresu , przecież na wakacjach powinnismy odpoczywać
Ładny hol , starająca się obsługa i to by było tyle , gdyby ten hotel miał przyznane 3-3,5 gwiazdki i nie było tyle nawymyślane w opisie to człowiek by się nie zawiódł
Daleko do płazy Animacje na bardzo niskim poziomie ( polecam z balkonu oglądać animacje z sąsiedniego hotelu :) ) Brak możliwości skorzystania z a’la cart Brak importowanych alkoholi Pokoje wymagają odświeżenia Na posiłki iść najlepiej na początku wyznaczonych godzin ponieważ godzinę przed końcem obsługa zabiera prawie całe jedzenie
Hotel na pewno nie jest dla osób wymagających i ceniących sobie jako taki komfort. Proszę nie sugerować się zdjęciami, opisem odnośnie hotelu, a tym bardziej szokującymi jak dla nas (i nie tylko) opiniami typu 6/6, bo w większości jest to kłamstwo. A jeżeli ktoś naprawdę jest zachwycony, to aż strach myśleć gdzie wcześniej bywał. Hotel zasługuje na conajmniej 2/3 gwiazdki a nie 5. Pokoje jak pokoje, szału nie ma. Pani owszem próbuje sprzątać, wymienia ręczniki, uzupełnia barek i tyle. Sprzątanie jest powierzchowne i to widać gołym okiem. Wyżywienie jest porażką. Potrawy przesolone i to nie o szczyptę, a co najmniej pół kilo.Ciagle to samo, jakby przeżywało się dzień świstaka w jedzeniu. I tak jak ktoś napisał, na obiad zjesz to samo co na kolacje a na drugi dzień z kolacji zjesz to samo co na obiad i tak w kółko każdego dnia. Ale również dla wielbicieli pomidorówki, którzy podczas obiadu i kolacji jeszcze nie mają jej dość, to mają okazje skosztować tego dania na śniadaniu. Takie dobrodziejstwo. Co do obsługi, to nie mamy nic jej do zarzucenia, kontakt bezproblemowy, ale może tylko i wyłącznie dlatego że posługujemy się trzema językami wiec bariery komunikacyjnej nie było żadnej. Proszę nie słuchać tych bzdur o animacjach, bo nie ma żadnych. Jest disco dla dzieci, raz był śmieszny wieczór turecki, karaoke gdzie głównie śpiewali pijani Rosjanie, jakiś pseudo śpiewak, któremu chcesz zapłacić żeby przestał, tańczący Murzyni i koniec. Owszem muzyka jest puszczona , tzn. leci playlista z polskimi i rosyjskimi piosenkami (non stop te same, ze pod koniec pobytu masz ochotę strzelić sobie w łeb) i to wszystko. Akurat nam animacje nie są potrzebne i nikt nie musi nas zabawiać, ale szkoda było ludzi, którzy siedzieli i czekali na cokolwiek i zniesmaczeni wstawali od stołów, gdyż animatorzy (az 3) woleli pic, palić szisze, a główny podstarzały „wodzirej” zwany animatorem podrywał Panie 50+, a po udanej próbie zamieniał się w przewodnika pokazując im wydmy nocą. P.s.wybaczcie jest coś na zasadzie „pobawmy się w wodzie” animator pokazuje a reszta powtarza, ale animator jest tak żywy, że muchy zasypiają i przypomina to sport ludzi 90+ w sanatorium w Ciechocinku. Plaża-kolejne zachwyty? Boże nad czym? Nad tym drewnianym czymś nad głową? Proponuje spacer w lewo i zobaczyć jak wygląda zagospodarowana plaża przy innych hotelach. Niczym przeniesienie się w przyszłość. Jedzenie żadne WOW! proszę Państwa- Frytki, trochę warzyw,jakieś mięso i koniec. Internet- nie zwracaliśmy uwagi czy jest czy nie, gdyż odrazu kupiliśmy karty startowe żeby nie bawić się jak inni w łapanie zasięgu. Basen zakryty, który jest w ofercie- nieczynny. Dyskoteka w ofercie nie funkcjonuje od 3 lat gdyż pijani (...) i Polacy nie potrafili dojść do porozumienia. Podsumowując: Nie spodziewajmy się niewiadomo jakich luksusów za tak niską cenę. Jednak nazywanie tego hotelu 5* i wykupienie pobytu z myślą iż będzie przebywało się w takim standardzie jest olbrzymią pomyłką, kłamstwem i dużym nieporozumieniem. Ale patrząc po opiniach, to z jednej strony jak ktoś chce wypocząć nie mając żadnych wymagań byleby było slonce, basen i dostęp do wodopoju, to wypocznie nawet jak mu namiot rozstawia. Jednym słowem - NIE POLECAM!
Hotel nie zasługuje na 5 gwiazdek.Lobby dość ładne ze słabą klimatyzacją. Główna restauracja daje rade.Baseny małe wokół mało miejsca ,brudno.Leżaki ciasno ustawione ze zniszczonymi parasolami.Snackbar przy basenie porażka,brud,kolejki i zmęczony pan wydający gofry. Zjezdzalnie fajne,otwierane nie zgodnie z planem zapisanym w ofercie.Plaża ładna,morze fantastyczne.Kierowcy busika którzy zaworzą na plażę super.Pokoj w porządku,dostawka tragedia dla osoby dorosłej 170 cm. Cicha klimatyzacją.Łazienka przestronna. Ogólnie nie polecam tego hotelu,nudy bez animacji.
Obsługa w recepcji,pomocna,uśmiechnięta i jedzenie w głównej restauracji. Plaża, morze.
Małe baseny. Brud wokół (brak śmietników),ciasno z brudnymi leżakami ze zdezelowanymi parasolami. Beznadziejny snackbar. Animacje- nudy.Alkohole dziwnego pochodzenia. Dostawka dla osoby dorosłej przy zapłacie 100%.
Wspaniały hotell,super obsługa i nie zapomniane wspomnienia
Bliski dostęp do morza
Jeśli właściciele hotelu wygłuszą ściany, zapewnią Wi-Fi w pokojach, obsługa będzie bardziej asertywna w stosunku do golasów wchodzących z basenu do lobby hotelowego - będzie super hotel
Świetnie zorganizowana plaża z barem i mini-restauracją, atrakcją( poważnie) jest dojazd do plaży zdezelowanym busikiem bez szyb, miła uśmiechnięta obsługa, dobre jedzenie, fajny basen i zjeżdżalnie, blisko na zakupy do kameralnego centrum ze sklepikami z topowymi :) markami odzieżowymi
W hotelu 5-cio gwiazdkowym brak Wi-FI w pokojach to skandal, ściemy obsługi, że naprawią "maybe today, maybe tomorrow"; ŚCIANY z dykty - wszystko słychać co się dzieje u sąsiadów w pokojach obok; jeśli braknie prądu w okolicy (co się zdarza) o np.2:30 w nocy zbudzą Was pracujące hałaśliwie agregaty prądotwórcze
Hotel generalnie w porządku. Jak na zdjęciach. Gorzej z personelem.Uznają turystów z Niemiec i rosyjskojęzycznych. Jedzenie dobre i bardzo dobre,każdy dla siebie coś znajdzie.
Duże ,przestronne pokoje , sprzątane codziennie . Jedzenie.
Największą wadą hotelu jest personel w recepcji. Kompletna ignorancja gości. Pani skośnooka nie wiedziała czy basen wewnętrzny jest czynny, czy można korzystać z sauny. Na kolację turecką próbowałyśmy się zapisać 4 dni. Po czym pani oświadczyła ,że koniec sezonu i nie ma takowych. Nasze zdziwienie wywołał widok gości udających się na kolację ,dzień później. Po prostu chamstwo ze strony lobby. Animacji można powiedzieć zero. Siłownia pięknie wyposażona ale straszny smród .
Nie polecam. Hotel to tylko i wyłącznie jego ładny wygląd. Na przepięknym holu, ładnych i posprzątanych pokojach zalety się kończą. Na pewno nie jest warty 5*. Jedzenie: prawie cały czas to samo, większość rzeczy bez smaku lub pod gust Anglików czy Niemców. Mało ryb, mały wybór mięsa lub przekąsek. W ofercie ultra all inclusive oprócz 3 posiłków miał być bar przy basenie (i był, ale serwują tam tylko drinki, a jako przekąski frytki, mięso i niejadalny hamburger. Raz dziennie po obiedzie wystawią gofry lody i bierze się je na zasadzie kto pierwszy ten lepszy). Dodatkowo „całonocne przekąski po 23:00, to resztki z kolacji - zazwyczaj chleb z dżemem i ryż, na więcej nie ma co liczyć. Alkohol miał być europejski, był … mocno słaby. Napoje stworzone głównie z cukru, więc dało się pic tylko wodę. Alkohol we wersji ultra kończy się o 02:00 potem drinki płatne 3e za jeden. Animacje: słabe. Jedyna większa atrakcją były wieczorne konkursy lub „mini dyskoteka” czyli Dj puszcza muzykę, ale wszyscy siedzą przy stolikach max do 23:30. Główna dyskoteka, która jest reklamowana przez hotel jest zamknięta z powodu COVID. W dzień był wodny aerobik i gra w piłkę ręczna - codziennie o tej samej porze przy tej samej muzyce. Generalnie każdy dzień był taki sam, nawet playlisty z muzyką nie chciało im się zmienić. Ważną informacja jest to, że na basenie odpocząć się nie da, muzyka dudni od 10 do 16, więc jeśli ktoś jedzie czytać książkę, to na pewno nie tam. Lokalizacja: wieś, dojazd do Side busem lub taxi, w okolicy średniej wielkości bazar . Plaża: czysta, raczej pusta, w barze jest lepsze jedzenie niż w restauracji, ale alkohol to tylko piwa i wino. Obsługa: ciężko stwierdzić, kelnerzy i lokaje raczej byli mili, ale kierownicy już wydawali się jakby pracowali za karę, dodatkowo przy klientach krzyczeli na pracowników, co dla mnie nie tworzyło miłej atmosfery. Pan z budki fotograficznej w ogóle nie miał ochoty odpowiadać na pytania, bo bilety do niego wygraliśmy w konkursie, a nie kupiliśmy, robił wszystko z łaską. Generalnie był to bardzo zły wybór za takie pieniądze. Wszystko robione jest tam dla oczu niczym słynne tureckie podróby.
Wygląd .
Jedzenie, animacje, lokalizacja .
Witam jestem w tym hotelu i muszę przyznać beznadzieja na wstępie daleko do plaży, a nie 450 metrów tylko jedziesz busem jak w pole, plaża brudna i straszy wystarczy pójść 200m pod inny hotel i zobaczyć jak powinien wyglądać standard dla turystów na temat posiłków tragedia codziennie to samo i bez szału Wi-fi łapie tylko w pokoju przy basenie już można zapomnieć ze dziecku puścisz bajkę brak posiłków od 23 do 7 pytałem w recepcji to słyszałem tylko CLOSED mają świadomość ze tez jest dużo turystów z Polski to nic w tym kierunku niema jedyna zaleta ze obsługa hotelu miła nic więcej .
Jak dla mnie żadnych zalet.
Tragiczna lokalizacja i nuda i ponad kilometr do plaży na pieszo nie polecam szedłem z rodzina i masakra.
Nic specjalnego jeżeli chodzi o pobyt w tym miejscu brak internetu jedzenie bez szału hotel jedynkę ładny z zewnątrz ale po za tym bym nie wybrała tego hotelu .
Zalet Nie znalazłam w tym hotelu .
Brzydkie baseny ciężko dogadać się z osobami z recepcji alkohole nie były wydawane chociaż mieliśmy softa .
Niestety po tygodniowym pobycie bardzo odradzam pobyt w tym hotelu, wiec jeśli ktokolwiek bierze go pod uwagę zdecydowanie nie polecam! Począwszy od meczetu, który jest za oknem i nie daje spać, poręcze na balkonie, które się chwieją , aż strach się opierać, ściany w pokoju wykonane chyba z płyty gipsowej, każdego dnia słychać było rozmowy sąsiadów. Wifi działa bardzo słabo jedynie w lobby jest dobry zasięg, obsługa słabo mówi po angielsku, animacje bardzo bardzo słabe i ciągle namawianie na wyjazd do night club apollo , co było bardzo denerwujące, ogólnie klub nocy w hotelu był zamknięty z przyczyn niewiadomych. Jedzenie oceniam w skali średniej, starano się, ale ciągle było to samo. Jedyna zaleta jaka tam była, to mila i cężko pracująca obsługa.
Hotel prezentuje się ładnie, obsługa daje radę jednak na tym chyba koniec przez okres pobytu nic się działo, brak animacji, na basenie muzyka bardzo głośna, że można było normalnie rozmawiać. , Trzeba było dobrze się najeść żeby wytrzymać do obiadu i podobnie do kolacji. Lody były nakładanie od 15 do 16 i tu kolejnie rozczarowanie po 15 minutach ich zabrakło. Jeden ratownik na basenie, siedział głównie na zjeżdżalniach, dyskoteka zamknięta ,basen wewnetrzny zamknięty, Animatorzy zachęcali nas tylko na wyjście do klubu poza hotel (we własnym zakresie). Wifi chodziło okropnie, ciągle problem z połączeniem, co chwila się rozłączało. Ogólnie nie polecam tego hotelu, duuuzo mu brakuje do 5 gwiazdek.
W recepcji problem z porozumiewaniem się w języku angielskim. W pokoju brak pościeli dla trzeciej osoby, ręcznika też. Po kontakcie z recepcją pościel dostarczona. Brak możliwości zjedzenia posiłku o 5 rano po przyjeździe. Klimatyzacja w pokoju działała sprawnie. Wygląd pokoju - wszystko niedomyte. Kabina prysznicowa obrzydliwie zakamieniona. W lodówce cola, fanta, woda gaz i niegaz. Uzupełniana sporadycznie. Pokój sprzątany codziennie. Ręczniki wymieniane, kurze wycieranie, podłoga myta. Posiłki wydawane przez obsługę nierozumiejącą co do nich mówisz. Ciagle pomyłki bo nie to ci najkladaja. Wszędzie kolejki. Wybór - dramat, dobrze, że były pancakes i spaghetti to dziecko miało co jeść. Dodam, że jedzenie zimne. Naprawdę zimne. W barze przy basenie nie zawsze chcieli robić kolorowe drinki, nastawieni na podawanie wódki z colą. Jedzenie przy basenie - ubogi wybór, produkty najniższej jakości. Dojazd na plaże busem. Jezdzi co chwile. Pieszo-za daleko. Bar na plaży lepszy niż przy basenie. Dużo miejsca do jedzenia. Plaża ładna, czysta, dużo miejsca. Woda i wejście do morza super. Jeśli chodzi o okolice i sklepy ? są całkiem niedaleko, ale jakość towaru porażka. Wystarczy pojechać taxi 15 km dalej i od razu lepiej. Przy basenie śmierdzi kanalizacją ? muzyka momentami tak głośno grała, że głowa bolała. Co do animacji - w ciągu dnia nudna gimnastyka w wodzie, animacje wieczorem beznadzieja - wybór miss hotelu. Wi-fi porażka. Brak możliwości wykupienia szybszego internetu o większym zasięgu na terenie hotelu. Dużo Polaków, Niemców. Nie wybrałabym tego hotelu na kolejne wakacje.
Dużo miejsca w restauracji oraz w lobby
Brudno Posiłki zimne Mały wybór posiłków Słabe Wifi bez możliwości dokupienia lepszego Śmierdzi kanalizacją
Hotel nowy ,otwarty czerwiec 2018r, ale niewidac tej nowosci w srodku, duzo mniejszy niz na zdjeciach,poprzednio bylismy w hotelu Mary palace( side) i musze przyznac Mary jest nowocześniejszym hotelem, dojazd busikiem na plaze , plaza srednia , ale jest dla każdego miejsce, 300 m wyzej hotelu jest Bazaar i niskie ceny , takie jak w mangavat,jedzenie dobre , duzo niemców i troche polaków, zdarzaja sie tez goscie z Rosji,dobry wifi predkosc 512Kb/s,dobre drinki i szybko przygotowane, ogólnie polecam, chodż Mary Palace wygrywa
dobre WiFi w pokojach , dobre jedzenie, miły personel
bardzo małe pokoje, sejf płatny 2 euro/doba,
Ogólnie super dla tych którzy faktycznie szukają odpoczynku. Obsługa bardzo miła i narzucająca się, jedzenie przepyszne codziennie cos innego. Barmani bardzo sprawni i szybcy w wykonywaniu drinków, kelnerzy świetnie obsługujący. Hotel na wysokim poziomie co do niskiej jego ceny. Pokoje czyste basen i wszystko dookołą na wysokim poziomie czystości. Jedyne wady to że hotel bardzo nastawiony na niemieckich turystów, animacje i muzyka w języku niemieckim, no i meczet tuż obok. Po mimo busa kursującego na plaże to na 12 dni byliśmy tam z 5 razy. Ogólnie bardzo polecam, meczet nawet nadaje uroku turcji.
Jedzenie Wszędzie bardzo czysto Obsługa
Daleko od morza Meczet obok Hotel nastawiony na niemieckich turystów