Hotel godny polecenia , dominują goście z Niemiec . Cena równoważy z jakością.
Wyróżnia się dobra kuchnia ,uprzejma obsługa .W rządnym z pobliskich hoteli nie zauważyłem aby roznoszono drinki na plaży tak jak w tym hotelu
Słaba komunikacja z pilotem i przydało by się więcej rodzaju kawy
Bajka i jeszcze raz bajka. Bardzo nam się podobał.
Wszystko jest super
Bajka. Wszystko nam się podobało. Najlepszy hotel.
Wszystko
Super, nowocześnie, nowy hotel, spokój, blisko morza, blisko Side Old Town, ciepło, professional, miła atmosfera, wysoka jakość, jedzenie pyszne i duży wybór, świeże, super!
Hotel na najwyższym poziomie, 5/5! Wszystko dopracowane w stu procentach☺️
Plaża, pokoje
Czas spędzony w hotelu Seaden Quality Resort Spa oceniam bardzo pozytywnie. Wszystkie osoby pracujące na rzecz gości, wykazywały duże zaangażowanie, starały się wszystkiego dopilnować, aby nasz pobyt był miły i przyjemny. Już planuję, kolejny pobyt w tym hotelu.
Doskonała lokalizacja ! W hotelu, wszędzie łatwo było trafić. Wszystko było czyste i zadbane. Obsługa bardzo grzeczna i przyjazna. SUPER.
Nie zauważyłem.
Powiem tak hotel super!ale.powinien byc zrobiony jako typowo 18plus!na biegajaco dziecko patrza tak jakby nie widzieli w zyciu dzieci lub nigdy nie mieli wlasnych.sami niemcy bardziej seniorzy szukajacego spokoju natomiast z 3 latkiem odradzam!
Czystość! personel! jesteś ważny! szybka obsługa! perfekcyjne jedzenie
Hotel powinien byc typowy 18plus!!!!!
kolejny pobyt udany , czysto, schludnie , większość gości -Niemcy
spokój
Bardzo fajnie rozplanowany hotel z ultra all inclusive na wysokim poziomie. Może trochę za mało dla dzieci.
Nowy Ultra All inclusive Plaża
brak aquaparku
Hotel na wysokim poziomie. Posiada komfortowe pokoje. Różnorodna kuchnia. Specjalny kącik dla dzieci, co jest dodatkowym plusem. Obiekt mogę polecić każdemu.
Jedzenie , pokoje.
Hotel otwarty w 2021 roku. Nowoczesne wnętrza, przestronne i urządzone ze smakiem pokoje. Bardzo dobre i urozmaicone posiłki. Do Side jedynie 3 km, dobra baza wypadowa.
Położenie, czystość, miła obsługa
Bardzo ładny hotel, z dobrym jedzeniem, plażą zaraz przy samym hotelu, sporym terenem zielonym i miłą obsługą.
Hotel, który spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Na terenie hotelu, mnóstwo barów, jest nawet bar w basenie. Przepiękna plaża na której również znajduje się bar. Hotel zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla par lub dla grup znajomych. Przepyszne różnorodne jedzenie, w zależności od dnia są serwowane dania z różnych zakątków świata. Dla dzieci również jest oddzielne menu i w restauracji głównej są krzesełka i stoliki dla najmłodszych.
bardzo czysto, ładne pokoje, fajny kompleks basenów, piękna plaża, pyszne jedzenie i dobry alkohol
Widać, że jest to nowy obiekt, urządzony w nowoczesnym stylu. Pokoje rewelacja, restauracja z wyraźnie oznaczonymi sektorami, np. pizz corner, pasta corner, GLUTEN FREE!!!. Jedzenie przepyszne, cukiernia działa 24h :). Nie ma zjeżdżalni, w związku z czym w hotelu jest mniej rodzin z dziećmi i można wypocząć :) Plaża czysta, bezpośrednio przy hotelu, wifi nawet na niej.
codziennie uzupełniany mini bar, wszystko nowe, pyszne jedzenie
Nie ma :)
Cudowny hotel z pięknym wystrojem i doskonałą lokalizacją przy plaży. plaża piaszczysta i czysta. Smaczne jedzonko i miła obsługa z profesjonalnym nastawieniem. Duża i elegancka strefa basenowa. Dużo atrakcji dla małych i dużych :)
Plaża ,jedzenie, obsługa, wygląd
Hotel z bardzo wysokim standardem. Jedzenie świetne, codziennie coś nowego, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Duża ilość barów, z bardzo dobrym alkoholem. Blisko do plaży, która jest czysta. Hotel dla każdego, w tym i tych najbardziej wymagających.
Lokalizacja oraz pokoje - czyste, przestrzenne, komfortowe.
hotel nowy i czysty - cały czas podnosi swoj standard, pokoje również czyste i bardzo przestronne, piękne widoki z pokoju na morze. Obsługa bardzo miła i pomocna. Plaza znajduje się prawie bezpośrednio czy basenie. Hotel oceniam na 6! Nie ma się do czego przyczepić, polecam każdemu.
Luksusowy hotel spełniający wszystkie wymagania, zaletą jest na pewno położenie blisko do Side, szeroki wybór animacji szeroka plaża, przytulne pokoje
Hotel pachnie nowością, przytulne pokoje, położenie
Cudowny hotel, który był na nas przygotowany w 100% a nawet i więcej! Czuć jakość, czuć luksus i to taki stonowany, bez złotych klamek i jakichś dziwnych wymysłów. Pokoje traktujemy zwykle jako dodatek, ale tutaj byliśmy zachwyceni. Pięknie i nowocześnie urządzone. Łazienki czyściutkie i eleganckie. Wszystko codziennie sprzątane. A jak już przy obsłudze jesteśmy, to wielkie podziękowania dla nich. Bez tych ludzi ten pobyt nie byłby dla nas tak komfortowy. Niesamowicie profesjonalne nastawienie. Szkoda, że tak nie ma w każdym hotelu. Jedzenie wyśmienite, było absolutnie wszystko, nawet nie musieliśmy prosić o specjalną dietę dla żony. Świetne drinki, idealna plaża, piaszczysta, z promenadą jak w jakimś Miami. Hotel na prawdę godny polecenia, wart tych pieniędzy. ''Quality'' w nazwie totalnie uzasadnione.
Świetny hotel dla wymagających klientow. Położony bezpośrednio przy pięknej plaży oraz blisko Side. Duże eleganckie i czyste pokoje a jedzenie pyszne i zróżnicowane.