Piękna, piaszczysta plaża bezpośrednio przy hotelu.
Park wodny z kilkunastoma zjeżdżalniami oraz wodospadem.
Kilka restauracji oraz barów, w tym jeden na wieży ze wspaniałym widokiem na Hurghadę.
Z myślą o najmłodszych gościach hotelu: plac zabaw, brodzik, miniklub.
Hotel bardzo sredni. Otrzymaliśmy stare pokoje. Po długich interwencjach część z nas otrzymała lepszy pokój. Jedzenie ok. Ale ogólnie nie polecam
Głośno.
Pokoje najlepsze dla (...),Polakom wciskają najgorsze,trzeba stanowczo prosić o zamianę. Jedzenie smaczne,czysto.
Można zasmakować kuchni orientalnej,indyjskiej, chińskiej i rybnej. Plaże w zatoczkach.
Kawa w termosach na śniadaniu.
Hotel położony w centrum Hurgada, po remoncie, ale z czystością średnio. W czasie naszego pobytu był to jeszcze sezon zimowy więc mimo 30 stopni na dworze klimatyzacja nie była włączona. Jeśli ktoś nie jest przyzwyczajony do hałasu a dostanie pokój w stronę miasta, to polecam od razu zmienić, szczególnie jeśli jedziecie z małymi dziećmi i wiecie że chcecie o 20 położyć je spać. Jedzenie smaczne, trochę monotonne ale zawsze było co zjeść, na obiad zdecydowanie lepsza restauracja przy plaży niż te w hotelu. Były podgrzewane dwa baseny, jeden duży gdzie woda sięgała od 134 cm do 190, więc było gdzie popływać, był też w nim wydzielony basenik dla dzieci gdzie woda sięgała do 90 cm. Drugi podgrzewany basen to aquapark, super dla dzieci jak i dorosłych. Plaża piaszczysto kamienista, mi niekomfortowo wchodziło się do morza na boso. Przepiękna woda i rafa. Trochę niewypał ten Kids Club gdzie była ptaszarnia, przy 30 stopniach niezbyt ładnie stamtąd pachniała a co dopiero w wakacje. Ogólnie hotel nienajgorszy, ale nie wiem czy zdecydowałabym się na niego po raz drug.
Super aquapark z ciepłą wodą w sezonie zimowym, i duży basen również dla osób umiejących pływać.
Poziom czystości pokoju, szczególnie chodzi tu o łazienkę, nie był dla mnie zadowalający. Niewypał z ptaszarnia.
Czytając opinie innych byłam przerażona ale będąc tam uważam że hotel jak na 4* jest ok niemam żadnych zastrzeżeń jedzenie jak jedzenie może niema za wiele wyboru ale zauważmy że jest to hotel 4* między śniadaniem a obiadem mozna zjeść na plaży są dwie plaże .Jest też część nowa i stara ja byłam w starej i niezaluja choć dużo opinie było negatywnych napewno wrócę do tego hotelu ponieważ jest b. Dobra lokalizacja same centrum hurgardy
Niezły hotel, Ładne otoczenie. Blisko wszystkich atrakcji miasta. Dużo zieleni. Obsługa nie jest zbyt nachalna.
Pokoje sprzątane codziennie, woda w pokojach uzupełniana. Obiady i kolacje codziennie podobne ale smaczne. Dużo zieleniny i słodyczy. Blisko sklepy, targ rybny gdzie można zakupione owoce morza usmażyć.
Niektóre pokoje mają balkon na klimatyzatory.
Piękny teren hotelu, mnóstwo pięknych, zadbanych roślin, wygodny w poruszaniu się, miła i pomocna obsługa, bardzo smaczne jedzenie, duża różnorodność, pyszne smaki. Lokalizacja w samym centrum miasta, wszystko blisko. Wybór tego hotelu to strzał w dziesiątkę.
Pyszne jedzenie, położenie, ładna plaża i cudowne rośliny na terenie.
Hotel ok, tylko niektóre pokoje mają stare łazienki .
Dużo zieleni i podgrzewane baseny
łazienka w pokoju
Pobyt w hotelu oceniam 6/10. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie pokój który otrzymaliśmy. Stare rozwalające się meble, niedziałająca klimatyzacja, zardzewiały prysznic, ruchoma toaleta zapewniająca spektakularne efekty. Minusem było również to, że nie dało się dopchać do jedynego ogrzewanego basenu, bo może i ludzi było mało, ale leżaki pozajmowane ręcznikami. Obsługa nie zwracała uwagi na to, że ludzie w większości zajmują je a później idą gdziekolwiek i zapominają że je zostawili. Ale myślę, że wszędzie tak to niestety funkcjonuje, choć są hotele, które na bieżąco usuwają ręczniki jeżeli nie ma Cię przez dłuższy czas, więc chodzi tutaj jedynie o dobrą organizację i zasady panujące w hotelu.
Plusem było umiejscowienie hotelu blisko centrum. Nie mogliśmy narzekać na obiady, ponieważ był wtedy duży wybór, że śniadaniami i kolacjami było już gorzej, ale myślę że mniej wymagający zawsze byli w stanie coś dla siebie znaleźć.
- Nieprzyjemny zapach w basenie - Brak różnorodności dań - Pokój o gorszym standardzie, daleko mu było nawet i do 1 gwiazdki
Hotel w samym centrum. Plaża piękną animacje Super. Jedzienie wspaniałe
Blisko plaży. Dobre jedzenie. Centrum. Dużo sklepów w okolicy.
Hałas z ulicy i z wentylatorów. Najbardziej dokuczał Hałas w nocy. Przyjeżdżający dostawali pokoje przy tych głośnych urządzeniach. Zwyczajowo szli do recepcji i zmieniali pokoje. Bez tej interwencji dostaje się mega głośny pokój. To jedyny minus.
Wyjazd udany, biuro podróży exim po raz kolejny stanęło na wysokości zadania organizując udany wyjazd. Hotel tuż przy zadbanej i pilnowanej przez ratownika plaży. Kilka basenów, cześć z podgrzewana woda to duży plus w marcu. Obsługa miła i nienachalna. Możliwość pobrania "czerwonej flagi" skutecznie chroni na plaży od wszelkiego rodzaju sprzedawców dziwnych rzeczy.
Bardzo przyjemny, ogrzewany do ponad 30 stopni basen dla dzieci z kilkoma zjeżdżalniami. Cały czas pod czujnym okiem ratownika. Smaczne i bezpieczne jedzenie. Pokoje czyste i codziennie sprzątane po czym kontrolowana czystość przez managera więc nie kończyło się sprzątanie na umyciu podłogi i wymianie ręczników. Lokalizacja w centrum Hurghady pozwala na zobaczenie jak wygląda Egipt poza hotelem. Przez to że hotel jest dość duży nie słychać ciągłego trąbienia na ulicach miasta.
Tragiczna kawa, która jest największym minusem hotelu. W marcu obsługa basenu dość indywidualnie podchodziła do godzin otwarcia. W teorii basen czynny do zachodu słońca a w praktyce zamykany o 16.30 - 17 kiedy do zachodu brakowało jeszcze godziny.
Hotel najlepsze lata ma za sobą. Ale katastrofa to obsługa. Osoby pracujące w hotelu traktują Polaków jak osoby drugiej kategorii a wszystko jest pod rosyjskich turystów. Byłem w kilku hotelach i nigdy nie zdarzyło mi się grzebać w śmieciach w pokoju bo Pan w recepcji koniecznie musiał mi odciąć bransoletkę punkt o 12. Podobna sytuacja na początku gdy bransoletki jak nigdzie dostaliśmy przy odbieraniu klucza do pokoju. I myślę że nie jest to kwestia napiwków a raczej niechęć do naszych rodaków. Generalnie nie polecam.
W centrum Hurghady. Dobra baza wypadowa.
-Obsługa -Stan hotelu
Hotel bardzo czysty, super położenie, ładne pokoje,
Super położenie, piękny ogród, fajna obsługa, czysto, dobre jedzenie
Ogólnie pobyt był udany, ale niestety łazienka w nowej części hotelu wymagała remontu. To może być rozczarowujące, zwłaszcza jeśli reszta pokoju była w porządku.
*jedzenie *baseny *plaża *bliskość do miasta
*brudna łazienka
Hotel generalnie Ok. Ale trzeba uważać podczas meldowania żeby dostać wyremontowany pokój. Jedzenie dobre, napoje takie sobie. Baseny i plaża w porządku, ale trochę drażnią wciskacze usług tzn. masaże, wycieczki, spa. Ale generalnie Ok.
Jedzenie, blisko lotniska, baseny i plaża
Natrętni akwizytorzy
Pokoje wyremontowane czyściutkie. Dwie restauracje my wybieraliśmy tą w nowym seagalu ponieważ była mniej zatłoczona i bardziej Kameralna jeżeli chodzi o jedzenie to przyrządza ją przepyszną wołowinę hamburgery na plaży w restauracji w czasie obiadu przepyszne jedzenie indyjskie jak i chińskie i włoskie naprawdę nie ma się do czego przyczepić
Największą zaletą hotelu jest to że znajduje się w centrum miasta czyste wyremontowane pokoje i smaczne jedzenie
W zasadzie można by było się przyczepić do tego że pozwala się na rezerwację leżaków
Hotel odwiedzam nie pierwszy raz, wrócę tam na 100%. Z rzeczy najważniejszych: -Hotel znajduje się na głównej ulicy Hurghady co daje nam niesamowitą możliwość zobaczenia prawdziwego oblicza uliczek Hurghady. Oczywiście nie lada wyzwaniem jest przejście na drugą stronę ulicy jednak Hotel zadbał i o to, przed hotelem spotkamy pracownika , który pomoże nam w przejściu - w hotelu znajdują się 2 plaże pierwsza przy zatoczce spokojniejsza i cicha dla tych, którzy doceniają wypoczynek w ciszy oraz druga, na której dzieje się o wiele więcej, jest i fitness i gry zespołowe i tańce- dla każdego coś dobrego - posiłki serwowane są w różnych restauracjach i tak śniadania, obiady i kolacje zjemy w każdym z dwóch hotelowych budynków obiady dodatkowo na plaży (tej głośniejszej) serwowane są przekąski oraz lody. W kwestii posiłków....ja zawsze znajduję coś dla siebie móǰ partner (szef kuchni) też nie marudził więc da się pojeść. Hotel dodatkowo zapewnią 1 wizytę (kolacja)w jednej do trzech restauracji gdzie serwowana jest pełna kolacja od przystawki przez zupę, danie główne po deser. -baseny temat dla jednych mniej dla drugich bardziej ważny mamy mały aqua prak (3 zjeżdżalnie wieksze plus atrakcje dla dzieci) tu baseny są ciepluuutkie obok basen bez podgrzewanej wody dla miłośników mocniejszy atrakcji (w lutym woda w nim miała 18 stopni) dla tych, którzy wolą cieplejszą wodę przy drugim hotelowym budynku znajdziemy basen z podgrzewaną wodą. Hotel jest remontowany na bieżąco więc można trafić do lepszych już wyremontowanych a można do gorszych pokoi. Nie miałam jeszcze sytuacji, w której pokoj musiałabym zmieniać jednak wiem, że i tu recepcja nie robi problemów i wyminia pokoje jeśli zachodzi taka konieczność. Hotel dodatkowo posiada swój program lojalnościowy, który gwarantuje dodatkowe benefity przy kolejnych pobytach. W zakresie internetu. Na plażach internet jest darmowy, działa całkiem nieźle dodatkowo za 3 dolary( przy kursie 1 dolar =około 50 funtów egipskich) można zakupić internet, do którego dostęp mamy w lobby, pokoju, przy basenach. Jedynym miejscem, gdzie internet nie jest dostępny jest hotelowa restauracja (co wcale nie jest takie złe). Hotel podaje alkohole lokalne, więc nie można tu liczyć na najwyzsza jakość, ale obsługa z chęcią przygotowuje drinki, które są całkiem przyjemne. Woda mineralna w ilości 1.5 l na osobę dostarczana jest do pokojów codziennie( należy pamiętać żeby nie zawieszać na codzień zakazu stepu do pokoju obsłudze, bo czerwony krzyżyk respektują i do pokojów nie wchodzą). Na mojej klamce nie pojawiał się magiczny krzyżyk więc codziennie pokój był posprzatany, świeże ręczniki dostarczonę więc na czystość absolutnie nie można narzekać. Ręczniki plażowe są dodatkowo wydawane na plaży na podstawie kart i przysługują raz na dzień plażowania. Dodatkowo można skorzystać z czerwonych flag, które po przywieszeniu na parasolu plażowym pozwalają na jasny komunikat: "nie potrzebuje dodatkowych ofert" i dzięki któremu nie są nam.ofertowane dodatkowe wycieczki. Panowie sprzedający nawet bez czerwonej flagi nie są uciążliwi i wykonują swoją pracę w znośny sposób. Hotel polecam!
Doskonałe położenie w centrum miasta. Dwie plaże Baseny
Cudowne miejsce. Wspaniali ludzie. Czysto schludnie. Przepyszne jedzenie. Wszystko na mega dłuży plus
Wszystko na duży plus
Hotel spelniajacy wszystkie oczekiwania. Mila obsluga. Czysto. Swietne jedzenie. Jestem bardzo zadowolona.
Wspaniale jedzenie i duzo atrakcji. Czysto.
Problem z internetem
Hotel naprawdę super jak na Egipskie standardy jako nieliczny zasługuje na swoje gwiazdki. Polecam z czystym sumieniem.
Czystość, obsługa, jedzenie
Skuszony pozytywnymi opiniami nie zawiodłem się.Hotel godny polecenia.
Ogromny zielony teren do spacerów .Podgrzewane baseny.Super animatorki ,mini zoo i wiele innych atrakcji .Obsługa miła i pomocna .
Nie jestem wymagający jak na Egipt wszystko w normie .