Sea Gull (Beldibi)

Cudowne miejsce, czysto i piękna okolica, bardzo dobre jedzenie

Wszystko jest bardzo dobrze, oprócz jedzenia. Jeśli jego oceniać w skali od 0 do 10, to maksymalna ocena 2. Pod koniec wycieczki faktycznie nie było czego zjeść. W końcu naszego pobytu przyjechało wiele ludzi i jeśli przyjdziesz trochę późnej to już nic nie było do jedzenia.

Generalnie polecilabym ten hotel dla osob ktore chca odpoczac... jest kameralnie, bez hordy ludzi. posilki na spokojnie, nie trzeba sie bic o miejsce. jedzenie raczej dobre ale sniadania niestety ubogie I to jedyny duzy minus. Pokoje codziennie sprzatane, reczniki wymieniane. Plaza czysta I zadbana. Polecam! Nie ma duzo Polakow - 90% to Rosjanie, reszta to Ukraincy. Codziennie wieczorem mozna sie zrelaksowac I obejrzec animacje przy basenie. Drinki I napoje w all inclusive tylko do 22.00

Hotel czysty ,pokój i toaleta na przyzwoitym poziomie ,jedzenie dobre ,obsługa uprzejma ,spokój i relaks ,bardzo dobre animacje ,w ciągu dnia można skorzystać ze sportów wodnych ,lokalizacja hotelu dobra dla ludzi ceniących spokój,ogólne wrażenia dobre,godny polecenia.Rezydenci z biura podróży życzliwi i pomocni .

Hotel położony nad samym morzem ( w październiku morze bardzo ciepłe), chociaż kamienista plaża ( do kąpieli obuwie ochronne), leżaki bezpłatnie, materace płatne. Obsługa hotelu bardzo miła, jedzenie urozmaicone i smaczne, desery przepyszne :-). Pokoje codziennie sprzątane, łazienki trochę zniszczone ale czyste. Dwa baseny z lodowatą wodą, więc nie korzystaliśmy.

Nazwa  Sea Gull (Beldibi)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Beldibi
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, sporty wodne

Udogodnienia dla dzieci: brodzik, miniklub (4-12), animacje, wózki (bezpłatne), plac zabaw, krzesełka w restauracji.

Tuż przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża (80 m długości).

Atrakcyjne położenie: w Beldibi, 12 km od Kemer, 46 km od lotniska (krótki transfer).

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Barbara

Cudowne miejsce, czysto i piękna okolica, bardzo dobre jedzenie

Zalety

Hotel znajduje się w pierwszej linii brzegowej

Wady

Brak darmowego WiFi

Oleksij

Pobyt - Wrzesień 2016

Zalety

Bardzo dobrze położenie Czyste i spokojnie morze Czysty i piękny hotel

Wady

Bardzo złe posiłki.

Paulina

Pobyt - Wrzesień 2016

Zalety

bardzo czysto, codziennie sprzątane, mało ludzi, nie ma tłumów w czasie posilkow, czysta plaza, darmowe lezaki, fajny pomost, blisko bazarek, codziennie animacje wieczorne I w ciagu dnia.

Wady

minus to sniadania - malo miesa oraz drinki I napoje serwowane tylko do 22.00

Jola

Pobyt - Lipiec 2016

Zalety

Spokój,czysty,animacje, miła obsługa

Wady

Brak kanałów z telewizją polską

MAGDA

Pobyt - Styczeń 2015

Zalety

Kameralny hotel, miła obsługa, smaczne i różnorodne posiłki.W sąsiedztwie znajdują się sklepiki.

Wady

Kamienista plaża

Krystyna Lebioda

Pobyt - Kwiecień 2011

Jedyna wada - hotel opanowany przez rosjan. Nas polaków jest tam mało.Byłam z 15 letnią wnuczką nie miała czasu się nudzić - na plaży aerobik, gimnastyka,gimnastyka wodna, tańce tureckie, wieczorem dyskoteka, dla maluchów zabawy po kolacji, dyskoteka i inne rozrywki dla dorosłych.Wszędzie blisko. Cała organizacja bardzo dobra. Polecam.

Ola K

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Marzec 2005

Fajny hotel, w samym centrum, blisko sklepy, dyskoteki. W prawdzie nie ma plazy tzn taraz wylany betonem, ale mi to nie przeszkadzalo.

Sea Gull (Beldibi)